IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
-
dragonz
#1301 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Aprilski paket (sda, snsd, sdp, hdz) je uspješno oborila Stranka za BiH čiju kampanju je podržao dnevni avaz.
Kontrola neba još uvijek nije preuzeta kontrola nad BH nebom a kada će niko ne zna pa ni Đekna, a godišnje gubimo tj POKLANJAMO komšijama oko 2 miliona maraka.
Kontrola neba još uvijek nije preuzeta kontrola nad BH nebom a kada će niko ne zna pa ni Đekna, a godišnje gubimo tj POKLANJAMO komšijama oko 2 miliona maraka.
- super_hik
#1302 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
o tim fabrikama ti ja pričam što je tvoja SDA uništila. Damir nije moj... a ta priča oko bauhausa je smiješna isto kolko i semirova politika oblaganja zgrada kao toplotne izolacije.Čovjek wrote:U Općini Novi Grad Sarajevo u Industriji je 1986. godine bilo zaposleno oko 10.000 radnika. To su bile fabrike, sada ih nema, a BAUHAUS hoće da uloži u "ŽICU", međutim Damirova Mašinerija je pokušala i tu uzeti reket, pa će BAUHAUS tužiti Opinu Novi Grad.super_hik wrote:quote]
-ohr je naredio da se usvoje određeni zakoni koji su bili uslov za prijem u vijeće evrope
-onda ste za 20 godina imali 3 inicijative, (ogromna snaga treba za to)
-za 20 godina 9 faza autoputa, pa jadan Bijedić slomi se rješavajući pravne sporove koje su SDA-ovci zabrljali.
dovoljan podatak koji govori o vašoj efikasnosti je da za 20 godina niste mogli uspostaviti kontrolu nad nebom iznad BiH, a Damir uspio za 39 dana.
Je li OHR naredio da Semiha Borovac pokrene obnovu Vijećnice?- ne to je radila iz poriva da dobije kancelariju u njoj
a šta je sa uništenim fabrikama?
Preuzminanje kontrole nad BH nebom, još uvijek nije obavljeno, ne znam o čemu ti govoriš...
Pa kako te nije stid izmišljati , čuj zbog kancelarije... hahahahaha Obnova Vijećnice počela 2006. godine, a završetak se očekuje tek 2013. i ti govoriš o kancelariji...koju bi za sebe spremala Semiha... Ima li smisla ta tvoja priča, de se malo presaberi.
Opet naglašavam OHR je tada imao razuman dijalog sa političarima, sada ima situaciju gdje su na pozicijama tipovi koji kažu "Važnija mi je partija od Države", kao što je to rekao tvoj Damir.
A evo kako je on radio u Općini Novi Grad: http://www.youtube.com/watch?v=bUd8iFdOM7g
a vrati se malo unazad i sjeti se kad je semiha tražila da u viječinici bude kancelarija gradolnačelnika, i opet da nije bilo para iz EU viječinica se nebi nikad obnovila, jer bi vi te pare opet skrhali za kojekakve al shidi kosture.
i dok se država zadužuje za u MMF-a za Standby aranžmane, vaši mijenici Selimovići duguju tri puta veći iznos, a SDA ih štiti.
