Pomozite da se monstrumi kazne III

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
zengi

#126 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by zengi »

Jos jedno (ne)djelo vogoscanskih lovaca koji za sebe tvrde da se oni ne bave lovom samo zato sto vole ubijati, nego zato sto vole prirodu i druzenje. Mene licno cudi sto se onda nisu upisali u izviđaće i sto ce im puske...

Ova neduzna majka je ubijena zajedno sa svojim kucetom dok je cekala da je neko nahrani.

Image

I naravno, gdje ne civilizovani manijaci bace nesto sto ubiju..... pogodili ste u POTOK.

Image
luna09

#127 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by luna09 »

pročitala sam za ovu jadnicu da je tri km trčala do naselja da donese hranu mladima, od ljudi se još i mogla skloniti al od monstruma nije.kažu lovačkom puškom ubijena :( :( :( . iza nje su ostala još dva mala bića ........pa onda kažu lovci humani :x :x :x možda i jesu ali ovim zločinom to ne pokazaše. a ako stvarno jesu onda nek istraže ko je ubi pa bar obraz nek operu ......ako im je išta poslije ovog od njega ostalo
Pasiflora

#128 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by Pasiflora »

Gamad smrdljiva! FUUUUUUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!
zvrk

#129 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by zvrk »

ljudi moji je li iko ovo prijavio?
sta je bilo sa tijelom psa???
zvrk

#130 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by zvrk »

Molim Vas sve dajte informacije pouzdane i da se opet nadje "djelo" u žiži javnosti i pomogne se u pronalaženju i kažnjavanju krivca...Dok je još svježe
frfi.

#131 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by frfi. »

opet su posuli nekakvo kuche malo u hrasnici kiselinom :x :x :x valjda ga je av mau smjestio i u bolnici je sad...ovo mi buraz rece-sad procitao negdje na netu... a ja fkt ne mogu da opet gledam tako neke slike i da ne dodjem sebi 2 3 dana :roll: :( :x
jaca-maca

#132 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by jaca-maca »

frfi. wrote:opet su posuli nekakvo kuche malo u hrasnici kiselinom :x :x :x valjda ga je av mau smjestio i u bolnici je sad...ovo mi buraz rece-sad procitao negdje na netu... a ja fkt ne mogu da opet gledam tako neke slike i da ne dodjem sebi 2 3 dana :roll: :( :x
A fakat me zanima otkud im te kiseline? Mozda jednog dana ustanu i odluce, danas cu kupiti kiselinu i politi psa? :shock:
A i ne vidim svrhu polivanja psa kiselinom :-?
alibaba_i_30_godina

#133 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by alibaba_i_30_godina »

Nisam nikako upucen u ova nova zlodjela, zaista zalosno sa onom gore majkom. Odakle njima dozvola da pucaju u te zivotinje, uostalom, iako su lovci, psi svakako ne spadaju u vrstu zivotinja nad kojima je dozvoljen lov?!

Prije nekoliko dana sam prosao pored nekoliko kucica, vidi se da nisu stari vise od mjesec dana, i zalosno u kakvom su okruzenju. Poduzeo bih nesto, ali nazalost nemam slobodan prostor da ih zadrzim.

Ipak, jos uvijek sam za efikasno rjesenje problema silnih lutalica, ali to ne znaci da sam za njihov lov i smrt.
Cholina_Lokica

#134 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by Cholina_Lokica »

frfi. wrote:opet su posuli nekakvo kuche malo u hrasnici kiselinom :x :x :x valjda ga je av mau smjestio i u bolnici je sad...ovo mi buraz rece-sad procitao negdje na netu... a ja fkt ne mogu da opet gledam tako neke slike i da ne dodjem sebi 2 3 dana :roll: :( :x
Ma nije opet, to je neko na fejsu objavio svuda kao desilo se, a u stvari je objavio Boli, psa kojeg smo svi vec vidjeli.... Malo se neko zajebao da prostite
frfi.

#135 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by frfi. »

znam da se desavalo to isto nekad prije, a kazem-nisam gledala clanak jer vise stvarno ne mogu....

haj bar se nije desilo OPET :roll: :x :(
Pasiflora

#136 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by Pasiflora »

U 13,30 na RCG-u tema o najnovijem i svim ostalim zlostavljanjima pasa...
zengi

#137 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by zengi »

Vogošćansko udruzenje manijaka sa puškama koje se inace oficijalno zove "lovacko drustvo lane" je juce opet ubilo naj manje dva psa. Dva su nadjena a mozda ih je jos bilo.
Jedan od tih pasa je bio ranjen i manijak ga je ostavio da se tako muci jer mu je bilo ili zao drugog metka ili je jednostavno volio da ga ostavi tako da se muci. Pas je nadjen nepokretan pa nema sumnje u to da je pao na istom mjestu gdje je bio pogodjen i nije mogao da bjezi.
Neko je pozvao drugog manijaka iz istog udruzenja da mu skrati muke sto je manijak i ucinio.
Znaci imamo dvije vrste naoruzanih manijaka u tom udruzenju. Jedni malo manji a drugi malo veci manijaci.

