Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
drndalo

#1351 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by drndalo »

insomnia78 wrote:Stokholmski sindrom, sta li?
Ima i francuski sindrom koji je jos gori...
hhaarree

#1352 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hhaarree »

evo stigao je i jedan od najvecih mentola foruma na temu, vakat mi je da idem.
SmokingMan

#1353 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SmokingMan »

U potrazi smo za dojmom,ali još nije ni blizu uzbudljivo jer ne vidimo Dodika kako se gordo probija kroz masu. :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1354 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by plain vanilla »

Koliko ljudi je doslo na skup :shock: svaka im cast
Nadzorna_ploca

#1355 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Nadzorna_ploca »

SmokingMan wrote:U potrazi smo za dojmom,ali još nije ni blizu uzbudljivo jer ne vidimo Dodika kako se gordo probija kroz masu. :D
Aj ne seri. :mrgreen:
Vodi me na pale preko ledinaaaaa
Tomahawk11
Globalni moderator

#1356 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Tomahawk11 »

SmokingMan wrote:U potrazi smo za dojmom,ali još nije ni blizu uzbudljivo jer ne vidimo Dodika kako se gordo probija kroz masu. :D
Ništa od toga.
AmiĐa_Idriz

#1357 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by AmiĐa_Idriz »

hhaarree wrote:evo stigao je i jedan od najvecih mentola foruma na temu, vakat mi je da idem.
+1
Maraschino

#1358 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Maraschino »

Peda Petrol wrote:Srpski dobrovoljac. 8-)
Ti si garant kuvar ili sanitetlija bio?
Mali_Vuk

#1360 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Mali_Vuk »

Doduše, malo im i zavidim na ovom jedinstvu i predanosti cilju.

Sreća pa kod nas samo ruže cvjetaju..

Jadni otac i mater, na kraju svega.
GandalfSivi

#1361 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by GandalfSivi »

Maraschino wrote:
Logistika, normala...
mO k3

#1362 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

hhaarree wrote:evo stigao je i jedan od najvecih mentola foruma na temu, vakat mi je da idem.
:lol:
Mis mekinjas

#1363 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Mis mekinjas »

plain vanilla wrote:Koliko ljudi je doslo na skup :shock: svaka im cast
Isto sam pomislila gledajuci ovo.
ultrajvosa 1987

#1364 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by ultrajvosa 1987 »

Pedolini,
Sto je preCednik picic, sto otkaza skup ?
A ti samo sto krv nisi za njega pustio...
Pih
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1365 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by pici »

Amis2321 wrote:
:D Insomnia legeda francuske?

francuski domar u peMziji
emmir1

#1366 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by emmir1 »

Ова група очигледно прераста из групе “Правда за Давида” у групу за унитарну БиХ - истиче Кошарац.
Sanjarko

#1367 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Sanjarko »

JanuaryJones wrote: Iživljavanje i maltretiranje imaju smisla samo ako je David negdje nešto inkriminirajuće "zaštekao" a ovi su htjeli po svaku cijenu da se dočepaju toga. Jesu li, ne znam.
Pa i ja nagadzam iz onoga sta je se pricalo od strane oca itd. Da je nesto hakirao. Ako jest, ko zna sta jest.
Bullet Tooth Tony

#1369 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Bullet Tooth Tony »

U četvrtak u 18 sati mora doći kraj. Misliti da ću dolazit ovdje s ovim ljudima. Sedam mjeseci niko nema života, radi koga, radi čega? Radi njihove djece i bahatosti, šmrću kokain, prave prostitutke od ženske djece, od muške prave narko dilere. Milorad Dodik je najveći zločinac ovog naroda. Šta ćemo s RTRS-om? Ubijate djecu... Ići ću na Putina, na Trumpa, ako mi dirne dijete.
Bullet Tooth Tony

#1370 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Bullet Tooth Tony »

Ja nisam upratio ... mozda je bilo .... sta je oceva ili bilo cija verzija razloga ubistva ... ?
Peda Petrol

#1371 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Peda Petrol »

Maraschino wrote:

Malo je ružno na takav način diskreditovati sagovornika.
Niti sam bio živ tada, niti sam bio u ratu. Ali uvijek poštujem ljude koji su ginuli za slobodu svog naroda.
Bluemore

#1372 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Bluemore »

Peda Petrol wrote:Kakva seljančura davidova keva.
za tvoju dama sa jelisejskih polja :)
shbc

#1373 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by shbc »

Mali_Vuk wrote:
Peda Petrol wrote:
Mali_Vuk wrote:Yebi ti to. Vidi mase. A svi pikiraju Peđino radno mjesto!

Peđa druže, izdrži! :bih:
Nisam baš siguran da bi vi voljeli raditi na mom radnom mjestu. Bavim se svinjogojstvom i živim od svog rada. Iako sam magistar.
:thumbup: Svaka čast za magistrat

Nadam se da si zadovoljan sadašnjim poslom. A podrazumijeva se da imaš izraženu sklonost ka simpatiji prema svinjama. Inače bi teško bilo delat.
Pa glasa za SNSD...
Tomahawk11
Globalni moderator

#1374 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Tomahawk11 »

Од раније је познато да су навијачке групе из Федерације најавиле долазак у Бањалуку. Слично је урадио и командант 4. батаљона Бугојанске бригаде тзв. Армије БиХ Самир Садиковић. На фотографији, заједно са још једним лицем који на мајици, носи лик њиховог ратног команданта Атифа Дудаковића пружа подршку групи Правда за Давида. На друштвеним мрежама и фотографије и видео снимци представника бошњачких политичких партија и ветерана, како најављују долазак на Трг Крајине.
Tomahawk11
Globalni moderator

#1375 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Tomahawk11 »

Peda Petrol wrote:
Maraschino wrote:

Malo je ružno na takav način diskreditovati sagovornika.
Niti sam bio živ tada, niti sam bio u ratu. Ali uvijek poštujem ljude koji su ginuli za slobodu svog naroda.
Mora da si imao peticu iz historije.
Post Reply