Ovo slikano 1 i po prije utakmiceArma-Sarma wrote:Vi ste Horde zla sa sjevera, uvijek vjerna bordo armijacappy_tempo wrote:kako vam se vise da raspravljati sa strasnim manijacima. oni su sve izmislili,oni su glavni i gotova prica...mi tek imamo pravo nesta reci kad nas u trebinje ode 10,a do tada oni su postavili standarde u svemu i svacemu.
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Dialer
#1251 Re: Sarajevski derbi
-
Arma-Sarma
#1252 Re: Sarajevski derbi
Valjda je neko od vas i bio na ovoj utakmici pa će potvrditi da nema govora o tome da je slikano sat i po prije početka. Doduše nije ovo jedina utakmica na kojoj je na sjeveru bio ovako mizeran broj Hz.Dialer wrote:Ovo slikano 1 i po prije utakmiceArma-Sarma wrote:Vi ste Horde zla sa sjevera, uvijek vjerna bordo armijacappy_tempo wrote:kako vam se vise da raspravljati sa strasnim manijacima. oni su sve izmislili,oni su glavni i gotova prica...mi tek imamo pravo nesta reci kad nas u trebinje ode 10,a do tada oni su postavili standarde u svemu i svacemu.
![]()
![]()
inteligencija strumfova jos nije izmjerena kolko je mala
-
north
#1253 Re: Sarajevski derbi
Ote mi riječi iz tastature vjeruj, tako da mu/joj ne moram odgovoriti....poenta je u mašti i nečem novom što do sada nije viđeno...gazi je onako baš jednostavno i nemaštovito, iako priznam da koreografija kao koreografija je ....samo_ovaj_put wrote:naravno,vama se svaka koreografija svodi na isto,bitno je samo nesto napisatiArma-Sarma wrote:Samo da pitam da li ti stvarno misliš da je vaša koreografija sa ovog derbija bolja od naše GAZI !?north wrote: Dobar si ti meni.....
Djeca ti se smiju moj Reufe.....
gazi,manijaci,hvala,identicne koreografije
malo maste ne bi bilo na odmet
I da, mislim da je bolja.....
-
Dialer
#1254 Re: Sarajevski derbi
Smijesan si. Pa nas je sad zadnje kolo bilo vise u travniku nego vas na jugu. ŠŠŠŠ Jos si mal naucices nekadArma-Sarma wrote: Valjda je neko od vas i bio na ovoj utakmici pa će potvrditi da nema govora o tome da je slikano sat i po prije početka. Doduše nije ovo jedina utakmica na kojoj je na sjeveru bio ovako mizeran broj Hz.
-
Mr Hiccup
#1255 Re: Sarajevski derbi
gori si ti sto ista komentarises. prva slika je sa bog zna koje utakmice dok je sjever vodila skroz druga grupa ljudi, a druga slika sa utakmice sa newcastlom. obojica se pravite pametni, a pojma nemate sta komentarisete.Dialer wrote:Ovo slikano 1 i po prije utakmiceArma-Sarma wrote:Vi ste Horde zla sa sjevera, uvijek vjerna bordo armijacappy_tempo wrote:kako vam se vise da raspravljati sa strasnim manijacima. oni su sve izmislili,oni su glavni i gotova prica...mi tek imamo pravo nesta reci kad nas u trebinje ode 10,a do tada oni su postavili standarde u svemu i svacemu.
![]()
![]()
inteligencija strumfova jos nije izmjerena kolko je mala
zakljucajte temu dok je vrijeme, previse se gluposti nabralo.
- 1987
#1256 Re: Sarajevski derbi
Sve je receno,moj tata je jaci od tvog tate,iz suplje u prazno.
Zakljucajte temu
Zakljucajte temu
- Tvrtko II Kotromanić
#1257 Re: Sarajevski derbi
realno vakat je za katanac 
- tazmaniaBAN4
#1258 Re: Sarajevski derbi
NEKA! Tek se zakuhava!

