ali meni je Vapiano bio odlican, odlican.
Apsolutno se nista nije razlikovalo nego kad idem jesti i bez ekupona
Zao mi je sto sam propustila ovaj Vlasic.
jos uvijek ne mogu prezaliti sto mi je kartica vec tada bila blokirana:(LaCici wrote:Bila sam danas u kozmetickom salonu Sanja na ciscenju lica i veoma sam zadovoljna.Eto ko je uzeo kupon nece se razocarati.
to je tako, vjerovatno iz vrlo prostog razloga-što kupon dajete tek na kraju, prilikom izlaska, tj plaćanjaLipstick Jungle wrote:Ne znam za ostale,
Apsolutno se nista nije razlikovalo nego kad idem jesti i bez ekupona![]()
babyline wrote:pa sta onda dobiju sa tom fus idejom e kupona, mjesto da profitiraju od sirenja kruga kupaca oni ga skartiraju![]()
![]()
e ova ponuda za stomatologa dr. dzafic ja joj ne bi ni djabe isla...
been there seen that
Nisam htjela biti prva koja ce reci da se tamo ne ide, ali, na googlu potrazite o njenoj ordinaciji, pa ce te vidjeti njen stav o pacijentima, sve ce Vam se samo reci.babyline wrote: e ova ponuda za stomatologa dr. dzafic ja joj ne bi ni djabe isla...
been there seen that
Gospoda Ministarka wrote:Nisam htjela biti prva koja ce reci da se tamo ne ide, ali, na googlu potrazite o njenoj ordinaciji, pa ce te vidjeti njen stav o pacijentima, sve ce Vam se samo reci.babyline wrote: e ova ponuda za stomatologa dr. dzafic ja joj ne bi ni djabe isla...
been there seen that
Pa na jednom forumu je sama sebe reklamirala "inkognito".Pitarrr82 wrote:Gospoda Ministarka wrote:Nisam htjela biti prva koja ce reci da se tamo ne ide, ali, na googlu potrazite o njenoj ordinaciji, pa ce te vidjeti njen stav o pacijentima, sve ce Vam se samo reci.babyline wrote: e ova ponuda za stomatologa dr. dzafic ja joj ne bi ni djabe isla...
been there seen that
Dajte nesto konkretno nemojte samo pricati ccc
Da, ali taj dio je samo uvod u bit.Pitarrr82 wrote:@Gospoda Ministarka
Hvala, inace "inkognito" reklame rade svi u svijetu pa to nije nista cudno dok je ovo drugo vec...
terra_incognita wrote:Trebala je nešto drugo upisati, kurs ikebane a ne stomatologiju, ako već voli da joj miriše

evo je.Ady88 wrote:To je moj stomatolog i sto se tice rada i cijene sve pohvale, ne vidim u cemu je problem za pregled dati 10KM tako je kod vecine ali zena dobro radi svoj posao, bar zasad nisam imao problema, a radio popravke zuba, cirkonijum navlake(cini mi se najpovoljnije u SA, 300KM po jednoj), itd. itd.
karanana wrote:evo je.Ady88 wrote:To je moj stomatolog i sto se tice rada i cijene sve pohvale, ne vidim u cemu je problem za pregled dati 10KM tako je kod vecine ali zena dobro radi svoj posao, bar zasad nisam imao problema, a radio popravke zuba, cirkonijum navlake(cini mi se najpovoljnije u SA, 300KM po jednoj), itd. itd.
bogati, kako ste to skontali da je to ona na tom nekom drugom forumu?
Link ne radiCak sam to prokomentarisala ovdje:smajlikojiriganaovolikukolicinuprozirnihlaziireklamabosancica80 je napisao/la:
Na Dobrinji 2 kod HVB banke tj. preko puta "Zare".Doktorica INDIRA DZAFIC, extra zena.Ja cak mislim i da je najjeftinija. 20 KM popravke, 20Km vadjenje, lijecenje 50 KM, a navlake porcelanske moja drugarica radila, fantasticno joj ispalo, 160 KM po zubu. A kod ostalih privatnika popravke po 30 i vadjenje isto a o navlakama da ne pricam...od 200-300 KM po zubu.
