Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jebi ti to, pogodi cypar jučer sva tri ishoda naših klubova, iako je prošlih sezona sve fulao za Sarajevo u Evropi....nego kipranine, šta kaže kašika za slijedeći četvrtak?
Košpicari imaju istorijsku šansu fakat...ali prvo skočiti, imaju šanse ali poprilično male, ako je prije prve tekme to bilo max. 10%, sada je max. 20-25%..... naročito ako bi kojim slučajem Plzen prvi zabio, sumnjam da bi dozvolili da im se Željo dva puta zaredom onako vrati iz mrtvih.....recept Želje je dati ne jedan, nego dva gola, mislim da im jedan neće biti dovoljan....
-LIBERO- wrote:Nego, Cyprus druze, pogodi ti jedan razlike za Albance.
Kakva su ti ocekivanja, i predvidjanja, za revans na Kosevu?
Komsije odlican protivnik. Skandinavski fudbal koji nam tradicionalno lezi. Zapet u utorak na Kosevu, dati sve od sebe.
Pa rezultat je bolji nego što sam mislio (zabili smo dvaput), ali pristup igri je daleko ispod očekivanog Zbog toga nisam siguran šta očekivat na Koševu... Albanci će sigurno probat sa jakim bunkerom, a onda vse zavisi od toga da li ćemo ga mi uspjeti probit... Na osnovu dosad prikazanog teško je biti optimista, al šta znaš, možda očepi pa im uvalimo peticu... I to je moguće, kao što je moguće i da ne damo nijedan... Kvalitetniji sigurno jesmo (više zbog činjenice da su oni kita, nego da samo mi dobri), a na šta će sve izać, još se ne usuđujem prognozirat... Prognozu ako izbacim biće na dan utakmice
A Nome i HJK su više baltički nego skandinavski fudbal, strogo geografski gledano
Pokusavam pronaci kad je ovaj Metalurh igrao grupnu fazu ili evropske utakmice ? Vidim najveca pobjeda u Evropi protiv Celika iz Niksica 7:0 prosle godine... Imaju dosta brazilaca u ekipi ali nemaju neki narocit uspjeh u Evropi, pobjede (osim ove protiv Celika) i nisu previse uvjerljive, a prije prosle godine evropu su igrali u sezoni 2009/2010, mislim da je opet bolje igrati protiv ovih nego protiv Seville, Hapoela ili Kubana... Najveca im je prednost sto igraju u jakoj ligi...
Ono sto me je impresioniralo, pogledajte im samo trening centar, stadion im i nije nesto (kapacitet 5000)...
Lištica najbolje prošla ako ove prođu, mislim nakantat će ih Udineze sa rezervnom ekipom ali drama gostovanje, zaradit će para ( ne znam kolko prima Pecara ), ali sve u svemu bolje ispasti od Udinezea vidjeti uživo Di Natalea (ako bude igrao), malo Italije i to je to, nego vako od ovih mrtvih Rumuna, čifuta, i ostale bagre gdje te nemilosrdno trpaju, mi ako nekakvim čudom Božjim prođemo Čehe imamo kakve takve šanse u narednom kolu!
Ras Al Ghul wrote:Lištica najbolje prošla ako ove prođu, mislim nakantat će ih Udineze sa rezervnom ekipom ali drama gostovanje, zaradit će para ( ne znam kolko prima Pecara ), ali sve u svemu bolje ispasti od Udinezea vidjeti uživo Di Natalea (ako bude igrao), malo Italije i to je to, nego vako od ovih mrtvih Rumuna, čifuta, i ostale bagre gdje te nemilosrdno trpaju, mi ako nekakvim čudom Božjim prođemo Čehe imamo kakve takve šanse u narednom kolu!