Golman reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko treba biti prvi golman reprezentacije?

Nemanja Supić
54
8%
Asmir Begović
392
62%
Kenan Hasagić
156
24%
neko drugi
35
5%

Total votes: 637

ultima_palabra

#1251 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by ultima_palabra »

Višća još nije... Kerla da, ako ostane u ovoj formi. On i Vule su bolji igrači od Pandže i Mravca.
Sorry za OT...
JThomas

#1252 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by JThomas »

a evo i danas ste prepuni žuči...šta je fazon? đe je zapelo? kako bi izgledalo da vam je krivo ako je ovako kad vam nije krivo?
Joey Tribbiani

#1253 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Joey Tribbiani »

JThomas wrote:a evo i danas ste prepuni žuči...šta je fazon? đe je zapelo? kako bi izgledalo da vam je krivo ako je ovako kad vam nije krivo?
:mrgreen:
dino84

#1254 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by dino84 »

van Basten wrote:
JThomas wrote:a što vam je baš toliko krivo?

branio momak jer prvi i drugi golman nisu mogli, skroz fino branio, ništa manje ni više od toga, niti ko govori da bi trebao biti drugi ili prvi golman...a vi se pojedoste k'o bijeli hljeb samo zato što je iz želje. nije ba to dobro za zdravlje...
toliko mi je krivo da sam mu "dao" 7,5... ili je i to premalo možda?
Ja govorim u drugoj strani, vašoj... sve što igra kod vas nekakav repezentativni kalibar... Višća :lol: Kerla :lol: i sl
Smijesan si kao ovaj smiley koji stavljas,znas li zasto?Zato sto je jedan Kerla Jap Stam za Adnana Mravca taman da ovaj igra u sto i jednoj a ne jednoj slavnoj,cuvenoj i prejakoj austrijskoj ligi,momak bi prije otresao onog Albanca nego igrao rukom kao zadnji bekan kao Mravac.Niko ne gura igrace Zelje i nema potrebe za tim,ali smijesni cete biti svi odreda koji ovako govorite za momka ako se proda na zimu u neku grcku ligu pa ga Susic pozove,u cemu ce biti razlika izmedju tog vremena i ovog sada?Da nece mozda u Grckoj doruckovati nesto ultrakvalitetnije nego ovdje u Sarajevu ili ce mozda jos nabiti snage,da nece postati inteligentniji i bolji za dva-tri mjeseca.
Ja recimo o Kerli i ne razmisljam i ne stavljam ga u reprezentaciju ali kada se sjetim da je jedan Vasilic igrao u Sloveniji pod Cirom na prijateljskoj a danas tog Vasilica gledam u liniji pored tog Kerle,onda mirne duse mogu reci da i on moze komotno unutra jednog dana bar na prijateljsku.A da i ne govorim o tome da je Susic rekao da ce poziv dobiti i jedan Cocalic koji ide u paru sa Vasilicem kada se uporedi sa Kerlom.
Ko gura igrace Zelje,ne budite smijesni?Jednostavno nemoguci ste i gotovo,de recite ko je najbolji u FK Sarajevo trenutno i da mu se uruci poziv i da se smire ovi tektonski poremecaji,mora biti neko bar da ima stofa za reprezentaciju.To ce biti ispravljanje vosegodisnje nepravde prema bordo boji kad vec nije onomad pozvan Skoro nakon 6 minuta odigranih za Servette i pola poluvremena za Marseille (neka me neko ispravi ako ima malo vise minuta,nisam zloban uopste).

p.s.Keno Hasagic meni ne bi bio ni medju prva tri golmana,kiks uvijek bio i ostao.Imao srecu da ga je provalila pobjeda u Danskoj i da mu je alternativa na golu bio Tolja iz iranske lige.I Alaim kojeg su na e bayu prodavali za marku bi mi prije njega branio.
Baltazar_khan

#1255 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Baltazar_khan »

Ako je Kerla za Mravca Jap Stam, onda je Torlak za Kerlu Puyol. To se vidjelo na zadnjem derbiju kad je Torlak zajedno sa svojih 7 igrača odbranio napade galaktikosa koji svaki treba da igra za reprezentaciju :-)

Image
Image

Treba malo realnosti naravno, i jedan i drugi trebaju još pure da jedu pa da dođu do reprezentacije.