Ne favorizujem ja nikoga ovdje svi oni imaju svoje mane al SDA je najgora, na milion načina iznalazi blokade države, pa i na način da postane bratska stranka sa SDS-om
-
Muhamed80
#1303 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
P sto nesto ne kazes protiv SDP koji ima 12 god vlast u Novom Gradu i vidi u kakvom se stanju nalazi,najgora je opstina u cijelom kantonu pa sto o tome nesto ne kazes ili je i tu kriva SDA
- super_hik
#1304 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
nebih se baš složio sa konstatacijom da je najgora, ima dosta gorih tipa centar i novo sarajevo gdje svako malo klizišta nose kuće a nigdje sanacije klizišta.... al to nije tema. slažem se da SDP nije mnogo uradio za našu opštinu i ono što je urađeno urađeno je vrijeme prvog mandata Damira, ostalo 0 poena. Jedino što je za pohvaliti je skijalište.Muhamed80 wrote:P sto nesto ne kazes protiv SDP koji ima 12 god vlast u Novom Gradu i vidi u kakvom se stanju nalazi,najgora je opstina u cijelom kantonu pa sto o tome nesto ne kazes ili je i tu kriva SDA
da se prosto izrazim pojedina naselja plutaju u govnima... ali iz dosadašnjeg iskustava sa SDA-om i SDP-om nadam se da neće za dugo biti na mjestu načelnika niti u opštinskom vijeću
- Čovjek
#1305 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
I ja tebi pričam o tim fabrikama. To je industrijska zona Općine Novi grad, koja je u stvari općinski dugogodišnji problem, kojeg Općina nije ni pokušala riješiti.super_hik wrote: zadužuje za u MMF-a za Standby aranžmane, vaši mijenici Selimovići duguju tri puta veći iznos, a SDA ih štiti.
Ne favorizujem ja nikoga ovdje svi oni imaju svoje mane al SDA je najgora, na milion načina iznalazi blokade države, pa i na način da postane bratska stranka sa SDS-om
Fabrike... Ako si i malo realan, dok se ne pojavi strani kapital i strane korporacije da ulože u te fabrike, one nikada neće ni početi da rade, jer da bi same dobile tržište trebaju činiti svjetska čuda, kako bi dostigle standarde velikih svjetskih kompanija, kao što je BAUHAUS.
Ali BAUHAUS ne može da uloži, iako želi, jer mu neda Šuman i njegova nesposobna administracija, čiji je mentor "Partijaner" Damir Hadžić. Jednoga dana će od zatvorskih rešetaka misliti da su žice na reketu...
A koliko je Damir i Kompanija mario za "Čovjeka" pogledaj ovaj prilog:
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/sara ... obrusavaju
Zaista ne želim više da raspravljam, iz razloga što to tako možemo danima, jer uvijek ćeš naći neku izvlakušu iako ti je pred očima činjenično stanje da je ova Općina u qrcu, po pitanju svih segmenata života njenih građana.
Razumijem da nekoga pravdaš, ili SDP ili SBB, jer ti je priča tipična KOALICIONA, ali ne razumijem to što misliš da sam ja neuk, pa ne kontam da si tipični KOALICIONI pijun.
-
Muhamed80
#1306 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Pa je ti kazem lijepo i iskreno da zanemarimo stranke i ostavimo ih po strani one su takve kakve jesu i sve su skoro iste gledajmo pojedinacno nacelnike ovaj mali Semir je najbolji izbor ovaj Suman je stvarno los i nema pojma,ovaj Kravic je mozda dobar i ima ratne zasluge ali on nema pojma sta se desava u Opstini i nema nikakvu viziju niti predstavu o ostalim da ne pricam nisu u konkurenciji
-
LAXX
#1307 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Predsjedništvo BiH nedavno je nabavilo automobil "Audi A8", čija se vrijednost s bogatom opremom, koja uključuje i masažere u sjedištima, procjenjuje na blizu 300.000 KM, saznaje "Dnevni avaz". No, zvanična informacija se već danima krije od javnosti.
Prema saznanjima do kojih je došao ovaj list, automobil je, najvjerovatnije, nabavljen za potrebe Bakira Izetbegovića, bošnjačkog člana Predsjedništva BiH. Navodno je Izetbegović prije narudžbe u sarajevskim autosalonima sam izabrao model i opremu "Audija"!
Zvanične potvrde ove informacije nema iz Službi za odnose s javnošću Predsjedništva BiH, ali kako su kako je rekao službenik Zlatko Gerin, u toj službi su „prezauzeti obavezama i odgovor možemo očekivati naredne sedmice", što znači nakon lokalnih izbora.
