Zasto pocetna velika slova na svakoj rijeci. Oci bole
A da, covjek negira medjunarodno priznate cinjenice.
Krivokapic je nezgrapan govornik, skroz pogubljen, ali je lukav i hinjav. Umiljava se EU ali gura svoje. U ovom pismu (srpskom) narodu izmedju redova govori da ni on ne priznaje genocid u Srebrenici ali da se tako u ovom trenutku mora.
Nisu se ništa usaglasili, nego su im nešto obećali da bi prestali da talasaju.Kikibombona wrote: ↑07/04/2021 16:09 A sta ovo Mandic sad govori da su se usaglasili oko tuzilackih zakona?
Vidim da su Mandic i Knezevic odjednom olabavili pritisak na vladu, jos samo Medojevic skevri.
U pravu si, Becicu je najgore. Ne smije glasati sa DPS-om, a pred Evropom se ocrnise ako ne glasaju. Na kraju ce SPC spasavati Becica.RunnerX wrote: ↑07/04/2021 19:57Nisu se ništa usaglasili, nego su im nešto obećali da bi prestali da talasaju.Kikibombona wrote: ↑07/04/2021 16:09 A sta ovo Mandic sad govori da su se usaglasili oko tuzilackih zakona?
Vidim da su Mandic i Knezevic odjednom olabavili pritisak na vladu, jos samo Medojevic skevri.
Leposavić će podnijeti ostavku i time spasiti Bečića, nije bez razloga Joanikije juče išao u posjetu Krivokapiću.
Ukoliko sutra usvoje izmjene Zakona o državljanstvu, nastaće haos u CG.
Njemu je danas pao kamen sa srca, zato je morao aktivirati SPC i Joanikija da ubijede Leposavića da podnese ostavku jer on sluša samo SPC. Demokrate su na tankom ledu kod prosrpskih glasača, a na tankom su ledu i kod EU i MZ, njih bi to eventualno glasanje razbilo.Kikibombona wrote: ↑07/04/2021 20:08
Inace, nakon Krivokapica sada i Becic kmeci narodu![]()
https://www.vijesti.me/vijesti/politika ... lje-naroda
Aferim,aferim...RunnerX wrote: ↑07/04/2021 20:42
Što se tiče Herceg Novog, tu kreće ozbiljan fajt DF i Demokrata. DF ni u ludilu ne može do rezultata sa parlamentarnih, kad su osvojili preko osam hiljada glasova, tako da se već sad plaše scenarija iz Nikšića, a Demokrate su isto tako u panici jer su se posebno obrukali posljednjih sedmica, plus što je predsjednik opštine bio katastrofalan u protekle četiri godine. Neko je izvukao podatak da nije ispunio nijedno predizborno obećanje.
Reis Fejzić se zahvalio predsjedniku Katiću na pokazanom razumijevanju, ne samo danas, već i mnogo ranije po pitanju izgradnje objekta u Kumboru.
“Opština Herceg Novi nam nikada nije bila smetnja i prepreka da dođemo do tog objekta. Danas sam došao, prije svega, da se predsjedniku Katiću zahvalim na tome, a on nas je dočekao novom pomoću u rekonstrukciji i opremanju objekta na Toploj. Mislim da muslimani u Herceg Novom imaju predsjednika koji vodi brigu o svakom svom građaninu, što me jako raduje”, kazao je Fejzić nakon sastanka.[/quote]
https://m.cdm.me/drustvo/fejzic-muslima ... gradaninu/
Predsjedništvo DPS-a osudilo je namjeru Vlade da na sjutrašnjoj sjednici donese Odluku o izmjeni odluke o kriterijumima za utvrđivanje uslova za sticanje crnogorskog državljanstva prijemom, kao i da se usvoji Nacrt Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o registrima prebivališta i boravišta
Demokratska partija socijalista (DPS) svim sredstvima će braniti državu od evidentnog "agresivnog pokušaja posrbljavanja", poručili su iz Predsjedništva DPS-a nakon danas održane vanredne sjednice tog partijskog tijela, kojom je predsjedavao lider stranke Milo Đukanović.
Smatra se da oko 60 000, uglavnom Srba, nema crnogorsko drzavljanstvo iako vec dugo zive u CG. To je 10% stanovnistva. Ako dobiju drzavljanstva, a sto se zeli postici, Srbi idu hladno na 60% glasova na narednim izborima, a mozda i vise.Braco i sestre sjutra je pitanje dali ce biti Crne Gore ili ne
Aferim,aferim...RunnerX wrote: ↑07/04/2021 20:42
Što se tiče Herceg Novog, tu kreće ozbiljan fajt DF i Demokrata. DF ni u ludilu ne može do rezultata sa parlamentarnih, kad su osvojili preko osam hiljada glasova, tako da se već sad plaše scenarija iz Nikšića, a Demokrate su isto tako u panici jer su se posebno obrukali posljednjih sedmica, plus što je predsjednik opštine bio katastrofalan u protekle četiri godine. Neko je izvukao podatak da nije ispunio nijedno predizborno obećanje.
