Ma pricamo o tome kako ne bi niti jedna bila sa nekim ruznim, siromasnim jer je eto fin u dusi. To je otprilike to. Nemoj me odmah udarati.Eurosa wrote:Gledam vala tode samo da je iole normalan,stabilan, da je na zemlji i da nije lazov...da zna sta hoce i da nije razmazeni materin sin. Akoliko ko zaradjuje zadnje mi je na toj listi.Bitno je da hoce da nije lijencina a pare ce doci.todd_smith wrote:ne prica se o tome sta SAMO gledajuEurosa wrote:Razbistrise mi se oke od kapi pa da i ja napisem koju.
Za muske koji misle da cure gledaju samo pare,auto i slicne stvari: tako misle samo oni kojima je i samima jedino to bitno u zivotu i koji to smatraju kvalitetom svih kvaliteta,kojima je para mjerilo vrijednosti,sopstvene pa tako i tudje. Sponzorusa je bilo i bit ce ih ali ne gledaju SVE CURE u vas bmw ili sta vec imate!!!!!
Naravno da sponzoruse SAMO gledaju to
Pricamo o tome da se ipak gleda kako tako, ali se gleda
Prilaženje damama ALL ABOUT
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
todd_smith
#1276 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
- S4mpion
#1277 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Materijalno stanje jeste bitno, nekome SAMO, nekome IZMEĐU OSTALOG. 
-
todd_smith
#1278 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
eh ko joj kazeEurosa wrote:Amiliana duso, inace te ne citam,ali moram ti reci: ti srce moje nemas svojih para, imas mamine i babine.
- amiliana
#1279 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Istina i moja majka prije bi da ja budem sa sinom njene kolegice iz Opcine ili sa suda nego sa nekim koga ne poznaje ,sa nekim ciji su roditelji nezaposleni. I onda kad bih ja njoj dosla i rekla to ona bi mi rekla sta ce ti taj eto vjeruj mi.prog321 wrote:Zapitajte se da li bi vi voljeli da vase kcerke hodaju sa kokuzima koji ih grasom vozaju i nemaju ni za kifle??
- Ramzess Veliki
#1280 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Đabe se natežemo oko ovoga, uvijek će osoba koja je uspješna biti atraktivnija. To je tako i tačka. Atraktivnost jedne osobe je kombinacija svega pozitivnog, od izgleda do uspješnosti, a materijalno nije bezveze ogledalo uspješnosti.
Kaže stara narodna - ne može biti pametan a kokuz.
Ko je pametan, neće dugo biti kokuz. Dobro, neko će reći kod nas je teška situacija - jeste, ali pametan se trudi, i na kraju - vrijedan i pametan će uspjeti.
E sad na jedno pitanje koje se ovdje provlačilo - tip atraktivan i imućan, ona atraktivna i parazit. Da ... i ??? Bude ti drago da je imaš jer je atraktivna, ali nećeš da je zadržiš, a ona ne popušta ... pa normalno. Pošteno je da ona pokuša, a nepošteno da si joj davao šansu da pomisli da te može imati. Budi pošten od početka pa joj kažeš - nismo jedno za drugo - ne tratiš ni svoje ni njeno vrijeme, traži sebi sličnu priliku.
Kaže stara narodna - ne može biti pametan a kokuz.
Ko je pametan, neće dugo biti kokuz. Dobro, neko će reći kod nas je teška situacija - jeste, ali pametan se trudi, i na kraju - vrijedan i pametan će uspjeti.
E sad na jedno pitanje koje se ovdje provlačilo - tip atraktivan i imućan, ona atraktivna i parazit. Da ... i ??? Bude ti drago da je imaš jer je atraktivna, ali nećeš da je zadržiš, a ona ne popušta ... pa normalno. Pošteno je da ona pokuša, a nepošteno da si joj davao šansu da pomisli da te može imati. Budi pošten od početka pa joj kažeš - nismo jedno za drugo - ne tratiš ni svoje ni njeno vrijeme, traži sebi sličnu priliku.
- klixoris
#1281 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ne znam za auto ali na motoru mi se to desilo. Stajao na semaforu i odjednom mi se krenu penjat nekakva cura na motor... Krezava nafrakana plavka (varikinom se farbalayoyo13 wrote:ispade sad vozis BMW i same ulaze na raskrsnicama u auto![]()
![]()
![]()
![]()
ako nemas ti znanja i price mozes vozat maybacha al dzaba ti
Malo je rec' da sam bio
Last edited by klixoris on 04/12/2014 14:44, edited 1 time in total.