Posebno je perverzno kad vidimo da se ovakva manijacka udruzenja nazivaju ovako slatkim imenima kao sto je lane isto kao da oni pomazu uzgoju lanadi a ne njihovom masakriranju.

Mnoga od tih udruzenja manijaka koja naoruzana hodaju po sumi, mahom pjani ko crna zemlja, pa onda tako pjani i nafurani pricama u ubijanju sjedu jos za volan kad podju kuci imaju jako slatka imena kao sto je "lane" ili "zeko".
To naravno nije nista novo.
Sicno se nesto pojavljuje i u SS Einsac trupen (odredi za masovne eliminacije) koji su dan na koji su ubili stotine djece u Poljskoj nazvali "dan djece".
Isto je to kao dan pionira samo sto se ne vezu mareme i ne stavljaju kape, nego se ubija iz mitraljeza i masinki.

Na zalost u ovoj drzavi je dozvoljeno hodati okolo naoruzan i pijan ko crna zemlja i ubijati i divlje i domace zivotinje (sve sto je zivo) ali nije dozvoljeno setati i uzivati u prirodi sa svojim psom jer plasis zivotinje koje oni hoce da ubijaju.

Ova drzava stiti prava ljudi da ubijaju a ljudima koji nece da ubijaju i hoce da uzivaju u zivim bicima to pravo uskracuje. Cak su i kazne predvidjene za uzivanje u prirodi upravo zato sto ometa ljude koji hoce da loču i ubijaju pa onda jos malo locu, pricaju o ubijanju i onda u tako blazenom stanju sjednu za volan kad krenu kuci.

Tu ih ceka njihova citava familija i njihova djeca kad cuju da pijani otac dolazi izlete njemu u susreti i pitaju tata tata jesil sta ubijo?
Ako jeste, nigdje karaja njihovoj sreci. Oni odmah izvade mrtvu zivotinju iz gepeka i dive se svom ocu kako ju je vjesto ubijo i misle "i ja cu hodati po sumi pijan i naoruzan i ubijati zivotinje kad porastem.

Gledao sam klip na mobitelu i to bas od jednog clana vogoscanskog udruzenja pijanih i naoruzanih manijaka (inace visoko cijenjen medju njima) kako se njegov jednogodisnji unuk igra sa mrtvom srnom. Vuce je za rogove i usi dok ga presretna nana drzi i cvate od ponosa.
Da ste samo vidjeli kako je tek deda sijao od ponosa i dike. Uci njega dedo dok je jos tako mali da gaji ljubav prema ubijenim zivotinjama.
Meni je drago bilo vidjeti da ce tradicija da se nastavi.

Vjerovatno ce neko tokom dana postaviti slike mrtvih pasa.
Stojadin

#138 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by Stojadin »

zagazaga wrote:FOTO/ JOŠ JEDAN SLUČAJ MUČENJA ŽIVOTINJA U SARAJEVU: U naselju Čengić Vila pas posut vrelim uljem

Da pojedini građani Sarajeva, ako ih uopšte možemo tako nazvati, ponovo uzimaju stvari u svoje ruke kad su u pitanju psi lutalice govori i nam novi slučaj mučenja životinja. Naime, nepoznata osoba je u sarajevskom naselju Čengić Vila psa posula vrelim uljem

Pas je nakon dojave odveden veterinaru gdje mu je rana sanirana. Veterinar je utvrdio da su opekotine nastale nakon što je neko psa posuo vrelom tekućinom, najvjerovatnije uljem.

Napominjemo da je ovo još samo jedan u nizu slučaja zlostavljanja životinja u glavnom gradu BiH, da te da nas svakih nekoliko dana iznova zapanji ljudska brutalnost kada su u pitanje životinje koje žive na ulici.

Koristeći se izgovorom da država i nadležni organi ne rade ništa po pitanju uklanjanja pasa lutalica s ulica, građani sve češće uzimaju 'stvari u svoje ruke' pa životinje ispred svojih kuća i zgrada truju, polijevaju kiselinom i vrelim uljem što svakako nije preuveličavanje s obzirom da su takvi događaji dokumentovani i više puta objavljivani u medijima.

