sta ces,jaci smo od drzave,uefe,fife i komplet evropezonbirile wrote:koliko znam UEFA i FIFA nisu samo Englesi i bakljade se kažnjavju.Griješim li?
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cappy_tempo
#12601 Re: FK Sarajevo
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#12602 Re: FK Sarajevo
tako je, mi sa sjevera smo najveci problem ove drzave, samo mi palimo baklje i NIKO vise na svijetuzonbirile wrote: ---------------------------------
slušam komentatora na BHT dok traje bakljada.Koji nonsens,traži strpljenje dok to prođe ,"navijači" se smire,pa da nastavimo.Ja odrona,u svijetu je to huliganstvo,davno zabranjeno i visokim kaznama sankcionisano.Stižu li te vijesti do Sarajeva i ostali F/N organizacija u BiH.
nego, ne svidja ti se ? ne mora. ( samo da te citiram
-
zonbirile
#12603 Re: FK Sarajevo
--------------------------------------------------------------------------leet wrote:tako je, mi sa sjevera smo najveci problem ove drzave, samo mi palimo baklje i NIKO vise na svijetuzonbirile wrote: ---------------------------------
slušam komentatora na BHT dok traje bakljada.Koji nonsens,traži strpljenje dok to prođe ,"navijači" se smire,pa da nastavimo.Ja odrona,u svijetu je to huliganstvo,davno zabranjeno i visokim kaznama sankcionisano.Stižu li te vijesti do Sarajeva i ostali F/N organizacija u BiH.inace, to sve ruzno izgleda pa sram nas bilo !
nego, ne svidja ti se ? ne mora. ( samo da te citiram)
normalno, da je bez veze kada i TV to doživljava kao normalu,ali eto ostali naplačuju taj "užitak" hoće i tekmu prekinuti.
-
Cafe Camargue
#12604 Re: FK Sarajevo
bakljada daje posebnu draž svakom derbiju, to što platiniju i njemu sličnim evropejcima ne sviđa - njihova stvar. ha jazonbirile wrote:normalno, da je bez veze kada i TV to doživljava kao normalu,ali eto ostali naplačuju taj "užitak" hoće i tekmu prekinuti.
- cappy_tempo
#12605 Re: FK Sarajevo
ako ti horde,baklje,koreografije smetaju sto brate gledas uopste Sarajevo? eno ti olimpic,oni su pravi evropski klub pa njih gledaj. jebem ja englesku i bht sto ih prenosi. svi pohvale pa cak i jebeni novinari koji nas toliko pljuju,o bakljadama se zna i po sedmicu dana pricati,a neke koje su se desile prije 20 godina se i danas spominju i onda dodje nakav koji je bjesan na sebe sto se rodio da pametuje kako to ne valja.
- ultima_palabra
#12606 Re: FK Sarajevo
Pa bakljade su potrebnije nego ikada, da makar malo skrenu pažnju s onoga na terenu 
-
Frank Sinatra
#12607 Re: FK Sarajevo
Baklje u prosjeku gore jednu minutu. Ako je bilo puno baklji i u slucaju nepovoljnog vjetra treba jos minut - dva da se dim sa terena razidje i utakmica se nastavlja. Ugodjaj je upotpunjen, raji se to svidja, vizuelno lijepo izgleda, svi se dobro zabave i idemo dalje. Pricati o "problemu" baklji u ovakoj situaciji na nasim fudbalskim terenima i savezu je debilno, a onaj koga to muci je debil.
- Cossack
#12608 Re: FK Sarajevo
Nemoj vrijedjati zonbirila, nije on kriv sto je takavFrank Sinatra wrote:Baklje u prosjeku gore jednu minutu. Ako je bilo puno baklji i u slucaju nepovoljnog vjetra treba jos minut - dva da se dim sa terena razidje i utakmica se nastavlja. Ugodjaj je upotpunjen, raji se to svidja, vizuelno lijepo izgleda, svi se dobro zabave i idemo dalje. Pricati o "problemu" baklji u ovakoj situaciji na nasim fudbalskim terenima i savezu je debilno, a onaj koga to muci je debil.
-
Baudelaire
#12609 Re: FK Sarajevo
Ni ja nisam toliki ljubitelj baklji iskren da budem, jer mislim da navijanje može biti ekstra i bez njih, ali kamo sreće da su FK Sarajevu najveći problem baklje, lahko bi mi.
- Baltazar_khan
-
north
- Baltazar_khan
#12612 Re: FK Sarajevo
mir mir mir, niko nije kriv
-
north
#12613 Re: FK Sarajevo
Cirkus Monthy Payton-a se nastavlja....iako nam sad treba jedinstvo više nego ikad, četiri kola su do kraja, Evropa se mora izboriti, inače....Sutra je bitna tekma, ali ni izbliza u odnosu na onu koju igramo narednu na Koševu koja sve odlučuje....Baltazar_khan wrote:mir mir mir, niko nije kriv
Je li Topla voda mislio na ovo kad je govorio poslije one frke da će sve na dobro izaći
-
sistematski pregled
#12614 Re: FK Sarajevo
Jedno su u pravu. Ne treba nam ovo prepucavanje po medijima!Baltazar_khan wrote:mir mir mir, niko nije kriv
Valjda će se na kraju sezone nešto promijeniti. Ako ostane mirza i ovakav sastav UO (izuzev par njih) očekuje nas i dalje agonija.