Činjenica je da u sveopćoj krizi koja godinama trese državu ovaj luksuz, koji će ponajprije koštati bh. građane, nije trebao nijednom od trojice članova Predsjedništva BiH.
Pogotovo ako se zna da je Ured za reviziju BiH u izvještaju za prošlu godinu otkrio da Predsjedništvo BiH raspolaže sa 31 vozilom, od čega se čak 22 koriste za potrebe kabineta članova Predsjedništva! To znači da svaki kabinet ima na raspolaganju u prosjeku sedam automobila.
U istom izvještaju otkriveno je da su upravo automobili u ovoj državnoj instituciji "slaba tačka" i sredstvo za nenamjensko trošenje para. Od netransparentne upotrebe vozila i potrošnje goriva, do malverzacija s putnim nalozima.
I OPET NJIH IZGLASATI... CCC FUJ
Prema saznanjima do kojih je došao ovaj list, automobil je, najvjerovatnije, nabavljen za potrebe Bakira Izetbegovića, bošnjačkog člana Predsjedništva BiH. Navodno je Izetbegović prije narudžbe u sarajevskim autosalonima sam izabrao model i opremu "Audija"!
Zvanične potvrde ove informacije nema iz Službi za odnose s javnošću Predsjedništva BiH, ali kako su kako je rekao službenik Zlatko Gerin, u toj službi su „prezauzeti obavezama i odgovor možemo očekivati naredne sedmice", što znači nakon lokalnih izbora.
Činjenica je da u sveopćoj krizi koja godinama trese državu ovaj luksuz, koji će ponajprije koštati bh. građane, nije trebao nijednom od trojice članova Predsjedništva BiH.
Pogotovo ako se zna da je Ured za reviziju BiH u izvještaju za prošlu godinu otkrio da Predsjedništvo BiH raspolaže sa 31 vozilom, od čega se čak 22 koriste za potrebe kabineta članova Predsjedništva! To znači da svaki kabinet ima na raspolaganju u prosjeku sedam automobila.
U istom izvještaju otkriveno je da su upravo automobili u ovoj državnoj instituciji "slaba tačka" i sredstvo za nenamjensko trošenje para. Od netransparentne upotrebe vozila i potrošnje goriva, do malverzacija s putnim nalozima.
- super_hik
#1308 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
oslobođenje u vlasništvu hilme i bakira očekuješ da neko prihvati kao valjan dokaz, pa samo to olobođenje prošle godine je izgubilo 78 tužbi za klevetu.Čovjek wrote:I ja tebi pričam o tim fabrikama. To je industrijska zona Općine Novi grad, koja je u stvari općinski dugogodišnji problem, kojeg Općina nije ni pokušala riješiti.super_hik wrote: zadužuje za u MMF-a za Standby aranžmane, vaši mijenici Selimovići duguju tri puta veći iznos, a SDA ih štiti.
Fabrike... Ako si i malo realan, dok se ne pojavi strani kapital i strane korporacije da ulože u te fabrike, one nikada neće ni početi da rade, jer da bi same dobile tržište trebaju činiti svjetska čuda, kako bi dostigle standarde velikih svjetskih kompanija, kao što je BAUHAUS.
Ali BAUHAUS ne može da uloži, iako želi, jer mu neda Šuman i njegova nesposobna administracija, čiji je mentor "Partijaner" Damir Hadžić. Jednoga dana će od zatvorskih rešetaka misliti da su žice na reketu...![]()
A koliko je Damir i Kompanija mario za "Čovjeka" pogledaj ovaj prilog:
Zaista ne želim više da raspravljam, iz razloga što to tako možemo danima, jer uvijek ćeš naći neku izvlakušu iako ti je pred očima činjenično stanje da je ova Općina u qrcu, po pitanju svih segmenata života njenih građana.
Razumijem da nekoga pravdaš, ili SDP ili SBB, jer ti je priča tipična KOALICIONA, ali ne razumijem to što misliš da sam ja neuk, pa ne kontam da si tipični KOALICIONI pijun.
