Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.
Rob_Atl wrote: ↑20/07/2026 01:56
Argentini slijedi period sad ko Brazilu ne vidim da ce ikom biti prijetnja bar narednih 20 godina dok im neki novi Messi ili Maradona ne dodje.
Mislim da oni materijala za knock-out fazu makar i poslije Messija.
Digla_da_kreci wrote: ↑20/07/2026 02:14
Yamalova nana dobre dove proucila. Jest mi drago sto je Spanija osvojila.
ode li ti na onu tekmu za 3. mjesto?
Ne ode jer nisam imala kartu za ove sto su igrali za trece mjesto (ja sam imala kartu za BiH ). Ali isla sam na druge utakmice u ranijim fazama i izgotivila se maksimalno. Jest da sam sad na pasteti, ali vrijedilo je i imetak prodati.
Vec od sutra krece stednja za Euro '28, insalah.
Bravo legendo i opet da ti se zahvalim i tebi i svim našim navijačima koji su bodrili naše momke i u sav glas pjevali ljiljane!
Bilo vas je merak slušati/gledati na tv-u
Svaka čast!
Digla_da_kreci wrote: ↑20/07/2026 02:14
Yamalova nana dobre dove proucila. Jest mi drago sto je Spanija osvojila.
ode li ti na onu tekmu za 3. mjesto?
Ne ode jer nisam imala kartu za ove sto su igrali za trece mjesto (ja sam imala kartu za BiH ). Ali isla sam na druge utakmice u ranijim fazama i izgotivila se maksimalno. Jest da sam sad na pasteti, ali vrijedilo je i imetak prodati.
Vec od sutra krece stednja za Euro '28, insalah.
Nemojte previše srati po Argentini jer je ESP ovo isto uradila i FRA i POR u polufinalu i ⅛, AUT je pregazila u 1/16 te je, ruku na srce, jedino BEL, osim što je im je jedina dala gol, i jedina bila opasna po njih, bar jedno poluvrijeme.
Kad vidiš čega su sve prvaci, u mlađim kategorijama itd, ženski fudbal, španski treneri koji preplavljuju ne samo zapdnu već i istočnu Evropu...dakle mirne duše se može reći da je španski fudbal stavio šapu na čitav kontinent.
Ja koji sam uvijek branio La Ligu i divio se tehničkom umijeću 16. igrača Espanyola itd. dok su svi samo blenuli u Premijer ligu...ništa me ovo ne čudi.
A i fin je narod i država, trenutna vlast...iako i njihovi desničari nisu bolji od ovih ostalih demona.
Groot wrote: ↑20/07/2026 01:42
Nemoj biti klosar i mahalac nego se nauci komunicirati. Vec par puta ljude koji navijaju za Argentinu pljujes, nazivas pogrdnim imenima i onda kad ti neko vrati uvijedis se ko curica. Svoje frustracije vidis u drugima kad ti odgovore na bezobrazluk.
Jesi faca nego ti otkljucao dugme za banovanje i mislis da si svu pamet svijeta pokupio.
Nemoj biti klosar i mahalac nego se nauci komunicirati. Vec par puta ljude koji navijaju za Argentinu pljujes, nazivas pogrdnim imenima i onda kad ti neko vrati uvijedis se ko curica. Svoje frustracije vidis u drugima kad ti odgovore na bezobrazluk.
Jesi faca nego ti otkljucao dugme za banovanje i mislis da si svu pamet svijeta pokupio.
kurčevit dok sudija ne potegne za karton, onda plakanje i kukanje i drugi kriv.
vidi se da navijaš za ovu argentinu.
Jasta, ti kurcevit iza dugmeta koje ti je neko dao i prosipas silu.
Fol drugacije cemo pricati, pricaj sa ukucanima tako a ovdje bi trebao malo kulture da pokazes.
Vozda forumski gigantu, silu preko tastature prosipaj nekom drugom.
