ekupon.ba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Vaše mišljenje o ekupon.ba ?

Dobra ideja, učestvovati ću u kupovinama
403
64%
Ništa posebno, a sigurno je i navlakuša
103
16%
Ne zanima me
119
19%

Total votes: 625

Lipstick Jungle

#1276 Re: ekupon.ba

Post by Lipstick Jungle »

Ne znam za ostale,
ali meni je Vapiano bio odlican, odlican.
Apsolutno se nista nije razlikovalo nego kad idem jesti i bez ekupona :thumbup:

Zao mi je sto sam propustila ovaj Vlasic.
LaCici

#1277 Re: ekupon.ba

Post by LaCici »

Bila sam danas u kozmetickom salonu Sanja na ciscenju lica i veoma sam zadovoljna. :thumbup: Eto ko je uzeo kupon nece se razocarati.
nera18

#1278 Re: ekupon.ba

Post by nera18 »

LaCici wrote:Bila sam danas u kozmetickom salonu Sanja na ciscenju lica i veoma sam zadovoljna. :thumbup: Eto ko je uzeo kupon nece se razocarati.
jos uvijek ne mogu prezaliti sto mi je kartica vec tada bila blokirana:(
Cafe Camargue

#1279 Re: ekupon.ba

Post by Cafe Camargue »

Lipstick Jungle wrote:Ne znam za ostale,

to je tako, vjerovatno iz vrlo prostog razloga-što kupon dajete tek na kraju, prilikom izlaska, tj plaćanja

zato mislim da kod ovih ugostiteljskih objekata, kupone treba DAVATI NA KRAJU, a ne naglašavati već prilikom ulaska da imate kupon i da želite to što je navedeno u kuponu, već fino-sjedete i naručite sve što je u kuponu, i na kraju pružite kupončić i ćao :)
Pitarrr82

#1280 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

babyline wrote:pa sta onda dobiju sa tom fus idejom e kupona, mjesto da profitiraju od sirenja kruga kupaca oni ga skartiraju :? :-?

e ova ponuda za stomatologa dr. dzafic ja joj ne bi ni djabe isla...
been there seen that :run:

Obrazlozi ako moze, hvala :)
Gospoda Ministarka

#1281 Re: ekupon.ba

Post by Gospoda Ministarka »

babyline wrote: e ova ponuda za stomatologa dr. dzafic ja joj ne bi ni djabe isla...
Nisam htjela biti prva koja ce reci da se tamo ne ide, ali, na googlu potrazite o njenoj ordinaciji, pa ce te vidjeti njen stav o pacijentima, sve ce Vam se samo reci.
Pitarrr82

#1282 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

Gospoda Ministarka wrote:
babyline wrote: e ova ponuda za stomatologa dr. dzafic ja joj ne bi ni djabe isla...
Nisam htjela biti prva koja ce reci da se tamo ne ide, ali, na googlu potrazite o njenoj ordinaciji, pa ce te vidjeti njen stav o pacijentima, sve ce Vam se samo reci.

Dajte nesto konkretno nemojte samo pricati ccc :mrgreen:
Una ragazza

#1283 Re: ekupon.ba

Post by Una ragazza »

Ja se izvinjavam na OT ali trazilica ne radi...kako se zove ona stomatoloska ordinacija u papagajci, vlasnik je jedna super gospodja?? Ima li neko slucajno broj..ja izgubila :-?
Pitarrr82

#1284 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

@babyline

Sve je to super ali ja kad s necim nisam zadovoljan onda navedem razloge, samo sam razloge i htio cuti... ;)
Gospoda Ministarka

#1285 Re: ekupon.ba

Pitarrr82 wrote:
Gospoda Ministarka wrote:

Dajte nesto konkretno nemojte samo pricati ccc :mrgreen:
Pa na jednom forumu je sama sebe reklamirala "inkognito".
I kad su je "provalili", onda je ona na komentare ljudi koji su joj zamjerili za to sto naplacuje pregled 10 ili 20 KM napisala, parafraziram, "Ko ce Vam daba gledati u smrdljiva usta".
Pitarrr82

#1286 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

@Gospoda Ministarka

Hvala :), inace "inkognito" reklame rade svi u svijetu pa to nije nista cudno dok je ovo drugo vec...
terra_incognita

#1287 Re: ekupon.ba

Post by terra_incognita »

Trebala je nešto drugo upisati, kurs ikebane a ne stomatologiju, ako već voli da joj miriše :D
Gospoda Ministarka

#1288 Re: ekupon.ba

Pitarrr82 wrote:@Gospoda Ministarka

Hvala :), inace "inkognito" reklame rade svi u svijetu pa to nije nista cudno dok je ovo drugo vec...
Da, ali taj dio je samo uvod u bit. :D
Ady88

#1289 Re: ekupon.ba

Post by Ady88 »

To je moj stomatolog i sto se tice rada i cijene sve pohvale, ne vidim u cemu je problem za pregled dati 10KM tako je kod vecine ali zena dobro radi svoj posao, bar zasad nisam imao problema, a radio popravke zuba, cirkonijum navlake(cini mi se najpovoljnije u SA, 300KM po jednoj), itd. itd. :thumbup:
madnessa

