FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
sumirprimus

#12751 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sumirprimus »

nisi shvatio pitanje.
imamovic nije ono sto je efendic, vjerovatno nece nikad ni bit.
druga stvar bilo koje pravdanje sda kriminala, ja ne znam sta ti ocekujes da sda preuzme vlast i u tuzli? druze pa ovi kradu ne ostavljaju nista :-) :lol: :evil:
i naravno da smo multikulturni, evropski multikulturni.uvijek bili i ponosni s tim. sta ce nam arapi eto ih dole po ilidzi :thumbup: :bih:
sumirprimus

#12752 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sumirprimus »

i jos nesto, ne moras bit indirektno za sda, al i ovi sateliti njihovi sbb df, to ko da si za sda. nista ne mijenja na stvari.
i da, bolje i ovakav imamovic nego ikakav kandidat sda
uostalom pogledam druge opstine i jbga druze st ada ti kazem :oops:
dr_Evil

#12753 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dr_Evil »

Pa bolan SDA je upravo podijelila Mostar po ratnoj liniji razdvajanja.. ono sta citav HVO, Susak i Boban nisu uspjeli, Ridjobradi im dao u miru, meni dosta da nikad ne glasam za njih
costacurta

#12754 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by costacurta »

Našem fosilu je krajnji domet neko počasno mjesto u nekom udruženju pisaca, sve preko toga za njega je previše.
Kad već kritikuješ sarajevske načelnike vjerovatno je to zato što kod nas nema tih ili sličnih problema, pa smo mi svijetao primjer kakvog treba imat zgradonačelnika.
Mene interesuju investicije, dok njegove vjerne glasače penzionere da je temperatura vode i slanost vode na Panonici optimalna. Dok istovremeno, njegovi po zvanju a samim time i ingerenciji, načelnici Živinica, Gračanice, Srebrenika, Gradačca, Jelaha, Tešnja itd itd dovode investitore. On se evo drugi mandat hvali industrijskom zonom Kreka Sjever a samo jedan objekat izgrađen, drugi načelnici kukaju da nemaju dovoljno kapacitrta kolika je potreba on uvodi komunalnu naknadu da se kosi trava :lol:
Dok KS raspolaže sa milijardom budžeta mi imamo 400M na 13 opština/gradova zbog neravnomjerne raspodjele čega se fosil sjeti samo pred izbore, umjesto da razapne šator ispred institucija FBiH i INSISTIRA na promjeni zakona njemu se ebe ba, dosta mu 50M da sređuje Banju, Panoniku, oko opštine i između Brčanske i Slatine.....
De ba sumire. Možemo ovako hevtu ali razlika između ovih i onih ne postoji. Dok se narod drastično ne promjeni viđenje svoje uloge u ovom životu i sudbinu preuzme u svoje ruke slušaćemo Efendiće koji kažu da nema veze što ga je Asim ispalio opet on vjeruje SDA, Novaliće koji pričaju o egzotičnim firmama i Imamovićima kako nema potrebe čistiti grad od snijega kad će se sam istopiti, ni u Norveškoj ne čiste. :lol:
dr_Evil

#12755 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dr_Evil »

BiH i ALbanija najsiromasnije zemlje Europe, zadnja potvrdjena statistika, pametnom dosta, ni joe black ih ne moze opravdat
saale

#12756 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by saale »

dr_Evil wrote: 23/06/2020 11:52 Pa bolan SDA je upravo podijelila Mostar po ratnoj liniji razdvajanja.. ono sta citav HVO, Susak i Boban nisu uspjeli, Ridjobradi im dao u miru, meni dosta da nikad ne glasam za njih
Daj jedan dokaz za te tvrdnje, je,,alo vas to laprdanje napamet više, ne može neko istjerati Hrvate sa zapadne obale, nit ih natjerati da daju glas nekom drugom osim HDZ! Ne ne, tamo nema ni Kojovića, ni Nikšića, a kamo li Konakovića :-) u Mostaru žive dva naroda koji se izjašnjavaju tako svidjalo se to tebi ili NE, i oni daju legitimitet i legalitet svojim glasovima politickim strankama, i kako vam boolan više nije jasno, ljudi nece da glasaju ni za kakav SDP, KOJOVICA I TE GLUPOSTI,i to nema veze sa statutom i bilo cim!
Haj VOZDRA :D
sumirprimus

