Vala Havana znas znanje.HAVANA wrote:Haj iskreno,zene su stub kuce,braka,porodice...Bez njih, mi smo u vecini slucajeva totalne budale.Da mi nje ne bi,nidje ja ne bi prispjeo.Suma sumarum,mi glavni, al bez njih,pupa hava u glavi.Mora to neko upravit.Kad zna to,zna i moze vala i do zenice ako je normalna.Ako nije,sprcice se i do ilijasa,pustio ti il ne pustio.Zamoto il ne zamoto.
Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
-
oridjidji
#1251 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
- HAVANA
#1252 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
5 0 5 wrote:zene su ukras prirode.HAVANA wrote:Haj iskreno,zene su stub kuce,braka,porodice...Bez njih, mi smo u vecini slucajeva totalne budale.Da mi nje ne bi,nidje ja ne bi prispjeo.Suma sumarum,mi glavni, al bez njih,pupa hava u glavi.Mora to neko upravit.Kad zna to,zna i moze vala i do zenice ako je normalna.Ako nije,sprcice se i do ilijasa,pustio ti il ne pustio.Zamoto il ne zamoto.
zene su inspiraciiijaaaaaaaaaaa
Al’ umjesto da ih miluju,
da miluju milinu,
da ih grle, da ih svuku-
oni ih tuku i zaključavaju u kuhinju
- kritichar
#1253 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Znači po tebi osim reproduktivnih organa, nema apsolutno nikakve razlike između muškarca i žene?Kikibombona wrote:Poznajem nekolicinu muskaraca koji su placljiviji i njezniji od svojih 'ljepsih' polovina.. Mozda ne placu cesto, ne zato sto ne bi mogli, vec zato sto ih je sramota... To vise ima veze sa karakterom drustva nego razlikom izmedju muskarca i zene.kritichar wrote: Muškarci su iz Mekke, a žene su iz Medine
Vidi recimo tenisera Federera... Covjek je zaplakao xy puta, a zena nikada... I ovako kada ih pogledas, njihove crte lica, vidi se da je Rodzer njeznija osoba od svoje zene.
Ne postoji nijedna osobina/emocija koju ima muskarac a da nema zena. Reci da su zene 'ovakve ili onakve' je isto da kazes da su crnci 'ovakvi ili onakvi'. Mene kada neko pita sta mislim o zenama, ja nemam odgovor. Mislim isto sto i o LJUDIMA. Mogu jedino okarakterisati odredjenu osobu a nikako grupu.
Semitske bajke su grube i iskljucive, izmedju ostalog.... I snazno se suprostavljaju ljudskoj prirodi...
- insomnia78
#1254 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Pa posto se njemu po glavi motaju brkate kurdkinje vjerovatno ce reci da nemakritichar wrote:Znači po tebi osim reproduktivnih organa, nema apsolutno nikakve razlike između muškarca i žene?Kikibombona wrote:Poznajem nekolicinu muskaraca koji su placljiviji i njezniji od svojih 'ljepsih' polovina.. Mozda ne placu cesto, ne zato sto ne bi mogli, vec zato sto ih je sramota... To vise ima veze sa karakterom drustva nego razlikom izmedju muskarca i zene.kritichar wrote: Muškarci su iz Mekke, a žene su iz Medine
Vidi recimo tenisera Federera... Covjek je zaplakao xy puta, a zena nikada... I ovako kada ih pogledas, njihove crte lica, vidi se da je Rodzer njeznija osoba od svoje zene.
Ne postoji nijedna osobina/emocija koju ima muskarac a da nema zena. Reci da su zene 'ovakve ili onakve' je isto da kazes da su crnci 'ovakvi ili onakvi'. Mene kada neko pita sta mislim o zenama, ja nemam odgovor. Mislim isto sto i o LJUDIMA. Mogu jedino okarakterisati odredjenu osobu a nikako grupu.
Semitske bajke su grube i iskljucive, izmedju ostalog.... I snazno se suprostavljaju ljudskoj prirodi...
