A koliko sam samo puta napisao da se drzize teme? Koliko znam, ni jedan od tih nabrojanih klubova SADA ne igraju sa nasim timovima pa sam stavio i link gdje mozete do mile volje spominjati te utakmice.kinzekonze wrote:Izvini, moram prokomentarisati, pa ocjeni hoces li me ukloniti.
Kazes slobodno provocirajte, al bez vrijedjanja. U ponedjeljak navece ili utorak ujutro, neko od nasih je provocirao, " u ceskoj ce vam biti Levski, maribor i neznam koga je jos spomenuo. Od tebe je dobio upozorenje pred ban, sto spominje te klubove i te poraze. E pa jbg brate, to je provociranje, a ne vrijedjanje i da je nastavio, garant bi ga banovao i rekao imao si upozorenje.
BH klubovi u Evropi - 2013/14
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#1251 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
- ultima_palabra
#1252 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Pa nije valjda da je problem malo zajebancije? Prošle godine kad se osvjetlavao obraz bh.fudbala i 100 stranica je bilo malo...
- Charuga
- Globalni moderator
#1253 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Ma nece niko nekome hebavati majku na forumu a da ostane nekaznjen, nema sanse. Kome odgovara to psovanje neka ide na ss.ba, tamo se moze sve i svasta.
Ako neko misli da sam pogrijesio negdje neka se obrati administratorima i ukaze na to. Nastavite sa pricom, manite se vise komentarisanja sta je dozvoljeno a sta nije.
Ako neko misli da sam pogrijesio negdje neka se obrati administratorima i ukaze na to. Nastavite sa pricom, manite se vise komentarisanja sta je dozvoljeno a sta nije.
- kinzekonze
#1254 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
OK, al eto momak prije 45min podjebaje sa BOKSOM. Jos nije dobio upozorenje??Plavih_11 wrote:A koliko sam samo puta napisao da se drzize teme? Koliko znam, ni jedan od tih nabrojanih klubova SADA ne igraju sa nasim timovima pa sam stavio i link gdje mozete do mile volje spominjati te utakmice.kinzekonze wrote:Izvini, moram prokomentarisati, pa ocjeni hoces li me ukloniti.
Kazes slobodno provocirajte, al bez vrijedjanja. U ponedjeljak navece ili utorak ujutro, neko od nasih je provocirao, " u ceskoj ce vam biti Levski, maribor i neznam koga je jos spomenuo. Od tebe je dobio upozorenje pred ban, sto spominje te klubove i te poraze. E pa jbg brate, to je provociranje, a ne vrijedjanje i da je nastavio, garant bi ga banovao i rekao imao si upozorenje.
Ali i ne treba, ni upozorenje ni ban. Vazda smo se podjebavali i vazda cemo, a ako pucas jedne pucaj i druge. Ipak ti imas ovdje vlast i moras imati iste arsine
-
sam_stroj
#1255 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
onaj cvrcak je imao ozbiljne traume, nevjerovatno koji lik 
- omega369
#1256 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
dobar, dobar. fakat dobio inspiraciju danas. neka, nema veze. bruke i sluze da se podbadamocvrčak_na_hedonizmu wrote:
Realno pretjeruješ, oba BiH kluba su izgubila, oba protivnika su bila veoma kvalitetna, Kukeši malo bolji od Viktorije, al ne previše. Albanija je ipak daleko, a Češka blizu. Potpuno je razumljivo da je pet-šest Manijaka više na tribini.
