Mislim da je vozač auta koji je bio najbliže rupi uspio u ovo nekoliko sekundi da se sjeti uže i šire familije vozaču sa njegove desne strane.Tiger 033 wrote:
Idiot se tek na kraju pomjeri
Moderator: Chloe
Mislim da je vozač auta koji je bio najbliže rupi uspio u ovo nekoliko sekundi da se sjeti uže i šire familije vozaču sa njegove desne strane.Tiger 033 wrote:
Tiger 033 wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:Tiger 033 wrote:
šta mu bi?
Ko ba odobrava ovakve naslove?!Logovan wrote:
BlueBlood wrote:JEL SE MOZE SAMO NA OVOJ TEMI NEKAKO SMANJITI BROJ POSTOVA PO STRANICI NA JEDNO 10AK, SVAKI PUT MU TREBA 5MIN DA MI OTVORI STRANICU ?!
zateznistub wrote:
Al' pazi ovog desno i koliko mu treba vremena da se skloniTiger 033 wrote:
zamislis se...trazis nesto po kaseti...okrenes se prema djetetu na zadnjem sjedistu...cujes ti neko trubi ali ne kontas da se tebi trubi jer preko oka vidis da kolona jos stoji... a vidi ovaj hoce da se pomjerim...sta hoces ba?...aaaaa vidi rupa, furam ja odavde...Obuca9 wrote:Al' pazi ovog desno i koliko mu treba vremena da se skloniTiger 033 wrote:
ovako čekaju da uđu u uatobus?Logovan wrote:
S.Korejakakavdanakneiskustvu wrote:ovako čekaju da uđu u uatobus?Logovan wrote:
Kal El wrote:S.Korejakakavdanakneiskustvu wrote:ovako čekaju da uđu u uatobus?Logovan wrote:
BlueBlood wrote:
Koliko vidim po ovome sta pise na njima, nove ukrajinskekakavdanakneiskustvu wrote:Tiger 033 wrote:
zna li iz koje države su ove tablice?
Umro, zbogom, gotovoEweleen wrote:prave čaj od nanehodža wrote:Terminal na Ilidži
Kultura i disciplina.kakavdanakneiskustvu wrote:ovako čekaju da uđu u uatobus?Logovan wrote:
I ja bih bio ovako poslusan kada bi znao da mi je alternativa radni logordrunken tiger wrote:Kultura i disciplina.kakavdanakneiskustvu wrote:ovako čekaju da uđu u uatobus?Logovan wrote:
[/quoteguber90 wrote:Brcko, vidi kolika su slova u donjem desnom uglu.