Činjenica je da problem s napuštenim životinjama u Sarajevu postoji, ali isto tako je i činjenica da je zlostavljanje i ubijanje pasa u BiH zabranjeno zakonom, te kao takvo i kažnjivo.

Nažalost, svijest građana o ovom problemu se neće promijeniti dok, po svemu sudeći, isti ne počnu snositi posljedice za svoje postupke. Dodatnu teškoću zadaje i to da se na mnogim forumima i socijalnim mrežama ljudi sami organizuju i pozivaju jedni druge na nezakonite akcije uklanjanja životinja s ulica.

Image
Image
Image
jebo mater svoju bolesnu fuj :x :x
frfi.

#139 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by frfi. »

bebica mala... :(
pa kako mogu tako muciti ziva bica, da ga je ubio lakse bi bilo i njemu i psu, ovakvo muciti ziva bica mogu samo psihopate proklete koji ce to sutra i covjeku(razumnom zivom bicu :x ) uraditi....
nema tugi kraja u ovom gradu... :(
Melodicni

#140 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by Melodicni »

Psi se jednostavno moraju skloniti sa ulice.Nije rijesenje da ih ljudi poljevaju kiselinama uljem i cime vec sve ne.A nije ni dobro da hodaju ulicom i ujedaju.Ljudi gube razum a psi se ponasaju kao i svaka druga zivotinja.
Landa

#141 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by Landa »

Postovana osobo koja je prosula vrelo ulje na zivo bice sa zutim krznom i ljesnjak ocima,

Imam potrebu da ti se obratim pa se nadam da ces na ovaj nacin mozda procitati ove redove. Ja ne znam ko si i kako je doslo do ovog cina. Mozda si dijete i mozda istrazujes granice boli, smrti i zivota. Nadam se da ti je ovo bila prva i posljedna lekcija. Da si se zaprepastio/la boli i shoka koje je psic dozivio. Da si se uvjerio/la koliko mi ljudi imamo moci da nanosimo patnju ali da si se i prepao/la, i plakao/la onako djecije iskreno. Da si se pokajao/la. Shvatio da smo mocniji od zivotinja i da su nihovi zivoti, radost, i muka u nasim rukama i da ti vise nece pasti na um da ucinis takvo sto bilo kojem zivom bicu. To mi je jedina nada.

Ako si odrastao/la, sve trazim neko objasnjenje za tvoj cin jer svasta se moze desiti pa da covjek digne ruku cak i na svog rodjenog. Jbg, ljudi smo, grijesimo. Sta god da smislim i koje god objasnjenje da nadjem ti nisi izvrsio svoju duznost kao covjek, zivo bice sa razumom i osjecajima. Naravno, polazeci od toga da si osoba bez psihickih problema.

Dostojanstvo…Iskreno, pored toga sto vidim patnju zivotinje u rani koju si joj nanio i sjetnim ocima kojim gleda, boli me kad vidim da je jos jedan covjek pao na testu zivota i izgubio dostojanstvo i jedan dio sebe. Jer kad si u stanju uciniti nesto takvo jedan dio tebe je zasigurno umro. Jedan dio tebe kao dobre i casne osobe je zauvijek nestao, za tebe, za mene, za Bosnu, za covjecanstvo. Kad more odnese jedan kamen sa obale, nije samo obala ga izgubila, vec citavom kontinentu je odnesen u nepovrat. Tvoj kamen je dostojanstvo. Dostojanstvo covjeka obdarenog razumom i emocijama da bira da bude iskren, prepozna i bira pravi put iako je trnovit, da daje dio sebe za bolje sutra. Da ne radi drugima sto ne bi sebi pozelio.

Hrabrost…Za ovaj cin koji si pocinio/la trebalo je puno hrabrosti. Hrabrosti da se suocis sam sa sobom poslije. Sigurnosti da poznajes sebe tako dobro da ces moci zaspati nakon sto cujes tu bol. Kad vidis nevjericu u ocajnim i zaprepastenim ocima u kojima si ti bog i gospodar. Hrabrost da znas da kad god vidis pseto na cesti nece ti se vratiti flashback agonije koju si prouzrokovao. Svaka ti cast!

Hrabrosti ti ne nedostaje, to je ocigledno. Jedino sto ti mogu pozeljeti je da tu hrabrost upotrijebis da vratis svoj kamen dostojanstva, a kad i ako ga vratis da ga cvrsto drzis, hranis, oblikujes i da ga nikad vise ne bacis tako olako kao sto si ga nekoc zafrljacio sa serpom vrelog ulja.
Ali sve se bojim da je uzalud.
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#142 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by antimobbing »

Naš narod ne vidi dalje od svoga nosa.