- sheilak
#1282 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
pa gledaju samo zavisi gdje odesćiribiribela wrote:Ovima sto pricaju da zene samo gledaju kljuceva od auta, mobitele bla bla, treba dati sve to, pa da vide da ne gledaju.![]()
neces me nikad ubjediti da u barlotiju ne gledaju (r)
-
todd_smith
#1283 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
to si ti pokupio selmu bajramiklixoris wrote:Ne znam za auto ali na motoru mi se to desilo. Stajao na semaforu i odjednom mi se krenu penjat nekakva cura na motor... Krezava nafrakana plavka (varikonom se ofarbalayoyo13 wrote:ispade sad vozis BMW i same ulaze na raskrsnicama u auto![]()
![]()
![]()
![]()
) sa nacrtanim obrvama i kaze : "haj' me proovozaj do Ilidze, Allaha ti"
![]()
Malo je rec' da sam bio
- alkalna_baterija
#1284 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
nije bitno materijalno stanje koliko ambicija da postigne nesto u zivotu. logicno da onaj od 20 godina ne moze imati zivot iznad prosjeka, auto i stan preko svoje grbace. ali onaj od 30 i kusur, ako nista od zivota napravio nije, cirka mater za petaka za kafu i kladionicu, eventualno donosi 3 glave u kucu i trosi ih Bog zna na sta, e to je problem. i od takvih svi bjeze, ni rodjena mati ih ne voli.
gornja granica do koje muskarac ali i zena trebaju napravit nesto od svog zivota je cca 25 godina.
gornja granica do koje muskarac ali i zena trebaju napravit nesto od svog zivota je cca 25 godina.
-
todd_smith
#1285 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
ako izlazis u barlotti vala...sheilak wrote:pa gledaju samo zavisi gdje odesćiribiribela wrote:Ovima sto pricaju da zene samo gledaju kljuceva od auta, mobitele bla bla, treba dati sve to, pa da vide da ne gledaju.![]()
neces me nikad ubjediti da u barlotiju ne gledaju (r)
- Ramzess Veliki
#1286 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
I meni je bitno pa ne vidim zašto ne bi bilo bitno damama.S4mpion wrote:Materijalno stanje jeste bitno, nekome SAMO, nekome IZMEĐU OSTALOG.
- Ramzess Veliki
#1287 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
To ti je zbog motora.klixoris wrote:Ne znam za auto ali na motoru mi se to desilo. Stajao na semaforu i odjednom mi se krenu penjat nekakva cura na motor... Krezava nafrakana plavka (varikinom se farbalayoyo13 wrote:ispade sad vozis BMW i same ulaze na raskrsnicama u auto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Malo je rec' da sam bio
Na moj se penju samo modeli sa diplomom iz književnosti.
- klixoris
#1288 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Vjerovatno primjete da ti viri Dostojevski iz bocnog koferaRamzess Veliki wrote:To ti je zbog motora.klixoris wrote:Ne znam za auto ali na motoru mi se to desilo. Stajao na semaforu i odjednom mi se krenu penjat nekakva cura na motor... Krezava nafrakana plavka (varikinom se farbalayoyo13 wrote:ispade sad vozis BMW i same ulaze na raskrsnicama u auto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Malo je rec' da sam bio
Na moj se penju samo modeli sa diplomom iz književnosti.
E jes' se svezao mog motora, a guze bi dao da ga provozas
- Capajebo
#1289 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Da se odma ogradim, ne govorim ovo tebi nego opcenito.Eurosa wrote:Ramzess Veliki wrote:I meni je bitno pa ne vidim zašto ne bi bilo bitno damama.S4mpion wrote:Materijalno stanje jeste bitno, nekome SAMO, nekome IZMEĐU OSTALOG.
Aman jarabi niko nije ni rekao da nije bitno ali bogami je itekako bitnije ako nema-zasto nema? Kome je privlacan ljenjivac i lezihljebovic? Nikom Boga mi.
Da se ne ponavljam bez veze po stoti put Kad ja radim ko stoka po 12 sati dnevno ponekad,a nema u meni snage ni pile da zadavim kad me gledas,e vala moze i on bar toliko pa taman da kopa u kanalu ako nista drugo.