- van Basten
#12615 Re: FK Sarajevo
sačekaću nekoliko dana da vidim(o) šta se ustvari krije iza ovako mlakih reakcija BP-a prije nego dam svoj komentar... nadam se da je riječ o nekoj većoj igranci koju ja ne mogu trenutno dokučiti
-
north
#12616 Re: FK Sarajevo
Bojim se da nikakva pozitivna "igranka" nije po srijedi, BP su odmah nakon ostavke ovog delegata izjavili da oni žele da nastavi sa radom, i mislim da su na ovom sastanku (ovo još nije nigdje objavljeno izuzev na stranici BP-a, ali vjerovatno da je tačan info) popustili pod njegovim zahtjevima, a on zauzvrat bi mogao povući ostavku...Ne znam šta bi drugo moglo biti u pitanju....van Basten wrote:sačekaću nekoliko dana da vidim(o) šta se ustvari krije iza ovako mlakih reakcija BP-a prije nego dam svoj komentar... nadam se da je riječ o nekoj većoj igranci koju ja ne mogu trenutno dokučiti
Bordo fan bi već u narednom broju mogao biti manje kritičan....a sve što je rečeno u prvom broju je na mjestu i ništa nije izmišljeno
-
Baudelaire
#12617 Re: FK Sarajevo
Možda sam ja pesimista, ali ja o evropskom Sarajevu slušam već godinama, a nikad da se ostvari. Ne vjerujem da ćemo ga i sad gledati, barem ne sa postojećim klupskim strukturama.
- Reglan
#12618 Re: FK Sarajevo
Ne vjerujem vise ni upravi ni BP-a.Od sad se samo pouzdam u sebe i u ono sto moje oci vide.Dosta je vise bilo bombasticnih izjava,od Blekica preko lihvara bordo prijatelja i sada evropskog Sarajeva.Dosta vise sa prepucavanjem po medijima i najavljivanjem nekih ne realnih ciljeva.Djela lihvaru,djela BP 
-
Sa_u_srcu
#12619 Re: FK Sarajevo
Bice to sve dobro, jebo ustvari njih, uprave ce doci i proci, pa nije Morati u pitanju...
Nego sutra svi u Trebinje, lijepo vrijeme, sorc, + 30, kao na plazi, nase Sarajevo igra...eh to su...Horde zla....
povratak, vecera na Buni, koja pivica opet na sve one...i savrseno utrosena Subota... 
Nego sutra svi u Trebinje, lijepo vrijeme, sorc, + 30, kao na plazi, nase Sarajevo igra...eh to su...Horde zla....
- Topla voda
#12620 Re: FK Sarajevo
@north
ne znam nista,sacekao sam par dana da malo legnu tenzije,danas cu ga zvati.na prvu je bilo samo ono .. bice ok i ta prica.
ne znam nista,sacekao sam par dana da malo legnu tenzije,danas cu ga zvati.na prvu je bilo samo ono .. bice ok i ta prica.
-
Max Bunker
#12621 Re: FK Sarajevo
BP nisu ni 5 % drustva kakvo su bili onoga dana, kada su osnovani i kada su napravili, onaj vec cuveni, plan razvoja FK Sarajeva ( koji je bio a i dalje je, jako realan i ostvariv ).north wrote:Bojim se da nikakva pozitivna "igranka" nije po srijedi, BP su odmah nakon ostavke ovog delegata izjavili da oni žele da nastavi sa radom, i mislim da su na ovom sastanku (ovo još nije nigdje objavljeno izuzev na stranici BP-a, ali vjerovatno da je tačan info) popustili pod njegovim zahtjevima, a on zauzvrat bi mogao povući ostavku...Ne znam šta bi drugo moglo biti u pitanju....van Basten wrote:sačekaću nekoliko dana da vidim(o) šta se ustvari krije iza ovako mlakih reakcija BP-a prije nego dam svoj komentar... nadam se da je riječ o nekoj većoj igranci koju ja ne mogu trenutno dokučiti
Bordo fan bi već u narednom broju mogao biti manje kritičan....a sve što je rečeno u prvom broju je na mjestu i ništa nije izmišljeno....
Vjerujte mi, veci ce teret za razvoj FK Sarajevo predstavljati BP u buducnosti, nego bilo koja druga uprava iz razloga, sto su BP ili napustili sasvim ili "zaledili" svoj status u istom, neki od ljudi koji su to osnovali i koji su imali ideju i mogucnosti da plan provedu u djelo.
- Samo HZ
#12622 Re: FK Sarajevo
ultima_palabra wrote:Pa bakljade su potrebnije nego ikada, da makar malo skrenu pažnju s onoga na terenu
-
Baudelaire
#12623 Re: FK Sarajevo
Ja se s ovim slažem u potpunosti. Nije ničije maslo čisto ovdje, svi su nešto mutili.arshavin wrote:Ne vjerujem vise ni upravi ni BP-a.Od sad se samo pouzdam u sebe i u ono sto moje oci vide.Dosta je vise bilo bombasticnih izjava,od Blekica preko lihvara bordo prijatelja i sada evropskog Sarajeva.Dosta vise sa prepucavanjem po medijima i najavljivanjem nekih ne realnih ciljeva.Djela lihvaru,djela BP
- Baltazar_khan
#12624 Re: FK Sarajevo
alen avdić 0-1!
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#12625 Re: FK Sarajevo
Da je izdrzati do kraja