Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vec sam pomislila da se svijet sastoji od liliputanaca. Lako je ovim zenama sa malom, lijepom nogicom izbacivati folove. Pitala bih ih da nose broj 40 kako dolaze do cipela. i kako im kicma od duzine 182 podnosi potkovice.
Meni je u trudnoci taban bio duzine 46 a kad se voda povukla, ostale sape tamno plave i ispucale, sa zarastanjem noktiju u meso. Da malo ogadim koncept trenda.
Ako nadjes zepe, crne, kozne, lake -proslijedi !
Sta cu vam ja kad ste fino proporcionalno raspodjeljene, pa se mozete folirati! Nije to samo duzina tabana i duzina kicme! Ima tu nesto i u reljefu! Bezobraznice !
Osim toga, 2 cm je ipak velika razlika! To muski ipak bolje znaju!
danas wrote:kakve veze reljef ima sa stiklama mislis, ne preteze odozgo
Meni ima. Pocev od srnecih nogu ( citaj tanke, krive i dlakave) do kapaciteta pluca koji se povinuje zakonu gravitacije.Kako ono bi, kriska pada uvijek na onu dzemom namazanu stranu?
Uglavnom, sve sam polupala i dzem i reljef i gravitaciju i duzinu i obim nestabilnih kukova.Htjela sam samo reci, da se ne folirate previse.
danas wrote:kakve veze reljef ima sa stiklama mislis, ne preteze odozgo
Meni ima. Pocev od srnecih nogu ( citaj tanke, krive i dlakave) do kapaciteta pluca koji se povinuje zakonu gravitacije.Kako ono bi, kriska pada uvijek na onu dzemom namazanu stranu?
Uglavnom, sve sam polupala i dzem i reljef i gravitaciju i duzinu i obim nestabilnih kukova.Htjela sam samo reci, da se ne folirate previse.