Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Metalurg, Metalist, .... ne mogu ih razaznati poslije ulaska sa ovog zvizdana. Prvo sam mislio da su ovo oni sto su nama gurnuli petaka na pripremama pa sam uhavizao da to nisu oni ...
ultima_palabra wrote:Metalurg se meni čini dosta slabiji po igračima i rezultatima. Metalist će nakarati PAOK-a u LP.
Ma da je Metalist to bi se odmah moglo halaliti a sa Metalurgom se mogu boriti.
Uz uslov da probijemo bunker albanaca u idući četvrtak! A ko poznaje našu (ne)igru protiv bunkera, ne može biti nimalo optimističan! Ja opet polažem nade u "lucidnog" lazara, pa šta bude!
A vi ste iskreno dobili historijsku priliku, samo šteta što nije obrnuta situacija, tj. da je plzen u idućem pretkolu a ne u ovome! To ti je naša "klasična" bosanska (ne)sreća!
I Metalurg je dosta jak i nema razlike u ovom slucaju da li je Metalist ili Metalurg i jedan i drugi su neatraktivni a prejaki za Sarajevo a posto nemaju velikog uspjeha u Evropi imace i veliku motivaciju da dodju sto dalje uz naravno velike premije koje su im obecane ako to ispune.
Dead Man Walking wrote:Pa vi cete vrlo vjerovatno proci ove Albance i onda ce se opet potegnuti ta prica o svjetlanju obraza i kako je Evropa mjerilo, a i budala vidi da je suludo porediti ova dva takmicenja.
o cemu ti pricas? suludo jeste ali samo za vas koji samo nekom ludom srecom mogu sanjati da jednog dana budu nosioci u 2 pretkolu. mi bi smo za razliku od vas i vasih titula BILI nosioci u 2 pretkolu CL, pa ti vidi
ma ja već Želju vidim u Ligi prvaka..nek se iživljava ko god hoće, bitno je lovu klepit i nastaviti dominaciju još deset godina..
i na Dinamu su se iživljavali, ali jarane i sljedeće godine ćemo ih gledati u LP..
tacno, ali i slijepac vidi da dinamo konstantno napreduje jer su u njega ulaze, a vi i mi, nas sport opcenito nazadujee jer se u njega ne ulaze i nema ko da ulaze. malo sejo brajlovic i tako to, nemojte da vam to zamaze oci sala mala..
to ti je realnost prijatelju
Dead Man Walking wrote:Pa vi cete vrlo vjerovatno proci ove Albance i onda ce se opet potegnuti ta prica o svjetlanju obraza i kako je Evropa mjerilo, a i budala vidi da je suludo porediti ova dva takmicenja.
o cemu ti pricas? suludo jeste ali samo za vas koji samo nekom ludom srecom mogu sanjati da jednog dana budu nosioci u 2 pretkolu. mi bi smo za razliku od vas i vasih titula BILI nosioci u 2 pretkolu CL, pa ti vidi
u ovim prvim pretkolima, razlika u ucenicima lige prvaka i uefa lige i nije toliko velika.
vecinom su to dno lige evrope. ko da je bitno je li protivnik skenderbey ili kukesi.
bezveze se prepucavate djeco....relno svi bh klubovi u evropskom kontekstu su karina žešća i kanta da na njima albanci, slovaci i ostali levatski dio Evrope skida jumf
a što se tiče domaće septičke jame od lige stvarno nema smisla zamarati se ko je tu bolji liga nam je dno dna i biće još gori jer smo nesposobni, nepismeni i proporcionalno toliko bezobrazni i pokvareni...ove godine smo imali sreće s ovim levatima u prvoj rundi al naredne godine očekujte da će nam ovi levati već početi klempe paliti jer oni rade i napreduju a mi seremo, krademo i nazadujemo.
A protiv koga ste nabili taj koeficijent?
Protiv sličnih protivnika protiv kakvih vi igrate. Odnosno, po kvalitetu protivnika otprilike da je treće pretkolo Evropa Lige ekvivalent drugom pretkolu Lige prvaka. Mi smo to treće prošli jednom u posljednjih pet godina, vi drugo niste.