Golman reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- shalla
#1351 Re: Golman reprezentacije BiH
Samo jedno pitanje za semu, veljaču i ostalu raju koja su protiv Begovića:
- mislite li da se trebamo riješiti ovakvog golmana (koji ima predispozicije da bude najbolji golman iz ex-yu u zadnjih 20 godina)?
- I ako mislite da ga ne trebamo odjebati kako bi vi riješili ovu situaciju?
Eto, dva vrlo konkretna pitanja (bez uplitanja u to vjerujemo li mu i da li je njegova priča istinita)...
Ja smatram da je njegovo izvinjenje sasvim fer potez i mislim da se na ovom treba završiti ova priča...
- mislite li da se trebamo riješiti ovakvog golmana (koji ima predispozicije da bude najbolji golman iz ex-yu u zadnjih 20 godina)?
Eto, dva vrlo konkretna pitanja (bez uplitanja u to vjerujemo li mu i da li je njegova priča istinita)...
Ja smatram da je njegovo izvinjenje sasvim fer potez i mislim da se na ovom treba završiti ova priča...
- Edin H.
#1352 Re: Golman reprezentacije BiH
To je u redu, jos da se njemu Safet izvine sto nije igrao od pocetka u Albaniji i prica zavrsenashaqqa wrote:Samo jedno pitanje za semu, veljaču i ostalu raju koja su protiv Begovića:
- BSn
#1353 Re: Golman reprezentacije BiH
Sasvim je korektno i normalno da Savez reaguje u ovakvim stvarima. I treba lafo pokazati zube, pa onda lafo svi sretni - osim u slucaju da nije lafo, onda i konkretizirati kaznu i to je to...
Isto je ublehaski zapostavljati Sehu koji je u ovom trenutku ne samo nada bh. nogometa, nego istinski dobar bh. golman koji je i do sada pokazivao da napraduje (posebno kad ima konkurenciju na svojoj poziciji).
Vrijeme je da se polako Hasagic seli ka klupi - prvo na prijateljskim i utakmicama sa npr. Luksemburgom, pa poslije i konacno da se pravi mjesto za Begovica kako se kvalifikacije blize kraju. Ne moze se porediti golman koji je redovan u engleskoj ligi s prosjecnom turskom ligom.
Isto je ublehaski zapostavljati Sehu koji je u ovom trenutku ne samo nada bh. nogometa, nego istinski dobar bh. golman koji je i do sada pokazivao da napraduje (posebno kad ima konkurenciju na svojoj poziciji).
Vrijeme je da se polako Hasagic seli ka klupi - prvo na prijateljskim i utakmicama sa npr. Luksemburgom, pa poslije i konacno da se pravi mjesto za Begovica kako se kvalifikacije blize kraju. Ne moze se porediti golman koji je redovan u engleskoj ligi s prosjecnom turskom ligom.
-
extraordinary
#1354 Re: Golman reprezentacije BiH
Evo da ti ja dam odgovor, pošto sam jedan od onih koji ovakav potez ne opravdava. Begovića se ne treba riješiti, već mu dati do znanja da reprezentacija neće služiti za zajebanciju. I kad ne može doći, kad je povrijeđen i bilo šta, obavezno se javiti selektoru i reći šta je u pitanju. Meni ne smeta što nije došao, ali mi je pomalo uvredljivo da navijače, saigrače i selektora smatra govedima. Čuj nisam se mogao javiti, umirao od bolova. Ako Asmir prihvati ove uslove i ubuduće popravi svoje ponašanje, super, ako nam opet isto napravi, treba mu dati nogu. Reprezentacija ne može trpiti zbog nečijih hirova.
- BSn
#1355 Re: Golman reprezentacije BiH
Edin H. wrote:To je u redu, jos da se njemu Safet izvine sto nije igrao od pocetka u Albaniji i prica zavrsenashaqqa wrote:Samo jedno pitanje za semu, veljaču i ostalu raju koja su protiv Begovića:
More i bez te skoljke, komotno.
