Kifla

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked

Kiflina politicka buducnost nakon napustanja SDA?

Tankosava
62
55%
Imalmenetuj
29
26%
Akobogda
7
6%
Masala
14
13%

Total votes: 112

dječak sa šibicama

#1351 Re: Kifla mandatar

Post by dječak sa šibicama »

Niko mu nije vrijedjao ni zenu ni dijete, samo sa pravom ocekujemo novog Adnana Brankovica.

Zlatna mladez, sto bi rekli u ZG.
PM72

#1352 Re: Kifla mandatar

Post by PM72 »

Zar nije dobio curicu?
dječak sa šibicama

#1353 Re: Kifla mandatar

Nemam pojma :D

Nije ni bitno, meni je samo ultra tragikomicno da na naslovnici portala stoji vijest kako je nekakva Dalija rodila dijete... ofiraza zesca.
GeeTnT

#1354 Re: Kifla mandatar

Post by GeeTnT »

PM72 wrote:Dino Konaković je javna ličnost kojem nisu mrske naslovnice ni slikanje i mora trpiti naše blebetanje i kritike ali ne treba mu vrijeđati djete,ženu,oca,majku,sestre.To nije lijepo i čak mislim da je odvratno.

Za njega mislim da je nesposoban,lopov,papčić sa Romanije,spletkaroš i prevarant.Ali mu nikad ne bih slova napisao o porodici.Čestitam mu na prinovi i neka mu je živo i zdravo.
..bravo... :thumbup:
PM72

#1355 Re: Kifla mandatar

Post by PM72 »

Pa kad znamo na kojoj sisi Melanija Tramp ima mladež što ne bi saznali novosti o našem kantonalnom premijeru koji nas elegantno vodi u propast.Samo ne treba biti hrabar skriven iza nick-a pa mu vrijeđati privatnost.
dječak sa šibicama

#1356 Re: Kifla mandatar

Ono sto je na naslovnici portala, nije privatnost.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1357 Re: Kifla mandatar

Post by KatarinaKosaca »

GeeTnT wrote:
PM72 wrote:Dino Konaković je javna ličnost kojem nisu mrske naslovnice ni slikanje i mora trpiti naše blebetanje i kritike ali ne treba mu vrijeđati djete,ženu,oca,majku,sestre.To nije lijepo i čak mislim da je odvratno.

Za njega mislim da je nesposoban,lopov,papčić sa Romanije,spletkaroš i prevarant.Ali mu nikad ne bih slova napisao o porodici.Čestitam mu na prinovi i neka mu je živo i zdravo.
Ovo bi u principu vazilo u svakom slucaju.......ALI. onog momenta kad se Premijer I njegova treca vjencana sreca ufuraju da su bracni par Beckham I slikaju, pune naslovnice do degutantnosti, e, tad to vise nije privatnost, nego samo ceh koji placa za bolesnu zelju (oboje valjda I ona je ista) centra pozornosti I glumatanja Davida Beckhama. Uostalomjos od rijalitija I zenidbe preko tv lik je potpuno servirao svoju "privatnost". Meni je on muska Maca Diskrecija, jednako neobrazovan I zeljan promocije. Razlika je ipak golema, jer Maca prodaje svoje tijelo I.od toga zivi, a on guli Bosansku siritinju I od toga zivi....
GeeTnT

#1358 Re: Kifla mandatar

Post by GeeTnT »

...opet o djetetu, bilo ono Nazifovo, Kojevicevo ili Kiflino sve najbolje...a kifla i njegovu suprugu kamenuj koliko zasluzuju....jer to je cijena onoga sto se zove "javna licnost "...zna to i Cudicka, Srna, Ganicka.....
KatarinaKosaca

#1359 Re: Kifla mandatar

Post by KatarinaKosaca »

GeeTnT wrote:...opet o djetetu, bilo ono Nazifovo, Kojevicevo ili Kiflino sve najbolje...a kifla i njegovu suprugu kamenuj koliko zasluzuju....jer to je cijena onoga sto se zove "javna licnost "...zna to i Cudicka, Srna, Ganicka.....
Pa o djetetu se I nema,sta reci, tek se rodilo. Roditelji su odgovorni za dijete do 18 godine Dalija svoje vec eksponira....
GeeTnT

#1360 Re: Kifla mandatar

Post by GeeTnT »

KatarinaKosaca wrote:
GeeTnT wrote:...opet o djetetu, bilo ono Nazifovo, Kojevicevo ili Kiflino sve najbolje...a kifla i njegovu suprugu kamenuj koliko zasluzuju....jer to je cijena onoga sto se zove "javna licnost "...zna to i Cudicka, Srna, Ganicka.....
Pa o djetetu se I nema,sta reci, tek se rodilo. Roditelji su odgovorni za dijete do 18 godine Dalija svoje vec eksponira....
Ok...sad samo ostaje enigma, kako to da se vijest o Zaimovom pulenu ne moze komentarisati, a o kiflinoj maloj moze..
luckylaka

#1361 Re: Kifla mandatar

Post by luckylaka »

dječak sa šibicama wrote:Upravo tako, nepisano pravilo, ko svoju privatnost prostituira u medijima, nema pravo ljutiti se na komentare.