Da takav momak, koji radi 12 sati kopajuci u kanalu, pridje curi i da ona to sazna, ne bi im'o prolaz 100%
- sheilak
#1290 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
nisam znao da sam ti rodjakamiliana wrote:Moj rodjak tvrdi da mu zene same prilaze ,a u to sam se i uvjerila ne znam kako mu to polazi za rukomfidoremilienko wrote:Ja sve više u zadnje vrijeme čujem, kako žene odrade sav posao...oko prilaženja.
A i dobar je nema boljeg u Sarajevu
al to je nemoguce to si ti nesto pobrkala (r)
-
todd_smith
#1291 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
+1Capajebo wrote: Da se odma ogradim, ne govorim ovo tebi nego opcenito.
Da takav momak, koji radi 12 sati kopajuci u kanalu, pridje curi i da ona to sazna, ne bi im'o prolaz 100%
- S4mpion
#1292 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Imajte na umu da vrijedan momak, zaposlen kao smetljar, nije imao dobar prolaz(da ne kažem nikakav) među forumskim ženama. 
-
todd_smith
#1293 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
ispade tanka linija izmedju kompleksa i sponzoruse 
-
bang and blame
#1294 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
S4mpion wrote:Materijalno stanje jeste bitno, nekome SAMO, nekome IZMEĐU OSTALOG.
- amiliana
#1295 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Eurosa wrote:Amiliana duso, inace te ne citam,ali moram ti reci: ti srce moje nemas svojih para, imas mamine i babine.
Nemam sad svoje ali imat cu za koju godinu kada se zaposlim i osamostalim, i tad ce mi vjerovatno biti prece nego sad ali ne da bih se nekome pokazivala nego iskljucivo za sebe ,da eto sutra kad dobijem platu mogu kupiti sebi novu tasnu ili sat nebitno.Ali tad ce me vjerovatno gledati drugacije isto kao sto sad gledaju mog starijeg brata i sestre koji su zaposleni i zaradjuju.Roditelji ce uvijek biti tu za tebe i da ti izadju u susret mozda sto sam ja najmladja pa mi se uvijek vise ugadjalo kako god potrebno je da covjek kod sebe stvori radne navike jer samo tako cu uspjeti .
Last edited by amiliana on 04/12/2014 14:56, edited 1 time in total.
- Capajebo
#1296 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Al' da mu se pozicija zove "Menadzer gradske cistoce", to bi bilo okS4mpion wrote:Imajte na umu da vrijedan momak, zaposlen kao smetljar, nije imao dobar prolaz(da ne kažem nikakav) među forumskim ženama.
- kritichar
#1297 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
koji je to smetljar? 
- alkalna_baterija
#1298 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
nije problem da kopa kanale i cisti ulice i pritom ulaze u sebe da bi postigao vise. ali ako je njemu vrhunac uspjeha u zivotu 10 ulica za pola sata, neka hvala. ni zbog cega drugog vec zbog njegove psihe i mentalnog sklopa.
-
bang and blame
#1299 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Neka nama tebe. Ja te bas pozelilanightvision wrote:bog te ne ubio, pa bar danas nisam nista skrivio.bang and blame wrote:![]()
Ja se samo osvrnula na etiketiranje danasnjeg zenskog puka u sponzoruse. Kolega @najtvizn je, ono bas, prednjacio u tome..
- klixoris
#1300 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ovo je ziva istina, cast izuzecima...Capajebo wrote: Da se odma ogradim, ne govorim ovo tebi nego opcenito.
Imam jednog prijatelja koji prilicno dobro izgleda, pametan, zavrsio fax, ima svoj stan, auto, pravo gradsko dijete iz fine porodice bla bla...
Ali, ima problem - sav radni staz u zivotu, ostvario je kao konobar... I 100 puta mi je pricao price kako je imao problema sa djevojkama zbog toga...
Ono, super im je bio za kratke za*ebancije ali nista na duze staze... Ni do danas nije nasao partnericu sa kojom ce se konacno skrasiti, cak ni duzu vezu...
Poenta moje price, ima divnih izuzetaka medju zenama (kao sto je Euro npr
Last edited by klixoris on 04/12/2014 15:02, edited 1 time in total.