033/474-440
066/287-426
Na slicnoj temi na infobar portalu doticna doktorica je se spustila na tako niske grane da je nakon iste ovakve reklame na forumu usla u svadi sa ostalim forumasima koji su bili njeni pacijenti i nisu zadovoljni uslugom.
http://www.baroom.ba/viewtopic.php?f=29 ... 0&start=20
Jadno i bijedo dr.Dzafic
Kod njih je nemoguce trenutno zakazati termin. Mislim moguce je ali mozda jedno za dva mjeseca. Zene zovu i zakazuju mjesec dana unaprijed (400 kupona prodatih).Una ragazza wrote:Je li bio neko u Perfectu??
Pa eto tretman traje pola sata prosjek, zavisno od duzine i vrste kose.karanana wrote:400 prodatih kupona x 5 tretmana, to je 2000 tretmana za 5 mjeseci. znaci samo sa ekuponom u prosjeku ce imati 15-16 tretmana dnevno. koliko traje to jedno feniranje ili sta se vec kupilo?
oni ce morati produziti valjanost ovog kupona.
Ne ulazim u to da li je ona sebe reklamirala ili ova plava djevojka sa slike ili neko treci, zar je bitno? Ja da imam svoje nesto privatno isto bih radioGospoda Ministarka wrote:Ja sam trazila broj njene ordinacije i naletim na to.
Pa zato sto se javila osoba sa 5 postova (sve o toj ordinaciji) i detaljno opisuje "Na Dobrinji 2, kod gimnazije bla bla bla.." Problem provaliti.
I btw, meni ni jedan drugi stomatolog nije naplatio pregled.
Eeeee, nadoh
Link ne radiCak sam to prokomentarisala ovdje:smajlikojiriganaovolikukolicinuprozirnihlaziireklamabosancica80 je napisao/la:
Na Dobrinji 2 kod HVB banke tj. preko puta "Zare".Doktorica INDIRA DZAFIC, extra zena.Ja cak mislim i da je najjeftinija. 20 KM popravke, 20Km vadjenje, lijecenje 50 KM, a navlake porcelanske moja drugarica radila, fantasticno joj ispalo, 160 KM po zubu. A kod ostalih privatnika popravke po 30 i vadjenje isto a o navlakama da ne pricam...od 200-300 KM po zubu.
033/474-440
066/287-426
Na slicnoj temi na infobar portalu doticna doktorica je se spustila na tako niske grane da je nakon iste ovakve reklame na forumu usla u svadi sa ostalim forumasima koji su bili njeni pacijenti i nisu zadovoljni uslugom.
http://www.baroom.ba/viewtopic.php?f=29 ... 0&start=20
Jadno i bijedo dr.Dzafic
Dragi/a, ja i ta zena se nismo svadale, tu zenu niti znam niti poznajem.Ady88 wrote:ulazim u to da li ste se vas dvije svadale itd. ako i jeste ne vidim razlog da zbog toga pricas najgore o njoj kad zena radi dobro svoj posao jer realno moram cekati po dva dana da dodem na termin
Ja sam uspjela zakazati za sutra pa cemo vidjetiLuce wrote:Kod njih je nemoguce trenutno zakazati termin. Mislim moguce je ali mozda jedno za dva mjeseca. Zene zovu i zakazuju mjesec dana unaprijed (400 kupona prodatih).Una ragazza wrote:Je li bio neko u Perfectu??
Kaze cura da bi mi mogla doci prije radnog vremena (rade od 10), ali bi mi tu dodatnu uslugu dolaska morala dodatno i naplatiti (tu sam se malo iznervirala, jer nisam uzela kupon da ista dodatno placam).
Ali haj dobro, kupon je vazeci 5 mjeseci, iako nisam imala namjeru da ga koristim za 5 mjeseci nego mozda sad u septembru.
Stoji i to tvoje sto kazes,Cafe Camargue wrote:to je tako, vjerovatno iz vrlo prostog razloga-što kupon dajete tek na kraju, prilikom izlaska, tj plaćanjaLipstick Jungle wrote:Ne znam za ostale,
Apsolutno se nista nije razlikovalo nego kad idem jesti i bez ekupona![]()
zato mislim da kod ovih ugostiteljskih objekata, kupone treba DAVATI NA KRAJU, a ne naglašavati već prilikom ulaska da imate kupon i da želite to što je navedeno u kuponu, već fino-sjedete i naručite sve što je u kuponu, i na kraju pružite kupončić i ćao