Ne zivimo u sjevernoj Koreji.
Mozda da se i mi potpisemo punim imenom i prezimenom pa da kritikujemo.Ovako ko mishevi iza monitora prljavomo igramo.
Dr. Kuca

#1362 Re: Kifla mandatar

Post by Dr. Kuca »

Ma sve fol mangupi 95% njih mu pise na fb pozitivne komentare i ulizuju mu se.
Neka je sretno i zdravo dijete i neka bude bolje covjek od oca. :thumbup:
Thorgerson

#1363 Re: Kifla mandatar

Post by Thorgerson »

PM72 wrote:Pa kad znamo na kojoj sisi Melanija Tramp ima mladež što ne bi saznali novosti o našem kantonalnom premijeru koji nas elegantno vodi u propast.Samo ne treba biti hrabar skriven iza nick-a pa mu vrijeđati privatnost.
Kakva ba jebena privatnost, kad su on i Dalija fino odvojili keš i platili klixu da ih promovise... :-)

Dovidjenja ba.

Pusti mi se te patetike i lazne brige. Jebe mi se i za daliju i za dinu. Nek je dijete zivo i zdravo. Ali neke stvari treba zadrzati za sebe, a oni to ne zele.
Onda fino ces gutat svakakve komentare i kraj price. To je cijena toga.

Hoces hollywood, eto ti. :oops:
MOSALJOZE

#1364 Re: Kifla mandatar

Post by MOSALJOZE »

walk_M-A-N

#1365 Re: Kifla mandatar

Post by walk_M-A-N »

Posto je tema o koncertu nestala, k'o obrisana, ovo je pogodna tema za ovaj clanak: http://www.zurnal.info/novost/20224/tro ... ima-profit
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1366 Re: Kifla mandatar

Post by Truba »

kažu da mu je žena u firmi koja organizira koncerat
merlinova mislim :D
artime

#1367 Re: Kifla mandatar

Post by artime »

Znaci ipak dino kupi pare??
JThomas

#1368 Re: Kifla mandatar

Post by JThomas »

jok, bankrotira :mrgreen:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1369 Re: Kifla mandatar

Post by Truba »

pa on je jednom rekao
nije sreća para puna vreća
već je sreća para puno vreća
O'zone
Globalni moderator

#1370 Re: Kifla mandatar

Post by O'zone »

smijesni_ste

#1371 Re: Kifla mandatar

Post by smijesni_ste »

Rigat ću što bi rekli Kroati :run:
JThomas

#1372 Re: Kifla mandatar

Post by JThomas »

kiflashian :mrgreen:
KatarinaKosaca

#1373 Re: Kifla mandatar

Post by KatarinaKosaca »

Dino Merlin platio poreza u BIH kao nitko, (Djokovic placa svoje u Monaku, a ne Srbiji), napravio sinoc cudo, zavidi nam regija a nasi SDP~ ovci sa foruma jedu muda sto je tako, sto Sarajevo nije ostalo prljava kasaba I u toj mrznji su ravni svakom Ravnogorcu. Nikakve veze sa Konakovicem njegovom sujetom, bolesnom potrebom za protagonizmom I samoljubljem.
insomnia78

#1374 Re: Kifla mandatar

Post by insomnia78 »

Sidjimo u gradove da bijemo gadove
mario001

#1375 Re: Kifla mandatar

Post by mario001 »

KatarinaKosaca wrote:
GeeTnT wrote:

Ovo bi u principu vazilo u svakom slucaju.......ALI. onog momenta kad se Premijer I njegova treca vjencana sreca ufuraju da su bracni par Beckham I slikaju, pune naslovnice do degutantnosti, e, tad to vise nije privatnost, nego samo ceh koji placa za bolesnu zelju (oboje valjda I ona je ista) centra pozornosti I glumatanja Davida Beckhama. Uostalomjos od rijalitija I zenidbe preko tv lik je potpuno servirao svoju "privatnost". Meni je on muska Maca Diskrecija, jednako neobrazovan I zeljan promocije. Razlika je ipak golema, jer Maca prodaje svoje tijelo I.od toga zivi, a on guli Bosansku siritinju I od toga zivi....
Pa javne su licnosti bili i prije tog slikanja, slikas se u nekom magazinu i time dajes pravo da ti komentarisu tek rodjenu bebu, porodicu...takvog primitivizma samo u Bosni ima.
Locked