Nitko ništa ne navlači, nego ti sam pročitaj i prouči cijelu Bibliju, pa će i tebi to biti jasno, a ne da čitaš objašnjenja nekih koji su skroz krivo Bibliju shvatili.drogon2 wrote: ↑06/09/2025 20:49Da je se htjelo rec to sto ti pricas to bi se i reklo .Ne bi bilo potrebe da navlacis objasnjenja.teodati wrote: ↑06/09/2025 15:36
Ne, uopće nisu, samo treba razumjeti Bibliju, gdje ti tu konkretno vidiš neku nelogičnost?
Ajde prva dva stiha da objasnim.
Bog (Otac), je veći od svih nas, ali smo svi mi jedno s Bogom, jer drugo i ne postoji, dakle Bog je i jedno i mnoštvo, pa je tako i Isus to tvrdio, sasvim točno, e da.![]()
Dokaz da nijedna crkva nije shvatila Bibliju do kraja, je taj, što ni danas nema jedinstva oko Biblije, kako bi i bilo kada svaka crkva svoje dogme, čitaj bajke, tumači svojim vjernicima, tako se ne dolazi do istine.
Mene već davno, bajke i laži ne zanimaju, zato sam, sam to sve proučio, i govorim ti što zbilja piše i o čemu zaista Biblija govori.
Ako imaš još koje pitanje o Bibliji, slobodno ga iznesi, svima je u interesu istina o nečemu, a ne laži.