Prilaženje damama ALL ABOUT
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
todd_smith
#1251 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
sad kad mi se bnb na vratima pojavi sa pecenjem i piletinom
ali nema joj fajde kad nije iz Sarajeva jbg
- amiliana
#1252 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Kod njega nije samo izgled u pitanju tu je i porodica u inostranstvu,skupocjen sat, iphone, markirana odjeca
Jbg ali tako je
Jbg ali tako je
- alkalna_baterija
#1253 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
hahahahah 
- ćiribiribela
#1254 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Pa sto ranije ne rece da ima skupocjen sat I ajfon. 
- alkalna_baterija
#1255 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
ja ipak mislim da je porodica u inostranstvu presudna
mislim, to se nekako na prvu vidi kad ocijukas s nekim i odlucis da pridjes 
- KPNCTNJAH
#1256 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Pokusavam skontati na sta bi moj zivot licio, kad bi mi bilo bitno da li moja djevojka nosi skupocjenu odjecu
kakav mobitel ima, auto, itd...

-
todd_smith
#1257 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
podrazumijeva sećiribiribela wrote:Pa sto ranije ne rece da ima skupocjen sat I ajfon.
- KPNCTNJAH
#1258 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
https://www.youtube.com/watch?v=jD95klJBMhs&t=3m13s
idealna sam majka i zena, ja to stvarno mislim... eh, da li je sad tu nesto lose sto ja imam ljubavnika s kojim se vidjam 2-3 puta nedjeljno... da li sam ja zbog toga nevjerna

Kad bi Bosanke imale ovakve glasove
idealna sam majka i zena, ja to stvarno mislim... eh, da li je sad tu nesto lose sto ja imam ljubavnika s kojim se vidjam 2-3 puta nedjeljno... da li sam ja zbog toga nevjerna
- amiliana
#1259 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
To se ne vidi samo sam iznijela detalje o njemu jer mi je rodjakalkalna_baterija wrote:ja ipak mislim da je porodica u inostranstvu presudnamislim, to se nekako na prvu vidi kad ocijukas s nekim i odlucis da pridjes
A na njemu se vide druge stvari
- alkalna_baterija
#1260 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
hahahahaha kako su mi jaki ovi likoviKPNCTNJAH wrote:https://www.youtube.com/watch?v=jD95klJBMhs&t=3m13s
idealna sam majka i zena, ja to stvarno mislim... eh, da li je sad tu nesto lose sto ja imam ljubavnika s kojim se vidjam 2-3 puta nedjeljno... da li sam ja zbog toga nevjerna![]()
- Ramzess Veliki
#1261 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Čim dama počne da razvlači jufku treba bježati ...klixoris wrote:Ja kako sam upratio po forumu, ako ti Sheki napravi pitu, nece te ni NATO spasiti od zenidbeKPNCTNJAH wrote:Onda si je sarmirao mangupski... nema nista bez razloga.. zadnja koja je meni reda radi napravila pitu, htjela je da je zenim...
- Ramzess Veliki
#1262 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Zar nije bms umjesto bnb? Ili sam loše preveo bnb ...todd_smith wrote:sad kad mi se bnb na vratima pojavi sa pecenjem i piletinom
-
todd_smith
#1263 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
ne prica se o tome sta SAMO gledajuEurosa wrote:Razbistrise mi se oke od kapi pa da i ja napisem koju.
Za muske koji misle da cure gledaju samo pare,auto i slicne stvari: tako misle samo oni kojima je i samima jedino to bitno u zivotu i koji to smatraju kvalitetom svih kvaliteta,kojima je para mjerilo vrijednosti,sopstvene pa tako i tudje. Sponzorusa je bilo i bit ce ih ali ne gledaju SVE CURE u vas bmw ili sta vec imate!!!!!
Naravno da sponzoruse SAMO gledaju to
Pricamo o tome da se ipak gleda kako tako, ali se gleda
-
todd_smith
#1264 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
bang n blame ramaga, uprati i ti maloRamzess Veliki wrote:Zar nije bms umjesto bnb? Ili sam loše preveo bnb ...todd_smith wrote:sad kad mi se bnb na vratima pojavi sa pecenjem i piletinom
- Ramzess Veliki
#1265 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Znamo mi to. Samo to važi kad je dama sretno udata ili ima momka sa BMW-om, znaš ... onda rahat gleda srcem i čime već ... a kad se udaje gleda imovinu i kreditnu sposobnost.Eurosa wrote:Razbistrise mi se oke od kapi pa da i ja napisem koju.
