Prilaženje damama ALL ABOUT

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Capajebo

#1301 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Capajebo »

alkalna_baterija wrote:nije problem da kopa kanale i cisti ulice i pritom ulaze u sebe da bi postigao vise. ali ako je njemu vrhunac uspjeha u zivotu 10 ulica za pola sata, neka hvala. ni zbog cega drugog vec zbog njegove psihe i mentalnog sklopa.
Evo konkretno pitanje. Da ti je muz, dok se niste uzeli, bio smetljar, i da ti kaze "ulagat cu u sebe nekad aBd, trenutno imam precih stvari", bil' se ti udala za njega tad, il' bi cekala "da ulozi u sebe"?
bang and blame

#1302 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by bang and blame »

Capajebo wrote:
S4mpion wrote:Imajte na umu da vrijedan momak, zaposlen kao smetljar, nije imao dobar prolaz(da ne kažem nikakav) među forumskim ženama. :mrgreen:
Al' da mu se pozicija zove "Menadzer gradske cistoce", to bi bilo ok :mrgreen:

:lol:
Da ne bi koji od vas menadzericu gradske cistoce, koja radi samo na terenu?
sheilak

#1303 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sheilak »

prog321 wrote:Zapitajte se da li bi vi voljeli da vase kcerke hodaju sa kokuzima koji ih grasom vozaju i nemaju ni za kifle?? :-D
bar znam da tramvaj ne vozi na darivu ili stojcevac :D (r)
bang and blame

#1304 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by bang and blame »

Eurosa wrote:
alkalna_baterija wrote:nije problem da kopa kanale i cisti ulice i pritom ulaze u sebe da bi postigao vise. ali ako je njemu vrhunac uspjeha u zivotu 10 ulica za pola sata, neka hvala. ni zbog cega drugog vec zbog njegove psihe i mentalnog sklopa.

E nek si im nacrtala! :thumbup: :kiss:
Ljubim vas obje :kiss: :kiss:
S4mpion

#1305 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by S4mpion »

Ne znam da li ste upoznati s tim, ali plata jednog smetljara je pojam za mnoge ambiciozne diplomce. :mrgreen:
sheilak

#1306 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sheilak »

edo_79 wrote:
bang and blame wrote:
todd_smith wrote:fulio si priliku mislim da ti je otvoreno sugerisala da joj se svidjas, cim ti je na vrata pitu dostavila
Zna to edo :lol:
Bar je nisam smarao za kafu k'o respo, nego je sama došla :pisnuo:
smarao si ti nju u kladionici al nisi toga svjestan :D (r)
Capajebo

#1307 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Capajebo »

S4mpion wrote:Ne znam da li ste upoznati s tim, ali plata jednog smetljara je pojam za mnoge ambiciozne diplomce. :mrgreen:
Al' dzabe kad regres ove godine nisu primili :sad: :roll:
amiliana

#1308 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by amiliana »

A bi li vi bili sa nekom koja radi u fast food ?
alkalna_baterija

#1309 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by alkalna_baterija »

:?
Capajebo wrote:
Evo konkretno pitanje. Da ti je muz, dok se niste uzeli, bio smetljar, i da ti kaze "ulagat cu u sebe nekad aBd, trenutno imam precih stvari", bil' se ti udala za njega tad, il' bi cekala "da ulozi u sebe"?
nemas ti pojma sta je moj muz radio kad smo se uzeli :D
dok nije nasao posao u svojoj struci.
ja govorim u svoje ime :D glupo je ocekivati od balavca da ima avione, kamione, ali je jos gluplje ne raditi na tome da to postignete, skupa.
sheilak

#1310 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sheilak »

todd_smith wrote:
sheilak wrote:
ćiribiribela wrote:Ovima sto pricaju da zene samo gledaju kljuceva od auta, mobitele bla bla, treba dati sve to, pa da vide da ne gledaju. :D :D
pa gledaju samo zavisi gdje odes
neces me nikad ubjediti da u barlotiju ne gledaju (r)
ako izlazis u barlotti vala...

:lol: :lol:
ne izlazim nego blizu zivim pa vidim jbg nisam corav (r)
nightvision

#1311 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by nightvision »

Jel moze proc' dva'est ulica za sat? :lol:
todd_smith

#1312 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by todd_smith »

amiliana wrote:
Eurosa wrote:Amiliana duso, inace te ne citam,ali moram ti reci: ti srce moje nemas svojih para, imas mamine i babine.

Nemam sad svoje ali imat cu za koju godinu kada se zaposlim i osamostalim, i tad ce mi vjerovatno biti prece nego sad ali ne da bih se nekome pokazivala nego iskljucivo za sebe ,da eto sutra kad dobijem platu mogu kupiti sebi novu tasnu ili sat nebitno.Ali tad ce me vjerovatno gledati drugacije isto kao sto sad gledaju mog starijeg brata i sestre koji su zaposleni i zaradjuju.Roditelji ce uvijek biti tu za tebe i da ti izadju u susret mozda sto sam ja najmladja pa mi se uvijek vise ugadjalo kako god potrebno je da covjek kod sebe stvori radne navike jer samo tako cu uspjeti .
aj ne lazi
alkalna_baterija

#1313 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

sheilak wrote:
prog321 wrote:Zapitajte se da li bi vi voljeli da vase kcerke hodaju sa kokuzima koji ih grasom vozaju i nemaju ni za kifle?? :-D
bar znam da tramvaj ne vozi na darivu ili stojcevac :D (r)
evo respo me razumije :D
S4mpion