Psi uopće nisu krivi već su glavnu odgovornost snose LJUDI ....

Krivi su oni koji su tražili i posebno oni koji su donijeli Zakon, a da nisu stvoreni uvjeti za provođenje istog.

Drugo, skrenuo bih pažnju svima koji se bave zaštitom životinja da ste upravo vi gospodo svojom lakoumnošću i nepromišljenošću doprinijeli da se danas ovako okrutno muče i umaraju do smrti životinje.

Zašto?

Zato što ste tražili Zakon o zaštiti životinja u zemlji u kojoj nisu sposobni zaštiti građane, a da ne govorimo o životinjama.

Putem jumbo plakata bi trebalo apelirati na ove primitivce da prestanu sa nasiljem nad nevinim životinjama jer ISKLJUĆIVA krivica je na LJUDIMA!!!

Zato građani hitno PRESTANITE sa napadima na pse!!!

KRIVAC su LJUDI iz udruženja koji su se borili za Zakon a posebno oni koji su donijeli isti, a nisu stvorili uvjete za provođenje istog.

Prija rata šintori su ubijali pse a danas ih građani zbog vašeg Zakona muče i umaraju do smrti.

Što je gore?
Cholina_Lokica

#143 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by Cholina_Lokica »

antimobbing wrote:
KRIVAC su LJUDI iz udruženja koji su se borili za Zakon a posebno oni koji su donijeli isti, a nisu stvorili uvjete za provođenje istog.

Prija rata šintori su ubijali pse a danas ih građani zbog vašeg Zakona muče i umaraju do smrti.

Što je gore?
:zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz:
Jebo masone sta su ljubitelji zivotinja i kakv oni uticaj u svijetu imaju
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#144 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by antimobbing »

Cholina_Lokica wrote:
antimobbing wrote:

Što je gore?
:zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz:
Jebo masone sta su ljubitelji zivotinja i kakv oni uticaj u svijetu imaju
Nemoj tako treba biti iskren i priznati grešku.

Ljudi iz udruženja za zaštitu životinja su vjerovatno imali najbolje namjere ali kao posljedicu donošenja Zakona napravili su neviđene traume prvo samim životinjama a zatim ljudima.

Posebnu odgovornost snose oni koji su ovaj Zakon donijeli a nisu napravili uvjete za povođenje istog.

Stoga bih opet apelirao na građane da ne napadaju nevine životinje jer one nisu krive već LJUDI !!!
Pasiflora

#145 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by Pasiflora »

@Łanda, prekrasno receno :thumbup: Predlozila sam tvoj post za The best of SA-x forum.
Ako se nekome svidja, molim da ovo podrzi...
Cholina_Lokica

#146 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by Cholina_Lokica »

antimobbing wrote:Nemoj tako treba biti iskren i priznati grešku.

Ljudi iz udruženja za zaštitu životinja su vjerovatno imali najbolje namjere ali kao posljedicu donošenja Zakona napravili su neviđene traume prvo samim životinjama a zatim ljudima.

Posebnu odgovornost snose oni koji su ovaj Zakon donijeli a nisu napravili uvjete za povođenje istog.

Stoga bih opet apelirao na građane da ne napadaju nevine životinje jer one nisu krive već LJUDI !!!
Nasilje nad zivotinjama, a Boga mi i ljudima, jer je usko povezano, se nije preko noci stvorilo tu, oduvijek je prisutno samo je razlika sto se sad daje veci medijski prostor tome i sto u zadnje vrijeme eskalira, s obzirom da se ne posvecuje paznja nikakvoj prevenciji nasilja, agresivnosti, te posebna paznja se ne pridaje odgoju. Sa tim nema nikakve veze ni zakon, ni peta ni deseta stvar...
frfi.

#147 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by frfi. »

Pasiflora wrote:@Łanda, prekrasno receno :thumbup: Predlozila sam tvoj post za The best of SA-x forum.
Ako se nekome svidja, molim da ovo podrzi...
slazem se za najbolji post :thumbup:

samo sto se bojim da od pronalaska dostojanstva nema nista.... preduboko smo zaglibili :-? :roll: :(
sta je sa psom?
leo_

#148 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by leo_ »

Landa wrote:Postovana osobo koja je prosula vrelo ulje na zivo bice sa zutim krznom i ljesnjak ocima,

Imam potrebu da ti se obratim pa se nadam da ces na ovaj nacin mozda procitati ove redove. Ja ne znam ko si i kako je doslo do ovog cina. Mozda si dijete i mozda istrazujes granice boli, smrti i zivota. Nadam se da ti je ovo bila prva i posljedna lekcija. Da si se zaprepastio/la boli i shoka koje je psic dozivio. Da si se uvjerio/la koliko mi ljudi imamo moci da nanosimo patnju ali da si se i prepao/la, i plakao/la onako djecije iskreno. Da si se pokajao/la. Shvatio da smo mocniji od zivotinja i da su nihovi zivoti, radost, i muka u nasim rukama i da ti vise nece pasti na um da ucinis takvo sto bilo kojem zivom bicu. To mi je jedina nada.