- Kikibombona
#1255 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Ima razlike izmedju muskarca i muskarca, izmedju zene i zene, izmedju muskarca i zene...kritichar wrote:
Znači po tebi osim reproduktivnih organa, nema apsolutno nikakve razlike između muškarca i žene?
Ima razlike izmedju Bosanca i Svedjanina... Isto tako ima Svedjana koji su mi neuporedivo slicniji karakterom i osobnoscu od mnogih Bosanaca...
Reci ti meni, koju osobinu imaju zene a da nemaju muskarci?
- General_Jackson
#1256 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Ženstvenost, ljepotu, ....Kikibombona wrote:Ima razlike izmedju muskarca i muskarca, izmedju zene i zene, izmedju muskarca i zene...kritichar wrote:
Znači po tebi osim reproduktivnih organa, nema apsolutno nikakve razlike između muškarca i žene?
Ima razlike izmedju Bosanca i Svedjanina... Isto tako ima Svedjana koji su mi neuporedivo slicniji karakterom i osobnoscu od mnogih Bosanaca...
- choxnox
#1257 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Vrh apsurda i cinizma je kada pro-Evropejci, pro-demokrate, pro-komunjare i ostali pro-* svakodnevno kritikuju Islam između ostalog zbog toga sto zena, citiram ih, "nema apsolutno nikakvih prava" i slicne budalastine.
Pa evo, ja bih ovom prilikom zelio da prozvane pitam kakva prava zena ima u pro-Evropskom, pro-demokratskom, pro-komunistickom sistemu? Wow, imaju pravo glasa i imaju pravo da se zaposle. Bas ono, prosto nevjerovatno kakva "neogranicena" prava uzivaju...
Evo recimo, ovdje u BIH vlada sekularizam. Zbog cega jos nikako nismo vidjeli zenu u predsjednistvu BIH? Koliko je zena na rukovodecim pozicijama firmi, bez obzira pod cijom se politickom palicom nalazile? Evo recimo SDP je imao vecinu u proslom sazivu. Navedite mi jednu zenu koja je bila na rukovodecoj poziciji (manite sjedenja u parlamentu i slicno).
Ni u svijetu nije situacija nista bolja. Fol zena ima sva prava, a kada dodje do izbora (bilo kakvih) tu se zapravo vidi pravo stanje. Evo Amerika je tzv. kolijevka demokratije. Navedite mi imena zena koje su bile predsjednice SAD-a od njenog osnivanja. Koliko je zena izvrsni direktor korporacija sa Forbesove liste? Itd. itd.
Dalje sto se tice Islama i polozaja zene. Evo neka mi vrli anti-islamisti objasne koliki je omjer silovanih zena, a koliki omjer silovanih muskaraca na globalnom nivou? 1:1, 1:1000, 1:1000000? Koliko zena biva silovano u ratovima, a koliko muskaraca? Cinjenica je da je zena fizicki slabije bice od muskarca i kao takvu je treba zastiti sto Islam i radi.
Pa evo, ja bih ovom prilikom zelio da prozvane pitam kakva prava zena ima u pro-Evropskom, pro-demokratskom, pro-komunistickom sistemu? Wow, imaju pravo glasa i imaju pravo da se zaposle. Bas ono, prosto nevjerovatno kakva "neogranicena" prava uzivaju...
Evo recimo, ovdje u BIH vlada sekularizam. Zbog cega jos nikako nismo vidjeli zenu u predsjednistvu BIH? Koliko je zena na rukovodecim pozicijama firmi, bez obzira pod cijom se politickom palicom nalazile? Evo recimo SDP je imao vecinu u proslom sazivu. Navedite mi jednu zenu koja je bila na rukovodecoj poziciji (manite sjedenja u parlamentu i slicno).
Ni u svijetu nije situacija nista bolja. Fol zena ima sva prava, a kada dodje do izbora (bilo kakvih) tu se zapravo vidi pravo stanje. Evo Amerika je tzv. kolijevka demokratije. Navedite mi imena zena koje su bile predsjednice SAD-a od njenog osnivanja. Koliko je zena izvrsni direktor korporacija sa Forbesove liste? Itd. itd.