Ako iko treba iz ove lige da igra za reprezentaciju onda je to Vule Trivunović ;-)

Bezobraznosti nikad kraja, svaku temu ste vi navijači Željezničara uništili o reprezentaciji dižući u nebesa svoje pulene. Kao da imaju nekog internacionalnog iskustva pa ih treba zvati u reprezentaciji... Onda ovo oko Šehića, ne vidim da je iko napisao da mu je vokri zato što brani za Željezničar? Sasuli ste drvlja i kamenja kad vam neko reče da mu je slabiji segment igre kada ispucava loptu iz svog šesnaesterca. Par puta je pogriješio prilikom ispucavanja lopte, ne znam šta se ibretite. Naravno, za mene je odlično uradio svoj posao skinuo je onu sto postotnu šansu, imao je pravovremena izlijetanja sa gola.

Meni lično ne bi smetalo da čitavih 11 igrača iz Željezničara igra za reprezentaciju, pod uslovom da zaslužuju poziv svojim igrama, ali brate budite malo realni samo to od vas tražim ništa više ;-)
red01

#1256 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by red01 »

Joey Tribbiani wrote:Hajde ba jebo ga okanite se Želje. Čim se pročulo da će Šeha branit, odmah paljba. Ne bi ga niko ni uzdizao da nije nekog omalovažavanja. Jedino se možete svojim igračima smijat.

Golmani BH repke do daljnjeg su Hasagić i Begović i, vama omiljene i najviše citirane 2 riječi, kraj priče.
Poslije večerašnje izjave PAPKA slobodno ne računaj na Bega.....
Žalosno je da Parižanin priča o patriotizmu, a nigdje ga nije bilo dobrih 19 godina u BiH, kinte nije nikom posl'o, rođake rasporedio po Luxemburgu i Belgiji, a ovamo napada tom pričom Asmira....

Vjerujem da Asmir poslije ove izjave :
Kakva je situacija sa Asmirom Begovićem?
"Ne mogu da shvatim da se neko u ponedjeljak tako razboli, da prima infuzije i da se ne može javiti na telefon, a onda već u subotu da igra za svoj klub. To mi je malo nelogično. Ja sam uradio što bi vjerovatno svako na mom mjestu uradio. Tražio sam da njegov klub snosi posljedice zbog ovog, a samim tim i Begoić, jer nas je doveo u veoma nezgodnu poziciju. Ostali smo bez golmana neposredno pred utakmicu, asreća pa je Avdukić bio u Brezi. Neki ljudi su nam pomogli da Avdukić dobije vizu u roku, a češka ambasada se otvorila sat ranije kako bi on mogao dobiti vizu i stići u slovačku. Da je Begović branio protiv Slovačke još bi se više približio Hasagiću, ali ovako... Sada znam ko će braniti protiv Rumunije", dodao je Pape u razgovoru za SportSport.ba.

Svi znamo da je Asmir KONAČNO izborio poziciju prvog golmana u zadnje tri utakmice Stokea pored Sorensona, te da pod pritiskom Stokea nije došao na pripreme za meč protiv Slovačke.
Da ne pričamo da je samo svojom kvalitetom izborio tu poziciju, dok kod Papka Sušića nije mogao ni primirisati golu repke pored Hasagića koji je za KLASU SLABIJI GOLMAN I OD NJEGA I OD SORENSENA. Zašto se papak ne upita malo, ako ima pameti, što je on to učinio za Asmira da bi mogao tražiti da ŽRTVUJE u vrlo delikatnom trenutku poziciju prvog golmana Stokea radi prijateljskog meča protiv Slovačke. Selektor Slovačke je oslobodio Škretela iste te obaveze na telefonski poziv Liverpola, a naš papak navalio na Bega....
Pokazao je samo svoj (ne)zavidni intelektualni kapacitet Parižanin.... , nije ni čudo što nije dalje dospio od Turske lige...., za nešto više potrebna je daleko veća intelektualna baza....

Siguran sam da će Asmir, sa punim pravom, zahvaliti na daljnjem reprezentativnom angažmanom i da ga poslije toga nitko više neće ucjenjivati, ni Pape, ni Ušanović ni Baković... biti rezerva nekom Hasagiću iz tamo nekog beze kluba u Turskoj, a braniti za Stoke, i imati pozive Liverpola, Chelsia i Arsenala i Tottenhama iz vrha engleske PL... doista nije opcija za takvog vratara.....