- Obuca9
#1259 Re: Sarajevski derbi
Evo šta kaže jos jedan photoshopirani komentar. Mada su neki poput el-Saika ovo vjerovatno već pročitali, ali za ove što nemaju običaj viriti u komšijsku baštu, evo mišljenje jednog Makedonca:

-
Dialer
#1260 Re: Sarajevski derbi
Nemam ja njemu sta objasnjavat ko je tad vodio tribinu itd. Samo konstatujem da je pagluMr Hiccup wrote:
gori si ti sto ista komentarises. prva slika je sa bog zna koje utakmice dok je sjever vodila skroz druga grupa ljudi, a druga slika sa utakmice sa newcastlom. obojica se pravite pametni, a pojma nemate sta komentarisete.
zakljucajte temu dok je vrijeme, previse se gluposti nabralo.
-
Arma-Sarma
#1261 Re: Sarajevski derbi
Da je bio prenos utakmice Sarajevo - Slavija i da se igrala u srijedu u 17h i da ni o čemu nije odlučivala, a da je Željo gostovao u Travniku bez tv prenosa u odlučujućoj utakmici za Europu i nas bi bilo i više nego duplo više.Dialer wrote:Smijesan si. Pa nas je sad zadnje kolo bilo vise u travniku nego vas na jugu. ŠŠŠŠ Jos si mal naucices nekadArma-Sarma wrote: Valjda je neko od vas i bio na ovoj utakmici pa će potvrditi da nema govora o tome da je slikano sat i po prije početka. Doduše nije ovo jedina utakmica na kojoj je na sjeveru bio ovako mizeran broj Hz.
-
Edge
#1262 Re: Sarajevski derbi
Manijačići, šiptarčići samo nemojte vi pričati o net promociji. Zna se ko je primio nagradu od pazi sad: "sportsport.ba" za "najbolje" navijače i neki ultraščić sa kačketićom otišao i javno primio nagradu. Šalalalaleri kopirate HZ u svemu mogućem, nemate vi taj duh, džaba vam popaj podrška, skakanje iz inata, deranje i jebavanje majke golmanu kad ispuca loptu. Melodije iz crtanih filmova, psovke u svakoj pjesmi i florescentne trenerke, to ste vi, manijaksi.
- tazmaniaBAN4
#1263 Re: Sarajevski derbi
tema sarajevski derbi, standardno.... horde nesretne,nezadovoljne, kukaju... MANIJACI sretni,zadovoljni
mandali
mandali
-
Dialer
#1264 Re: Sarajevski derbi
Da, da. kao i svako gostovanjeArma-Sarma wrote:Da je bio prenos utakmice Sarajevo - Slavija i da se igrala u srijedu u 17h i da ni o čemu nije odlučivala, a da je Željo gostovao u Travniku bez tv prenosa u odlučujućoj utakmici za Europu i nas bi bilo i više nego duplo više.Dialer wrote:Smijesan si. Pa nas je sad zadnje kolo bilo vise u travniku nego vas na jugu. ŠŠŠŠ Jos si mal naucices nekadArma-Sarma wrote: Valjda je neko od vas i bio na ovoj utakmici pa će potvrditi da nema govora o tome da je slikano sat i po prije početka. Doduše nije ovo jedina utakmica na kojoj je na sjeveru bio ovako mizeran broj Hz.
- tazmaniaBAN4
#1265 Re: Sarajevski derbi
horde 2laEdge wrote:manijaksi.
to jel?!
-
LSD
#1266 Re: Sarajevski derbi
Plavih 11, hajd zakljucaj ovo...otelo se kontroli odavno, Moj tata je jaci od tvog, infantilna hvalisanja đes ba boysa, šiptari, cigani i slicna djecija prepucavanja su jasna znak da treba pod katanac.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1267 Re: Sarajevski derbi
tazmaniaBAN4 wrote:tema sarajevski derbi, standardno.... horde nesretne,nezadovoljne, kukaju... MANIJACI sretni,zadovoljni
mandali
normalno da ste sretni kad uzmete bod na kosevu
-
samo_ovaj_put
#1268 Re: Sarajevski derbi
a to si ti fol smirivao stvari i nisi ucestvovao u djecijim prepucavanjimaLSD wrote:Plavih 11, hajd zakljucaj ovo...otelo se kontroli odavno, Moj tata je jaci od tvog, infantilna hvalisanja đes ba boysa, šiptari, cigani i slicna djecija prepucavanja su jasna znak da treba pod katanac.
