BH klubovi u Evropi - 2013/14
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Dead Man Walking
#1276 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Pa vi cete vrlo vjerovatno proci ove Albance i onda ce se opet potegnuti ta prica o svjetlanju obraza i kako je Evropa mjerilo, a i budala vidi da je suludo porediti ova dva takmicenja.
- kinzekonze
#1277 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
HAHAHAHHHAH E svaka ti dalaZavatoni wrote:Nekako mi je maglovito, al' kao da se sjećam pomalo te priče...BlueBlood wrote:nije provokacija, sjecate li se kad ste govorili o stimanju u nasoj ligi i da jedva cekate Evropu i da je to mjerilo...?
p.s. mozel neko napraviti gif proslave gola i one "laste" MOLIM VAS?!![]()
U svakom slučaju, nije još vrijeme da se sumiraju ovogodišnja evropska iskustva...svakako smo i mi i vi tek na pola utakmica u evropi ove godine...
- Logovan
#1278 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Slave komšije naš poraz...
Sad ona vaša poznata rečenica: više se radujete našim porazima, nego vašim pobjedama.

Sad ona vaša poznata rečenica: više se radujete našim porazima, nego vašim pobjedama.
- BHF_Manijak
#1279 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Hajd sve, razumijem ljutnju i slicno, ali psovati jedni drugima majke, e to mi je vala fuj fujeva. Fakat ba nidje veze. Dosad je regulara zajebancija bila, medjutim odo veceras je uzas.
Slabo izgleda s vase strane ljudi mogu podnijeti poraz od lsoije ekipe, ne sjecam se da je s nase strane bilo psovanja majki nakon podjebavanje poslije Maccabija, Hapoela i slicno.
Sto se tice utakmice, nije provokacija, fakat pitam, mislim zar ste se nadali da ekipa nakon prosjecne partije protiv amaterske ekipe iz San Marina moze odjednom zivnuti? Jednostavno kod vas nesto ne stima. Previse je limitiranih igraca, posebno u vrhu. Nemate kreativca koji ce proigrati, niti nekog ko ce sansu pretvoriti u gol.
Dvomec protiv San Marina bio je simptomatican. Mozda ste kontali "hajde usli smo olako protiv ovih levata, bice to bolje protiv ALbanaca", medjutim ipak se ispostavilo da ima dosta propuha kod vas.
Ja sam jos na kraju sezone rekao da ste vi daleko slabiji nego prosle godine, pa me pojdinci ubjedise da ste doveli nekakva pojacanja, koji ce kao igracine biti. A Bogami nijedan od njih nije kalibar Saida, Sesara, a onda i Torlaka, Belosevica pa i Hadzica. Said je bio fudbaler koji je sam mogao rjesavati utakmice, kao sto je protiv Levskog to uradio. Vi sad tog igraca nemate. Imate par krampi, te jednog-dva dobra igraca, no ne mogu sami rjesavati tekmu jednim potezom.
Cini se da cete imati dosta problema ove godine, jer evo izgleda nista vam od Kajkuta, a napadac vam je ekspresno potreban.
PS Samo me zanima gdje su sad oni zlonamjernici tipa Lider, ona Drzava 51 i ostali koji su ko papagaji ponavljali "Evropa je mjerilo", Tatomitet, Amaw sredio, brukate se cim predjete Metkovice i slicno...
Znali smo Bogami po 5-6-7 komada primiti, ali nikad se gutili nismo s amaterima, niti smo ispadali gubili od daleko losijih ekipa tipa ovih Albanac. Bez uvrede, ali je tako.
Cini mi se da sad naplacujete sve te provokacije, prvo Zeta, koja jeste prvoklasna bruka, pa Libertas, a evo i Kuksi.
Slabo izgleda s vase strane ljudi mogu podnijeti poraz od lsoije ekipe, ne sjecam se da je s nase strane bilo psovanja majki nakon podjebavanje poslije Maccabija, Hapoela i slicno.
Sto se tice utakmice, nije provokacija, fakat pitam, mislim zar ste se nadali da ekipa nakon prosjecne partije protiv amaterske ekipe iz San Marina moze odjednom zivnuti? Jednostavno kod vas nesto ne stima. Previse je limitiranih igraca, posebno u vrhu. Nemate kreativca koji ce proigrati, niti nekog ko ce sansu pretvoriti u gol.
