Je li moguce imati curu kad...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1276 Re: Je li moguce imati curu kad...
Gdje sam ja ono nekidan pisala sta se treba raditi kada musko ostane bez posla, najlakse mu dati nogu...sponzoruska posla. 
- Averus
#1277 Re: Je li moguce imati curu kad...
.
Last edited by Averus on 03/04/2018 20:59, edited 1 time in total.
-
PalaSa Marsa
#1278 Re: Je li moguce imati curu kad...
Ama haj' ti, bitna je izmedjuostalog vjera, povjerenje u osobu s' kojom si i da ne gubis povjerenje u nju/njega 'tim sto je ost'o/la bez posla. Svakoj normalnoj osobi i svakoj osobi u zivotu moze da se desi da ostane bez posla. I svaka normalna osoba koja razmislja na zivot prvenstveno, a tek onda na sve dugo sto zivot nosi i donosi, ce trazit' posla i trudit' se da ga nadje, bez obzira kol'ko to tesko bilo ili ne. 
- ljubav_aha
#1279 Re: Je li moguce imati curu kad...
me dzes ti meniPalaSa Marsa wrote:Ama haj' ti, bitna je izmedjuostalog vjera, povjerenje u osobu s' kojom si i da ne gubis povjerenje u nju/njega 'tim sto je ost'o/la bez posla. Svakoj normalnoj osobi i svakoj osobi u zivotu moze da se desi da ostane bez posla. I svaka normalna osoba koja razmislja na zivot prvenstveno, a tek onda na sve dugo sto zivot nosi i donosi, ce trazit' posla i trudit' se da ga nadje, bez obzira kol'ko to tesko bilo ili ne.
sad kidam vanKa
-
PalaSa Marsa
#1280 Re: Je li moguce imati curu kad...
E'o me.ljubav_aha wrote:me dzes ti meniPalaSa Marsa wrote:Ama haj' ti, bitna je izmedjuostalog vjera, povjerenje u osobu s' kojom si i da ne gubis povjerenje u nju/njega 'tim sto je ost'o/la bez posla. Svakoj normalnoj osobi i svakoj osobi u zivotu moze da se desi da ostane bez posla. I svaka normalna osoba koja razmislja na zivot prvenstveno, a tek onda na sve dugo sto zivot nosi i donosi, ce trazit' posla i trudit' se da ga nadje, bez obzira kol'ko to tesko bilo ili ne.![]()
sad kidam vanKa
Haj' fin provod zelim.
-
ZIVAISTINA
#1281 Re: Je li moguce imati curu kad...
Chischo wrote:Je li moguce imati curu kad nemas para?
Ne mislim sad da imas skupocjene aute i da je vodis na skupocjene vecere, ali postoji li neki minimum finansijske stabilnosti?
Evo u mom slucaju, za veceras imam 2KM za izlazak a sutra ko zna?
Pa normalno da je moguce,i da je najveca sponzorusa,ako je "nadjes" pricom mozes je pokupit,jer uvijek postoji ono nesto na sta pada osim para,a para ih kupuju oni sto neznaju rijec progovorit i nemaju smisla nizasta.
Sto prica jedan moj jaran kaze:izasao ti ja u grad i upoznam neku curu,kad ona meni kaze jesi ti onaj sto vozi to i to auto,a kaze on meni,je..m joj mamu,ko da ce se zabavljat sa autom a ne sa mnom
- jaca-maca
#1282 Re: Je li moguce imati curu kad...
ako dobro izgledas, moguce jeChischo wrote:Je li moguce imati curu kad nemas para?
Ne mislim sad da imas skupocjene aute i da je vodis na skupocjene vecere, ali postoji li neki minimum finansijske stabilnosti?
Evo u mom slucaju, za veceras imam 2KM za izlazak a sutra ko zna?
salu na stranu, naravno da je moguce, pa nisu sve sponzoruse...ima i nas normalnih
meni je ok npr kad nekada platim ja, a nekad momak, i naravno ne moramo stalno negdje izlaziti u kafice i slicno
ako nemas auto, uvijek ima gradski prevoz
- citroen
#1283 Re: Je li moguce imati curu kad...
Ajd ne lagijaca-maca wrote:ako dobro izgledas, moguce jeChischo wrote:Je li moguce imati curu kad nemas para?
