čitav ovaj dio tribine je sesaru skandirao to što je skandirao.
a ti veljača prestani da iskrivljuješ moj post
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Ja ne iskrivljujem niciji post ..... Ko to kaze ? Navedi sta sam iskrivio i prepravio ti u postuBaltazar_khan wrote:ma nema šta, pojedinci, tri čovjeka![]()
čitav ovaj dio tribine je sesaru skandirao to što je skandirao.
a ti veljača prestani da iskrivljuješ moj post
ultima_palabra wrote:Ja sam prvi Sesaru psovao familiju i pleme škutorskoUstaše nisam pominjao, a nije se ni navijalo nešto slično... i zaslužio je majmun kad ulijeće klizeći s leđa na malom fudbalu, našao seljačke fore prodavati u Skenderiji
![]()
Inače ponovna dominacija na terenu i tribinama nad nemoćnim protivnikom pojačanim profi igračima malog fudbala i sudijskim dvojcem koji je ofirno šiljio![]()
Zeba nije mogao ponijeti sve pehare koje je primioooooooooo Zajko Zebaaaaaaaaa
ultima_palabra wrote:Ustaše nisam pominjao, a nije se ni navijalo nešto slično...
Ma nije niko ništa skandirao Sesaru, šta vam je... kao on bitan da mu se skandiraJThomas wrote:ja mislim da samo ovaj drugi red treći džep nije skandirao.
ali u nedostatku boljeg snimka, vjerovaćemo kolegi baltazaru...
ultima_palabra wrote: ali nikakvog navijanja NIJE BILO.
pa nismo bas svileet wrote:ultima_palabra wrote: ali nikakvog navijanja NIJE BILO.
Jah, mi smo svi gluhi
PLISEK JEL TE STID??? Pa ni Bajramski turnir nemozes uz pomoc pojacanja osvojiti ??? Idi vise i skrati muke nama koji volimo FK SARAJEVO !
. Nego sada i komentare na sa-x clancima uzimate kao relevantne ? Nenadjebivi ste.E taj što je ovo pisao je upućen u dešavanja u FK SARAJEVO, ko Mara u kriv .urac.ultima_palabra wrote:Komentar sa portala:PLISEK JEL TE STID??? Pa ni Bajramski turnir nemozes uz pomoc pojacanja osvojiti ??? Idi vise i skrati muke nama koji volimo FK SARAJEVO !
Nije buraz,Plisek je bio na klupi..jos je tu..treba nesto jos obaviti vezano za ekipu,pa ide onda na odmor u cehu.Dammme wrote:E taj što je ovo pisao je upućen u dešavanja u FK SARAJEVO, ko Mara u kriv .urac.ultima_palabra wrote:Komentar sa portala:PLISEK JEL TE STID??? Pa ni Bajramski turnir nemozes uz pomoc pojacanja osvojiti ??? Idi vise i skrati muke nama koji volimo FK SARAJEVO !
Plišani je već u Češkoj na odmoru. Dženo je vodio ekipu.
Sta je ponio iz Rusije,polovni karburator i cincilator od Kamaza i litru patoke koja lici na vodkuultima_palabra wrote:
Dammme wrote:E taj što je ovo pisao je upućen u dešavanja u FK SARAJEVO, ko Mara u kriv .urac.ultima_palabra wrote:Komentar sa portala:PLISEK JEL TE STID??? Pa ni Bajramski turnir nemozes uz pomoc pojacanja osvojiti ??? Idi vise i skrati muke nama koji volimo FK SARAJEVO !
Plišani je već u Češkoj na odmoru. Dženo je vodio ekipu.
E jebi ga onda je do mene. Zar nije danas trebao otići u Češku.-LIBERO- wrote:Nije buraz,Plisek je bio na klupi..jos je tu..treba nesto jos obaviti vezano za ekipu,pa ide onda na odmor u cehu.![]()
Citam maloprije ovdje postove..pa vi k'o djeca majke mi...![]()
![]()
O čemu ti momak? Nema ovo nikakve veze sa Rusijom, tema je bajramski turnir u SarajevuCorola wrote:Sta je ponio iz Rusije,polovni karburator i cincilator od Kamaza i litru patoke koja lici na vodkuultima_palabra wrote:
leet wrote:ultima_palabra wrote:Ustaše nisam pominjao, a nije se ni navijalo nešto slično...
Ne lazi
Ne znam zasto se raspravljate sa veljacom ? Lik ima 50+ godina i ponasa se k'o dijete na forumu.
Ocekujem da sad opet ponovi onaj izmijenjeni dio PAOKare
Ma boli tebe qrac, ti ionako ovo ne pratis!Corola wrote:Sta je ponio iz Rusije,polovni karburator i cincilator od Kamaza i litru patoke koja lici na vodkuultima_palabra wrote:
Ne kontam majstore što se ti smiješ. Ja bar priznam kad sam "ćorav", ali ti još nisi skontao da ne čuješ ili si dok je Sesar izvodio penal bio u WC-u.ultima_palabra wrote:Plišek je sjedio do Uščuplića u nekoj jakni i farmerkama... Nikola ga pročitao iz zapisnika kao šefa stručnog štaba, dok je na drugoj strani pročitao Memića, ne Amara.
Pa donekle si u pravu , i nije bas neke veze u Rusiji ni imao i to drugoj ligi.Zato se i vrnuo.ultima_palabra wrote:O čemu ti momak? Nema ovo nikakve veze sa Rusijom, tema je bajramski turnir u SarajevuCorola wrote:Sta je ponio iz Rusije,polovni karburator i cincilator od Kamaza i litru patoke koja lici na vodkuultima_palabra wrote:
![]()
Ne ide ti ovo baš, tivra se ti na temu o selektoru pa vrijeđaj i daj nadimke ko god se ne složi s tobom