Za muske koji misle da cure gledaju samo pare,auto i slicne stvari: tako misle samo oni kojima je i samima jedino to bitno u zivotu i koji to smatraju kvalitetom svih kvaliteta,kojima je para mjerilo vrijednosti,sopstvene pa tako i tudje. Sponzorusa je bilo i bit ce ih ali ne gledaju SVE CURE u vas bmw ili sta vec imate!!!!!
- Ramzess Veliki
#1266 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Nemam kad ... radim. Ja sam mislio da je bnb - bilesli nedaj Bože, ili nešto takvo, upada mi u taj kontekst.todd_smith wrote:bang n blame ramaga, uprati i ti maloRamzess Veliki wrote:Zar nije bms umjesto bnb? Ili sam loše preveo bnb ...todd_smith wrote:sad kad mi se bnb na vratima pojavi sa pecenjem i piletinom
-
yoyo13
#1267 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
ispade sad vozis BMW i same ulaze na raskrsnicama u auto
ako nemas ti znanja i price mozes vozat maybacha al dzaba ti 
- Ramzess Veliki
#1268 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ne znam te, nadam se da nisi ...Eurosa wrote:
Jel to ja sad nisam dama?
- amiliana
#1269 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Evo iskreno da ti ja odgovorim, moze misliti sta ko hoce nakon ovog mog posta ali meni pare jesu bitne i jesu kvaliteta svih kvaliteta, ali moje pare a ne tudje nisam osoba kojoj je neophodno tudje jer imam svoje i danas se realno bez para ne moze nista mozda cu drugacije razmisljati za koju godinu ali kazem mozda izvini ali meni je bitno materijalno ne jurim momke koji su puni love jer ja nemam ,imam i cijenim to so imam i kao sto je neko rekao necu biti sa momkom koji nema prebijene logicno sve i da sam zadovoljna ovim sto imam necu gledati takvog .Eurosa wrote:Razbistrise mi se oke od kapi pa da i ja napisem koju.
-
prog321
#1270 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Zapitajte se da li bi vi voljeli da vase kcerke hodaju sa kokuzima koji ih grasom vozaju i nemaju ni za kifle?? 
-
nightvision
#1271 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
bog te ne ubio, pa bar danas nisam nista skrivio.bang and blame wrote:![]()
Ja se samo osvrnula na etiketiranje danasnjeg zenskog puka u sponzoruse. Kolega @najtvizn je, ono bas, prednjacio u tome..
-
nightvision
#1272 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
amiliana wrote: Evo iskreno da ti ja odgovorim, moze misliti sta ko hoce nakon ovog mog posta ali meni pare jesu bitne i jesu kvaliteta svih kvaliteta, ali moje pare a ne tudje nisam osoba kojoj je neophodno tudje jer imam svoje i danas se realno bez para ne moze nista mozda cu drugacije razmisljati za koju godinu ali kazem mozda izvini ali meni je bitno materijalno ne jurim momke koji su puni love jer ja nemam ,imam i cijenim to so imam i kao sto je neko rekao necu biti sa momkom koji nema prebijene logicno sve i da sam zadovoljna ovim sto imam necu gledati takvog .
- alkalna_baterija
#1273 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
meni je draze da se voza grasom, nego da "odradi" svaku voznju u ne znam ti kakvom autu. ako ce vec belajit neka belaji iz ljubavi, a ne zato jer mu je to duzna.prog321 wrote:Zapitajte se da li bi vi voljeli da vase kcerke hodaju sa kokuzima koji ih grasom vozaju i nemaju ni za kifle??
- edo_79
#1274 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Bar je nisam smarao za kafu k'o respo, nego je sama došlabang and blame wrote:Zna to edotodd_smith wrote:fulio si priliku mislim da ti je otvoreno sugerisala da joj se svidjas, cim ti je na vrata pitu dostavila
- alkalna_baterija
#1275 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
svaka ti je ka njegosevaEurosa wrote:Amiliana duso, inace te ne citam,ali moram ti reci: ti srce moje nemas svojih para, imas mamine i babine.