Dvomec protiv San Marina bio je simptomatican. Mozda ste kontali "hajde usli smo olako protiv ovih levata, bice to bolje protiv ALbanaca", medjutim ipak se ispostavilo da ima dosta propuha kod vas.
Ja sam jos na kraju sezone rekao da ste vi daleko slabiji nego prosle godine, pa me pojdinci ubjedise da ste doveli nekakva pojacanja, koji ce kao igracine biti. A Bogami nijedan od njih nije kalibar Saida, Sesara, a onda i Torlaka, Belosevica pa i Hadzica. Said je bio fudbaler koji je sam mogao rjesavati utakmice, kao sto je protiv Levskog to uradio. Vi sad tog igraca nemate. Imate par krampi, te jednog-dva dobra igraca, no ne mogu sami rjesavati tekmu jednim potezom.
Cini se da cete imati dosta problema ove godine, jer evo izgleda nista vam od Kajkuta, a napadac vam je ekspresno potreban.
PS Samo me zanima gdje su sad oni zlonamjernici tipa Lider, ona Drzava 51 i ostali koji su ko papagaji ponavljali "Evropa je mjerilo", Tatomitet, Amaw sredio, brukate se cim predjete Metkovice i slicno...
Znali smo Bogami po 5-6-7 komada primiti, ali nikad se gutili nismo s amaterima, niti smo ispadali gubili od daleko losijih ekipa tipa ovih Albanac. Bez uvrede, ali je tako.
Cini mi se da sad naplacujete sve te provokacije, prvo Zeta, koja jeste prvoklasna bruka, pa Libertas, a evo i Kuksi.
- BegA_
#1280 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Docekase i komsije svojih pet minuta slave. Hajde neka...
Cekamo mi utorak, sve cemo vam naplatiti, pogotovo Kemicin ban!
Cekamo mi utorak, sve cemo vam naplatiti, pogotovo Kemicin ban!
- Kinaski
#1281 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Nemojte se sjebati u utorak , sumnjam da ce te se imati cemu radovati
Izdominirani ste u svakom segmentu od Sir Osima
Nismo mi vama krivi , trazite krivca u svojim igracima . Bezveze psujete raji , sta ste ocekivali nakon onakve sramotne utakmice
Izdominirani ste u svakom segmentu od Sir Osima
Nismo mi vama krivi , trazite krivca u svojim igracima . Bezveze psujete raji , sta ste ocekivali nakon onakve sramotne utakmice
- Šveđanin
#1282 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Bio blizu.Šveđanin wrote:Kuksi - Sarajevo 2:3
- So What!
#1283 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Ja i dalje ne kontam ovu raju po forumu što se prepucava na rleaciji Sarajevo i Željo, a još manje ove degene što pišu da ne navijaju za Široki i Zrinjski. Pa zašto ne? I oni nastupaju pod našom zastavom, na poruke mržnje koje dolaze obično upravo iz Hercegovine, treba uzvratiti porukama mira i navijati za njih i dizati pritisak onima koji mrze ovu zemlju. Široki je zahvaljući nekom ludom FIFA-nom pravilu koje kaže da država sa nekoliko desetina hiljada kvadratnih kilometara u Europi, a koja je 8. po velični na Svijetu igra utakmice sa evropskim klubovima. Pa tako je naš Široki Brijeg, klub iz istoimenog mediteranskog grada morao da igra utakmicu sa klubom iz srca Azije i na kraju ostvario tu i tamo solidan rezultat.
Zrinjski koji je odigrao 1:1 sa favorizovanim Botevom je bio lošiji od protivnika, ali jedan gol u gostima bi mnogo toga promjenio, a dva gola bi promjenila još više. Sarajevo, klub za koji navijam je večeras pokazalo da je klub sa renomeom, ali za kojeg igraju djeca koja nisu zaslužila ni da lopte donose igračima tog kluba. Tri apsolutno bezveze primljena gola, skoro kao i golovi Viktorije protiv Želje, samo što su ovi još gori bili. U drugom poluvremenu ono je bila sramota, a u prvom poluvremenu koliko toliko je bilo dobro. Sarajevo prolazi dalje i ima možda čak i veće šanse od Želje, ali bilo bi mi drago ako bi dalje prošli bilo koji od ta dva kluba.