#1290 Re: ekupon.ba

Post by madnessa »

terra_incognita wrote:Trebala je nešto drugo upisati, kurs ikebane a ne stomatologiju, ako već voli da joj miriše :D
Image
karanana

#1291 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

Ady88 wrote:To je moj stomatolog i sto se tice rada i cijene sve pohvale, ne vidim u cemu je problem za pregled dati 10KM tako je kod vecine ali zena dobro radi svoj posao, bar zasad nisam imao problema, a radio popravke zuba, cirkonijum navlake(cini mi se najpovoljnije u SA, 300KM po jednoj), itd. itd. :thumbup:
evo je.

bogati, kako ste to skontali da je to ona na tom nekom drugom forumu?
Pitarrr82

#1292 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

karanana wrote:
Ady88 wrote:To je moj stomatolog i sto se tice rada i cijene sve pohvale, ne vidim u cemu je problem za pregled dati 10KM tako je kod vecine ali zena dobro radi svoj posao, bar zasad nisam imao problema, a radio popravke zuba, cirkonijum navlake(cini mi se najpovoljnije u SA, 300KM po jednoj), itd. itd. :thumbup:
evo je.

bogati, kako ste to skontali da je to ona na tom nekom drugom forumu?

:mrgreen: :lol: :lol:
Gospoda Ministarka

#1293 Re: ekupon.ba

Ja sam trazila broj njene ordinacije i naletim na to.

Pa zato sto se javila osoba sa 5 postova (sve o toj ordinaciji) i detaljno opisuje "Na Dobrinji 2, kod gimnazije bla bla bla.." Problem provaliti.

I btw, meni ni jedan drugi stomatolog nije naplatio pregled.

Eeeee, nadoh :D
Cak sam to prokomentarisala ovdje:
bosancica80 je napisao/la:
Na Dobrinji 2 kod HVB banke tj. preko puta "Zare".Doktorica INDIRA DZAFIC, extra zena.Ja cak mislim i da je najjeftinija. 20 KM popravke, 20Km vadjenje, lijecenje 50 KM, a navlake porcelanske moja drugarica radila, fantasticno joj ispalo, 160 KM po zubu. A kod ostalih privatnika popravke po 30 i vadjenje isto a o navlakama da ne pricam...od 200-300 KM po zubu.

033/474-440
066/287-426
smajlikojiriganaovolikukolicinuprozirnihlaziireklama

Na slicnoj temi na infobar portalu doticna doktorica je se spustila na tako niske grane da je nakon iste ovakve reklame na forumu usla u svadi sa ostalim forumasima koji su bili njeni pacijenti i nisu zadovoljni uslugom.
http://www.baroom.ba/viewtopic.php?f=29 ... 0&start=20
Jadno i bijedo dr.Dzafic
Link ne radi :sad:
Last edited by Gospoda Ministarka on 09/09/2011 10:29, edited 2 times in total.
Luce

#1294 Re: ekupon.ba

Post by Luce »

Una ragazza wrote:Je li bio neko u Perfectu??
Kod njih je nemoguce trenutno zakazati termin. Mislim moguce je ali mozda jedno za dva mjeseca. Zene zovu i zakazuju mjesec dana unaprijed (400 kupona prodatih).
Kaze cura da bi mi mogla doci prije radnog vremena (rade od 10), ali bi mi tu dodatnu uslugu dolaska morala dodatno i naplatiti (tu sam se malo iznervirala, jer nisam uzela kupon da ista dodatno placam).
Ali haj dobro, kupon je vazeci 5 mjeseci, iako nisam imala namjeru da ga koristim za 5 mjeseci nego mozda sad u septembru.
karanana

#1295 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

400 prodatih kupona x 5 tretmana, to je 2000 tretmana za 5 mjeseci. znaci samo sa ekuponom u prosjeku ce imati 15-16 tretmana dnevno. koliko traje to jedno feniranje ili sta se vec kupilo?
oni ce morati produziti valjanost ovog kupona.
Luce

#1296 Re: ekupon.ba

Post by Luce »

karanana wrote:400 prodatih kupona x 5 tretmana, to je 2000 tretmana za 5 mjeseci. znaci samo sa ekuponom u prosjeku ce imati 15-16 tretmana dnevno. koliko traje to jedno feniranje ili sta se vec kupilo?
oni ce morati produziti valjanost ovog kupona.
Pa eto tretman traje pola sata prosjek, zavisno od duzine i vrste kose.
Mogu stici za 5 mjeseci, ali samo ako budu ekuponovce radili.
Pitanje je i koliko frizerki imaju. Cini mi se neko rece da je samo jedna.
Nema sanse da stignu.
Ady88

#1297 Re: ekupon.ba

Post by Ady88 »

Gospoda Ministarka wrote:Ja sam trazila broj njene ordinacije i naletim na to.

