Kifla
- dječak sa šibicama
#1351 Re: Kifla mandatar
Niko mu nije vrijedjao ni zenu ni dijete, samo sa pravom ocekujemo novog Adnana Brankovica.
Zlatna mladez, sto bi rekli u ZG.
Zlatna mladez, sto bi rekli u ZG.
- dječak sa šibicama
#1353 Re: Kifla mandatar
Nemam pojma
Nije ni bitno, meni je samo ultra tragikomicno da na naslovnici portala stoji vijest kako je nekakva Dalija rodila dijete... ofiraza zesca.
Nije ni bitno, meni je samo ultra tragikomicno da na naslovnici portala stoji vijest kako je nekakva Dalija rodila dijete... ofiraza zesca.
- GeeTnT
#1354 Re: Kifla mandatar
..bravo...PM72 wrote:Dino Konaković je javna ličnost kojem nisu mrske naslovnice ni slikanje i mora trpiti naše blebetanje i kritike ali ne treba mu vrijeđati djete,ženu,oca,majku,sestre.To nije lijepo i čak mislim da je odvratno.
Za njega mislim da je nesposoban,lopov,papčić sa Romanije,spletkaroš i prevarant.Ali mu nikad ne bih slova napisao o porodici.Čestitam mu na prinovi i neka mu je živo i zdravo.
-
PM72
#1355 Re: Kifla mandatar
Pa kad znamo na kojoj sisi Melanija Tramp ima mladež što ne bi saznali novosti o našem kantonalnom premijeru koji nas elegantno vodi u propast.Samo ne treba biti hrabar skriven iza nick-a pa mu vrijeđati privatnost.
- dječak sa šibicama
#1356 Re: Kifla mandatar
Ono sto je na naslovnici portala, nije privatnost.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1357 Re: Kifla mandatar
Ovo bi u principu vazilo u svakom slucaju.......ALI. onog momenta kad se Premijer I njegova treca vjencana sreca ufuraju da su bracni par Beckham I slikaju, pune naslovnice do degutantnosti, e, tad to vise nije privatnost, nego samo ceh koji placa za bolesnu zelju (oboje valjda I ona je ista) centra pozornosti I glumatanja Davida Beckhama. Uostalomjos od rijalitija I zenidbe preko tv lik je potpuno servirao svoju "privatnost". Meni je on muska Maca Diskrecija, jednako neobrazovan I zeljan promocije. Razlika je ipak golema, jer Maca prodaje svoje tijelo I.od toga zivi, a on guli Bosansku siritinju I od toga zivi....GeeTnT wrote:..bravo...PM72 wrote:Dino Konaković je javna ličnost kojem nisu mrske naslovnice ni slikanje i mora trpiti naše blebetanje i kritike ali ne treba mu vrijeđati djete,ženu,oca,majku,sestre.To nije lijepo i čak mislim da je odvratno.
Za njega mislim da je nesposoban,lopov,papčić sa Romanije,spletkaroš i prevarant.Ali mu nikad ne bih slova napisao o porodici.Čestitam mu na prinovi i neka mu je živo i zdravo.
- GeeTnT
#1358 Re: Kifla mandatar
...opet o djetetu, bilo ono Nazifovo, Kojevicevo ili Kiflino sve najbolje...a kifla i njegovu suprugu kamenuj koliko zasluzuju....jer to je cijena onoga sto se zove "javna licnost "...zna to i Cudicka, Srna, Ganicka.....
- KatarinaKosaca
#1359 Re: Kifla mandatar
Pa o djetetu se I nema,sta reci, tek se rodilo. Roditelji su odgovorni za dijete do 18 godine Dalija svoje vec eksponira....GeeTnT wrote:...opet o djetetu, bilo ono Nazifovo, Kojevicevo ili Kiflino sve najbolje...a kifla i njegovu suprugu kamenuj koliko zasluzuju....jer to je cijena onoga sto se zove "javna licnost "...zna to i Cudicka, Srna, Ganicka.....
- GeeTnT
#1360 Re: Kifla mandatar
Ok...sad samo ostaje enigma, kako to da se vijest o Zaimovom pulenu ne moze komentarisati, a o kiflinoj maloj moze..KatarinaKosaca wrote:Pa o djetetu se I nema,sta reci, tek se rodilo. Roditelji su odgovorni za dijete do 18 godine Dalija svoje vec eksponira....GeeTnT wrote:...opet o djetetu, bilo ono Nazifovo, Kojevicevo ili Kiflino sve najbolje...a kifla i njegovu suprugu kamenuj koliko zasluzuju....jer to je cijena onoga sto se zove "javna licnost "...zna to i Cudicka, Srna, Ganicka.....