- tazmaniaBAN4
#1269 Re: Sarajevski derbi
kad budete za derbi bodrili svoj klub, transparente, parole i koreografije vezano za svoj klub radili onda se javite! Ovako svaki derbi sve vam je vezano za Želju pa sad i dynamo dresden! Ciji ste navijaci?!Edge wrote: Šalalalaleri kopirate HZ u svemu mogućem, nemate vi taj duh, džaba vam popaj podrška, skakanje iz inata, deranje i jebavanje majke golmanu kad ispuca loptu. Melodije iz crtanih filmova, psovke u svakoj pjesmi i florescentne trenerke, to ste vi, manijaksi.
horde aufidersen!
- Baltazar_khan
#1270 Re: Sarajevski derbi
evo nešto adekvatno za ovu raspravu.
- Obuca9
#1271 Re: Sarajevski derbi
Uze mi riječ iz ustasamo_ovaj_put wrote:a to si ti fol smirivao stvari i nisi ucestvovao u djecijim prepucavanjimaLSD wrote:Plavih 11, hajd zakljucaj ovo...otelo se kontroli odavno, Moj tata je jaci od tvog, infantilna hvalisanja đes ba boysa, šiptari, cigani i slicna djecija prepucavanja su jasna znak da treba pod katanac.
-
LSD
#1272 Re: Sarajevski derbi
Otelo se kontroli, radi toga govorim....pocelo je vrijeđanje.samo_ovaj_put wrote:a to si ti fol smirivao stvari i nisi ucestvovao u djecijim prepucavanjimaLSD wrote:Plavih 11, hajd zakljucaj ovo...otelo se kontroli odavno, Moj tata je jaci od tvog, infantilna hvalisanja đes ba boysa, šiptari, cigani i slicna djecija prepucavanja su jasna znak da treba pod katanac.
Logican nastavak plagiranja estradnih hitova Đes ba boysa...slijedeci hit sjevera, ocekujem obradu legendarnog Izzonija.
http://www.youtube.com/watch?v=KSVI71wyzj8
Last edited by LSD on 09/05/2011 16:29, edited 2 times in total.
- tazmaniaBAN4
#1273 Re: Sarajevski derbi
nama dosta! Evropa zagarantovana! vi?! znam da BOLI kad vam ŽELJO uzme i to malo sansi za evropu sto ste imali!leet wrote:tazmaniaBAN4 wrote:tema sarajevski derbi, standardno.... horde nesretne,nezadovoljne, kukaju... MANIJACI sretni,zadovoljni
mandali![]()
![]()
normalno da ste sretni kad uzmete bod na kosevu

-
solo2
#1274 Re: Sarajevski derbi
Nema potrebe da se prepucavate koji su bili bolji (horde ili manijaci) - bili ste odlicni i jedni i drugi, bili ste fenomenalni u odnosu na prikazani kvalitet fudbala dva kluba za koje navijate.
Onakvo navijanje, koreografije, izgaranje, bakljade nisu zasluzili ni mnogo veci, bolji i organizovaniji klubovi od Sarajeva i Zelje.
Svaka cast navijacima! R E S P E C T
Liga-timovi-igra - nisu zasluzili da 100 ljudi plate karte!
Over & Out
Onakvo navijanje, koreografije, izgaranje, bakljade nisu zasluzili ni mnogo veci, bolji i organizovaniji klubovi od Sarajeva i Zelje.
Svaka cast navijacima! R E S P E C T
Liga-timovi-igra - nisu zasluzili da 100 ljudi plate karte!
Over & Out
Last edited by solo2 on 09/05/2011 16:31, edited 1 time in total.
-
Dialer
#1275 Re: Sarajevski derbi
Bolje i ne igrat evropu nego igrat i primit peticu za 15 minuta