Pa zato sto se javila osoba sa 5 postova (sve o toj ordinaciji) i detaljno opisuje "Na Dobrinji 2, kod gimnazije bla bla bla.." Problem provaliti.

I btw, meni ni jedan drugi stomatolog nije naplatio pregled.

Eeeee, nadoh :D
Cak sam to prokomentarisala ovdje:
bosancica80 je napisao/la:
Na Dobrinji 2 kod HVB banke tj. preko puta "Zare".Doktorica INDIRA DZAFIC, extra zena.Ja cak mislim i da je najjeftinija. 20 KM popravke, 20Km vadjenje, lijecenje 50 KM, a navlake porcelanske moja drugarica radila, fantasticno joj ispalo, 160 KM po zubu. A kod ostalih privatnika popravke po 30 i vadjenje isto a o navlakama da ne pricam...od 200-300 KM po zubu.

033/474-440
066/287-426
smajlikojiriganaovolikukolicinuprozirnihlaziireklama

Na slicnoj temi na infobar portalu doticna doktorica je se spustila na tako niske grane da je nakon iste ovakve reklame na forumu usla u svadi sa ostalim forumasima koji su bili njeni pacijenti i nisu zadovoljni uslugom.
http://www.baroom.ba/viewtopic.php?f=29 ... 0&start=20
Jadno i bijedo dr.Dzafic
Link ne radi :sad:
Ne ulazim u to da li je ona sebe reklamirala ili ova plava djevojka sa slike ili neko treci, zar je bitno? Ja da imam svoje nesto privatno isto bih radio :D Ne ulazim u to da li ste se vas dvije svadale itd. ako i jeste ne vidim razlog da zbog toga pricas najgore o njoj kad zena radi dobro svoj posao jer realno moram cekati po dva dana da dodem na termin :)

PS. to mi je tetka pa mozda nisam objektivan :mrgreen: ili sam mozda Indira, registrovala se 2009 godine, polako nabijala postove da bih ove godine mogla napisati sve najbolje o sebi a da me ne skontate :)

Eto ukratko, morat cu joj odnijeti ovo isprintano mozda mi da kakav popust kad vidi kako je branim :dance: :lol:
Gospoda Ministarka

#1298 Re: ekupon.ba

Ady88 wrote:ulazim u to da li ste se vas dvije svadale itd. ako i jeste ne vidim razlog da zbog toga pricas najgore o njoj kad zena radi dobro svoj posao jer realno moram cekati po dva dana da dodem na termin
Dragi/a, ja i ta zena se nismo svadale, tu zenu niti znam niti poznajem.
Kazem da je ista bila vrlo aktuelna na forumima, evo i na sa-x, a i na drugom gdje ju je raja provalila pa je ona na komentare placanja rekla "Nisam studirala da Vam daba gledam u smrdljiva usta". Napominjem, nisam clan tog foruma, nikakav konflikt nisam imala s tom zenom, ali to mi je dovoljno da cujem da bih shvatila njen stav prema pacijentima.
I, da... ja se nikad ne bih inkognito reklamirala. Ali, to sam samo ja. Potrudila bih se da budem dobra u svom poslu pa da drugi govore o meni.
A, evo ima i ljudi koji imaju negativna iskustva sa njenim radom. Dovoljno o njoj.
Una ragazza

#1299 Re: ekupon.ba

Post by Una ragazza »

Luce wrote:
Una ragazza wrote:Je li bio neko u Perfectu??
Kod njih je nemoguce trenutno zakazati termin. Mislim moguce je ali mozda jedno za dva mjeseca. Zene zovu i zakazuju mjesec dana unaprijed (400 kupona prodatih).
Kaze cura da bi mi mogla doci prije radnog vremena (rade od 10), ali bi mi tu dodatnu uslugu dolaska morala dodatno i naplatiti (tu sam se malo iznervirala, jer nisam uzela kupon da ista dodatno placam).
Ali haj dobro, kupon je vazeci 5 mjeseci, iako nisam imala namjeru da ga koristim za 5 mjeseci nego mozda sad u septembru.
Ja sam uspjela zakazati za sutra pa cemo vidjeti :)
Lipstick Jungle

#1300 Re: ekupon.ba

Post by Lipstick Jungle »

Cafe Camargue wrote:
Lipstick Jungle wrote:Ne znam za ostale,

to je tako, vjerovatno iz vrlo prostog razloga-što kupon dajete tek na kraju, prilikom izlaska, tj plaćanja

zato mislim da kod ovih ugostiteljskih objekata, kupone treba DAVATI NA KRAJU, a ne naglašavati već prilikom ulaska da imate kupon i da želite to što je navedeno u kuponu, već fino-sjedete i naručite sve što je u kuponu, i na kraju pružite kupončić i ćao :)
Stoji i to tvoje sto kazes,
ali recimo u mom slucaju ja sam na samom ulazu u Vapiano, kod onih djevojaka, naglasila da imam ekupon iz prostog razloga sto mi je bilo prvi put da ga koristim i nisam bila sigurna kako fercera :wink:
Post Reply