#12757 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sumirprimus »

costacurta wrote: 23/06/2020 11:55 Našem fosilu je krajnji domet neko počasno mjesto u nekom udruženju pisaca, sve preko toga za njega je previše.
Kad već kritikuješ sarajevske načelnike vjerovatno je to zato što kod nas nema tih ili sličnih problema, pa smo mi svijetao primjer kakvog treba imat zgradonačelnika.
Mene interesuju investicije, dok njegove vjerne glasače penzionere da je temperatura vode i slanost vode na Panonici optimalna. Dok istovremeno, njegovi po zvanju a samim time i ingerenciji, načelnici Živinica, Gračanice, Srebrenika, Gradačca, Jelaha, Tešnja itd itd dovode investitore. On se evo drugi mandat hvali industrijskom zonom Kreka Sjever a samo jedan objekat izgrađen, drugi načelnici kukaju da nemaju dovoljno kapacitrta kolika je potreba on uvodi komunalnu naknadu da se kosi trava :lol:
Dok KS raspolaže sa milijardom budžeta mi imamo 400M na 13 opština/gradova zbog neravnomjerne raspodjele čega se fosil sjeti samo pred izbore, umjesto da razapne šator ispred institucija FBiH i INSISTIRA na promjeni zakona njemu se ebe ba, dosta mu 50M da sređuje Banju, Panoniku, oko opštine i između Brčanske i Slatine.....
De ba sumire. Možemo ovako hevtu ali razlika između ovih i onih ne postoji. Dok se narod drastično ne promjeni viđenje svoje uloge u ovom životu i sudbinu preuzme u svoje ruke slušaćemo Efendiće koji kažu da nema veze što ga je Asim ispalio opet on vjeruje SDA, Novaliće koji pričaju o egzotičnim firmama i Imamovićima kako nema potrebe čistiti grad od snijega kad će se sam istopiti, ni u Norveškoj ne čiste. :lol:
ok mozemo normala samo bez psovanja :)
pazi kanton sarajevo je visi nivo vlasti, pandan bi bio TK, a opet nije isto jer sk je sarajevo, a mi sa tk fakticki nemamo nista jer je uvijek bio sa izuzetkom par godina u rukama sda.i kako godine prolaze sve je veci antagonizam. a to je nama ko i ostali nivoi vlasti. skoro pa nikad i nista od njih.
gradonacelnici odgovaraju za lokalni nivo i lokalnu upravu. pa samim tim raspolazu i lokalnim budzetom i imaju lokalne ingerencije. dakle pricamo o lokalnom nivou. satore trebaju razapinjat ovi sa viseg nivoa, a oni su partijski poslusnici i njih zaboli za tuzlom, jel prejdu karaulu ko da nikad u tuzli ni bili nisu.
mene u svoj toj prici kanton ni najmanje ne interesuje, i jedva cekam dan kada ce se rasformirati iskreno i sva ta silna bulumenta od vlada i drzavnih sluzbenika raspustit.
razlika postoji itekako. evo jedan ocigledan primejr,lokalnog nivoa iz zenice, fudo bivsi sdaovac a sada kao sda odmet, uspjesno je sproveo ideju i skoro do kraja o gasenju celika. lokalna vlast u tuzli izdvoji brate milion i po godisnje za slobodu, malo li je?
ili primjer ovih poplava, prosli put je jala napravila belaj u simin hanu gornjoj tuzli, taj potez je sad reguliran, i bas me interesuje da li je izdrzao ovogodisnji udar i nalet vode? vidim po okolnim opstinama kako se radilo lokalno i kako izgleda alternativa.
itekako ima fula i kod nas, ali kad pogledam brojne pirmjere gdje je sda na vlasti i kako NAROD ZNA bit jos suroviji, neka hvala. to se tice i svih ostalih sda saveznika.
sto se mene tice ovaj neki savez sdp ns i nip.a i mogu progutat i apsolutno mi nebitno ko je iz koje od tih stranaka dok god oponiraju vladajucem rezimu.
a propos imamovica, nit ja njeg idealiziram nit mislim da je trebo ostat, naprotiv, mislim da se trebao povuci prije dvije godine, prepusti nekom mladjem energicnijem a i izbi im i taj adut kritike...opet kad vidim alternativu, koja je u ponudi u vidu sda i satelita neka hvala.
sencobih

