Golman reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko treba biti prvi golman reprezentacije?

Nemanja Supić
54
8%
Asmir Begović
392
62%
Kenan Hasagić
156
24%
neko drugi
35
5%

Total votes: 637

salle_eh1986

#1326 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by salle_eh1986 »

bgm Beg na golu opet za Stoke, a evo i vode WBA u gostima, smiješi im se novi trijumf
Baron_Samedi

#1327 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Baron_Samedi »

Sve je dobro sto se dobro svrsi :oops:

btw Beg odlicno brani, sudeci prema tekstualnom prenosu :thumbup:
BarbaDue

#1328 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by BarbaDue »

momak stvarno brani za 10 :thumbup: :bih:

evo link: http://livetv.ru/webplayer.php?t=webcas ... &ci=1&si=1
BarbaDue

#1329 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by BarbaDue »

0:2 :thumbup: :thumbup:
Edin H.

#1330 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

BarbaDue wrote:0:2 :thumbup: :thumbup:
Vrijeme je Sorensenu, kao i uostalom Hasagicu da objesi kopacke o klin :D
BarbaDue

#1331 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by BarbaDue »

Brilliant save by Asmir Begovic :thumbup: :thumbup:

edit: 0:3 :thumbup:
Last edited by BarbaDue on 20/11/2010 17:53, edited 1 time in total.
Baltazar_khan

#1332 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Baltazar_khan »

Edin H. wrote:
BarbaDue wrote:0:2 :thumbup: :thumbup:
Vrijeme je Sorensenu, kao i uostalom Hasagicu da objesi kopacke o klin :D
Rukavice :mrgreen:
Edin H.

#1333 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

BarbaDue wrote:Brilliant save by Asmir Begovic :thumbup: :thumbup:

Bio sam izuzetno ljut na Asmira, premda sam informaciju o vakcini :-) dobio prije ulaska na stadion u Bratislavi (garant prije Papeta :D ), ali ispalo je dobro. Moze i Seha protiv onih kloceva :D , neka stice samopuzdanje.

Jako je vazno da Asmir zadrzi mjesto u timu i brani kontinuirano.

Kako je krenuo ode Asmir prije Dzeke u prvi tim Chelsea, a Czech na klupu :D
PasoDzigera007

#1334 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by PasoDzigera007 »

Edin H. wrote:
BarbaDue wrote:Brilliant save by Asmir Begovic :thumbup: :thumbup:

Bio sam izuzetno ljut na Asmira, premda sam informaciju o vakcini :-) dobio prije ulaska na stadion u Bratislavi (garant prije Papeta :D ), ali ispalo je dobro. Moze i Seha protiv onih kloceva :D , neka stice samopuzdanje.

Jako je vazno da Asmir zadrzi mjesto u timu i brani kontinuirano.

Kako je krenuo ode Asmir prije Dzeke u prvi tim Chelsea, a Czech na klupu :D
A mozda i Pjana zavrsi u Chelsea-u,ima istog menadzera koji je Balacka odveo u Chelasea ,Michael Becker.
burek_in_space

#1335 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by burek_in_space »

Sve je to lijepo shto imamo golmana pred kojim je blistava buducnost, kako stvari stoje. Ali, shta ce biti kada nam otkazhe pred neku vazhnu utakmicu jer se tek izborio za mjesto u Chelseau (ako predje tamo)?! :roll:
michio

#1336 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by michio »

Nema razloga da otkaze pred vaznu utakmicu.
burek_in_space

#1337 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by burek_in_space »

michio wrote:Nema razloga da otkaze pred vaznu utakmicu.
Vidjecemo...

Osim ako ne mislish da necemo imati u buducnosti vazhnih (chitaj: odluchujucih) utakmica :mrgreen:
Kenan-sa

#1338 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Kenan-sa »

Beg danas odlican,svaka cast! on ce vrlo brzo biti medju najboljim golmanima u Evropi,ne smijemo ga izgubiti! bitno je da su nas Savez i Stouk sve izgladili,sa Begovicem i Mujdzom bh reprezentacija je mnogo jaca!
michio

#1339 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by michio »

Begovicu u karijeri uopste ne treba reprezentacija a vjerujem da kao fudbaler zeli igrati na nekom prvenstvu. Ne znam zasto bi otkazao pred vaznu utakmicu.
Edin H.

#1340 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

burek_in_space wrote:Sve je to lijepo shto imamo golmana pred kojim je blistava buducnost, kako stvari stoje. Ali, shta ce biti kada nam otkazhe pred neku vazhnu utakmicu jer se tek izborio za mjesto u Chelseau (ako predje tamo)?! :roll:

Tu si u pravu i to je ta opasnost i za Dzeku, Pjanica i ostale vrhunske igrace ako dodju u Premiership. Zato nekada razmisljam ma neka Dzeke u Wolfsburgu, jaci je od kluba tamo, nikada mu ne mogu zabraniti da igra za reprezentaciju.
U Engleskoj klubovi izmisljaju povrede engleskim reprezentativcima, a kamoli kada trebaju da igraju za "nekakvu" Bosnu. Ako se ne varam Berbatov je prestao igrati za Bugarsku.
Ferguson je izuzetno djubre po tom pitanju npr.
Veliki klubovi kada plate veliki novac smatraju da posjeduju igraca i nacionalni timovi im samo dodju kao glavobolja. Takodje ocekuju od nacionalnih timova da uplate visoko osiguranje, ali srecom to nije obavezno koliko znam.
Sto se tice Asmira ipak ga je Pape pecnuo po prstima, tako da ne ocekujem (uskoro :roll: ) probleme, premda kao sto rekoh ranije taj njihov mali sukob traje jos iz Albanije.
Da smo ozbiljniji tim poslali bi doktora reprezentacije odmah da ga pregleda i utvrdili sta se zaista desilo.
burek_in_space

#1341 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by burek_in_space »

Samo cu pohvaliti Edina, jer vidi se da mozhe kada hoce pisati bez bilo kakvog cinizma. :D
Edin H.

