I jos narasle... jer dodao sam zemlje 1cm pa se ne vidi
E jos danas oblacno vrijeme, taman neka ih citav dan na prozoru : ))))

Moderator: anex

Ako ne smetaju, mogu stalno ostati na tom mjestu. Ništa im neče biti nit kada bude sunčano. Ja sam ih od proklijavanja u početku aprila imao na južnom prozoru pa im ništa nije falilo. Čak su tražile još više svjetla!skafiskafsnjak wrote:Oporavile su se, hvala doktori![]()
I jos narasle... jer dodao sam zemlje 1cm pa se ne vidi
E jos danas oblacno vrijeme, taman neka ih citav dan na prozoru : ))))

Mu'min wrote:Prekjučer ubrano, danas bi trebalo ići u preradu:
Isprobavam razne recepte i pravim umake za stavljanje na pizzu, meso na žaru, ćevape, pomfri i slično za umakanje.Igor Bavaniste wrote:Šta se ima u nameru da se ušta prerađuje?

Hvala na linku, sad cu da procesljam malo da vidim sta bi moglo biti.Mu'min wrote:Aldine
ja nemam iskustva sa ovim Light box rješenjima jer nemam potrebe da preko zime trošim struju i rizikujem da šta zapalim dok me nema al o tvojim tačkicama na listovima pogledaj malo ovdje: http://www.thechileman.org/guide_disease.php
Mu'min wrote:Isprobavam razne recepte i pravim umake za stavljanje na pizzu, meso na žaru, ćevape, pomfri i slično za umakanje.Igor Bavaniste wrote:Šta se ima u nameru da se ušta prerađuje?
Pokasno sam počeo jer je nestalo paradajzi al za 2. godinu ćemo imati bar neko iskustvo.
Evo šta sam do sada napravio. 1 flašica je već potrošena.
Mu'min wrote:Igore
jes ti medju ovom 5-oricom?
Mu'min
Ako si probao BJ u ajvaru onda predpostavljam šta je problem. Bar meni je miris BJ toliko odvratan da je ne mogu jesti onda iz ćejfa samo radi njega, neovino od ljutine.Igor Bavaniste wrote:Ha ha ha ,nisam na žalost al probao sam je u ajvaru i ima aromu koja se meni ne dopada iskreno.Moguce da je u drugim varijantama bolja al u ajvar ne ide.Ngo kako ti sušiš semena?Neko kaže da treba se izvade iz paprike i tako ousušiti a neko suši sa paprikom celom,ja sam ih izvadio iz paprike al imam i na struku koje sušim.Mu'min wrote:Igore
jes ti medju ovom 5-oricom?
Mu'min
Koja je varijanta ispravna mada se meni cini da nema veze
Mu'min wrote:/quote]
Ako si probao BJ u ajvaru onda predpostavljam šta je problem. Bar meni je miris BJ toliko odvratan da je ne mogu jesti onda iz ćejfa samo radi njega, neovino od ljutine.
Meni miri na "ovčiju vunu".
Mu'min
Ne, ja imam ovo:Mu'min wrote:Spiridon - zar ti nemaš ono kupljenu kutiju za uzgoj sa slijelicama?
ms
Mu'min