#12758 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sencobih »

Nema nama haira dok se ne poveća izlaznost na izbore. Ovo što izlazi glasa za koga glasa i tu su promjene minimalne. Treba animirati i natjerati onih haman 50 posto koji ne izlaze da izađu i daju glas. Ovako se sve vrti u par zastupnika, malo se zakombinuje, napravi koalicija i uvijek isto stanje.Sad je doslo do nivoa nekakvih pat pozicija, pa niko nema dovoljno snage da napravi vladu, i onda prođu dvije godine samo dok se implementiraju rezultati, a o nekakvom radu za napredak države da ne govorimo.
dr_Evil

#12759 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dr_Evil »

saale wrote: 23/06/2020 14:23
dr_Evil wrote: 23/06/2020 11:52 Pa bolan SDA je upravo podijelila Mostar po ratnoj liniji razdvajanja.. ono sta citav HVO, Susak i Boban nisu uspjeli, Ridjobradi im dao u miru, meni dosta da nikad ne glasam za njih
Daj jedan dokaz za te tvrdnje, je,,alo vas to laprdanje napamet više, ne može neko istjerati Hrvate sa zapadne obale, nit ih natjerati da daju glas nekom drugom osim HDZ! Ne ne, tamo nema ni Kojovića, ni Nikšića, a kamo li Konakovića :-) u Mostaru žive dva naroda koji se izjašnjavaju tako svidjalo se to tebi ili NE, i oni daju legitimitet i legalitet svojim glasovima politickim strankama, i kako vam boolan više nije jasno, ljudi nece da glasaju ni za kakav SDP, KOJOVICA I TE GLUPOSTI,i to nema veze sa statutom i bilo cim!
Pa dokaz ti je potpisao sveti ridjobradi neki dan, jel potpisao 6 opstina u Mostaru - jeste, jel te opstine idu ratnom linijom, jesu. To ti je krunski dokaz, isto kao sto je Hadziosmanovic se ispalio iz Mostara '93 jel i to bila SDA, jeste.

Image

U Mostaru zivi mnogo vise od dva naroda, i niti jedan od ta dva naroda nije bio u mogucnosti da glasa 12 godina jer su SDA I HDZ blokirali izbore, jel ti sad malo jasnije, a jeste pa super. Zasto su blokirali, pa da mogu bolje krasti da ih niko ne nagleda.

A uostalom sto se i ja sekiram, Mostar svakako vise nije mostar, nego nevesinjsko listicka kasaba
RtrnOfSalisbury

#12760 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by RtrnOfSalisbury »

... i podjekoji podvelezac 8)
thekupus

#12761 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by thekupus »

:twisted:
Zato i žive u najprljavijem i najružnijem gradu u cijeloj zemlji. Da nije Starog, taj grad bi svi zaobilazili kao deponiju smeća. A oni nek i dalje biraju HDZ i SDA. Kod ovih prvih mladi redom odoše u kroaciju, kod ovih drugih sjede i kukaju na Sarajevo.
Last edited by thekupus on 24/06/2020 20:22, edited 1 time in total.
shandrprcSA

#12762 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by shandrprcSA »

sumirprimus wrote: 23/06/2020 11:12 nisi shvatio pitanje.
druga stvar bilo koje pravdanje sda kriminala, ja ne znam sta ti ocekujes da sda preuzme vlast i u tuzli? druze pa ovi kradu ne ostavljaju nista :-) :lol: :evil:
i naravno da smo multikulturni, evropski multikulturni.uvijek bili i ponosni s tim. sta ce nam arapi eto ih dole po ilidzi :thumbup: :bih:
Image
:D
bunk

#12763 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by bunk »

Image
:lol: :lol:
Tesla Edison

#12764 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Tesla Edison »

shandrprcSA wrote: 24/06/2020 20:10
sumirprimus wrote: 23/06/2020 11:12 nisi shvatio pitanje.
Image
:D
Senada hitno testirati!