Željo je herojski odigrao utakmicu i dao je tri gola iz akcija, a Sarajevo je dalo jedna gol iz jako dobre akcije dok je prvi gol bio očigledno rezultat nečije sadake. Sve će se vidjeti za 7 dana, mada mi se nečemu ovdje nadamo, a svi smo svjesni da smo na debelom dnu. Prošle godine Sarajevo pobjedi Levski, a ispade od Zete koja na kraju od PSV Eindhovena primi više od 10 golova u dvije utakmice. Danas Marjan reče, najveći uspjeh BH klupskog fudbala je svakako famozni play-off i Cluj i ta nesretna stativa. Osim toga važno je istaći dvije treće runde za Ligu prvaka u kojima se naši klubovi i nisu proslavili, famozni Željo i Newcastle iz 2002. godine sa ukpnim rezultatom 5:0 i Sarajevo i Dinamo iz Kijeva iz 2008. godien sa ukupnih 4:0.
Zrinjski koji je odigrao 1:1 sa favorizovanim Botevom je bio lošiji od protivnika, ali jedan gol u gostima bi mnogo toga promjenio, a dva gola bi promjenila još više. Sarajevo, klub za koji navijam je večeras pokazalo da je klub sa renomeom, ali za kojeg igraju djeca koja nisu zaslužila ni da lopte donose igračima tog kluba. Tri apsolutno bezveze primljena gola, skoro kao i golovi Viktorije protiv Želje, samo što su ovi još gori bili. U drugom poluvremenu ono je bila sramota, a u prvom poluvremenu koliko toliko je bilo dobro. Sarajevo prolazi dalje i ima možda čak i veće šanse od Želje, ali bilo bi mi drago ako bi dalje prošli bilo koji od ta dva kluba.
Željo je herojski odigrao utakmicu i dao je tri gola iz akcija, a Sarajevo je dalo jedna gol iz jako dobre akcije dok je prvi gol bio očigledno rezultat nečije sadake. Sve će se vidjeti za 7 dana, mada mi se nečemu ovdje nadamo, a svi smo svjesni da smo na debelom dnu. Prošle godine Sarajevo pobjedi Levski, a ispade od Zete koja na kraju od PSV Eindhovena primi više od 10 golova u dvije utakmice. Danas Marjan reče, najveći uspjeh BH klupskog fudbala je svakako famozni play-off i Cluj i ta nesretna stativa. Osim toga važno je istaći dvije treće runde za Ligu prvaka u kojima se naši klubovi i nisu proslavili, famozni Željo i Newcastle iz 2002. godine sa ukpnim rezultatom 5:0 i Sarajevo i Dinamo iz Kijeva iz 2008. godien sa ukupnih 4:0.
- Muhamed Đakmić
#1284 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Boga ti, pratiš ti inače fudbal ili navijaš samo kad su evropske utakmice?
-
costacurta
#1285 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Konto čovjek da za 500 eVra treba tricu primitMaharadza wrote:Kakve koristi i da imaju kuvveta pored onoga "golmana"?! Vidiš da je puko' lik totalno!Šibicar wrote:Pitari nije provokacija,ali jesu li vaši uopšte prošli pripreme?Izgledaju mi k'o da nemaju kuveta za čitavu utakmicu,mada sam gledao samo drugo poluvrijeme,tanko brate.
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#1286 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
HAHAHAHAHAH 
-
Labirint
#1287 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Sto se ovdje zakuhalo
Nejasni su mi pojedinci koji ocekuju da ce ih suprotni "tabor" nakon
poraza tjesiti i govoriti "ma bice to bolje sljedeci put i sl" ili cestitati im na pobjedi... Cirkus Kolorado...
O nasoj sinocnjoj igri sve najgore, sve se vidjelo jos jedna sezona patnje nerviranja i huje al' dobro,
ko nije u stanju da prati taj ritam nek' odstupi
Komsije se uskofrcile, uletile dvije frljoke i niko ko
oni (i njihov sir), utorak ce ipak donijeti otrijeznjenje
poraza tjesiti i govoriti "ma bice to bolje sljedeci put i sl" ili cestitati im na pobjedi... Cirkus Kolorado...