Evo u mom slucaju, za veceras imam 2KM za izlazak a sutra ko zna?![]()
![]()
![]()
salu na stranu, naravno da je moguce, pa nisu sve sponzoruse...ima i nas normalnih![]()
meni je ok npr kad nekada platim ja, a nekad momak, i naravno ne moramo stalno negdje izlaziti u kafice i slicno
- jaca-maca
#1284 Re: Je li moguce imati curu kad...
bas sam bezobraznacitroen wrote:Ajd ne lagijaca-maca wrote:ako dobro izgledas, moguce jeChischo wrote:Je li moguce imati curu kad nemas para?
![]()
![]()
salu na stranu, naravno da je moguce, pa nisu sve sponzoruse...ima i nas normalnih![]()
ako nemas auto, uvijek ima gradski prevoz![]()
![]()
![]()
![]()
-
detroit-mercy
#1285 Re: Je li moguce imati curu kad...
A sta ako to placanje sa tvoje strane potraje malo duze. Koliko dugo si spremna placatijaca-maca wrote:ako dobro izgledas, moguce jeChischo wrote:Je li moguce imati curu kad nemas para?
![]()
![]()
Mada evo danas na Sax-u bilo da vecina zena ipak ide radije za bogate i uspijesne nego kokuze
Na kratke staze je moguce, na malo duze ako je koka iole kvalitetnija od toga nema nista.
Mada mi volimo one price tipa Romeo i Juliet, romantika, susa musa. Plus koliko je vas stvarno imalo priliku da vas bari "parajlija". Jer neko smatra parajlijom i nekoga ko ima dvadesetku svako vece u dzepu sto je daleko od biti parajlija
- jaca-maca
#1286 Re: Je li moguce imati curu kad...
recu ti ako dodjem do togadetroit-mercy wrote:A sta ako to placanje sa tvoje strane potraje malo duze. Koliko dugo si spremna placatijaca-maca wrote:ako dobro izgledas, moguce jeChischo wrote:Je li moguce imati curu kad nemas para?
![]()
![]()
ako nemas auto, uvijek ima gradski prevoz.
Mada evo danas na Sax-u bilo da vecina zena ipak ide radije za bogate i uspijesne nego kokuze.
Na kratke staze je moguce, na malo duze ako je koka iole kvalitetnija od toga nema nista.
Mada mi volimo one price tipa Romeo i Juliet, romantika, susa musa. Plus koliko je vas stvarno imalo priliku da vas bari "parajlija". Jer neko smatra parajlijom i nekoga ko ima dvadesetku svako vece u dzepu sto je daleko od biti parajlija.
pa ja bih uvijek za one sebi ravne, koji imaju koliko ja, manje vise, a ne sad za neke kvazi bogatase
pa sam si i rekao "vecina zena...", ne sve
- citroen
#1287 Re: Je li moguce imati curu kad...
bas sam bezobraznajaca-maca wrote:Ajd ne lagijaca-maca wrote:ako dobro izgledas, moguce jeChischo wrote:Je li moguce imati curu kad nemas para?
![]()
![]()
ako nemas auto, uvijek ima gradski prevoz![]()
![]()
![]()
![]()
Tek sad skontala
- bosan
#1288 Re: Je li moguce imati curu kad...
Jebiga, pa nije koka JukeboxChischo wrote: Evo u mom slucaju, za veceras imam 2KM za izlazak a sutra ko zna?
- Unusual Lolita
#1289 Re: Je li moguce imati curu kad...
Nije moguce!!! 
- Ken_M
#1290 Re: Je li moguce imati curu kad...
Posten odgovor. Uostalom, bez para nisi nigdje prispio, a sa parama uvijek imas npr., http://klix.com/38lacerUnusual Lolita wrote:Nije moguce!!!
- cutee_nina
#1291 Re: Je li moguce imati curu kad...
Evo da i ja dam pošten odgovor. Zaboli me ... je li dečko sirotinja ili bogataš. Meni njegove pare ne trebaju. One koje kažu da "nije moguće" ili "teško" su jadnice, koje ne znaju šta je zapravo vrijedno u životu.Ken_M wrote: Posten odgovor. Uostalom, bez para nisi nigdje prispio, a sa parama uvijek imas npr., http://klix.com/38lacer
- Ghost_Rider_XXX
#1292 Re: Je li moguce imati curu kad...
Super to zvuči ovako teorijski. Zaboli te da li je lovaš ili strogi kokuz. Ako zaista tako misliš to je više nego pohvalno, jer znači da gledaš druge kvalitete, ali...cutee_nina wrote:Evo da i ja dam pošten odgovor. Zaboli me ... je li dečko sirotinja ili bogataš. Meni njegove pare ne trebaju. One koje kažu da "nije moguće" ili "teško" su jadnice, koje ne znaju šta je zapravo vrijedno u životu.Ken_M wrote: Posten odgovor. Uostalom, bez para nisi nigdje prispio, a sa parama uvijek imas npr., http://klix.com/38lacer
Ne stoji džabe ona stara narodna: "Gdje bijeda udje na vrata, tu ljubav iskače kroz prozor."
