Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Dialer

#1251 Re: Sarajevski derbi

Post by Dialer »

Arma-Sarma wrote:
cappy_tempo wrote:kako vam se vise da raspravljati sa strasnim manijacima. oni su sve izmislili,oni su glavni i gotova prica...mi tek imamo pravo nesta reci kad nas u trebinje ode 10,a do tada oni su postavili standarde u svemu i svacemu.
Vi ste Horde zla sa sjevera, uvijek vjerna bordo armija
Image
Ovo slikano 1 i po prije utakmice :lol: :lol: :lol: inteligencija strumfova jos nije izmjerena kolko je mala :skoljka:
Arma-Sarma

#1252 Re: Sarajevski derbi

Post by Arma-Sarma »

Dialer wrote:
Arma-Sarma wrote:
cappy_tempo wrote:kako vam se vise da raspravljati sa strasnim manijacima. oni su sve izmislili,oni su glavni i gotova prica...mi tek imamo pravo nesta reci kad nas u trebinje ode 10,a do tada oni su postavili standarde u svemu i svacemu.
Image
Ovo slikano 1 i po prije utakmice :lol: :lol: :lol: inteligencija strumfova jos nije izmjerena kolko je mala :skoljka:
Valjda je neko od vas i bio na ovoj utakmici pa će potvrditi da nema govora o tome da je slikano sat i po prije početka. Doduše nije ovo jedina utakmica na kojoj je na sjeveru bio ovako mizeran broj Hz.
north

#1253 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

samo_ovaj_put wrote:
Arma-Sarma wrote:
north wrote: Dobar si ti meni.....

Djeca ti se smiju moj Reufe.....
Samo da pitam da li ti stvarno misliš da je vaša koreografija sa ovog derbija bolja od naše GAZI !?
naravno,vama se svaka koreografija svodi na isto,bitno je samo nesto napisati
gazi,manijaci,hvala,identicne koreografije
malo maste ne bi bilo na odmet
Ote mi riječi iz tastature vjeruj, tako da mu/joj ne moram odgovoriti....poenta je u mašti i nečem novom što do sada nije viđeno...gazi je onako baš jednostavno i nemaštovito, iako priznam da koreografija kao koreografija je ....

I da, mislim da je bolja.....
Dialer

#1254 Re: Sarajevski derbi

Post by Dialer »

Arma-Sarma wrote: Valjda je neko od vas i bio na ovoj utakmici pa će potvrditi da nema govora o tome da je slikano sat i po prije početka. Doduše nije ovo jedina utakmica na kojoj je na sjeveru bio ovako mizeran broj Hz.
Smijesan si. Pa nas je sad zadnje kolo bilo vise u travniku nego vas na jugu. ŠŠŠŠ Jos si mal naucices nekad :)
Mr Hiccup

#1255 Re: Sarajevski derbi

Post by Mr Hiccup »

Dialer wrote:
Arma-Sarma wrote:
Image
gori si ti sto ista komentarises. prva slika je sa bog zna koje utakmice dok je sjever vodila skroz druga grupa ljudi, a druga slika sa utakmice sa newcastlom. obojica se pravite pametni, a pojma nemate sta komentarisete.

zakljucajte temu dok je vrijeme, previse se gluposti nabralo.
1987

#1256 Re: Sarajevski derbi

Post by 1987 »

Sve je receno,moj tata je jaci od tvog tate,iz suplje u prazno.
Zakljucajte temu :wink:
Tvrtko II Kotromanić

#1257 Re: Sarajevski derbi

Post by Tvrtko II Kotromanić »

realno vakat je za katanac :D
tazmaniaBAN4

#1258 Re: Sarajevski derbi

Post by tazmaniaBAN4 »

NEKA! Tek se zakuhava! :mrgreen: :sax:
Obuca9

#1259 Re: Sarajevski derbi

Post by Obuca9 »

Evo šta kaže jos jedan photoshopirani komentar. Mada su neki poput el-Saika ovo vjerovatno već pročitali, ali za ove što nemaju običaj viriti u komšijsku baštu, evo mišljenje jednog Makedonca:

Image
Dialer

#1260 Re: Sarajevski derbi

Post by Dialer »

Mr Hiccup wrote:
gori si ti sto ista komentarises. prva slika je sa bog zna koje utakmice dok je sjever vodila skroz druga grupa ljudi, a druga slika sa utakmice sa newcastlom. obojica se pravite pametni, a pojma nemate sta komentarisete.

zakljucajte temu dok je vrijeme, previse se gluposti nabralo.
Nemam ja njemu sta objasnjavat ko je tad vodio tribinu itd. Samo konstatujem da je paglu :mrgreen:
Arma-Sarma

#1261 Re: Sarajevski derbi

Post by Arma-Sarma »

Dialer wrote:
Arma-Sarma wrote: Valjda je neko od vas i bio na ovoj utakmici pa će potvrditi da nema govora o tome da je slikano sat i po prije početka. Doduše nije ovo jedina utakmica na kojoj je na sjeveru bio ovako mizeran broj Hz.
Smijesan si. Pa nas je sad zadnje kolo bilo vise u travniku nego vas na jugu. ŠŠŠŠ Jos si mal naucices nekad :)
Da je bio prenos utakmice Sarajevo - Slavija i da se igrala u srijedu u 17h i da ni o čemu nije odlučivala, a da je Željo gostovao u Travniku bez tv prenosa u odlučujućoj utakmici za Europu i nas bi bilo i više nego duplo više.
Edge

#1262 Re: Sarajevski derbi

Post by Edge »