I ovo neće biti zadnje što smo vidjeli na ovom prvenstvu. Javni tužilac u New Yorku nastavlja istragu protiv FIFA, a čini mi se da će isto uraditi i javni tužilac u Kaliforniji. FBI nastavlja istragu protiv argentinskog fudbalskog saveza.
kurčevit dok sudija ne potegne za karton, onda plakanje i kukanje i drugi kriv.
vidi se da navijaš za ovu argentinu.
Jasta, ti kurcevit iza dugmeta koje ti je neko dao i prosipas silu.
Fol drugacije cemo pricati, pricaj sa ukucanima tako a ovdje bi trebao malo kulture da pokazes.
Vozda forumski gigantu, silu preko tastature prosipaj nekom drugom.
Osmi Socrates wrote: ↑20/07/2026 03:17
Mislim da bi ekipa foruma imala bar jedan šut.
Al' hajde, nije sramota biti slabiji od Španije, sramota je biti ovako pogana ekipa.
Infantino je dobio šta je tražio. Što neko reče, fudbal je pobjedio, FIFA izgubila zbog ovakve sramotne reprezentacije u finalu.
Smaraš.
Nisu bili sramota kad su rastavili Engleze?
Pretjerujete ko djeca a sve stare prdonje došle da izbace svoje životne frustracije.
Ne lupaj bezveze. Protiv Engleza su odigrali poštenih pola sata i Englezi imali Tuchela na klupi. Ne može pola sata dobrog fudbala gurnuti u zaborav svu poganost Argentinaca čitavo svjetsko prvenstvo.
Najbolji svih vremena je danas u fudbalskoj nemoći želio slagati da protivnik dobije neopravdan crveni karton. Ako to nije dno dna, ne znam šta je. Ne može meni zamazati oči. Ja ne nosim suknjicu. Boli me kurac što je najbolji i što ima pare. Za mene je običan jebeni white trash.
Zidane je možda imao gori oproštaj od SP nego on, ali Zidane je štitio čast i glavirao idiota.
Ako je Messiju ovo oproštaj.
Last edited by Osmi Socrates on 20/07/2026 04:03, edited 3 times in total.
Osmi Socrates wrote: ↑20/07/2026 03:17
Mislim da bi ekipa foruma imala bar jedan šut.
Al' hajde, nije sramota biti slabiji od Španije, sramota je biti ovako pogana ekipa.
Infantino je dobio šta je tražio. Što neko reče, fudbal je pobjedio, FIFA izgubila zbog ovakve sramotne reprezentacije u finalu.
Smaraš.
Nisu bili sramota kad su rastavili Engleze?
Pretjerujete ko djeca a sve stare prdonje došle da izbace svoje životne frustracije.
Ne lupaj bezveze. Protiv Engleza su odigrali poštenih pola sata i Englezi imali Tuchela na klupi. Ne može pola sata dobrog fudbala gurnuti u zaborav svu poganost Argentinaca čitavo svjetsko prvenstvo.
Najbolji svih vremena je danas želio slagati da protivnik dobije neopravdan crveni karton. Ako to nije dno dna, ne znam šta je. Ne može meni zamazati oči. Ja ne nosim suknjicu. Boli me kurac što je najbolji i što ima pare. Za mene je običan jebeni white trash.
Zidane je možda imao gori oproštaj od SP nego on, ali Zidane je štitio čast i glavirao idiota.
Ako je Messiju ovo oproštaj.
Zidaneov oproštaj je pokazao koliki je mentalni patuljak. Čuj branio čast.
Bilo je dovoljno 35 minuta protiv Engleza da ih rastave na proste faktore.
Nije lako imati argentinski roster i raditi sta oni rade. Igrati prljav fudbal na granici kartona, a ne dobiti kartone, nemati udarac na gol, a moći pritisnuti protivnika da ne moze da diše kad zatreba, i tako ponovo i ponovo. Razumijem ja političke konotacije, teorije zavjere, ali me to ne interesuje. Igraju kako mogu, imaju mesija, i van-serijske rezulatate obzirom na kvalitet.
Spanija, za koju sam navijao, da bude jasno, je već čisti fudbal i kvalitet.