Zamisli situaciju, muž, žena, dijete. To dijete minimum koji mora potrošiti jeste da šta pojede, eto nek se živi u tropskim krajevima pa može oko struka svezati list palme da ne obuče ništa. To treba kupiti, najobičniju dječju hranu, a on kokuz nema za pješke. Šta onda, onda tu ljubav stupa na snagu?
Što bi francuzi rekli HOW YES NO.
Idemo malo manje radikalan primjer. Momak i djevojka on opet kokuz, treba izaći s tom curom, napolju -300, kao večeras. Šatro romantika mi se držimo za rukice i pićimo Vilsonovim i niko sretniji od nas. Možebit, ali jedno dva takva izleta. sljedeći put ona kaže: "Mama mi je rekla: "Čuvaj bubrege džigero materina." ja ne mogu više vako."
Sve ja to poštujem i ljubav i svu silnu prolaznost materijalnih stvari, i da previše trčimo za novcem i zaboravljamo one male stavri koje čine život lijepim, ali nepobitna činjenica jeste da kokuz nije nigdje prispio.
- Eleonora
#1293 Re: Je li moguce imati curu kad...
Tesko da je moguce...
Razmisljala sam prije u smislu ''nije mi bitno ko je, sta je, i ima li para, bitan mi je ON i njegova dusa''
A onda kad sam ga i nakon godinu dana ''tolerisanja'', opet uhvatila kako i zdrav i prav čačka uho na krevetu i gleda tv, odlucila sam ga nabit nogom u guzicu.
Frajeri koji ne vole da rade, zaradjuju...sasvim sigurno....treba bjezati od njih!
Nek je ne znam ti kakav, ako ne zeli da ima svoj stalan novac, fkt nije normalan!
Meni takvi ne trebaju...
Uvijek se moze nesto raditi i posteno zaraditi, ako se hoce. Ako se nece, uvijek ce se naci razlog.
Razmisljala sam prije u smislu ''nije mi bitno ko je, sta je, i ima li para, bitan mi je ON i njegova dusa''
A onda kad sam ga i nakon godinu dana ''tolerisanja'', opet uhvatila kako i zdrav i prav čačka uho na krevetu i gleda tv, odlucila sam ga nabit nogom u guzicu.
Frajeri koji ne vole da rade, zaradjuju...sasvim sigurno....treba bjezati od njih!
Nek je ne znam ti kakav, ako ne zeli da ima svoj stalan novac, fkt nije normalan!
Meni takvi ne trebaju...
Uvijek se moze nesto raditi i posteno zaraditi, ako se hoce. Ako se nece, uvijek ce se naci razlog.
- Eleonora
#1294 Re: Je li moguce imati curu kad...
hahahahahahGhost_Rider_XXX wrote:Super to zvuči ovako teorijski. Zaboli te da li je lovaš ili strogi kokuz. Ako zaista tako misliš to je više nego pohvalno, jer znači da gledaš druge kvalitete, ali...cutee_nina wrote:Evo da i ja dam pošten odgovor. Zaboli me ... je li dečko sirotinja ili bogataš. Meni njegove pare ne trebaju. One koje kažu da "nije moguće" ili "teško" su jadnice, koje ne znaju šta je zapravo vrijedno u životu.Ken_M wrote: Posten odgovor. Uostalom, bez para nisi nigdje prispio, a sa parama uvijek imas npr., http://klix.com/38lacer
Ne stoji džabe ona stara narodna: "Gdje bijeda udje na vrata, tu ljubav iskače kroz prozor."
Zamisli situaciju, muž, žena, dijete. To dijete minimum koji mora potrošiti jeste da šta pojede, eto nek se živi u tropskim krajevima pa može oko struka svezati list palme da ne obuče ništa. To treba kupiti, najobičniju dječju hranu, a on kokuz nema za pješke. Šta onda, onda tu ljubav stupa na snagu?
Idemo malo manje radikalan primjer. Momak i djevojka on opet kokuz, treba izaći s tom curom, napolju -300, kao večeras. Šatro romantika mi se držimo za rukice i pićimo Vilsonovim i niko sretniji od nas. Možebit, ali jedno dva takva izleta. sljedeći put ona kaže: "Mama mi je rekla: "Čuvaj bubrege džigero materina." ja ne mogu više vako."