Pape papčino....
Ko je na gubitku... samo navijači BiH.... i to zbog Papeta papka....
LSD

#1257 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by LSD »

Iako je i Hasagić igrao u Želji ja ga nebi nikad stavio na gol selekcije, jer je oduvijek bio golman sa žestokim prenosima.
Šehić je svakako bolja opcija...naravno da je Begović naš ubjedljivo najbolji golman i da treba da zabetonira br.1 na golu, ali eto ovo sad sranje pred utakmicu sa Slovackom se desi :( valjda ce se to izgladiti kako treba do Rumunije.
Lakat Jebić

#1258 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Lakat Jebić »

red01 wrote:
Joey Tribbiani wrote:Hajde ba jebo ga okanite se Želje. Čim se pročulo da će Šeha branit, odmah paljba. Ne bi ga niko ni uzdizao da nije nekog omalovažavanja. Jedino se možete svojim igračima smijat.

Golmani BH repke do daljnjeg su Hasagić i Begović i, vama omiljene i najviše citirane 2 riječi, kraj priče.
Poslije večerašnje izjave PAPKA slobodno ne računaj na Bega.....
Žalosno je da Parižanin priča o patriotizmu, a nigdje ga nije bilo dobrih 19 godina u BiH, kinte nije nikom posl'o, rođake rasporedio po Luxemburgu i Belgiji, a ovamo napada tom pričom Asmira....

Vjerujem da Asmir poslije ove izjave :
Kakva je situacija sa Asmirom Begovićem?
"Ne mogu da shvatim da se neko u ponedjeljak tako razboli, da prima infuzije i da se ne može javiti na telefon, a onda već u subotu da igra za svoj klub. To mi je malo nelogično. Ja sam uradio što bi vjerovatno svako na mom mjestu uradio. Tražio sam da njegov klub snosi posljedice zbog ovog, a samim tim i Begoić, jer nas je doveo u veoma nezgodnu poziciju. Ostali smo bez golmana neposredno pred utakmicu, asreća pa je Avdukić bio u Brezi. Neki ljudi su nam pomogli da Avdukić dobije vizu u roku, a češka ambasada se otvorila sat ranije kako bi on mogao dobiti vizu i stići u slovačku. Da je Begović branio protiv Slovačke još bi se više približio Hasagiću, ali ovako...Sada znam ko će braniti protiv Rumunije", dodao je Pape u razgovoru za SportSport.ba.

Svi znamo da je Asmir KONAČNO izborio poziciju prvog golmana u zadnje tri utakmice Stokea pored Sorensona, te da pod pritiskom Stokea nije došao na pripreme za meč protiv Slovačke.
Da ne pričamo da je samo svojom kvalitetom izborio tu poziciju, dok kod Papka Sušića nije mogao ni primirisati golu repke pored Hasagića koji je za KLASU SLABIJI GOLMAN I OD NJEGA I OD SORENSENA. Zašto se papak ne upita malo, ako ima pameti, što je on to učinio za Asmira da bi mogao tražiti da ŽRTVUJE u vrlo delikatnom trenutku poziciju prvog golmana Stokea radi prijateljskog meča protiv Slovačke. Selektor Slovačke je oslobodio Škretela iste te obaveze na telefonski poziv Liverpola, a naš papak navalio na Bega....
Pokazao je samo svoj (ne)zavidni intelektualni kapacitet Parižanin.... , nije ni čudo što nije dalje dospio od Turske lige...., za nešto više potrebna je daleko veća intelektualna baza....

Siguran sam da će Asmir, sa punim pravom, zahvaliti na daljnjem reprezentativnom angažmanom i da ga poslije toga nitko više neće ucjenjivati, ni Pape, ni Ušanović ni Baković... biti rezerva nekom Hasagiću iz tamo nekog beze kluba u Turskoj, a braniti za Stoke, i imati pozive Liverpola, Chelsia i Arsenala i Tottenhama iz vrha engleske PL... doista nije opcija za takvog vratara.....