Manijačići, šiptarčići samo nemojte vi pričati o net promociji. Zna se ko je primio nagradu od pazi sad: "sportsport.ba" za "najbolje" navijače i neki ultraščić sa kačketićom otišao i javno primio nagradu. Šalalalaleri kopirate HZ u svemu mogućem, nemate vi taj duh, džaba vam popaj podrška, skakanje iz inata, deranje i jebavanje majke golmanu kad ispuca loptu. Melodije iz crtanih filmova, psovke u svakoj pjesmi i florescentne trenerke, to ste vi, manijaksi.
tazmaniaBAN4

#1263 Re: Sarajevski derbi

Post by tazmaniaBAN4 »

tema sarajevski derbi, standardno.... horde nesretne,nezadovoljne, kukaju... MANIJACI sretni,zadovoljni

mandali :thumbup:
Dialer

#1264 Re: Sarajevski derbi

Post by Dialer »

Arma-Sarma wrote:
Dialer wrote:
Da je bio prenos utakmice Sarajevo - Slavija i da se igrala u srijedu u 17h i da ni o čemu nije odlučivala, a da je Željo gostovao u Travniku bez tv prenosa u odlučujućoj utakmici za Europu i nas bi bilo i više nego duplo više.
Da, da. kao i svako gostovanje :thumbup: :thumbup:
tazmaniaBAN4

#1265 Re: Sarajevski derbi

Post by tazmaniaBAN4 »

Edge wrote:manijaksi.
horde 2la
to jel?! :lol:
LSD

#1266 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Plavih 11, hajd zakljucaj ovo...otelo se kontroli odavno, Moj tata je jaci od tvog, infantilna hvalisanja đes ba boysa, šiptari, cigani i slicna djecija prepucavanja su jasna znak da treba pod katanac.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1267 Re: Sarajevski derbi

Post by Velkoski »

tazmaniaBAN4 wrote:tema sarajevski derbi, standardno.... horde nesretne,nezadovoljne, kukaju... MANIJACI sretni,zadovoljni

:lol: :lol:

normalno da ste sretni kad uzmete bod na kosevu :mrgreen:
samo_ovaj_put

#1268 Re: Sarajevski derbi

Post by samo_ovaj_put »

LSD wrote:Plavih 11, hajd zakljucaj ovo...otelo se kontroli odavno, Moj tata je jaci od tvog, infantilna hvalisanja đes ba boysa, šiptari, cigani i slicna djecija prepucavanja su jasna znak da treba pod katanac.
a to si ti fol smirivao stvari i nisi ucestvovao u djecijim prepucavanjima
tazmaniaBAN4

#1269 Re: Sarajevski derbi

Post by tazmaniaBAN4 »

Edge wrote: Šalalalaleri kopirate HZ u svemu mogućem, nemate vi taj duh, džaba vam popaj podrška, skakanje iz inata, deranje i jebavanje majke golmanu kad ispuca loptu. Melodije iz crtanih filmova, psovke u svakoj pjesmi i florescentne trenerke, to ste vi, manijaksi.
kad budete za derbi bodrili svoj klub, transparente, parole i koreografije vezano za svoj klub radili onda se javite! Ovako svaki derbi sve vam je vezano za Želju pa sad i dynamo dresden! Ciji ste navijaci?! :skoljka:

horde aufidersen! :run:
Baltazar_khan

#1270 Re: Sarajevski derbi

Post by Baltazar_khan »

evo nešto adekvatno za ovu raspravu.
Obuca9

#1271 Re: Sarajevski derbi

Post by Obuca9 »

samo_ovaj_put wrote:
LSD wrote:Plavih 11, hajd zakljucaj ovo...otelo se kontroli odavno, Moj tata je jaci od tvog, infantilna hvalisanja đes ba boysa, šiptari, cigani i slicna djecija prepucavanja su jasna znak da treba pod katanac.
Uze mi riječ iz usta :D
LSD

#1272 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

samo_ovaj_put wrote:
Otelo se kontroli, radi toga govorim....pocelo je vrijeđanje.

Logican nastavak plagiranja estradnih hitova Đes ba boysa...slijedeci hit sjevera, ocekujem obradu legendarnog Izzonija.

http://www.youtube.com/watch?v=KSVI71wyzj8
Last edited by LSD on 09/05/2011 16:29, edited 2 times in total.
tazmaniaBAN4

#1273 Re: Sarajevski derbi

Post by tazmaniaBAN4 »

leet wrote:
tazmaniaBAN4 wrote:tema sarajevski derbi, standardno.... horde nesretne,nezadovoljne, kukaju... MANIJACI sretni,zadovoljni

:lol: :lol:

normalno da ste sretni kad uzmete bod na kosevu :mrgreen:
nama dosta! Evropa zagarantovana! vi?! znam da BOLI kad vam ŽELJO uzme i to malo sansi za evropu sto ste imali!

Image
solo2

#1274 Re: Sarajevski derbi

Post by solo2 »

Nema potrebe da se prepucavate koji su bili bolji (horde ili manijaci) - bili ste odlicni i jedni i drugi, bili ste fenomenalni u odnosu na prikazani kvalitet fudbala dva kluba za koje navijate.
Onakvo navijanje, koreografije, izgaranje, bakljade nisu zasluzili ni mnogo veci, bolji i organizovaniji klubovi od Sarajeva i Zelje.

Svaka cast navijacima! R E S P E C T

Liga-timovi-igra - nisu zasluzili da 100 ljudi plate karte!

Over & Out
Last edited by solo2 on 09/05/2011 16:31, edited 1 time in total.
Dialer

#1275 Re: Sarajevski derbi

Post by Dialer »

Bolje i ne igrat evropu nego igrat i primit peticu za 15 minuta 8-) 8-)
Post Reply