Na narkotike
dr_Evil

#12765 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dr_Evil »

thekupus wrote: 24/06/2020 20:05 :twisted:
Zato i žive u najprljavijem i najružnijem gradu u cijeloj zemlji. Da nije Starog, taj grad bi svi zaobilazili kao deponiju smeća. A oni nek i dalje biraju HDZ i SDA. Kod ovih prvih mladi redom odoše u kroaciju, kod ovih drugih sjede i kukaju na Sarajevo.
Najprljaviji jeste, ali daleko od toga da je najruzniji, malo gradova u BiH moze da se mjeri sa MOstarom bez obzira na sve. Da sam vjernik rekao bih da je Bog dao, a covjek unistio
dr_Evil

#12766 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dr_Evil »

E ko je veceras gost :D
mousstapha

#12767 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mousstapha »

Koje su teme bile aktuelne osim ovog zatvaranja granice od strane Hrvatske :?
dr_Evil

#12768 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dr_Evil »

mousstapha wrote: 26/06/2020 08:31 Koje su teme bile aktuelne osim ovog zatvaranja granice od strane Hrvatske :?
A i nije mi jasno sto su svi nasekirani oko zatvaranja granice. Norveska otvorila prema citavom shengenu, a nije prema svedskoj. Zatvorila je Njemacka prije Hrvatske, pa se niko nije nasekirao
mousstapha

#12769 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mousstapha »

A valjda zbog mora najvise. Ali odluka je puno vise interesantna iz Hrvatske perspektive. Vec sada je jasno da ce sezona biti katastrofa, a oni ocekuju da im dodju ljudi iz bogatih. zapadnih zemalja. Ako njih ne uspiju privuci mnogi ce morati zatvarat butigu :run:
dr_Evil

#12770 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dr_Evil »

A bgm tesko da ce im iko doci, bolje bi im bilo da se drze Bosne, Srbije i ostalih balkanaca gdje ljude zaboli cosak za koronu. Zapadnjaci poprilicno slusaju preporuke vlasti, a preporuka je neka vas u drzavi
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#12771 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

Kakve su mu ono VHS kasete na stolu
problemnatravunu

#12772 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by problemnatravunu »

_BataZiv_0809 wrote: 27/06/2020 21:17 Kakve su mu ono VHS kasete na stolu
nije VHS, nego Beta :mrgreen:

Muka mi bila kad je opet ugostio onu Zeleniku koja nam ja svojom iznenadnom i neobjašnjivom promjenom strane za koju glasa donijela pljačkaške akcize na gorivo...ja joj to nikad neću zaboraviti!
Akcize uvedene, mi uredno plaćamo, pare se skupljaju ( i to ogromne), autoceste slabo napreduju, ali zato banda ima para na pretek da komotno pljačka...
Tesla Edison

#12773 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Tesla Edison »

problemnatravunu wrote: 27/06/2020 22:51
_BataZiv_0809 wrote: 27/06/2020 21:17 Kakve su mu ono VHS kasete na stolu
nije VHS, nego Beta :mrgreen:

Muka mi bila kad je opet ugostio onu Zeleniku koja nam ja svojom iznenadnom i neobjašnjivom promjenom strane za koju glasa donijela pljačkaške akcize na gorivo...ja joj to nikad neću zaboraviti!
Akcize uvedene, mi uredno plaćamo, pare se skupljaju ( i to ogromne), autoceste slabo napreduju, ali zato banda ima para na pretek da komotno pljačka...
Nemoj tako. Možda nam dođe IKEA. Ha ja. Možda žena ima informacije :D
Android Knego

#12774 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Android Knego »

Tek planiram pregledati snimke CD-ova od ovog vikenda. Sudeći po broju komentara i nije bilo nešto?
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#12775 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Entropio »

Android Knego wrote: 28/06/2020 14:23 Tek planiram pregledati snimke CD-ova od ovog vikenda. Sudeći po broju komentara i nije bilo nešto?
Ma neki neatraktivni gosti. Daj nam opet Fahru i Kiflu.
Locked