#1314 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by S4mpion »

Capajebo wrote:
S4mpion wrote:Ne znam da li ste upoznati s tim, ali plata jednog smetljara je pojam za mnoge ambiciozne diplomce. :mrgreen:
Al' dzabe kad regres ove godine nisu primili :sad: :roll:
Biće nekad. :( :mrgreen:
Ramzess Veliki

#1315 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Ramzess Veliki »

klixoris wrote:
Ramzess Veliki wrote:To ti je zbog motora.
Na moj se penju samo modeli sa diplomom iz književnosti. :oops:
Vjerovatno primjete da ti viri Dostojevski iz bocnog kofera :D :lol:
E jes' se svezao mog motora, a guze bi dao da ga provozas :razz:
Pa to je Kawa ... ko se još njome oduševljava? :lol: Da je u pitanju V-Max ...
alkalna_baterija

#1316 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

nightvision wrote:
Jel moze proc' dva'est ulica za sat? :lol:
ne more ako je to sve sto umijes :D
klixoris

#1317 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by klixoris »

amiliana wrote:A bi li vi bili sa nekom koja radi u fast food ?
Ako se zatekla u fast foodu jer nije uspjela naci bolji posao i ako to mjesto zaposlenja vidi samo kao tranzit dok ne nadje nesto bolje (dakle, ambicija za napredak u zivotu) zasto da ne :thumbup:
Uvijek sam vise cijenio osobe koje su vrijedne, koje se trude da zarade i naprave nesto u svom zivotu, nego osobe koje sjede kuci nezaposlene i kukaju kako su neki "sitni" poslovi ispod njihove casti, kvalifikacija i diplome koju imaju
Last edited by klixoris on 04/12/2014 15:09, edited 1 time in total.
ćiribiribela

#1318 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by ćiribiribela »

supljiranje lvl 999 :mrgreen:
sheilak

#1319 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sheilak »

Eurosa wrote:

slusajte obe :D

nije problem to sto necete jer je on lijen i ne ulaze u sebe
ni ja ne bi zensku takvu
samo poenta u ovome sto pricamo mi je u tome da vecina automatski odbije tog smetljara bez da vidi jel on tu trenutno ili mu je to vrhunac (r)
todd_smith

#1320 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by todd_smith »

bang and blame wrote:
Capajebo wrote:
S4mpion wrote:Imajte na umu da vrijedan momak, zaposlen kao smetljar, nije imao dobar prolaz(da ne kažem nikakav) među forumskim ženama. :mrgreen:
Al' da mu se pozicija zove "Menadzer gradske cistoce", to bi bilo ok :mrgreen:

:lol:
Da ne bi koji od vas menadzericu gradske cistoce, koja radi samo na terenu?
je li zgodna?
alkalna_baterija

#1321 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

klixoris wrote:
Ako se zatekla u fast foodu jer nije uspjela naci bolji posao i ako to mjesto zaposlenja vidi samo kao tranzit dok ne nadje nesto bolje (dakle, ambicija) zasto da ne :thumbup:
Draze su mi uvijek osobe koje su vrijedne, trude se da zarade i naprave nesto u svom zivotu, nego osobe koje sjede kuci nezaposlene i kukaju kako su neki sitni poslovi ispod njihove casti, kvalifikacija i diplome koju imaju
to je cijela poenta

eurosa i bnb :kiss: :kiss:
Ramzess Veliki

#1322 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Ramzess Veliki »

Znamo to ... eno moj drug ima finu platu ali nema neku školu, a vozi novu Hayabusu, da ti srce stane kad je vidiš, i đabe, nema prolaza jer mu je komunikacija samo o Hayabusi. :lol:
alkalna_baterija

#1323 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

sheilak wrote:
Eurosa wrote:

slusajte obe :D

nije problem to sto necete jer je on lijen i ne ulaze u sebe
ni ja ne bi zensku takvu
samo poenta u ovome sto pricamo mi je u tome da vecina automatski odbije tog smetljara bez da vidi jel on tu trenutno ili mu je to vrhunac (r)
ja mislim da zene odbijaju smetljare jer su to uglavnom neke lole sa 2 zuba u glavi :D
nightvision

#1324 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by nightvision »

Ako zna ispec dobar hamburger... A moze ulagati u sebe pa nauciti smotat' burek. Pa onda moze otvoriti svoj fast food, jedan, pa drugi... :)
Dr Kova

#1325 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Dr Kova »

Eurosa wrote: Ali ih IMA. Hvala Bogu. Isto kao i finih muskaraca,ubjedjena sam u to. Evo ti primjer moje najbolje drugarice.Udala se za momka koji je radio kao domar na faxu.Njeni nisu bili za to,ona iz imucne kuce i tako to.Ali djabe je, ljubav je to.Dok su se zabavljali nagovori ga da upise fax,ona ce mu pomoci oko finansija koliko moze,nosila mu stvari kuci na pranje,radi njega naucila kuhati, u medjuvremenu ona zavrsila i zaposlila se, on eno neki dan magistrirao na ETF. Cijelo vrijeme izmedju i on je radio koliko je mogao i nije birao posao,koliko god da je bio placen samo nek kapi, bar po malo. Odnedavno vise nisu ni podstanari,a i njemu se nazire stalni posao :-D
Jedini nje uslov za udaju za njega je bio da nemaju djecu dok se ne iscupaju malo.

I da dodam, ona zaprosila njega,jer on nije imao hrabrosti jer je mislio kako joj nema sta ponuditi.
Predobra priča, a momku svaka čast
Post Reply