Mislim da će ih biti više na Koševu, barem hiljadu očekujem. Možda čak i dvije hiljade. Golemo je to, finansijska injekcija za klub.
samo znas sta ce biti zafrkano? kad skontas da su ovi posljednji rezultati sve drugo samo nisu realnost
-
Galamdzija
#1257 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Loše, veoma loše. Pokvario mi se daljinski koliko sam prebacivao sa fejsa na behate i nazad, raja veli prebaci ovi su loši a ovi drugi vrati nazad vidiš da su ovi još lošiji. Botev dade zgoditak ko na treningu, pito čojk golmana gdje da mu opuca. Bandovićev first (ustvari third) touch "gori" od Edinovog (parafraziram one pirgave iz plavog mančestera) a Lazar ko nikad postigao ono što nije u petnest mečeva. Široki nisam pogledao i od njih sam očekivao slično jer su preiskusni da bi pognuli glavu nakon stosatnog putovanja na megdan neugodnim domaćinima. Oni će proći, ovako ili onako, sada valja ovim delegatima doći u tamo neki Široki (jedino ako im gazda ne odriješi kesu pa dođu direkt od kuće u Mostar pa laganini klimatiziranim busem). Helem belem, ne piše nam se dobro.
Željo bi samo mogao proći ukoliko čitav tim odigra meč života uz pomoć najmanje 20 hiljki na tribini. Naravno ako prodju odmah slijedi 30 hiljki ili koliko je vec kapacitet stadiona u četvrtak kao odgovor. Međutim, i to nije sigurica jer ne vidim ko bi postigao gol protiv Albanaca. Zrinjski (hvala na bodu za koeficijent) sam već prežalio jer su sada užasno loši, tamo će biti viktorija, samo da ne bude katastrofa.
Ako smijem marnut jednu prognozu, Željo ima (zaboravi Amara) nekih 20% uz tribine, Sarajevo 51%, Široki 70% a Zrinjski nema šansi nažalost.
Željo bi samo mogao proći ukoliko čitav tim odigra meč života uz pomoć najmanje 20 hiljki na tribini. Naravno ako prodju odmah slijedi 30 hiljki ili koliko je vec kapacitet stadiona u četvrtak kao odgovor. Međutim, i to nije sigurica jer ne vidim ko bi postigao gol protiv Albanaca. Zrinjski (hvala na bodu za koeficijent) sam već prežalio jer su sada užasno loši, tamo će biti viktorija, samo da ne bude katastrofa.
Ako smijem marnut jednu prognozu, Željo ima (zaboravi Amara) nekih 20% uz tribine, Sarajevo 51%, Široki 70% a Zrinjski nema šansi nažalost.
-
lajk
#1258 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
omega369 wrote:dobar, dobar. fakat dobio inspiraciju danas. neka, nema veze. bruke i sluze da se podbadamocvrčak_na_hedonizmu wrote:
Realno pretjeruješ, oba BiH kluba su izgubila, oba protivnika su bila veoma kvalitetna, Kukeši malo bolji od Viktorije, al ne previše. Albanija je ipak daleko, a Češka blizu. Potpuno je razumljivo da je pet-šest Manijaka više na tribini.
Mislim da će ih biti više na Koševu, barem hiljadu očekujem. Možda čak i dvije hiljade. Golemo je to, finansijska injekcija za klub.![]()
![]()
samo znas sta ce biti zafrkano? kad skontas da su ovi posljednji rezultati sve drugo samo nisu realnost
samo da se nasmijem
- ultima_palabra
#1259 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Haman smo ušli u zonu sumraka
- omega369
#1260 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
da, realno je da ekipa koja u 15 zdnjih godina nije dala ukupno 3 gola na strani utrpa 3 komada i to iz 3 poluprilike. how yes no
nisam vas prepoznao 
- SmokingMan
#1261 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Zar se trebamo veseliti učešćima pretkolima,po koja pobjeda tamo-amo i to smatrati nekim ogromnim uspjehom,za mene je to lično jedno veliko sivilo,neke od ekipa koje su naši klubovi do jučer derali,su barem osjetili jednom kako je igrati u nekim od grupnih evropskih takmičenja...Sve ovo do sada što su naši klubovi učinili od 1998 pa do danas je jedno veliko ništa,vjeruj mi,interesuje me koliko će još proći vremena kada će neki od naših klubova napokon osjetiti kako je biti dio jedne velike scene,ostavimo sada po strani to što je naša liga slaba,i slično...ultima_palabra wrote:Pa nije valjda da je problem malo zajebancije? Prošle godine kad se osvjetlavao obraz bh.fudbala i 100 stranica je bilo malo...
