Takav sam čovjek, sentimentalanGospoda Ministarka wrote:Kako si ostavljas otvorena vrata za tu "ergelu"![]()
MILF Vol.2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Šef
#126 Re: MILF Vol.2
- MyCore
#127 Re: MILF Vol.2
Vidim pocele su i konkretne ponudeGospoda Ministarka wrote:Kako si ostavljas otvorena vrata za tu "ergelu"![]()
-
Gospoda Ministarka
#128 Re: MILF Vol.2
Šef wrote:Takav sam čovjek, sentimentalanGospoda Ministarka wrote:Kako si ostavljas otvorena vrata za tu "ergelu"![]()
, meni je žao i poderane farmerke bacit' a kamoli tek tako otpisivat ljude.
A, dobro... takav je to odnos... prozima se sevapom s obje strane
@MyCore,
- Šef
#129 Re: MILF Vol.2
Bitno je da se prožima.Gospoda Ministarka wrote:
A, dobro... takav je to odnos... prozima se sevapom s obje strane![]()
-
Gospoda Ministarka
#130 Re: MILF Vol.2
A, fakat mi nece biti jasno koji bolesnik mora i on biti, da dobije erekciju na staru zenu od 50 godina...Šef wrote:Bitno je da se prožima.Gospoda Ministarka wrote: A, dobro... takav je to odnos... prozima se sevapom s obje strane![]()
- Šef
#131 Re: MILF Vol.2
Nisam o tome nikad razmisljao. gornjom glavom.Gospoda Ministarka wrote:A, fakat mi nece biti jasno koji bolesnik mora i on biti, da dobije erekciju na staru zenu od 50 godina...Šef wrote:Bitno je da se prožima.Gospoda Ministarka wrote: A, dobro... takav je to odnos... prozima se sevapom s obje strane![]()
![]()
- MyCore
#132 Re: MILF Vol.2
Eh tato ova tema nije prebacena na filozofijuGospoda Ministarka wrote:A, fakat mi nece biti jasno koji bolesnik mora i on biti, da dobije erekciju na staru zenu od 50 godina...Šef wrote:Bitno je da se prožima.Gospoda Ministarka wrote: A, dobro... takav je to odnos... prozima se sevapom s obje strane![]()
![]()
-
Gospoda Ministarka
#133 Re: MILF Vol.2
Ako krene u ovom pravcu, treba da se prebaci na zdravljeMyCore wrote:Eh tato ova tema nije prebacena na filozofijuGospoda Ministarka wrote: A, fakat mi nece biti jasno koji bolesnik mora i on biti, da dobije erekciju na staru zenu od 50 godina...![]()
Probaj razmisliti...Šef wrote:Nisam o tome nikad razmisljao. gornjom glavom.
Mah... to vjerovatno ne moze da bira pa daj sta das...
- slucajna
#134 Re: MILF Vol.2
Gospoda Ministarka wrote:A, fakat mi nece biti jasno koji bolesnik mora i on biti, da dobije erekciju na staru zenu od 50 godina...Šef wrote:Bitno je da se prožima.Gospoda Ministarka wrote: A, dobro... takav je to odnos... prozima se sevapom s obje strane![]()
![]()
I ja to vidim kao bolest,imam osjecaj,bar u ovom konkretnom slucaju,da bi on najradije spavao sa mamom,pa mu ovo dodje kao zamjena.
-
dječak sa šibicama
- Šef
#136 Re: MILF Vol.2
Ma joj tebe, ima žena od 50 godina koje dobro izgledaju, koje su sexy. Ne znam sad, trenutno mi na pameti samo Seada PalavrićGospoda Ministarka wrote:Ako krene u ovom pravcu, treba da se prebaci na zdravljeMyCore wrote:Eh tato ova tema nije prebacena na filozofijuGospoda Ministarka wrote: A, fakat mi nece biti jasno koji bolesnik mora i on biti, da dobije erekciju na staru zenu od 50 godina...![]()
![]()
Probaj razmisliti...Šef wrote:Nisam o tome nikad razmisljao. gornjom glavom.![]()
Mah... to vjerovatno ne moze da bira pa daj sta das...
- MyCore
#137 Re: MILF Vol.2
slucajna wrote:A, fakat mi nece biti jasno koji bolesnik mora i on biti, da dobije erekciju na staru zenu od 50 godina...Gospoda Ministarka wrote:Bitno je da se prožima.Šef wrote: A, dobro... takav je to odnos... prozima se sevapom s obje strane![]()
![]()
I ja to vidim kao bolest,imam osjecaj,bar u ovom konkretnom slucaju,da bi on najradije spavao sa mamom,pa mu ovo dodje kao zamjena.[/quote]
Dali to osjećam ljubomoru ?
-
Gospoda Ministarka
#138 Re: MILF Vol.2
Šefe, jedna je Suzana Mancic, jedna je Lepa Brena... jedna je Severina koju bih i ja bez ikakvih homoseksualnih sklonosti maznula
te starke koje se ovdje pominju su nase Senade, Šefike, Zumre... 
- Zelena Carapa
#139 Re: MILF Vol.2
eto sad i severina predje u te od 50??
sve je to relativno
sve je to relativno
- Šef
#140 Re: MILF Vol.2
Jedna je pa ti nabroja tri.Gospoda Ministarka wrote:Šefe, jedna je Suzana Mancic, jedna je Lepa Brena... jedna je Severina koju bih i ja bez ikakvih homoseksualnih sklonosti maznulate starke koje se ovdje pominju su nase Senade, Šefike, Zumre...