Kako se ne brinu tako fino o muslimanima tamo gdje se ne mogu izbrojati smo na prste dviju rukaReis Fejzić se zahvalio predsjedniku Katiću na pokazanom razumijevanju, ne samo danas, već i mnogo ranije po pitanju izgradnje objekta u Kumboru.
“Opština Herceg Novi nam nikada nije bila smetnja i prepreka da dođemo do tog objekta. Danas sam došao, prije svega, da se predsjedniku Katiću zahvalim na tome, a on nas je dočekao novom pomoću u rekonstrukciji i opremanju objekta na Toploj. Mislim da muslimani u Herceg Novom imaju predsjednika koji vodi brigu o svakom svom građaninu, što me jako raduje”, kazao je Fejzić nakon sastanka.[/quote]
Proći će, i nisu zakoni nego odluke Vlade o izmeni kriterijuma za državljanstvo koje ne moraju ići na skupštinsko usvajanje.Kikibombona wrote: ↑07/04/2021 23:33 Ako ovi zakoni prodaju DPS vise nece imati ni teoretske šanse da se vrati na vlast.
Vidjet cemo hoce li proci. Za sutra su najavljeni masovni protesti, dolaze Crnogorci iz cijele drzave.trocadero wrote: ↑07/04/2021 23:43Proći će, i nisu zakoni nego odluke Vlade o izmeni kriterijuma za državljanstvo koje ne moraju ići na skupštinsko usvajanje.Kikibombona wrote: ↑07/04/2021 23:33 Ako ovi zakoni prodaju DPS vise nece imati ni teoretske šanse da se vrati na vlast.
Znači brisanjem i ovih dodatnih 40 000 po tebi Srbi u CG idu na oko 66%.Kikibombona wrote: ↑07/04/2021 23:48Vidjet cemo hoce li proci. Za sutra su najavljeni masovni protesti, dolaze Crnogorci iz cijele drzave.trocadero wrote: ↑07/04/2021 23:43Proći će, i nisu zakoni nego odluke Vlade o izmeni kriterijuma za državljanstvo koje ne moraju ići na skupštinsko usvajanje.Kikibombona wrote: ↑07/04/2021 23:33 Ako ovi zakoni prodaju DPS vise nece imati ni teoretske šanse da se vrati na vlast.
...
Pored dodjela drzavljanstva uglavnom Srbima sa Kosova, Srbije, BiH i Hrvatske, nova vlada planira ciscenje birackog spiska. Mediji navode da planiraju izbrisati 40 000 drzavljana Crne Gore koji zive u dijaspori. Bosnjacki i albanski predstavnici se danas bune protiv toga, kao i DPS. To bi bio dvostruki udarac od kojeg se DPS ne bi oporavio. Zato za sutra najavljuju velike proteste. Ne bih se iznenadio da bude belaja osim ako skupstina ne povuce ove odluke.
Djeka: POKUSAJ VLADE DA PREBRISE NASE ISELJENIKE, NE CINITE TO!Hemsworth30 wrote: ↑07/04/2021 23:50 Nije u pitanju samo DPS već bi Bošnjaci i Albanci itekako ovim potezom bili osujećeni.
Ako misliš na objekte IZ onda pitaj Mila i DPS tamo gdje su u većem broju , možda u Pljevljima?Hemsworth30 wrote: ↑07/04/2021 23:36Aferim,aferim...RunnerX wrote: ↑07/04/2021 20:42
Kako se ne brinu tako fino o muslimanima tamo gdje se ne mogu izbrojati smo na prste dviju rukaReis Fejzić se zahvalio predsjedniku Katiću na pokazanom razumijevanju, ne samo danas, već i mnogo ranije po pitanju izgradnje objekta u Kumboru.
https://m.cdm.me/drustvo/fejzic-muslima ... gradaninu/![]()

Kome aferim? Meni jer sam prije godinu dana provalio šta će se desiti, kad je efendija Hodžić držao govor na litiji u HN?trocadero wrote: ↑07/04/2021 21:46 Aferim,aferim...
Reis Fejzić se zahvalio predsjedniku Katiću na pokazanom razumijevanju, ne samo danas, već i mnogo ranije po pitanju izgradnje objekta u Kumboru.

Runi...nije tebi aferim već reisu. Aferim je bio i čestitom efendiji Huseinu a imao sam tu čast da ga i lično upoznam.RunnerX wrote: ↑08/04/2021 01:30Kome aferim? Meni jer sam prije godinu dana provalio šta će se desiti, kad je efendija Hodžić držao govor na litiji u HN?trocadero wrote: ↑07/04/2021 21:46 Aferim,aferim...
Slažem se, i zaslužio sam. Gle čuda, još sam i Kumbor pogodio.
P.S. Nemoj me tjerati da ti zalijepim Katićeva predizborna obećanja iz 2017.

Normalno, a šta se drugo može očekivati od četničko-velikosrpske vlasti?

SamoVasGledam wrote: ↑08/04/2021 02:24 Normalno, a šta se drugo može očekivati od četničko-velikosrpske vlasti?
![]()