Pape papčino....
Ko je na gubitku... samo navijači BiH.... i to zbog Papeta papka....
u slucaju begovic ovoga nije bilo. nije fazon u tome sto begovic nije dosao, vec sto nije uopste javio da nece doci, tj nije se javljao na telefon. meni susic ne djeluje kao neko zadrt, da mu se asmir javio i reko: šefe, ovim nije drago da ja idem dole, a mislim da im ne bih trebao ici uz nos, tek sam izborio mjesto prvog golman..." 95% sam siguran da bi mu susic rekao da ne mora dolazit
cyprus

#1259 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by cyprus »

Sad najednom Šehić bolji od Hasagića :lol: :lol: :oops:

A što se tiče Begovića, ako je stvarno tačno da se namjerno nije javljao na telefon, onda je on taj koji s punim pravom treba da nosi titulu PAPKA!
Lakat Jebić

#1260 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Lakat Jebić »

cyprus wrote:Sad najednom Šehić bolji od Hasagića :lol: :lol: :oops:

A što se tiče Begovića, ako je stvarno tačno da se namjerno nije javljao na telefon, onda je on taj koji s punim pravom treba da nosi titulu PAPKA!
sta si ti smijes, ti si rekao da je alaim bolji do sehica :D
mislim zajebancija, al pregonis :D
cyprus

#1261 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by cyprus »

Lakat Jebić wrote:

sta si ti smijes, ti si rekao da je alaim bolji do sehica :D
mislim zajebancija, al pregonis :D
Ejs, kad??? :D Ja fino rekoh da su mi Šehić i Alaim tu negdje :oops:
Lakat Jebić

#1262 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Lakat Jebić »

red01 wrote:

Kod pametnih ljudi je jasno, da ako se neko ne javi na dva poziva koja su propuštena na mobilnom, onda se radi o tome da čovjek JEDNOSTAVNO NEĆE DA SE JAVI, to bi i Pape papak treb'o da skonta, ali ne on ZAVRO K'O SIVONJA ili PAPAK.... što znači da nema dobro razvijene moždane VIJUGE da to sam skonta, pa mu je treb'o Ušanović :-) :-) :roll: da pripomogne da se uganja Beg....
Sigurno ni Begu nije bilo svejedno što nije mogao u Slovačku, a ovaj Papke "navalio" na mobilni k'o Tuta Bugar.....

Prije sam pročitao da jedino on Beg ne sluša onaj šljam of turbofolka, da sluša rok i ozbiljnu muziku, čita i knjige...

Nagradno pitanje:
Kad je PaPe zadnji put pročit'o knjigu ?????????????????????????
.................................................................................
....................................................................................
...................................................................................

Odgovor:
Dok je pohađ'o ŠUP(ŠKOLA UČENIKA U PRIVREDI... (TRI GODINE čKOLOVANJA).... :dance: :dance: :run:
pa taman, zato ovaj nece braniti protiv rumunije
red01

#1263 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by red01 »

Lakat Jebić wrote: pa taman, zato ovaj nece braniti protiv rumunije
Ma pravo će zahebat Bega, koji brani za Stoke, a u januaru vjerojatno ide u Chelsea, .....
Hvala bogu nije Begu važna repka za prodaju, on se je dokazao u engleskoj PL, na gubitku je repka i fanovi koji vole Bosnu.... Nikakvi Šehići i lokal patriote ne pomažu, samo se sjeti kakve golove prima Šehić u prvenstvu i mladoj repki... A o Hasagiću da ne pričam .. brani 5-6 godina kad mu se čejfne i nije mrdnuo dalje od Šehira.....

Papke je bio sjajan igrač.. najbolji u povijesti Bosne, igrao za klub za koji navijam... ali treba biti realan nije ga Bog obdario vijugama i to ti je tako, nažalost....
Lakat Jebić

#1264 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Lakat Jebić »

red01 wrote:
Ma pravo će zahebat Bega, koji brani za Stoke, a u januaru vjerojatno ide u Chelsea, .....
Hvala bogu nije Begu važna repka za prodaju, on se je dokazao u engleskoj PL, na gubitku je repka i fanovi koji vole Bosnu.... Nikakvi Šehići i lokal patriote ne pomažu, samo se sjeti kakve golove prima Šehić u prvenstvu i mladoj repki... A o Hasagiću da ne pričam .. brani 5-6 godina kad mu se čejfne i nije mrdnuo dalje od Šehira.....