Mazno bih ja i Senadu, Šefiku, Zumru... ako izgledaju ko Suzana Mančić. Severinu neću ni da pominjem, to je skoro pa moja kategorija.
- slucajna
#141 Re: MILF Vol.2
[/quote]
[/quote]
Ljubomorna sam pravo,evo sve idem po gradu i trazim kakvog mladog ,ali mladjeg od njenog,da joj pokazem kako se to radi

Ljubomorna sam pravo,evo sve idem po gradu i trazim kakvog mladog ,ali mladjeg od njenog,da joj pokazem kako se to radi
-
Gospoda Ministarka
#142 Re: MILF Vol.2
Koliko Šefika i Zumra znas da izgledaju ko Suzana Mancic?Šef wrote:Mazno bih ja i Senadu, Šefiku, Zumru... ako izgledaju ko Suzana Mančić.
Nije mala stvar imati 40 god., a onako dobro izgledati...Zelena Carapa wrote:eto sad i severina predje u te od 50??![]()
- Šef
#143 Re: MILF Vol.2
Znam par njih koje izgledaju i bolje.Gospoda Ministarka wrote:Koliko Šefika i Zumra znas da izgledaju ko Suzana Mancic?Šef wrote:Mazno bih ja i Senadu, Šefiku, Zumru... ako izgledaju ko Suzana Mančić.
- Zelena Carapa
#144 Re: MILF Vol.2
I ja mislim da ih ima. To se one zene za koje mislis da su puno, puno mladje 
-
Gospoda Ministarka
#145 Re: MILF Vol.2
Ejh Šefe, imam i ja jednu takvu u kancelariji... ali vjeruj mi ona moze da bira... tako da bez privatnog preduzeceta, imena bitnog u politici i da pri tome dobro izgledas ta te nece ni zamjetiti.Šef wrote:Znam par njih koje izgledaju i bolje.Gospoda Ministarka wrote:Koliko Šefika i Zumra znas da izgledaju ko Suzana Mancic?Šef wrote:Mazno bih ja i Senadu, Šefiku, Zumru... ako izgledaju ko Suzana Mančić.
- crven_barjak
#146 Re: MILF Vol.2
Pa gospodjo...Gospoda Ministarka wrote:A, fakat mi nece biti jasno koji bolesnik mora i on biti, da dobije erekciju na staru zenu od 50 godina...Šef wrote:Bitno je da se prožima.Gospoda Ministarka wrote: A, dobro... takav je to odnos... prozima se sevapom s obje strane![]()
![]()
Kakvih teta ima u Tim godinama, ja Sam se zaljubio u mamu jedne djevojke sa kojom sam bio...kakva je to raskosna dama, a odrzavana k'o Maybach
Ooooo, mama mama, nikad te zaboraviti necu (jos da sam imao priliku ispostovati blistavu tetu, spomenik BiH joj za zivota digao
- Šef
#147 Re: MILF Vol.2
Ih kako bi ona pala na neobuzdani Šefov šarm...Gospoda Ministarka wrote:
Ejh Šefe, imam i ja jednu takvu u kancelariji... ali vjeruj mi ona moze da bira... tako da bez privatnog preduzeceta, imena bitnog u politici i da pri tome dobro izgledas ta te nece ni zamjetiti.
-
dječak sa šibicama
#148 Re: MILF Vol.2
Sto znaci da joj je izgled jedini adut.Gospoda Ministarka wrote:Ejh Šefe, imam i ja jednu takvu u kancelariji... ali vjeruj mi ona moze da bira... tako da bez privatnog preduzeceta, imena bitnog u politici i da pri tome dobro izgledas ta te nece ni zamjetiti.Šef wrote:Znam par njih koje izgledaju i bolje.Gospoda Ministarka wrote: Koliko Šefika i Zumra znas da izgledaju ko Suzana Mancic?
A kad izgubi izgled, za koju godinu a priroda je neumoljiva, ovaj sa privatnim preduzecetom, imenom i izgledom, ode do drugog cvijeta.
Svaka medalja ima i drugu stranu.
- Zelena Carapa
#149 Re: MILF Vol.2
Mislim da niko ne tvrdi da te zene ne mogu da biraju, posebno za ovo sto njima treba (pricamo samo o seksu zar ne?)Gospoda Ministarka wrote: Ejh Šefe, imam i ja jednu takvu u kancelariji... ali vjeruj mi ona moze da bira... tako da bez privatnog preduzeceta, imena bitnog u politici i da pri tome dobro izgledas ta te nece ni zamjetiti.
Itekako mogu da biraju - a za to sto one trebaju
-
Gospoda Ministarka
#150 Re: MILF Vol.2
Je**tecrven_barjak wrote:Pa gospodjo...
Kakvih teta ima u Tim godinama, ja Sam se zaljubio u mamu jedne djevojke sa kojom sam bio...kakva je to raskosna dama, a odrzavana k'o Maybach . Ne da Sam se lozio na nju...iijaaao , mjenjao BiH Megan Fox za nju, uz koju doplatu
Ooooo, mama mama, nikad te zaboraviti necu (jos da sam imao priliku ispostovati blistavu tetu, spomenik BiH joj za zivota digao )
Šefe, znas kako to ide... od sarmantijeg ima sarmantniji... ... A i kolegica iz ofisa zna da, ko s djecom spava upisanŠef wrote:Ih kako bi ona pala na neobuzdani Šefov šarm... Pala bi i Suzana Mančić a kamoli ta tvoja iz ofisa. 'Ta će kolegica.
se budi
dječak sa šibicama wrote:Sto znaci da joj je izgled jedini adut.