#1342 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

burek_in_space wrote:Samo cu pohvaliti Edina, jer vidi se da mozhe kada hoce pisati bez bilo kakvog cinizma. :D
U principu draze mi je kada pobjedjujemo, nego kada gubimo :oops: :D
extraordinary

#1343 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by extraordinary »

Slažem se i ja sa Edinom, ali ipak bih volio da se Asmiru da do znanja da nismo lijeva reprezentacija i da se ne smije tako ponašati. Znam da ova utakmica nije imala rezultatski značaj, ali nije da je bila skroz nebitna. Šta ako Asmir pređe u Chelsea na zimu, povrijedi se Cech nekad polovinom marta i Asmir stane na gol, Pape uputi poziv a Asmir odluči da je pametnije boriti se sa Cechom za mjesto prvog golmana, da bi reprezentacija u budućnosti imala na koga računati? Ponavljam, čini mi se kao psihički dosta labilan karakter i odluke koje je dosad donosio nisu pretjerano pomagale njegovoj karijeri. Volio bih da se to promijeni.
and

#1344 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by and »

eto fino da sušić nije odlučio trenirati strogoću na asmiru.nakon svega nije ga omeo u nastupu,a mogao je.
nadam se da će pape sa njim obaviti jedan razgovor i staviti mu do znanja da se ne može tako ponašati.
nek mu da da pogleda dvd sa nastupa edina džeke protiv belgije u subotu i utorak .neka vidi dečko kako se gine za reprezentaciju tri dana prije utakmice kluba,utakmice koja je odlučivala prvaka njemačke.
veljaca

#1345 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by veljaca »

Ama nije to do Susica .....
O tome odlucuje N/FSBiH ......
Kada nisu reagovali na izdaju Misimovica - zasto bi reagirali na izdaju Begovica ????
djudjologija

#1346 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by djudjologija »

cuj izdaju, pa vi jos gledate partizanske filmove?
shalla

#1347 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by shalla »

veljaca wrote:Ama nije to do Susica .....
O tome odlucuje N/FSBiH ......
Kada nisu reagovali na izdaju Misimovica - zasto bi reagirali na izdaju Begovica ????
:thumbup:
Obuca9

#1348 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Obuca9 »

zimzelen wrote:Gdje je sada onaj pitar hz.semir, kako li se zove? Mislim da sada nema razloga za sumnje u Begovica nakon sto smo culi njegovu strane price, jer nelogicno je da covjek ne zeli braniti na golu, za reprezentaciju, kada je bilo posve sigurno, bez da i nema emocija prema drzavi za koju brani!
Evo me, šta je? Je.o Chuck Norrisa, kad Asmir Begović u utorak umire, a u subotu brani. 8-)

Vi vjerujte u šta hoćete, vaša stvar, ali ja neću i ne želim da vjerujem u priču da je bio na samrti i nije se mogao javiti na mobitel. Emir Spahić je svojevremeno znao dolaziti na okupljanja zaražen virusom svinjske gripe, a ovaj toliko umire da ni slušalice ne može podići. How yes no.
Last edited by Obuca9 on 21/11/2010 17:05, edited 1 time in total.
cyprus

#1349 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by cyprus »

hz__semir wrote:
zimzelen wrote:Gdje je sada onaj pitar hz.semir, kako li se zove? Mislim da sada nema razloga za sumnje u Begovica nakon sto smo culi njegovu strane price, jer nelogicno je da covjek ne zeli braniti na golu, za reprezentaciju, kada je bilo posve sigurno, bez da i nema emocija prema drzavi za koju brani!
Evo me, šta je?

Je.o Chuck Norrisa, kad Asmir Begović u utorak umire, a u subotu brani. 8-)
Još sudeći po statistici bude junak utakmice (kako vidim 8 odbrana) :D
veljaca

#1350 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by veljaca »

hz__semir wrote:
Evo me, šta je? Je.o Chuck Norrisa, kad Asmir Begović u utorak umire, a u subotu brani. 8-)

Vi vjerujte u šta hoćete, vaša stvar, ali ja neću i ne želim da vjerujem u priču da je bio na samrti i nije se mogao javiti na mobitel. Emir Spahić je svojevremeno znao dolaziti na okupljanja zaražen virusom svinjske gripe, a ovaj toliko umire da ni slušalice ne može podići. How yes no.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Svaka cast na ovom postu ....

Moje misljenje je isto ....

Ali previse smo mi naivni - sjeti se samo Misketa i Zenice a onda nakon 4 dana igra za Volsburg ...

Emir Spahic :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: - je gromada od covjeka ....
Locked