Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
cappy_tempo

#12601 Re: FK Sarajevo

Post by cappy_tempo »

zonbirile wrote:koliko znam UEFA i FIFA nisu samo Englesi i bakljade se kažnjavju.Griješim li?
sta ces,jaci smo od drzave,uefe,fife i komplet evrope 8-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#12602 Re: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

zonbirile wrote: ---------------------------------
slušam komentatora na BHT dok traje bakljada.Koji nonsens,traži strpljenje dok to prođe ,"navijači" se smire,pa da nastavimo.Ja odrona,u svijetu je to huliganstvo,davno zabranjeno i visokim kaznama sankcionisano.Stižu li te vijesti do Sarajeva i ostali F/N organizacija u BiH.
tako je, mi sa sjevera smo najveci problem ove drzave, samo mi palimo baklje i NIKO vise na svijetu :-) inace, to sve ruzno izgleda pa sram nas bilo !

nego, ne svidja ti se ? ne mora. ( samo da te citiram :( )
zonbirile

#12603 Re: FK Sarajevo

Post by zonbirile »

leet wrote:
zonbirile wrote: ---------------------------------
slušam komentatora na BHT dok traje bakljada.Koji nonsens,traži strpljenje dok to prođe ,"navijači" se smire,pa da nastavimo.Ja odrona,u svijetu je to huliganstvo,davno zabranjeno i visokim kaznama sankcionisano.Stižu li te vijesti do Sarajeva i ostali F/N organizacija u BiH.
tako je, mi sa sjevera smo najveci problem ove drzave, samo mi palimo baklje i NIKO vise na svijetu :-) inace, to sve ruzno izgleda pa sram nas bilo !

nego, ne svidja ti se ? ne mora. ( samo da te citiram :( )
--------------------------------------------------------------------------
normalno, da je bez veze kada i TV to doživljava kao normalu,ali eto ostali naplačuju taj "užitak" hoće i tekmu prekinuti.
Cafe Camargue

#12604 Re: FK Sarajevo

Post by Cafe Camargue »

zonbirile wrote:normalno, da je bez veze kada i TV to doživljava kao normalu,ali eto ostali naplačuju taj "užitak" hoće i tekmu prekinuti.
bakljada daje posebnu draž svakom derbiju, to što platiniju i njemu sličnim evropejcima ne sviđa - njihova stvar. ha ja :)
cappy_tempo

#12605 Re: FK Sarajevo

Post by cappy_tempo »

ako ti horde,baklje,koreografije smetaju sto brate gledas uopste Sarajevo? eno ti olimpic,oni su pravi evropski klub pa njih gledaj. jebem ja englesku i bht sto ih prenosi. svi pohvale pa cak i jebeni novinari koji nas toliko pljuju,o bakljadama se zna i po sedmicu dana pricati,a neke koje su se desile prije 20 godina se i danas spominju i onda dodje nakav koji je bjesan na sebe sto se rodio da pametuje kako to ne valja.
ultima_palabra

#12606 Re: FK Sarajevo

Post by ultima_palabra »

Pa bakljade su potrebnije nego ikada, da makar malo skrenu pažnju s onoga na terenu :D
Frank Sinatra

#12607 Re: FK Sarajevo

Post by Frank Sinatra »

Baklje u prosjeku gore jednu minutu. Ako je bilo puno baklji i u slucaju nepovoljnog vjetra treba jos minut - dva da se dim sa terena razidje i utakmica se nastavlja. Ugodjaj je upotpunjen, raji se to svidja, vizuelno lijepo izgleda, svi se dobro zabave i idemo dalje. Pricati o "problemu" baklji u ovakoj situaciji na nasim fudbalskim terenima i savezu je debilno, a onaj koga to muci je debil.
Cossack

#12608 Re: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Frank Sinatra wrote:Baklje u prosjeku gore jednu minutu. Ako je bilo puno baklji i u slucaju nepovoljnog vjetra treba jos minut - dva da se dim sa terena razidje i utakmica se nastavlja. Ugodjaj je upotpunjen, raji se to svidja, vizuelno lijepo izgleda, svi se dobro zabave i idemo dalje. Pricati o "problemu" baklji u ovakoj situaciji na nasim fudbalskim terenima i savezu je debilno, a onaj koga to muci je debil.
Nemoj vrijedjati zonbirila, nije on kriv sto je takav :D
Baudelaire

#12609 Re: FK Sarajevo

Post by Baudelaire »

Ni ja nisam toliki ljubitelj baklji iskren da budem, jer mislim da navijanje može biti ekstra i bez njih, ali kamo sreće da su FK Sarajevu najveći problem baklje, lahko bi mi.
Baltazar_khan

#12610 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

north

#12611 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Baltazar_khan

#12612 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

mir mir mir, niko nije kriv :oops:
north

#12613 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Baltazar_khan wrote:
Cirkus Monthy Payton-a se nastavlja....iako nam sad treba jedinstvo više nego ikad, četiri kola su do kraja, Evropa se mora izboriti, inače....Sutra je bitna tekma, ali ni izbliza u odnosu na onu koju igramo narednu na Koševu koja sve odlučuje....

