Ima i francuski sindrom koji je jos gori...insomnia78 wrote:Stokholmski sindrom, sta li?
Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??
- drndalo
#1351 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
-
hhaarree
#1352 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
evo stigao je i jedan od najvecih mentola foruma na temu, vakat mi je da idem.
- SmokingMan
#1353 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
U potrazi smo za dojmom,ali još nije ni blizu uzbudljivo jer ne vidimo Dodika kako se gordo probija kroz masu. 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1354 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Koliko ljudi je doslo na skup
svaka im cast
-
Nadzorna_ploca
#1355 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Aj ne seri.SmokingMan wrote:U potrazi smo za dojmom,ali još nije ni blizu uzbudljivo jer ne vidimo Dodika kako se gordo probija kroz masu.
Vodi me na pale preko ledinaaaaa
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1356 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ništa od toga.SmokingMan wrote:U potrazi smo za dojmom,ali još nije ni blizu uzbudljivo jer ne vidimo Dodika kako se gordo probija kroz masu.
- AmiĐa_Idriz
#1357 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
+1hhaarree wrote:evo stigao je i jedan od najvecih mentola foruma na temu, vakat mi je da idem.
- Maraschino
#1358 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ti si garant kuvar ili sanitetlija bio?Peda Petrol wrote:Srpski dobrovoljac.
- Maraschino
- Mali_Vuk
#1360 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Doduše, malo im i zavidim na ovom jedinstvu i predanosti cilju.
Sreća pa kod nas samo ruže cvjetaju..
Jadni otac i mater, na kraju svega.
Sreća pa kod nas samo ruže cvjetaju..
Jadni otac i mater, na kraju svega.
- GandalfSivi
#1361 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Logistika, normala...Maraschino wrote:Ti si garant kuvar ili sanitetlija bio?Peda Petrol wrote:Srpski dobrovoljac.
- mO k3
#1362 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
hhaarree wrote:evo stigao je i jedan od najvecih mentola foruma na temu, vakat mi je da idem.
- Mis mekinjas
#1363 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Isto sam pomislila gledajuci ovo.plain vanilla wrote:Koliko ljudi je doslo na skupsvaka im cast
-
ultrajvosa 1987
#1364 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Pedolini,
Sto je preCednik picic, sto otkaza skup ?
A ti samo sto krv nisi za njega pustio...
Pih
Sto je preCednik picic, sto otkaza skup ?
A ti samo sto krv nisi za njega pustio...
Pih
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1365 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Amis2321 wrote:hhaarree wrote:evo stigao je i jedan od najvecih mentola foruma na temu, vakat mi je da idem.Insomnia legeda francuske?
francuski domar u peMziji
-
emmir1
#1366 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ова група очигледно прераста из групе “Правда за Давида” у групу за унитарну БиХ - истиче Кошарац.
- Sanjarko
#1367 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Pa i ja nagadzam iz onoga sta je se pricalo od strane oca itd. Da je nesto hakirao. Ako jest, ko zna sta jest.JanuaryJones wrote: Iživljavanje i maltretiranje imaju smisla samo ako je David negdje nešto inkriminirajuće "zaštekao" a ovi su htjeli po svaku cijenu da se dočepaju toga. Jesu li, ne znam.
- insomnia78
#1368 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ma kako hakiranje. Pustite se filmova
- Bullet Tooth Tony
#1369 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
U četvrtak u 18 sati mora doći kraj. Misliti da ću dolazit ovdje s ovim ljudima. Sedam mjeseci niko nema života, radi koga, radi čega? Radi njihove djece i bahatosti, šmrću kokain, prave prostitutke od ženske djece, od muške prave narko dilere. Milorad Dodik je najveći zločinac ovog naroda. Šta ćemo s RTRS-om? Ubijate djecu... Ići ću na Putina, na Trumpa, ako mi dirne dijete.
- Bullet Tooth Tony
#1370 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ja nisam upratio ... mozda je bilo .... sta je oceva ili bilo cija verzija razloga ubistva ... ?
- Peda Petrol
#1371 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Maraschino wrote:Ti si garant kuvar ili sanitetlija bio?Peda Petrol wrote:Srpski dobrovoljac.
Malo je ružno na takav način diskreditovati sagovornika.
Niti sam bio živ tada, niti sam bio u ratu. Ali uvijek poštujem ljude koji su ginuli za slobodu svog naroda.
- Bluemore
#1372 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
za tvoju dama sa jelisejskih poljaPeda Petrol wrote:Kakva seljančura davidova keva.
- shbc
#1373 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Pa glasa za SNSD...Mali_Vuk wrote:Peda Petrol wrote:Nisam baš siguran da bi vi voljeli raditi na mom radnom mjestu. Bavim se svinjogojstvom i živim od svog rada. Iako sam magistar.Mali_Vuk wrote:Yebi ti to. Vidi mase. A svi pikiraju Peđino radno mjesto!
Peđa druže, izdrži!Svaka čast za magistrat
Nadam se da si zadovoljan sadašnjim poslom. A podrazumijeva se da imaš izraženu sklonost ka simpatiji prema svinjama. Inače bi teško bilo delat.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1374 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Од раније је познато да су навијачке групе из Федерације најавиле долазак у Бањалуку. Слично је урадио и командант 4. батаљона Бугојанске бригаде тзв. Армије БиХ Самир Садиковић. На фотографији, заједно са још једним лицем који на мајици, носи лик њиховог ратног команданта Атифа Дудаковића пружа подршку групи Правда за Давида. На друштвеним мрежама и фотографије и видео снимци представника бошњачких политичких партија и ветерана, како најављују долазак на Трг Крајине.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1375 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Mora da si imao peticu iz historije.Peda Petrol wrote:Maraschino wrote:Ti si garant kuvar ili sanitetlija bio?Peda Petrol wrote:Srpski dobrovoljac.
Malo je ružno na takav način diskreditovati sagovornika.
Niti sam bio živ tada, niti sam bio u ratu. Ali uvijek poštujem ljude koji su ginuli za slobodu svog naroda.