ROLEX
Oyster-perpetual
Vrijedil ovo sta?

Sent sa mog ultra, sexy, cool mobitela using tapatalk
Moderator: anex

mayab wrote:
insomnia78 wrote:Kako se moze provjeriti?
Gospodja ga nasla na plazipoodavno

Ok lahva razmislicu o otvaranju posto nemam bas alat za to uglavnom ako nista odnesem ga. Hvalashin wrote:insomnia78 wrote:Kako se moze provjeriti?
Gospodja ga nasla na plazipoodavno
Kakav je poklopac nazad, zavrtanje ili je ko čep?
Ako si pri hrabrosti da otvaraš (mojne izgrebati poklopac, ako nisi siguran idi do urara.
Ako ovako izgleda, onda je real deal.
Ako ovako, onda je pljaka![]()
Fino, finoquarterback wrote:mayab wrote:jako lijepo

ja sam isti model samo sa metalnom narukvicom uzeo za 340 KM u tuzliGiancarlo wrote:Fino, finoquarterback wrote:mayab wrote:jako lijepo
Ako ti nije problem da napises cijenu i gdje si ga kupio ?
nisam inao iskustva sa tim satom ali generalno sa swatch-om i nemozes puno fulitado_7 wrote:pozdrav
Sta mislite o ovom satu? Da li preporucujete?
Takodjer ako neko posjeduje ovaj sat, da podijeli svoja iskustva.
Hvala
EDIT: model svgb400
Na amazon ima od 210,-Euraado_7 wrote:Nisam gledao cijene kod nas joshh... nasao sam na nekoj UK stranici 250 funti.
To sto kazes za kazaljke stoji, ali opet meni je dobar, pa se razmisljam.
naravno.. to u vezi kazaljki je bila cisto moja opseracija i stvar moga ukusaado_7 wrote:Nisam gledao cijene kod nas joshh... nasao sam na nekoj UK stranici 250 funti.
To sto kazes za kazaljke stoji, ali opet meni je dobar, pa se razmisljam.
ja sam imao 2 swatcha (jedan je doduse bio djecji ) i nisam nikad imao problema..i dan danas rade iako nisu bili nisu ni bili Bog zna sta a ni pretjerano skupi ali su dobro sluzili svrsishin wrote:Mozes sa swatchom fuliti itekako, ovo je automatik i vjerovatno ima mogucnost otvaranja i servisiranja. Tako da sve zavisi koliko je dobar od cijene.
Koliko kosta?
sutra cu ti napisat par prijedloga iako mislim da za te pare ces tesko naci posten sat..mozda bi bilo bolje da ustedis jos maloTDK-90 wrote:
MOLIM PRIJEDLOG ZA SAT![]()
Tražim neki sat da je crn što je moguće više, obavezno gumena narukvica stil: casio, swatch, esprit i sl. i cijena do 299,-KM
Pa baš da dam naglasak da je 299,-KM max .....btw gledao sam par finih edifice modela do 150,- al svakom nešto falitouch brain wrote:sutra cu ti napisat par prijedloga iako mislim da za te pare ces tesko naci posten sat..mozda bi bilo bolje da ustedis jos maloTDK-90 wrote:
MOLIM PRIJEDLOG ZA SAT![]()
Tražim neki sat da je crn što je moguće više, obavezno gumena narukvica stil: casio, swatch, esprit i sl. i cijena do 299,-KM
ps otkud bas 299dam ti ja jos 1 km da zaokruzimo na 300

MA et, cudi me da se toi ne moze nikako rijesitishin wrote:Samo jedan dan pomjeraš naprijed, ništa strašno.