- luckylaka
#1361 Re: Kifla mandatar
Mozda da se i mi potpisemo punim imenom i prezimenom pa da kritikujemo.Ovako ko mishevi iza monitora prljavomo igramo.dječak sa šibicama wrote:Upravo tako, nepisano pravilo, ko svoju privatnost prostituira u medijima, nema pravo ljutiti se na komentare.
Ne zivimo u sjevernoj Koreji.
- Dr. Kuca
#1362 Re: Kifla mandatar
Ma sve fol mangupi 95% njih mu pise na fb pozitivne komentare i ulizuju mu se.
Neka je sretno i zdravo dijete i neka bude bolje covjek od oca.
Neka je sretno i zdravo dijete i neka bude bolje covjek od oca.
- Thorgerson
#1363 Re: Kifla mandatar
Kakva ba jebena privatnost, kad su on i Dalija fino odvojili keš i platili klixu da ih promovise...PM72 wrote:Pa kad znamo na kojoj sisi Melanija Tramp ima mladež što ne bi saznali novosti o našem kantonalnom premijeru koji nas elegantno vodi u propast.Samo ne treba biti hrabar skriven iza nick-a pa mu vrijeđati privatnost.
Dovidjenja ba.
Pusti mi se te patetike i lazne brige. Jebe mi se i za daliju i za dinu. Nek je dijete zivo i zdravo. Ali neke stvari treba zadrzati za sebe, a oni to ne zele.
Onda fino ces gutat svakakve komentare i kraj price. To je cijena toga.
Hoces hollywood, eto ti.
- MOSALJOZE
-
walk_M-A-N
#1365 Re: Kifla mandatar
Posto je tema o koncertu nestala, k'o obrisana, ovo je pogodna tema za ovaj clanak: http://www.zurnal.info/novost/20224/tro ... ima-profit
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1366 Re: Kifla mandatar
kažu da mu je žena u firmi koja organizira koncerat
merlinova mislim
merlinova mislim
-
artime
#1367 Re: Kifla mandatar
Znaci ipak dino kupi pare??
- JThomas
#1368 Re: Kifla mandatar
jok, bankrotira 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1369 Re: Kifla mandatar
pa on je jednom rekao
nije sreća para puna vreća
već je sreća para puno vreća
nije sreća para puna vreća
već je sreća para puno vreća
- O'zone
- Globalni moderator
-
smijesni_ste
#1371 Re: Kifla mandatar
Rigat ću što bi rekli Kroati 
- JThomas
#1372 Re: Kifla mandatar
kiflashian 
- KatarinaKosaca
#1373 Re: Kifla mandatar
Dino Merlin platio poreza u BIH kao nitko, (Djokovic placa svoje u Monaku, a ne Srbiji), napravio sinoc cudo, zavidi nam regija a nasi SDP~ ovci sa foruma jedu muda sto je tako, sto Sarajevo nije ostalo prljava kasaba I u toj mrznji su ravni svakom Ravnogorcu. Nikakve veze sa Konakovicem njegovom sujetom, bolesnom potrebom za protagonizmom I samoljubljem.
- insomnia78
#1374 Re: Kifla mandatar
Sidjimo u gradove da bijemo gadove
-
mario001
#1375 Re: Kifla mandatar
Pa javne su licnosti bili i prije tog slikanja, slikas se u nekom magazinu i time dajes pravo da ti komentarisu tek rodjenu bebu, porodicu...takvog primitivizma samo u Bosni ima.KatarinaKosaca wrote:Ovo bi u principu vazilo u svakom slucaju.......ALI. onog momenta kad se Premijer I njegova treca vjencana sreca ufuraju da su bracni par Beckham I slikaju, pune naslovnice do degutantnosti, e, tad to vise nije privatnost, nego samo ceh koji placa za bolesnu zelju (oboje valjda I ona je ista) centra pozornosti I glumatanja Davida Beckhama. Uostalomjos od rijalitija I zenidbe preko tv lik je potpuno servirao svoju "privatnost". Meni je on muska Maca Diskrecija, jednako neobrazovan I zeljan promocije. Razlika je ipak golema, jer Maca prodaje svoje tijelo I.od toga zivi, a on guli Bosansku siritinju I od toga zivi....GeeTnT wrote:..bravo...PM72 wrote:Dino Konaković je javna ličnost kojem nisu mrske naslovnice ni slikanje i mora trpiti naše blebetanje i kritike ali ne treba mu vrijeđati djete,ženu,oca,majku,sestre.To nije lijepo i čak mislim da je odvratno.