Hoćeš da kažeš da te fabrike koje su bile u državnoj nadležnosti opština može pokrenuti. Ako tako misliš stvarno mi je žao što sam s tobom raspravljao. Državnu imovinu uključujući i fabrike su rasprodali SDA-ovci, koji su bili na vlastu u federaciji i na državnom nivou, opštine nisu imale nikakvu nadležnost nad fabrikama. Prićaš ko onaj SES stranka 13 penzija iz opštine, a pio na federalnom budžetu. Iz tog razloga SBB BiH traži poništenje ratne privatizacije.
opština je u ... zato što je i država u ... i što je federacija u .... jer ju je nesposobna SDA za 20 godina dovela tu gdje jeste
-
marinko_odmilja
#1309 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Čak i da je nespreman (a nije), bolje nespreman pošten čovjek, nego spreman poslušnik pljačkaške SDA.Čovjek wrote:Zanima me šta Šuman ima reći o ovome?
Zanima me da li je Kravić išao na predizborni skup u Buća potok i da li je imao novih iznenađenja, kao što se iznenadio u Dobroševićima?
Sve u svemu, Šuman i SDP su zapustili Općinu, Kravić je nespreman i nezainteresovan, Semir ima konkretna rješenja.
Čujemo se 08.10. tada će se već znati kakvo je stanje...
- Čovjek
#1310 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Eh sad mi je jasno... Ti si SBB-ov pijun, čim barataš sa tužbama Oslobođenja.super_hik wrote:oslobođenje u vlasništvu hilme i bakira očekuješ da neko prihvati kao valjan dokaz, pa samo to olobođenje prošle godine je izgubilo 78 tužbi za klevetu.
Hoćeš da kažeš da te fabrike koje su bile u državnoj nadležnosti opština može pokrenuti. Ako tako misliš stvarno mi je žao što sam s tobom raspravljao. Državnu imovinu uključujući i fabrike su rasprodali SDA-ovci, koji su bili na vlastu u federaciji i na državnom nivou, opštine nisu imale nikakvu nadležnost nad fabrikama. Prićaš ko onaj SES stranka 13 penzija iz opštine, a pio na federalnom budžetu. Iz tog razloga SBB BiH traži poništenje ratne privatizacije.
opština je u ... zato što je i država u ... i što je federacija u .... jer ju je nesposobna SDA za 20 godina dovela tu gdje jeste
Privatizacija je obavljena za vrijeme "Alijanse za potjere" 2000-2002.
Samo me zanima kako nisi privatio Fahrinu računicu od 17 godina?
(prekrišh riječ da neću više rasprfavljati, ali sad baš neću više) Ko želi biti realan, bujrum neka čita i ocijeni Je li za Avaz ili za nešto realno.
- super_hik
#1311 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Kravić ima više godina radnog staža nego semir godina i on ima konkretna rješenja. Nadam se da nisu ista putem koih je otišao u maleziju na studiji i putem kojih je dobio posao u ministarstvu obrazovanja.marinko_odmilja wrote:Čak i da je nespreman (a nije), bolje nespreman pošten čovjek, nego spreman poslušnik pljačkaške SDA.Čovjek wrote:Zanima me šta Šuman ima reći o ovome?
Zanima me da li je Kravić išao na predizborni skup u Buća potok i da li je imao novih iznenađenja, kao što se iznenadio u Dobroševićima?
Sve u svemu, Šuman i SDP su zapustili Općinu, Kravić je nespreman i nezainteresovan, Semir ima konkretna rješenja.
Čujemo se 08.10. tada će se već znati kakvo je stanje...