Je li Topla voda mislio na ovo kad je govorio poslije one frke da će sve na dobro izaći :D ?
sistematski pregled

#12614 Re: FK Sarajevo

Post by sistematski pregled »

Baltazar_khan wrote:
Jedno su u pravu. Ne treba nam ovo prepucavanje po medijima!
Valjda će se na kraju sezone nešto promijeniti. Ako ostane mirza i ovakav sastav UO (izuzev par njih) očekuje nas i dalje agonija.
van Basten

#12615 Re: FK Sarajevo

Post by van Basten »

sačekaću nekoliko dana da vidim(o) šta se ustvari krije iza ovako mlakih reakcija BP-a prije nego dam svoj komentar... nadam se da je riječ o nekoj većoj igranci koju ja ne mogu trenutno dokučiti
north

#12616 Re: FK Sarajevo

Post by north »

van Basten wrote:sačekaću nekoliko dana da vidim(o) šta se ustvari krije iza ovako mlakih reakcija BP-a prije nego dam svoj komentar... nadam se da je riječ o nekoj većoj igranci koju ja ne mogu trenutno dokučiti
Bojim se da nikakva pozitivna "igranka" nije po srijedi, BP su odmah nakon ostavke ovog delegata izjavili da oni žele da nastavi sa radom, i mislim da su na ovom sastanku (ovo još nije nigdje objavljeno izuzev na stranici BP-a, ali vjerovatno da je tačan info) popustili pod njegovim zahtjevima, a on zauzvrat bi mogao povući ostavku...Ne znam šta bi drugo moglo biti u pitanju....

Bordo fan bi već u narednom broju mogao biti manje kritičan....a sve što je rečeno u prvom broju je na mjestu i ništa nije izmišljeno :roll: ....
Baudelaire

#12617 Re: FK Sarajevo

Post by Baudelaire »

Možda sam ja pesimista, ali ja o evropskom Sarajevu slušam već godinama, a nikad da se ostvari. Ne vjerujem da ćemo ga i sad gledati, barem ne sa postojećim klupskim strukturama.
Reglan

#12618 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Ne vjerujem vise ni upravi ni BP-a.Od sad se samo pouzdam u sebe i u ono sto moje oci vide.Dosta je vise bilo bombasticnih izjava,od Blekica preko lihvara bordo prijatelja i sada evropskog Sarajeva.Dosta vise sa prepucavanjem po medijima i najavljivanjem nekih ne realnih ciljeva.Djela lihvaru,djela BP ;-)
Sa_u_srcu

#12619 Re: FK Sarajevo

Post by Sa_u_srcu »

Bice to sve dobro, jebo ustvari njih, uprave ce doci i proci, pa nije Morati u pitanju...

Nego sutra svi u Trebinje, lijepo vrijeme, sorc, + 30, kao na plazi, nase Sarajevo igra...eh to su...Horde zla.... :D povratak, vecera na Buni, koja pivica opet na sve one...i savrseno utrosena Subota... :D
Topla voda

#12620 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

@north
ne znam nista,sacekao sam par dana da malo legnu tenzije,danas cu ga zvati.na prvu je bilo samo ono .. bice ok i ta prica.
Max Bunker

#12621 Re: FK Sarajevo

Post by Max Bunker »

north wrote:
van Basten wrote:sačekaću nekoliko dana da vidim(o) šta se ustvari krije iza ovako mlakih reakcija BP-a prije nego dam svoj komentar... nadam se da je riječ o nekoj većoj igranci koju ja ne mogu trenutno dokučiti
Bojim se da nikakva pozitivna "igranka" nije po srijedi, BP su odmah nakon ostavke ovog delegata izjavili da oni žele da nastavi sa radom, i mislim da su na ovom sastanku (ovo još nije nigdje objavljeno izuzev na stranici BP-a, ali vjerovatno da je tačan info) popustili pod njegovim zahtjevima, a on zauzvrat bi mogao povući ostavku...Ne znam šta bi drugo moglo biti u pitanju....

Bordo fan bi već u narednom broju mogao biti manje kritičan....a sve što je rečeno u prvom broju je na mjestu i ništa nije izmišljeno :roll: ....
BP nisu ni 5 % drustva kakvo su bili onoga dana, kada su osnovani i kada su napravili, onaj vec cuveni, plan razvoja FK Sarajeva ( koji je bio a i dalje je, jako realan i ostvariv ).
Vjerujte mi, veci ce teret za razvoj FK Sarajevo predstavljati BP u buducnosti, nego bilo koja druga uprava iz razloga, sto su BP ili napustili sasvim ili "zaledili" svoj status u istom, neki od ljudi koji su to osnovali i koji su imali ideju i mogucnosti da plan provedu u djelo.
Samo HZ

#12622 Re: FK Sarajevo

Post by Samo HZ »

ultima_palabra wrote:Pa bakljade su potrebnije nego ikada, da makar malo skrenu pažnju s onoga na terenu :D
:thumbup:
Baudelaire

#12623 Re: FK Sarajevo

Post by Baudelaire »

arshavin wrote:Ne vjerujem vise ni upravi ni BP-a.Od sad se samo pouzdam u sebe i u ono sto moje oci vide.Dosta je vise bilo bombasticnih izjava,od Blekica preko lihvara bordo prijatelja i sada evropskog Sarajeva.Dosta vise sa prepucavanjem po medijima i najavljivanjem nekih ne realnih ciljeva.Djela lihvaru,djela BP ;-)
Ja se s ovim slažem u potpunosti. Nije ničije maslo čisto ovdje, svi su nešto mutili.
Baltazar_khan

#12624 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

alen avdić 0-1!
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#12625 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

Da je izdrzati do kraja :D
Locked