- omega369
#1262 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
prijatelju za to ti trebaju pare, pare i nesto malo srece (ili malo vise
) a kako toga kod nas nema, kako standard opada svakim danom imamo to sto imamo. skinuti skalp nekoj jacoj ekipi ce biti misaona imenica jos dugo, plasman u grupe da i ne govorim. eto, vidjecemo sta ce komsinice napraviti i hoce li me demantovati ali sumnjam
-
Dead Man Walking
#1263 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Jedni slave minimalan poraz, drugi u ocaju zbog minimalnog poraza. Tu se vidi razlika izmedju malih i velikih. 
- BlueBlood
- Muhamed Đakmić
#1265 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Najjače mi je ovako kad se počnu na ovim temama javljati likovi koji ne znaju ni ko je iz njihovog tabora.
- omega369
#1266 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
vidim niko ne komentarise prenos i kamere iz tirane. pa jaoooo, ko da su sa mobitelima prenosili tekmu. glavna kamera stoji na sredini i zumira kaznene
mislim da smo mi u ratu imali bolje prenose od ovih 
- BlueBlood
#1267 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
-
EdinŠopović
#1268 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
I ja sam bio šokiran.omega369 wrote:vidim niko ne komentarise prenos i kamere iz tirane. pa jaoooo, ko da su sa mobitelima prenosili tekmu. glavna kamera stoji na sredini i zumira kaznene![]()
![]()
Samo je sramota što će ti isti Albanci najvjerovatnije imati priliku raditi prenos i trećeg pretkola.
- omega369
#1269 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
nemoj na dijete

- omega369
#1270 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
to cemo vidjeti ali ne bitno.EdinŠopović wrote:I ja sam bio šokiran.omega369 wrote:vidim niko ne komentarise prenos i kamere iz tirane. pa jaoooo, ko da su sa mobitelima prenosili tekmu. glavna kamera stoji na sredini i zumira kaznene![]()
![]()
Samo je sramota što će ti isti Albanci najvjerovatnije imati priliku raditi prenos i trećeg pretkola.
- Zavatoni
#1271 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Ovo je dobra zajebancija...većina drugih 'zajebancija' večeras je samo neko ružno ujedanje i loš sarkazam..i radovanje porazu gradskog rivala ...al' hajd...kao što ranije rekoh karma je kurva...BlueBlood wrote:shandrprcSA wrote:jaooo laste![]()
![]()
![]()
Ipak, trebali bi imati u vidu da vaš klub nije godinama dodao nijedan bod državnom koeficijentu...a da mi uprkos našim brukanjima sa kuksijima i zetama, hiberniansima i libertasima...redovno doprinosimo...u stvari skoro jedini doprinosimo...
-
Dead Man Walking
#1272 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Pa doprinosite bas zato sto igrate sa takvim protivnicima. Da nekad nekim cudom osvojite titulu, vidjeli bismo kako doprinosite protiv ozbiljnih ekipa.
- Zavatoni
#1273 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Mi ćemo sa ekipama tipa Kuksija igrati i kad osvojimo titulu...Dead Man Walking wrote:Pa doprinosite bas zato sto igrate sa takvim protivnicima. Da nekad nekim cudom osvojite titulu, vidjeli bismo kako doprinosite protiv ozbiljnih ekipa.
- BlueBlood
#1274 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
nije provokacija, sjecate li se kad ste govorili o stimanju u nasoj ligi i da jedva cekate Evropu i da je to mjerilo...?
p.s. mozel neko napraviti gif proslave gola i one "laste" MOLIM VAS?!
- Zavatoni
#1275 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Nekako mi je maglovito, al' kao da se sjećam pomalo te priče...BlueBlood wrote:nije provokacija, sjecate li se kad ste govorili o stimanju u nasoj ligi i da jedva cekate Evropu i da je to mjerilo...?
U svakom slučaju, nije još vrijeme da se sumiraju ovogodišnja evropska iskustva...svakako smo i mi i vi tek na pola utakmica u evropi ove godine...