čuo sam mu konkretna rješanja na TV SA, odma ko Vo startovao prvo MUUUUU MUUUUU nije ni dobio vrijeme od voditeljice, pa anere ti si lopov uzimaš reket. ako je rješenje samo napadati druge i obečavati stipendije po naselju u kojem živi jadna opština. A u ostalom da je neki kapacitet i moralan čovjek nebi bio član SDA stranke koja više provodi kampanju protiv drugih nego za sebe. Već sam pričao o letcima koje dijele u kojima pokušavaju ocrniti SBB i SDP.
- drndalo
#1312 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Ti stvarno ni kalendar ne znas gledat'... Da, sve su privatizacije (pljackizacije) obavljene u 2 godine SDP-a, a ne u 15 godina SDA...?Čovjek wrote:Privatizacija je obavljena za vrijeme "Alijanse za potjere" 2000-2002.
- super_hik
#1313 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
de ne seri koje godine je kupljena sarajevska pivara?drndalo wrote:Ti stvarno ni kalendar ne znas gledat'... Da, sve su privatizacije (pljackizacije) obavljene u 2 godine SDP-a, a ne u 15 godina SDA...?Čovjek wrote:Privatizacija je obavljena za vrijeme "Alijanse za potjere" 2000-2002.Samo ste vise bezobrazni nego sto ste nepismeni...
-
Muhamed80
#1314 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
pa ti mislis da je FARAON kupio avion i jahtu od prodaje Avaza dajte molim vas ja koliko znam slabo se zaradi na dnevnim novinama a on ima toliko novca da ovo sve kupi mora da ima nekih drugih izvora finansiranj a svi znamo koji su to GASI I KELJMENDI I NJIHOVI POSLOVILAXX wrote:Predsjedništvo BiH nedavno je nabavilo automobil "Audi A8", čija se vrijednost s bogatom opremom, koja uključuje i masažere u sjedištima, procjenjuje na blizu 300.000 KM, saznaje "Dnevni avaz". No, zvanična informacija se već danima krije od javnosti.
- super_hik
#1315 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
pismeni kaže se bezobraznijidrndalo wrote:Ti stvarno ni kalendar ne znas gledat'... Da, sve su privatizacije (pljackizacije) obavljene u 2 godine SDP-a, a ne u 15 godina SDA...?Čovjek wrote:Privatizacija je obavljena za vrijeme "Alijanse za potjere" 2000-2002.Samo ste vise bezobrazni nego sto ste nepismeni...
- drndalo
#1316 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Ovo ti meni ? Pitanje i konstatacija nisu bili upuceni tebi, ali tebi kontra pitanje, ako smatras da je vise pljackizacija obavljeno od SDA ili od Alijanse, kakve veze ima Pivara u Sarajevu sa Opstinom Novi Grad ?super_hik wrote:de ne seri koje godine je kupljena sarajevska pivara?drndalo wrote:Ti stvarno ni kalendar ne znas gledat'... Da, sve su privatizacije (pljackizacije) obavljene u 2 godine SDP-a, a ne u 15 godina SDA...?Čovjek wrote:Privatizacija je obavljena za vrijeme "Alijanse za potjere" 2000-2002.Samo ste vise bezobrazni nego sto ste nepismeni...
Vise ste bezobrazni nego nepismeni, a bezobrazniji ste nego ste nepismeniji...super_hik wrote:pismeni kaže se bezobraznijidrndalo wrote:Ti stvarno ni kalendar ne znas gledat'... Da, sve su privatizacije (pljackizacije) obavljene u 2 godine SDP-a, a ne u 15 godina SDA...?Čovjek wrote:Privatizacija je obavljena za vrijeme "Alijanse za potjere" 2000-2002.Samo ste vise bezobrazni nego sto ste nepismeni...
Zar nisi ti pitao SDA Covjeka sta su sve njegovi pokrali, pardon privatizovali ? Ili si "podvojena licnost", pa si zaboravio sta si s kojeg account-a napisao ???
Last edited by drndalo on 04/10/2012 12:52, edited 1 time in total.