O nasoj sinocnjoj igri sve najgore, sve se vidjelo jos jedna sezona patnje nerviranja i huje al' dobro,
ko nije u stanju da prati taj ritam nek' odstupi
- JOINT_1921
#1288 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Hoce li vam nas poraz ili vas prolaz spasiti ovu sezonu ?Labirint wrote:Sto se ovdje zakuhaloNejasni su mi pojedinci koji ocekuju da ce ih suprotni "tabor" nakon
ko nije u stanju da prati taj ritam nek' odstupiKomsije se uskofrcile, uletile dvije frljoke i niko ko
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1289 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
sinoć užas užasa i to na kvadrat, al treba biti realan da se nakon Sanmarinskih amatera nije trebalo ništa drugo ni očekivati.
suma sumarum...Sarajevo igra konstantno s igračem manje i bez napadača...Melunović je sve samo ne fudbaler i napadač
bolje bi Husrefu bilo da je panj stavio negdje na teren mjesto njega....o panj bi barem neko zapeo......dalje golman je vrhunska klocina i bolje bi bilo da su na gol stavili onog juniora...on bi bolje i glumio golmana.
druga stvar...taktička postavka je potpuno promašena....to se već vidjelo protiv onih konobara a sad je preočito. Potpuno besmislen način igre s obzirom da nemaš napadača koji zabija i s obzirom da nemaš ni bekova ni krila koji znaju nabaciti.. U ove tri dosadašnje službene utakmice ne znam da su tri put pogodili nekog igrača pokušajima nabacivanja. Suljića, ko fol najbolji igrač
(možda za bajramskog turnira u Skenderiji), treba pod hitno našamarat i objasnit mu neke stvari i naučit igrat fudbal. Fudbal već najmanje tri decenije nije mahalsko ševanje
lik ima pregled igre ko Stevie Wonder
neka ga nauče da se brže oslobađa lopte jer ubija svaki pokušaj brze kontre
suma sumarum...Sarajevo igra konstantno s igračem manje i bez napadača...Melunović je sve samo ne fudbaler i napadač
druga stvar...taktička postavka je potpuno promašena....to se već vidjelo protiv onih konobara a sad je preočito. Potpuno besmislen način igre s obzirom da nemaš napadača koji zabija i s obzirom da nemaš ni bekova ni krila koji znaju nabaciti.. U ove tri dosadašnje službene utakmice ne znam da su tri put pogodili nekog igrača pokušajima nabacivanja. Suljića, ko fol najbolji igrač
- ultima_palabra
#1290 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Prva pobjeda Kukesija u evropskim takmičenjima 
-
vryzas
#1291 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Baltazar_khan wrote:HAJDE LAZARE HAJDE LAZARE HAJDE LAZARE HAJDE LAAAAAZAREEEEEEEEEEE
- ultima_palabra
#1292 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Lazo čuo da Brajlović dijeli neki keš za golove, pa zabija gdje stignevryzas wrote:Baltazar_khan wrote:HAJDE LAZARE HAJDE LAZARE HAJDE LAZARE HAJDE LAAAAAZAREEEEEEEEEEE
-
vryzas
#1293 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Kemal Malovčić wrote:željo i široki za sada porazima brane obraz bih
-
vryzas
#1294 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Maharadza wrote:Kako za koga...Tvrtko II Kotromanić wrote:brukanje![]()
![]()
TODORE SRBINE, HORDE SU UZ TEBE!!!
LAZARE SRBINE, HORDE SU UZ TEBE!!!
![]()
![]()
DOMINACIJA!!!!
- JOINT_1921
#1295 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Tan gledao utakmicu i PODER'O UGOVOR ! 
- Pitarrr82
#1296 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Hahaha koji likovi

-
vryzas
#1297 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
_terminaš_ wrote:SRAMOTA, SRAMOTA, SRAMOTA, SRAMOTA, SRAMOTA, SRAMOTA....
Mi bi garant izvukli povoljan rezultat da Dejo nije griješio.
Nema se više šta reći...
Realno
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
- Charuga
- Globalni moderator
#1299 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Sta mu bi j.bote ...

- Pitarrr82
#1300 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Ja sam prvo mislio da trci prema nekome