Cipelice po tvom izboru, gore nista po mom izborumaccarona wrote:ofkorspa sto se inace udajem
![]()
u kojim me zelis vidjeti?![]()
TREND
Moderator: anex
-
Harrys
mamica 31 wrote:znas da se meni svidja ovaj kupaciHarrys wrote:Cipelasi,dosta,hajmo malo gore gore
![]()
![]()
kamo link
![]()
Jest da bih ja malo sta manje izrezano po prsima. Ipak sam ja malo stidljiva mamica dvoje djecice
http://shop.hm.com/shop/do?action=views ... AM_SPO_BAD
-
tigris
ne znam sta vam je
...............sacu ja da vam nabrojim svoje cipele i cizme
..........imam dvoje za snijeg..imam jedne cizme za jesen....imam jedne cipele za jesen, onda jedne cipele za proljece, dva para tena, dvoje japanki i jedne sandale za ljeta...............to je sve
....ja volim kupiti dobro i kvalitetno..........onda to nosim po 2 godine

- zena21
tigris wrote:ne znam sta vam je...............sacu ja da vam nabrojim svoje cipele i cizme
..........imam dvoje za snijeg..imam jedne cizme za jesen....imam jedne cipele za jesen, onda jedne cipele za proljece, dva para tena, dvoje japanki i jedne sandale za ljeta...............to je sve
![]()
....ja volim kupiti dobro i kvalitetno..........onda to nosim po 2 godine
![]()
![]()
I ja imam smo to... puta 10
-
tigris
mislim...kad stignete sve to obuci
ja kad kupujem obucu gledam da mi ide uz sve kombinacije
jesam ekonomicna
....kad ih dobro razgazam ne pada mi na pamet da kupujem nove
sto se tice odjece...imam je vise naravno ali nijedan komad nije krpa....volim manje kolicinski ali da je lijepo i kvalitetno.......
koliki su vam onda ormari covjece

sto se tice odjece...imam je vise naravno ali nijedan komad nije krpa....volim manje kolicinski ali da je lijepo i kvalitetno.......
koliki su vam onda ormari covjece
-
mamica papucarka
ja ni ne kupujem odjecu za koju nemam priliku obuc. Jedino kad se desi neka svadba (citaj, jednom u tri godine), onda se uspanicim.zena21 wrote:ja dosta toga i ne obucem... nemam priliku![]()
ali eto... nek imam... nikad se ne zna![]()
Ustvari, meni ne stoji klasika. U takvoj odjeci izgledam starije, tako da je izbjegavam
-
mamica papucarka
ljudi, kako se zovu one gumene sandale (nesto sa K), sto su vam grozne??? Gdje smo postavljali one fotke.
Kod mene u drustvu svi kupili iste
(osim mene naravno)
Kod mene u drustvu svi kupili iste
-
mamica papucarka
ljudi, ovakvu modnu pomamu jos nisam vidjela. Svaki drugi covjek ih nosi: Njemacka, Austrija, Italija...
meni se ove prve svidjaju, ali ih necu kupit bas iz tog razloga
meni se ove prve svidjaju, ali ih necu kupit bas iz tog razloga
-
mamica papucarka
ma necu ih kupit, ali dobro idu uz hlace (trofrtaljne, farmerke...)zena21 wrote:joj mamice bona... pa neces valjdamamica 31 wrote:ljudi, kako se zovu one gumene sandale (nesto sa K), sto su vam grozne??? Gdje smo postavljali one fotke.
Kod mene u drustvu svi kupili iste(osim mene naravno)
![]()
![]()
![]()
meni su odvratne![]()
-
mamica papucarka

CROCS™ Disney® Sandal Vintage Disney® cutouts add a fun touch to a comfortable sandal, fashioned from antimicrobial, odor-resistant Croslite® material.