Dalje sto se tice Islama i polozaja zene. Evo neka mi vrli anti-islamisti objasne koliki je omjer silovanih zena, a koliki omjer silovanih muskaraca na globalnom nivou? 1:1, 1:1000, 1:1000000? Koliko zena biva silovano u ratovima, a koliko muskaraca? Cinjenica je da je zena fizicki slabije bice od muskarca i kao takvu je treba zastiti sto Islam i radi.
- piupiu
#1258 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Sve OK, ali moderna evropska država polazi od zaštite svojih zakona, a ograničavanje kretanja neke osobe je protuzakonito. O tome kakvi zakoni vladaju u tvojoj kući ne bih znala reći, no ako živiš u evropskoj državi i ograničavaš kretanje punoljetnoj i zdravorazumnoj osobi, to je protivzakonito.kritichar wrote: s aspekta moderne evropske države, mnogo toga je prihvatljivo što meni i meni sličnima nije i smatramo nenormalnim.
ovo su porodične stvari i u njima nema prisile, u mojoj kući ne vladaju evropski zakoni, kao što ne vladaju ni u čijoj kući
Ne znam, pitam. Na onom videu iz početnog posta ne vidjeh niti jednu ženu. Gdje su one u javnoj debati? Ja bih, na osnovu informacija koje imamo na raspologanju, rekla da se u tradicionalnim teokratsko-autoritarnim društvima tipa Saudijske Arabije žena ne pita puno.i odkud vama ideja da se to na silu nameće ženama?
Meni ta ideja dolazi iz moje porodične tradicije ... u kojoj su se žene (muslimanke i hadžinice) borile za različita ženska prava (pravo na rad, na skidanje zarova, itd), ta prava su i ostvarile, i nisu gledale blagonaklono na uvoz običajnih prava iz nekih egzotičnih arapskih zemalja koja ta njihova ostvarena prava narušavaju.
- madner
#1259 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Los ti je primjer, Bosanci i Svedjani su prvi genetski rodjaci.Kikibombona wrote:Ima razlike izmedju muskarca i muskarca, izmedju zene i zene, izmedju muskarca i zene...kritichar wrote:
- insomnia78
#1260 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Dok su npr u arapskom svijetu na vodecim, predsjednickim i korporacijskim, polozajima sve same zenechoxnox wrote:Vrh apsurda i cinizma je kada pro-Evropejci, pro-demokrate, pro-komunjare i ostali pro-* svakodnevno kritikuju Islam između ostalog zbog toga sto zena, citiram ih, "nema apsolutno nikakvih prava" i slicne budalastine.
- HAVANA
#1261 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Da im je bajka,nije nigdje ,al da sam zena i da me trebaju zastitit ovi ko safet,reko bi mu nemoj,rahmeta ti dedinog. I ubacio u trecu. 
- madner
#1262 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Ako Hilari pobjedi, valja editovat upis.
Inace, Merkelica je frajer.
- Kikibombona
#1263 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
madner wrote: Los ti je primjer, Bosanci i Svedjani su prvi genetski rodjaci.
Mi smo ovdje mjesavina raznog hamelja...
General
Mislio sam na osobine.
A za zenstvenost svakako ne postoji definicija... Zenstvenost je u stvari privlacnost.
- HAVANA
#1264 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Ako su ko s muhinih slika,ni nalik.madner wrote:Los ti je primjer, Bosanci i Svedjani su prvi genetski rodjaci.Kikibombona wrote:Ima razlike izmedju muskarca i muskarca, izmedju zene i zene, izmedju muskarca i zene...kritichar wrote:
- madner
#1265 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Nije tacno, za Evropu smo jedno izuzetno monolitna sredina.Kikibombona wrote:madner wrote: Los ti je primjer, Bosanci i Svedjani su prvi genetski rodjaci.![]()
Mi smo ovdje mjesavina raznog hamelja...![]()
General
Mislio sam na osobine.
A za zenstvenost svakako ne postoji definicija... Zenstvenost je u stvari privlacnost.
Nismo bili na autoputu ovim osvajacima.
