Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Baltazar_khan

#126 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Baltazar_khan »

ma nema šta, pojedinci, tri čovjeka :roll:

Image

čitav ovaj dio tribine je sesaru skandirao to što je skandirao.

a ti veljača prestani da iskrivljuješ moj post ;-)
ultima_palabra

#127 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by ultima_palabra »

Ja sam prvi Sesaru psovao familiju i pleme škutorsko :skoljka: Ustaše nisam pominjao, a nije se ni navijalo nešto slično... i zaslužio je majmun kad ulijeće klizeći s leđa na malom fudbalu, našao seljačke fore prodavati u Skenderiji :x

Inače ponovna dominacija na terenu i tribinama nad nemoćnim protivnikom pojačanim profi igračima malog fudbala i sudijskim dvojcem koji je ofirno šiljio :-D

Zeba nije mogao ponijeti sve pehare koje je primio :dance: ooooooooo Zajko Zebaaaaaaaaa :thumbup:
veljaca

#128 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by veljaca »

Baltazar_khan wrote:ma nema šta, pojedinci, tri čovjeka :roll:

Image

čitav ovaj dio tribine je sesaru skandirao to što je skandirao.

a ti veljača prestani da iskrivljuješ moj post ;-)
Ja ne iskrivljujem niciji post ..... Ko to kaze ? Navedi sta sam iskrivio i prepravio ti u postu ;-)
Last edited by veljaca on 30/11/2011 19:55, edited 1 time in total.
iceman2010

#129 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by iceman2010 »

ultima_palabra wrote:Ja sam prvi Sesaru psovao familiju i pleme škutorsko :skoljka: Ustaše nisam pominjao, a nije se ni navijalo nešto slično... i zaslužio je majmun kad ulijeće klizeći s leđa na malom fudbalu, našao seljačke fore prodavati u Skenderiji :x

Inače ponovna dominacija na terenu i tribinama nad nemoćnim protivnikom pojačanim profi igračima malog fudbala i sudijskim dvojcem koji je ofirno šiljio :-D

Zeba nije mogao ponijeti sve pehare koje je primio :dance: ooooooooo Zajko Zebaaaaaaaaa :thumbup:

Slazem se. Dvojac je ofirno siljio ali za zelu. I to kod nekoliko prekrsaja. Onaj na centru kada mu covjek uzme loptu i krene prema golu, on ga povuce a sudija svira faul za Zelju???? Presmjesno. Ili mu covjek izbije loptu, opet sansa za sarajevo on faul za zelju. Kad god je zeba i pomislio da padne svirao je faul pa je to u jednom trenutku bilo 5:1 u prekrsajima. Slazem se u potpunosti sa tobom. Siljio je Zelji samo tako.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#130 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Velkoski »

ultima_palabra wrote:Ustaše nisam pominjao, a nije se ni navijalo nešto slično...

Ne lazi :wink:

Ne znam zasto se raspravljate sa veljacom ? Lik ima 50+ godina i ponasa se k'o dijete na forumu.

Ocekujem da sad opet ponovi onaj izmijenjeni dio PAOKare :-)
Last edited by Velkoski on 30/11/2011 19:59, edited 2 times in total.
JThomas

#131 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by JThomas »

ja mislim da samo ovaj drugi red treći džep nije skandirao.

ali u nedostatku boljeg snimka, vjerovaćemo kolegi baltazaru...
ultima_palabra

#132 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by ultima_palabra »

JThomas wrote:ja mislim da samo ovaj drugi red treći džep nije skandirao.

ali u nedostatku boljeg snimka, vjerovaćemo kolegi baltazaru...
Ma nije niko ništa skandirao Sesaru, šta vam je... kao on bitan da mu se skandira :D Jebali su mu ljudi sve, ali onako pojedinačno... par ljudi je pomenulo i majku ustašku, ali nikakvog navijanja NIJE BILO.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#133 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Velkoski »

ultima_palabra wrote: ali nikakvog navijanja NIJE BILO.

Jah, mi smo svi gluhi 8-)
Lakat Jebić

#134 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Lakat Jebić »

leet wrote:
ultima_palabra wrote: ali nikakvog navijanja NIJE BILO.

Jah, mi smo svi gluhi 8-)
pa nismo bas svi :D
ultima_palabra

#135 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by ultima_palabra »

Komentar sa portala:
PLISEK JEL TE STID??? Pa ni Bajramski turnir nemozes uz pomoc pojacanja osvojiti ??? Idi vise i skrati muke nama koji volimo FK SARAJEVO !
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#136 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Velkoski »

Koji je vjerovatno napisao neki kompleksirani Image. Nego sada i komentare na sa-x clancima uzimate kao relevantne ? Nenadjebivi ste.
Dammme

#137 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Dammme »

ultima_palabra wrote:Komentar sa portala:
PLISEK JEL TE STID??? Pa ni Bajramski turnir nemozes uz pomoc pojacanja osvojiti ??? Idi vise i skrati muke nama koji volimo FK SARAJEVO !
E taj što je ovo pisao je upućen u dešavanja u FK SARAJEVO, ko Mara u kriv .urac.
Plišani je već u Češkoj na odmoru. Dženo je vodio ekipu.
Baltazar_khan

#138 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Baltazar_khan »

ultima, mogao si i odinove komentare da nam postaviš :oops:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#139 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by -LIBERO- »