- shalla
#1356 Re: Golman reprezentacije BiH
Maha, neću da idem tako daleko, pokušavam da dovedemo ovu priču do sretnog kraja...Edin H. wrote:To je u redu, jos da se njemu Safet izvine sto nije igrao od pocetka u Albaniji i prica zavrsenashaqqa wrote:Samo jedno pitanje za semu, veljaču i ostalu raju koja su protiv Begovića:
Kad smo već kod te tekme u Albaniji, dobio sam info da su i igrači znali za Keninu povredu ali ih je kao uvjeravao da može, da nema problema... Ne kontam ljude kojima je bitnija samopromocija od uspjeha kolektiva al hajde, nije ni prvi ni posljednji sportista na dunjaluku koji to radi...
- Rigolleto
#1357 Re: Golman reprezentacije BiH
hz__semir wrote:Evo me, šta je? Je.o Chuck Norrisa, kad Asmir Begović u utorak umire, a u subotu brani.zimzelen wrote:Gdje je sada onaj pitar hz.semir, kako li se zove? Mislim da sada nema razloga za sumnje u Begovica nakon sto smo culi njegovu strane price, jer nelogicno je da covjek ne zeli braniti na golu, za reprezentaciju, kada je bilo posve sigurno, bez da i nema emocija prema drzavi za koju brani!
Vi vjerujte u šta hoćete, vaša stvar, ali ja neću i ne želim da vjerujem u priču da je bio na samrti i nije se mogao javiti na mobitel. Emir Spahić je svojevremeno znao dolaziti na okupljanja zaražen virusom svinjske gripe, a ovaj toliko umire da ni slušalice ne može podići. How yes no.
- shalla
#1358 Re: Golman reprezentacije BiH
Extraordinary, nisi mi direktno odgovorio, i ja sam za to da mu se da do znanja ali na koji način???
Novčanom kaznom (hoće ga zajebati), nepozivanjem (opet ga više puši repka nego on)?
Daj prijedlog kako ga kazniti
Novčanom kaznom (hoće ga zajebati), nepozivanjem (opet ga više puši repka nego on)?
Daj prijedlog kako ga kazniti
- Obuca9
#1359 Re: Golman reprezentacije BiH
Nisam nigdje rekao da ga treba odjebati, ali mu treba jasno staviti do znanja da reprezentacija nije zajebancija. Ako mu je o Stokeu prošlo to da kada je napokon dočekao da stane na gol, on to mrtav-hladan odbije, neka zna da mu to ne može ovdje proći.shaqqa wrote:Samo jedno pitanje za semu, veljaču i ostalu raju koja su protiv Begovića:
A ja bih riješio to na način da bi protiv Rumunije u martu na golu bio Hasagić ili Šehić, pa ako shvati šta je uradio i iskreno se pokaje, onda ga imati u vidu za revanš u Bukureštu mjesec dana kasnije.
- Edin H.
#1360 Re: Golman reprezentacije BiH
Ma salim se malo, kada se koji trener izvinuo igracu.shaqqa wrote:Maha, neću da idem tako daleko, pokušavam da dovedemo ovu priču do sretnog kraja...Edin H. wrote:To je u redu, jos da se njemu Safet izvine sto nije igrao od pocetka u Albaniji i prica zavrsenashaqqa wrote:Samo jedno pitanje za semu, veljaču i ostalu raju koja su protiv Begovića:
Kad smo već kod te tekme u Albaniji, dobio sam info da su i igrači znali za Keninu povredu ali ih je kao uvjeravao da može, da nema problema... Ne kontam ljude kojima je bitnija samopromocija od uspjeha kolektiva al hajde, nije ni prvi ni posljednji sportista na dunjaluku koji to radi...
Ja sam cuo malo drugacije, da se Keno zalio na povredu (dobro mozda je rekao ali izguracu), a Safet je ipak stavio Kenu, iz cega je Asmir zakljucio da mu Safet ne vjeruje.