-
oridjidji
#1266 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Juznoamerikanci su NATO pakt po broju zena u politici, kod njih je bilo i predsjednica i premijerki. Ostatak svijeta je dosta tanji.insomnia78 wrote:Dok su npr u arapskom svijetu na vodecim, predsjednickim i korporacijskim, polozajima sve same zenechoxnox wrote:Vrh apsurda i cinizma je kada pro-Evropejci, pro-demokrate, pro-komunjare i ostali pro-* svakodnevno kritikuju Islam između ostalog zbog toga sto zena, citiram ih, "nema apsolutno nikakvih prava" i slicne budalastine.
- BHCluster
#1267 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Najblize onome sto ljudi nazivaju Bog jeste ZENA. 
- Kikibombona
#1268 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Ima more zena 'grubog' karaktera i osjecanja... Snaznih, prodornih, beskrupuloznih, agresivnih... Ma svakakvih...madner wrote:Ako Hilari pobjedi, valja editovat upis.
Znam xy djevojaka koje su mentalno cvrsce od mnogih muskaraca...
Semitske bajke su davno prevazidjen drustveni koncept.
-
Latte
#1269 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
BHCluster wrote:Najblize onome sto ljudi nazivaju Bog jeste ZENA.
- insomnia78
#1270 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
I vidi gdje ih je to dovelooridjidji wrote:Juznoamerikanci su NATO pakt po broju zena u politici, kod njih je bilo i predsjednica i premijerki. Ostatak svijeta je dosta tanji.insomnia78 wrote:Dok su npr u arapskom svijetu na vodecim, predsjednickim i korporacijskim, polozajima sve same zenechoxnox wrote:Vrh apsurda i cinizma je kada pro-Evropejci, pro-demokrate, pro-komunjare i ostali pro-* svakodnevno kritikuju Islam između ostalog zbog toga sto zena, citiram ih, "nema apsolutno nikakvih prava" i slicne budalastine.
Djes' ba
-
oridjidji
#1271 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Ona je firer, poslje firera. Pokori ekonomijom, sto on nije puskom.madner wrote:Ako Hilari pobjedi, valja editovat upis.
- piupiu
#1272 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Šta ti znači ovo pro-Evropejci? Mi jesmo Evropljani.choxnox wrote:Vrh apsurda i cinizma je kada pro-Evropejci ...
Koliko žena i muškaraca uopšte prijavi i dokaže silovanje bilo gdje? Misliš da statistika sve to uredno prati i piše, pa još baš svuda? U našem ratu silovani su i žene i muškarci, i to je jasno dokazano i prezentirano i u Hagu, samo što se o tome ne priča puno jer je tabu. I to se dogadja i u svim drugim ratovima.Koliko zena biva silovano u ratovima, a koliko muskaraca?
A, to ne znači da je nerazumno biće kojem treba zabraniti da se samo kreće.Cinjenica je da je zena fizicki slabije bice od muskarca i kao takvu je treba zastiti sto Islam i radi.
-
oridjidji
#1273 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Ma sve su reinkarnacije Amazonki, sjeku desnu sisu, kako bi bile bolje ratnice i bolje gadjale strijelom.Kikibombona wrote: Ima more zena 'grubog' karaktera i osjecanja... Snaznih, prodornih, beskrupuloznih, agresivnih... Ma svakakvih...
- madner
#1274 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Nije bas istina, iza tradicionalnih uloga ima jako puno istine. To mozes vidjeti po raspodjeli poslova u razvijenim drustvima gdje stvarno imas puni izbor.Kikibombona wrote:Ima more zena 'grubog' karaktera i osjecanja... Snaznih, prodornih, beskrupuloznih, agresivnih... Ma svakakvih...madner wrote:Ako Hilari pobjedi, valja editovat upis.
Semitske bajke su davno prevazidjen drustveni koncept.
No postoje izuzeci koji vjerovatno bez problema mogu do Zenice sami autom bez da ometaju saobracaj.
- insomnia78
#1275 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Pa sad, s s obzirom da u pravnim stvarima dvije zene vaze kao jedan muskarac...piupiu wrote:
A, to ne znači da je nerazumno biće kojem treba zabraniti da se samo kreće.