- super_hik
#1317 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
tiraž avaza je 90 000 dnevno = 90 000km bruto zarade, + 35 spratova avaz twist-a koji se iznajmljuju + radon plaza + prostori koji se iznajmljuju u radon plazi + avaz-robot centar u tuzli (prodato 97% stanova).... i nema se zaradeMuhamed80 wrote:pa ti mislis da je FARAON kupio avion i jahtu od prodaje Avaza dajte molim vas ja koliko znam slabo se zaradi na dnevnim novinama a on ima toliko novca da ovo sve kupi mora da ima nekih drugih izvora finansiranj a svi znamo koji su to GASI I KELJMENDI I NJIHOVI POSLOVILAXX wrote:Predsjedništvo BiH nedavno je nabavilo automobil "Audi A8", čija se vrijednost s bogatom opremom, koja uključuje i masažere u sjedištima, procjenjuje na blizu 300.000 KM, saznaje "Dnevni avaz". No, zvanična informacija se već danima krije od javnosti.
Ako je već s Kaljimendijem zašto ga ne osudite, vaš je ministar ministar sigurnosti on treba da pokrene proces protiv organizovanog kriminala. I zašto je kaljimendijev sin potpisnik liste Abdulaha Skake?
-
LAXX
#1318 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
super_hik wrote:tiraž avaza je 90 000 dnevno = 90 000km bruto zarade, + 35 spratova avaz twist-a koji se iznajmljuju + radon plaza + prostori koji se iznajmljuju u radon plazi + avaz-robot centar u tuzli (prodato 97% stanova).... i nema se zaradeMuhamed80 wrote:pa ti mislis da je FARAON kupio avion i jahtu od prodaje Avaza dajte molim vas ja koliko znam slabo se zaradi na dnevnim novinama a on ima toliko novca da ovo sve kupi mora da ima nekih drugih izvora finansiranj a svi znamo koji su to GASI I KELJMENDI I NJIHOVI POSLOVILAXX wrote:Predsjedništvo BiH nedavno je nabavilo automobil "Audi A8", čija se vrijednost s bogatom opremom, koja uključuje i masažere u sjedištima, procjenjuje na blizu 300.000 KM, saznaje "Dnevni avaz". No, zvanična informacija se već danima krije od javnosti.
Ako je već s Kaljimendijem zašto ga ne osudite, vaš je ministar ministar sigurnosti on treba da pokrene proces protiv organizovanog kriminala. I zašto je kaljimendijev sin potpisnik liste Abdulaha Skake?
ČOVJEK NIJE SAMO NA TRŽIŠTU BIH, KOLIKO ZNAM I DIJASPORA JE UKLJUČENA U TO NOVINSKO TRŽIŠTE. ČOVJEK JE IZGRADIO OVO SARAJEVO, OTVORIO RADNA MJESTA I SAD NE VALJA??? ON BAREM KUPUJE AVIONE I KAMIONE VLASTITIM PARAMA, A NE KAO OVA GAMAD NAŠIM...
- drndalo
#1319 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Jasta je, na americkom trzistu, prodaje novine svim clanovima Republikanske stranke...LAXX wrote:ČOVJEK NIJE SAMO NA TRŽIŠTU BIH, KOLIKO ZNAM I DIJASPORA JE UKLJUČENA U TO NOVINSKO TRŽIŠTE. ČOVJEK JE IZGRADIO OVO SARAJEVO, OTVORIO RADNA MJESTA I SAD NE VALJA??? ON BAREM KUPUJE AVIONE I KAMIONE VLASTITIM PARAMA, A NE KAO OVA GAMAD NAŠIM...
On izgradio OVO SARAJEVO ? A dosao u njega kad, '87 ? Sta li je moj deda onda gradio 1937... Satorsko naselje vjerovatno...
Vlastitim parama ? Pogledaj pod pojmom:"Nastanak Avaz imperije, da te nije Alija...!"