Stoga vala i sto se tice mjesta u reprezentaciji bolje mu je da ovo gura u Stoke-u, jer ce dovesti Safeta pred svrsen cin.
- shalla
#1361 Re: Golman reprezentacije BiH
Ok, eto dao si konkretan prijedlog ali da li fakat misliš da je to najbolji način, ne staviti ga da brani u možda najvažnijoj tekmi ovih kvalifikacija?hz__semir wrote:Nisam nigdje rekao da ga treba odjebati, ali mu treba jasno staviti do znanja da reprezentacija nije zajebancija. Ako mu je o Stokeu prošlo to da kada je napokon dočekao da stane na gol, on to mrtav-hladan odbije, neka zna da mu to ne može ovdje proći.shaqqa wrote:Samo jedno pitanje za semu, veljaču i ostalu raju koja su protiv Begovića:
A ja bih riješio to na način da bi protiv Rumunije u martu na golu bio Hasagić ili Šehić, pa ako shvati šta je uradio i iskreno se pokaje, onda ga imati u vidu za revanš u Bukureštu mjesec dana kasnije.
Smiješno...
- cyprus
#1362 Re: Golman reprezentacije BiH
Ja podržavam Sušića, šta god on odlučio...
A da sam ja Sušić ipak bi Asmir zasad prošo samo sa opomenom, a ako bi sličnu egzibiciju ponovio već bi druga priča bila...
A da sam ja Sušić ipak bi Asmir zasad prošo samo sa opomenom, a ako bi sličnu egzibiciju ponovio već bi druga priča bila...
-
salle_eh1986
#1363 Re: Golman reprezentacije BiH
cyprus wrote:da sam ja Sušić ipak bi Asmir zasad prošo samo sa opomenom, a ako bi sličnu egzibiciju ponovio već bi druga priča bila...
-
extraordinary
#1364 Re: Golman reprezentacije BiH
Shaqqa, možda bi ovaj put i opomena bila dovoljna, pa eventualno i kao što Sema reče, da u martu neko drugi stane na gol. Opet, mislim da će Sušić najbolje odvagati i skontati šta je najbolje za reprezentaciju.
- Edin H.
#1365 Re: Golman reprezentacije BiH
extraordinary wrote:Shaqqa, možda bi ovaj put i opomena bila dovoljna, pa eventualno i kao što Sema reče, da u martu neko drugi stane na gol. Opet, mislim da će Sušić najbolje odvagati i skontati šta je najbolje za reprezentaciju.
Da, da, kao sto je i odvagao u Albaniji
-
extraordinary
#1366 Re: Golman reprezentacije BiH
Očigledno da ni Begoviću tasovi na vagi nisu baš najbolji. A Sušić napreduje lagano, igra počinje ličiti na nešto.
- Edin H.
#1367 Re: Golman reprezentacije BiH
Ima i tu istineextraordinary wrote:Očigledno da ni Begoviću tasovi na vagi nisu baš najbolji. A Sušić napreduje lagano, igra počinje ličiti na nešto.
- respo
#1368 Re: Golman reprezentacije BiH
joj i mi pricamo suplju
sta ako se covjek pobunio
mozda s razlogom nekim
i ja bi se bunio kad bi znao da sam bolji od nekog igraca koji igra na istoj poziciji kao ja i onda njega forsira mene na klupi drzi
itd itd
ne znam sta se desava medju njima konkretno al ja sam na strani asmira
sta ako se covjek pobunio
mozda s razlogom nekim
i ja bi se bunio kad bi znao da sam bolji od nekog igraca koji igra na istoj poziciji kao ja i onda njega forsira mene na klupi drzi
itd itd
ne znam sta se desava medju njima konkretno al ja sam na strani asmira
- Baron_Samedi
#1369 Re: Golman reprezentacije BiH
Ako on u martu ne bude na golu (pod uslovom da ostvari kontinuitet u Stokeu) vjerujem da se mozemo poselamit sa njim za dalje akcije. I donekle ce imati pravo.extraordinary wrote:Shaqqa, možda bi ovaj put i opomena bila dovoljna, pa eventualno i kao što Sema reče, da u martu neko drugi stane na gol. Opet, mislim da će Sušić najbolje odvagati i skontati šta je najbolje za reprezentaciju.
