Laju na manjine, imaju sve preduslove da budu stabilna zemlja, a svako malo potonu u korupciju, fašizam i ekonomsku bijedu. Pa moli Trumpa da ih vadi iz govana.
Al' ne može zauvijek.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Pojma ti nemaš.Osmi Socrates wrote: ↑20/07/2026 04:17 Poluobrazovan čovjek će me učiti šta je white trash.Argentina je kao zemlja white trash svjetskog poretka. A ova ih reprezentacija savršeno predstavlja.
Laju na manjine, imaju sve preduslove da budu stabilna zemlja, a svako malo potonu u korupciju, fašizam i ekonomsku bijedu. Pa moli Trumpa da ih vadi iz govana.
Al' ne može zauvijek.
bruka i sramota i onda se ko nesta ljute i jos hoce da se biju, mater im poganu cigansku, spanija im ocitala lekciju iz fuzbala, tako se igra decki, to je fuzbal a ne korida i ciganijada... jebte ovi su premašili čevljanoviće
Mozda on jeste poluobrazovan ali ti i dalje pogresno koriatis termin white trashOsmi Socrates wrote: ↑20/07/2026 04:17 Poluobrazovan čovjek će me učiti šta je white trash.Argentina je kao zemlja white trash svjetskog poretka. A ova ih reprezentacija savršeno predstavlja.
Al' ne može zauvijek.
S fastistom na celu, s ljubavlju prema Izraelu i arogantnom repkom nemoj se cudit sto ih ljudi pljuju i ne vole.Micah wrote: ↑20/07/2026 05:16 Pa što je nutcase? Jel imaju favele kao Brazilci gdje kad policija upadne bude kao Max Payne 3, kartele kao Meksiko, paravojske kao Kolumbija i drogu kao pola država sjeverno? Nemaju. Možda ih držimo po višim standardima zato što su svi bijeli kao kod nas. Pa sramote našu bijelu rasu jer nisu naš (ne naš naš, nego zapadni) standard. Mensečini da je to to. Niko ne piša po Africi, čak ni Brazilu, Aziji ali se uhvatili Argentine i ne puštaju. Arogantni jesu ali bože moj.
Hajde bogati me ti nauči šta je white trash.ljubijankic wrote: ↑20/07/2026 07:05Mozda on jeste poluobrazovan ali ti i dalje pogresno koriatis termin white trashOsmi Socrates wrote: ↑20/07/2026 04:17 Poluobrazovan čovjek će me učiti šta je white trash.Argentina je kao zemlja white trash svjetskog poretka. A ova ih reprezentacija savršeno predstavlja.
Al' ne može zauvijek.