Sve ja to poštujem i ljubav i svu silnu prolaznost materijalnih stvari, i da previše trčimo za novcem i zaboravljamo one male stavri koje čine život lijepim, ali nepobitna činjenica jeste da kokuz nije nigdje prispio.
I nakon par veceri bas mi je puko film. U glavi sam vec vidjela kako ga štociram.
Tacno!
''Kokuz nije nigdje prispio''.
Kad tad ti ta ''njegova mana'' pocne opasno ici na zivce!!! da je ne znam ti kakva ljubav u pitanju.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1295 Re: Je li moguce imati curu kad...
Ken_M wrote:Posten odgovor. Uostalom, bez para nisi nigdje prispio, a sa parama uvijek imas npr., http://klix.com/38lacerUnusual Lolita wrote:Nije moguce!!!
Ako si udata, javi se, ja sam oženjen.
- cutee_nina
#1296 Re: Je li moguce imati curu kad...
Prvenstveno sam mislila na muškarce odnosno dečke koji jos žive s roditeljima i studiraju, a ne na one koje su sposobni za rad, a ne rade. To je druga krajnost. Naravno da niko neće neradnika i takvog kokuza.Ghost_Rider_XXX wrote:Super to zvuči ovako teorijski. Zaboli te da li je lovaš ili strogi kokuz. Ako zaista tako misliš to je više nego pohvalno, jer znači da gledaš druge kvalitete, ali...cutee_nina wrote:Evo da i ja dam pošten odgovor. Zaboli me ... je li dečko sirotinja ili bogataš. Meni njegove pare ne trebaju. One koje kažu da "nije moguće" ili "teško" su jadnice, koje ne znaju šta je zapravo vrijedno u životu.Ken_M wrote: Posten odgovor. Uostalom, bez para nisi nigdje prispio, a sa parama uvijek imas npr., http://klix.com/38lacer
Tako sam shvatila iz posta što je napisao postavljač teme. Da je konkretno rekao, ej ja nemam posao niti studiram, klošarim okolo pa nemam para za izlazak, onda bih i ja rekla "nije moguće"...
- johnny_blazze
#1297 Re: Je li moguce imati curu kad...
pa nije problem ako imas 15-16 godina,ali ako zelis ozbiljnu vezu e onda je problem !
- Ken_M
#1298 Re: Je li moguce imati curu kad...
cutee_nina wrote:Evo da i ja dam pošten odgovor. Zaboli me ... je li dečko sirotinja ili bogataš. Meni njegove pare ne trebaju. One koje kažu da "nije moguće" ili "teško" su jadnice, koje ne znaju šta je zapravo vrijedno u životu.Ken_M wrote: Posten odgovor. Uostalom, bez para nisi nigdje prispio, a sa parama uvijek imas npr., http://klix.com/38lacer
Mozda i mislis tako, ali u _ovom_ momentu. Kada dodje da izadjete negdje pa ti platis, pa popijete nesto (opet ti platis), pa ne mozete kod njega jer mu je krevet prop'o i nema grijanja (jea, mozete se vi "ugrijati" na pola sata i na parketu i ispod deke, ali...), nema ni tv ni racunar, ni liniju... Tusira se jednom u dvije sedmice, jer nema para za struju ni plin. Da dodam jos: Studirao bi on, ali nema para, pa radi u granapu za 350 maraka koje dobije svaki drugi mjesec, taman da plati ono tusiranje svake dvije sedmice i par hamburgera. Nekad cak moze i pastu za zube kupiti, ali da bi cetkicu kupio morao bi dici kredit koji ne moze dobiti jer nije prijavljen. (ako mislis da preuvelicavam, ima ovakvih ljudi i primjera koliko hoces)
Pa se uzmete, pa te uvuce u svoju bijedu sa djetetom... Bas me zanima vrijeme koje bi izdrzala.
- fedor
#1299 Re: Je li moguce imati curu kad...
No, no, no, nooooooooo!

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1300 Re: Je li moguce imati curu kad...
ja sam sa 16 hodao s 200 maraka u džepu jer sam bio vječiti ekonomista koji bi od jedne marke uštedio 3 i diler bonova za užinu i stripovajohnny_blazze wrote:pa nije problem ako imas 15-16 godina,ali ako zelis ozbiljnu vezu e onda je problem !
međutim sve sam trošio na knjige
mogo sam koke ganjat