-
Kenan-sa
#1370 Re: Golman reprezentacije BiH
Begovicu treba vjerovati,ako je vec imao viruzo neka bude da je tako,,bitno je da je on konacno standardan u Stouku,i da redovno brani u najjacoj ligi na svijetu! Pulis sada forsira Begovica,jer ga namjerava prodati u januaru vjerovatno,a Beg je srecom opravdao ocekivanja i iskoristio sansu! on ima predispozicije da bude medju najboljim evropskim golmanima,velika je to stvar i za reprezentaciju BIH,jer moze biti mirna narednih 10 godina! Mi nismo Brazil da ganjamo neki ponos,i da na osnovu jedne greske(koja nije ni utvredjena) tjeramo svoje najbolje igrace! Susic i kapiten Spahic trebaju ovu situaciju rjesiti na najbolji nacin u interesu svih,jer ne treba zaboraviti da je Beg odbio Kanadu kako bi igrao za svoju BIH!
- Obuca9
#1371 Re: Golman reprezentacije BiH
A šta misliš, sad mu oprostiti, pustiti ga da brani u Zenici, kao da ništa nije bilo, a on pred gostovanje u Bukureštu opet padne u postelju i čeka da mu draga donese žute dunje iz Stambola, a Sušić opet da zove Avdukića da mu popunjava mjesto na klupi.shaqqa wrote:Ok, eto dao si konkretan prijedlog ali da li fakat misliš da je to najbolji način, ne staviti ga da brani u možda najvažnijoj tekmi ovih kvalifikacija?hz__semir wrote:Nisam nigdje rekao da ga treba odjebati, ali mu treba jasno staviti do znanja da reprezentacija nije zajebancija. Ako mu je o Stokeu prošlo to da kada je napokon dočekao da stane na gol, on to mrtav-hladan odbije, neka zna da mu to ne može ovdje proći.shaqqa wrote:Samo jedno pitanje za semu, veljaču i ostalu raju koja su protiv Begovića:
Smiješno...
-
djudjologija
#1372 Re: Golman reprezentacije BiH
aloooo ljudi momak brani prva liga,kakve kazne kakva timska disciplina
- shalla
#1373 Re: Golman reprezentacije BiH
Sema, neko je već gore pitao, jel u redu imati dvostruke aršine?
Misketu se vjerovalo bezuslovno, čak štaviše plakali smo ovdje kako ga ne treba izgubiti, kako ga se treba moliti da ponovo igra i sl...
Ne kažem da repka treba da bude nečija prćija ali mislim da je mjesto golmana itekako osjetljivo da bi se na njemu trenirala strogoća. Momak je mlad, treba popričati sa njim i reći mu da je pogriješio ali i dalje mislim da je itekako fer što se javio i izvinio, mnogi se igrači nisu udostojili da nešto slično urade...
Misketu se vjerovalo bezuslovno, čak štaviše plakali smo ovdje kako ga ne treba izgubiti, kako ga se treba moliti da ponovo igra i sl...
Ne kažem da repka treba da bude nečija prćija ali mislim da je mjesto golmana itekako osjetljivo da bi se na njemu trenirala strogoća. Momak je mlad, treba popričati sa njim i reći mu da je pogriješio ali i dalje mislim da je itekako fer što se javio i izvinio, mnogi se igrači nisu udostojili da nešto slično urade...
- Obuca9
#1374 Re: Golman reprezentacije BiH
Miske je također zaslužio sličan tretman, nakon neigranja u Zenici.shaqqa wrote:Sema, neko je već gore pitao, jel u redu imati dvostruke aršine?
-
djudjologija
#1375 Re: Golman reprezentacije BiH
ako vam Misimovic u 4 oka nije rekao zasto nije nastupio ne zakuhavajte bezze