-
Akibh
#1320 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
S koje si ti planete?super_hik wrote: tiraž avaza je 90 000 dnevno = 90 000km bruto zarade, + 35 spratova avaz twist-a koji se iznajmljuju + radon plaza + prostori koji se iznajmljuju u radon plazi + avaz-robot centar u tuzli (prodato 97% stanova).... i nema se zarade
Sta se bolan izdaje u Twist toweru?
Tiraz 90000!?
Radon Plaza i gosti u istoj?
E jebem ti internet
- super_hik
#1321 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
hočeš li da zajedno prošetamo navedenim objektima da se uvjeriš?Akibh wrote:S koje si ti planete?super_hik wrote: tiraž avaza je 90 000 dnevno = 90 000km bruto zarade, + 35 spratova avaz twist-a koji se iznajmljuju + radon plaza + prostori koji se iznajmljuju u radon plazi + avaz-robot centar u tuzli (prodato 97% stanova).... i nema se zarade
Sta se bolan izdaje u Twist toweru?
Tiraz 90000!?
Radon Plaza i gosti u istoj?
E jebem ti internet
ili nesmiješ od svoje totalitarne stranke?
- iPod
#1322 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Ništa od SBB-a, prenapuhano, ipak je to mala stranka skromnih kapaciteta.
- super_hik
#1323 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
vas SBB šutnu iz vlasti pa ti kako hoćeš. nadam se samo da nećeš kao poslanici kluba SDA u Parlamentarnoj skupštini BiH, postati prijatelj s SDS-omiPod wrote:Ništa od SBB-a, prenapuhano, ipak je to mala stranka skromnih kapaciteta.
-
LAXX
#1324 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
drndalo wrote:Jasta je, na americkom trzistu, prodaje novine svim clanovima Republikanske stranke...LAXX wrote:ČOVJEK NIJE SAMO NA TRŽIŠTU BIH, KOLIKO ZNAM I DIJASPORA JE UKLJUČENA U TO NOVINSKO TRŽIŠTE. ČOVJEK JE IZGRADIO OVO SARAJEVO, OTVORIO RADNA MJESTA I SAD NE VALJA??? ON BAREM KUPUJE AVIONE I KAMIONE VLASTITIM PARAMA, A NE KAO OVA GAMAD NAŠIM...
On izgradio OVO SARAJEVO ? A dosao u njega kad, '87 ? Sta li je moj deda onda gradio 1937... Satorsko naselje vjerovatno...
Vlastitim parama ? Pogledaj pod pojmom:"Nastanak Avaz imperije, da te nije Alija...!"
Tebi je očito dijaspora samo USA, majke mi mile onda ova moja rodbina po Austriji i Njemačkoj živi tamo-valjda su po toj tvojoj logici oni državljani Amerike. xD Fahro je izgradio nešto moderno i svjetski-nešto što nam svima doprinosi. ovi turisti barem imaju šta vidjeti. Normalno da će svako pomoći da država krene naprijed-i Alija je znao šta radi. Ali njegovi sadašnji delegati nemaju pojma šta da rade i samo sebi doprinose, kradu od naroda i mažu oči. Vrijeme je da se krene naprijed. Ako je uspio da unaprijedi BiH barem malo, zamisli šta će učiniti kad bude na vlasti, zajedno sa svojim ljudima-samo bolje sa Fahrom, a ovi SDA-ovci- šiš iz fotelja-jer samo im je to u interesu..
-
bez_suplje
#1325 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Predsjedništvo BiH nedavno je nabavilo automobil "Audi A8", čija se vrijednost s bogatom opremom, koja uključuje i masažere u sjedištima, procjenjuje na blizu 300.000 KM
pa nas bakir ocito za sebe ne navodi da je kriza vec samo za nas narod,,,kupili mu audija koji masezere ima ,,zar je toliko zasluzio da mu masazeri trebaju
pa nas bakir ocito za sebe ne navodi da je kriza vec samo za nas narod,,,kupili mu audija koji masezere ima ,,zar je toliko zasluzio da mu masazeri trebaju