Papke je bio sjajan igrač.. najbolji u povijesti Bosne, igrao za klub za koji navijam... ali treba biti realan nije ga Bog obdario vijugama i to ti je tako, nažalost....
ima ko hoce, ako ce neko glumit primadonu po engleskoj, bujrum...
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#1265 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by 1946 »

red01 wrote:Nikakvi Šehići i lokal patriote ne pomažu, samo se sjeti kakve golove prima Šehić u prvenstvu i mladoj repki... A o Hasagiću da ne pričam .. brani 5-6 godina kad mu se čejfne i nije mrdnuo dalje od Šehira.....
Kakvi god da su odazivaju se na pozive selektora. Asmir Begović i da postane prvi golman Chelseaja neće nikad biti ni zrno onoga šta je Pape bio u svojoj igračkoj karijeri. Ako ništa iz nekog poštovanja prema takvoj igračkoj veličini (i da nije selektor) trebao se javiti.
Murat Sabanovic

#1266 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Murat Sabanovic »

ja cekam da cujem asmirovu verziju dogadjaja,pa ce onda da komentarisem. :D
elSaik

#1267 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by elSaik »

Baltazar_khan wrote:Ako je Kerla za Mravca Jap Stam, onda je Torlak za Kerlu Puyol. To se vidjelo na zadnjem derbiju kad je Torlak zajedno sa svojih 7 igrača odbranio napade galaktikosa koji svaki treba da igra za reprezentaciju :-)
Jelde, tad se vidjelo koji je bolji štoper. :lol:
LSD

#1268 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by LSD »

red01 wrote:

Pa eto, sinoc Sušić pokaza muda pa stavi na gol državne selekcije momka od 22 godine iz nase domace lige kao debitanta...fala Bogu pa ima ko hoce stati na gol i kome je najveca cast nositi državni dres.
extraordinary

#1269 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by extraordinary »

red01, veze ti nemaš. Čuj upro Pape ko sivonja. Normalno da će da upre, njegov je posao da upre. A to što je Begović govno, pa neće da se javi na telefon je njegov problem. Jednom će tako da se ne odazove i pred bitniju utakmicu.
burek_in_space

#1270 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by burek_in_space »

O dosh'o nam je @red01...i govori nekome da je papak?! :lol:
red01

#1271 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by red01 »

burek_in_space wrote:O dosh'o nam je @red01...i govori nekome da je papak?! :lol:
Iziritir'o me Papke... inače ne bih doš'o na ovako interesantne teme... dosta je bilo... povlačim se...

tu je burek i banovići...

ciao.... :run:
and

#1272 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by and »

red01 wrote:

vidiš da ga je obdario vijugama.čovjek se brine da imperijalisti u subotu ne stavljaju bolesnog čovjeka na gol i iskorištavaju ga.ovako neće moći nastupati za klub u subotu :mrgreen:
burek_in_space

#1273 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by burek_in_space »

red01 wrote: Iziritir'o me Papke... inače ne bih doš'o na ovako interesantne teme... dosta je bilo... povlačim se...

tu je burek i banovići...

ciao.... :run:
Kakvi crni Banovici...pa tebi ni lobotomija ne bi pomogla da se rijeshish nekih kompleksa koje imash. :oops:
Point.

#1274 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Point. »

A i ovaj Red01 upro na Susica i sto puta ponavlja da Begovic brani u Stoke, isto da je taj isti Stoke Arsenal ili Liverpool recimo, a ne obicni seljacki klub koji je prije par godina usao u PL. Susic je vjerovatno pogrijesio sto je povrijedjenog Hasagica stavio protiv Albanije i Begovic je u pravu da bude ljut jer je bolji golman od Kene, al ako su tacne ove informacije da se nije ghtjeo javljati na telefonske pozive Susica, Spahe i ostalih onda je ispo papcina zesca i zahvaliti mu se na suradnji do daljneg.
Bosanski_kralj

#1275 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Bosanski_kralj »

Kako se zove onaj golman Travnika, ne znam je li još tamo, što je povremeno pozivan od strane Ćire? Momak je inače iz V.Kladuše, pa reko da i ja poguram nekog iz svog kraja. :oops:
Locked