Dammme wrote:
E taj što je ovo pisao je upućen u dešavanja u FK SARAJEVO, ko Mara u kriv .urac.
Nije buraz,Plisek je bio na klupi..jos je tu..treba nesto jos obaviti vezano za ekipu,pa ide onda na odmor u cehu. ;-)

Citam maloprije ovdje postove..pa vi k'o djeca majke mi... :lol: :lol: :lol:
Corola

#140 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Corola »

ultima_palabra wrote:
Sta je ponio iz Rusije,polovni karburator i cincilator od Kamaza i litru patoke koja lici na vodku :-)
ultima_palabra

#141 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by ultima_palabra »

Dammme wrote:
:lol: Plišek je sjedio do Uščuplića u nekoj jakni i farmerkama... Nikola ga pročitao iz zapisnika kao šefa stručnog štaba, dok je na drugoj strani pročitao Memića, ne Amara.
Dammme

#142 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Dammme »

-LIBERO- wrote:Nije buraz,Plisek je bio na klupi..jos je tu..treba nesto jos obaviti vezano za ekipu,pa ide onda na odmor u cehu. ;-)

Citam maloprije ovdje postove..pa vi k'o djeca majke mi... :lol: :lol: :lol:
E jebi ga onda je do mene. Zar nije danas trebao otići u Češku.
ultima_palabra

#143 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by ultima_palabra »

Corola wrote:
ultima_palabra wrote:
Sta je ponio iz Rusije,polovni karburator i cincilator od Kamaza i litru patoke koja lici na vodku :-)
O čemu ti momak? Nema ovo nikakve veze sa Rusijom, tema je bajramski turnir u Sarajevu :?

Ne ide ti ovo baš, tivra se ti na temu o selektoru pa vrijeđaj i daj nadimke ko god se ne složi s tobom :-)
M10A4EVER

#144 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by M10A4EVER »

Glede komentara na portalu... Ja licno mjesecima vec ne citam, jer sve nepismeno ovog svijeta sto ima se tamo sjatilo i pravi pametnim, ma da povratis! Jbt, ako imas sta pametno reci, raspraviti k'o covjek, normalno, dodji brate na forum, prijavi se i kolektivno diskutuj sa ljudima, vodi dijaloge, sta god!
Jedan mi je lik posebno zapao za oko, ne znam javlja li se vise tamo, ali je bio bolesno opsjednut time kako Zeljo sve sto uradi ima veze sa nekakvim prljavim poslovima, kako Sarajevu niko na planeti ravan nije i slicno! :roll:
Strasan lik, ako nastavi onako ima opasno da oboli, ono nije normalno! :lol: :lol:
Bolo ili kako vec...
Uglavnom, nek' mu je dragi bog na pomoci, imati onakav kont! Nece daleko dogurati... 8-)
veljaca

#145 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by veljaca »

leet wrote:
ultima_palabra wrote:Ustaše nisam pominjao, a nije se ni navijalo nešto slično...

Ne lazi :wink:

Ne znam zasto se raspravljate sa veljacom ? Lik ima 50+ godina i ponasa se k'o dijete na forumu.

Ocekujem da sad opet ponovi onaj izmijenjeni dio PAOKare :-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tvoje misljenje mi je jako vazno ...... :zzzz:

A ovo za godine - ne vrijedjaj ..... jer ni ja ne spominjem tvoje godine ....
BHF_Manijak

#146 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by BHF_Manijak »

Corola wrote:
ultima_palabra wrote:
Ma boli tebe qrac, ti ionako ovo ne pratis!
Dammme

#147 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Dammme »

ultima_palabra wrote: :lol: Plišek je sjedio do Uščuplića u nekoj jakni i farmerkama... Nikola ga pročitao iz zapisnika kao šefa stručnog štaba, dok je na drugoj strani pročitao Memića, ne Amara.
Ne kontam majstore što se ti smiješ. Ja bar priznam kad sam "ćorav", ali ti još nisi skontao da ne čuješ ili si dok je Sesar izvodio penal bio u WC-u.
Corola

#148 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Corola »

ultima_palabra wrote:
Corola wrote:
ultima_palabra wrote:
O čemu ti momak? Nema ovo nikakve veze sa Rusijom, tema je bajramski turnir u Sarajevu :?

Ne ide ti ovo baš, tivra se ti na temu o selektoru pa vrijeđaj i daj nadimke ko god se ne složi s tobom :-)
Pa donekle si u pravu , i nije bas neke veze u Rusiji ni imao i to drugoj ligi.Zato se i vrnuo.
Poenta ovog napisanog je ne nadimci ,vec da taj koga ti hvalis na sva usta o peharima.U mahali je kralj,jel izadje u carsiju belaj.
Znaci tiho tise,k'o padanje kise. :mrgreen:
BHF_Manijak

#149 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by BHF_Manijak »

Za nase lige je doktor fudbala, a to je za Manijake najbitnije i za Zelju, koga bolan boli kurac sad za Rusijom, mi navijamo za Zelju ne za Rusiju, dok nama trofeje donosi boli nas uho za sve ostalo, jasno? I nadji neku drugu zanimaciju ostim sto seres po svemu sto je bosansko!

PS Sarajevo, bilo koji dio grada, je jos uvijek za Doboj Carsija... :wink:
Dead Man Walking

#150 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Dead Man Walking »

Prica se o tribinama, sudjenju, Rusima, cincilatorima, itd, itd... Sta mozemo zakljuciti iz toga? Pa nista novo, pitari na terenu, kao i obicno, dobili po koki. :dance:
Locked