Ako si odrastao/la, sve trazim neko objasnjenje za tvoj cin jer svasta se moze desiti pa da covjek digne ruku cak i na svog rodjenog. Jbg, ljudi smo, grijesimo. Sta god da smislim i koje god objasnjenje da nadjem ti nisi izvrsio svoju duznost kao covjek, zivo bice sa razumom i osjecajima. Naravno, polazeci od toga da si osoba bez psihickih problema.

Dostojanstvo…Iskreno, pored toga sto vidim patnju zivotinje u rani koju si joj nanio i sjetnim ocima kojim gleda, boli me kad vidim da je jos jedan covjek pao na testu zivota i izgubio dostojanstvo i jedan dio sebe. Jer kad si u stanju uciniti nesto takvo jedan dio tebe je zasigurno umro. Jedan dio tebe kao dobre i casne osobe je zauvijek nestao, za tebe, za mene, za Bosnu, za covjecanstvo. Kad more odnese jedan kamen sa obale, nije samo obala ga izgubila, vec citavom kontinentu je odnesen u nepovrat. Tvoj kamen je dostojanstvo. Dostojanstvo covjeka obdarenog razumom i emocijama da bira da bude iskren, prepozna i bira pravi put iako je trnovit, da daje dio sebe za bolje sutra. Da ne radi drugima sto ne bi sebi pozelio.

Hrabrost…Za ovaj cin koji si pocinio/la trebalo je puno hrabrosti. Hrabrosti da se suocis sam sa sobom poslije. Sigurnosti da poznajes sebe tako dobro da ces moci zaspati nakon sto cujes tu bol. Kad vidis nevjericu u ocajnim i zaprepastenim ocima u kojima si ti bog i gospodar. Hrabrost da znas da kad god vidis pseto na cesti nece ti se vratiti flashback agonije koju si prouzrokovao. Svaka ti cast!

Hrabrosti ti ne nedostaje, to je ocigledno. Jedino sto ti mogu pozeljeti je da tu hrabrost upotrijebis da vratis svoj kamen dostojanstva, a kad i ako ga vratis da ga cvrsto drzis, hranis, oblikujes i da ga nikad vise ne bacis tako olako kao sto si ga nekoc zafrljacio sa serpom vrelog ulja.
Ali sve se bojim da je uzalud.
Svaka cast! S tim da bi bilo dobro da "more odnese ovaj kamen"- misleci pritom na ovog kretena. siguran sam da nikome vishe ne bi nedostajao.

Poruka ostalima, koji se uzdaju u opstinu i opstinare. Ljudi moji, prestanite zjevati bez veze, vas glas se ne cuje i nece se cuti. Prestanite se i zajebavati bez potrebe. Znate li vi ko uopste sjedi u tim foteljama i znate li vi da neki nacelnici nemaju ni srednju zavrsenu, da su ratni profiteri, da voze po dva-tri auta od po 50+ hiljada KM, da su oni na tim pozicijama samo zato sto su pokazali da ako ih se stavi na te pozicije, da nece uraditi nista korisno? znate li vi da oni jednostavno nemaju moral, nemaju potrebu da se odazovu na apel, da njih boli uho kako cete vi glasati na iducim izborima, jer oni ce naci sebi mjesto, da njih ne zanima sto ce biti u novinama, na forumima i sl. ? Ljudi moji, "nije njihova duznost" jer njih boli ona stvar za nama. Ljudi, mozete se jedino okupljati i skupa raditi. ja cu se pridruziti bilo kojoj nevladinoj organizaciji za pomoc zivotinja, koja ne bude primala novac kao pomoc. Osnujte ljudi organizaciju u kojoj ce doci 100 pojedinaca sa svojim alatom i materijalom i izgraditi kucice za pse svojim rukama ili ce otici i kupiti vec gotove, ali pojedinacno, za svoje pare i ni u cije ime. Halalite, ali N I K O M od vas ja ne vjerujem dovoljno da mu dam pare i da on nesto pomaze u moje ime. Nisam vam ja kriv sto spadate (kao i ja sto spadam) u narod koji bi radije haramine nego zlata.
antimobbing

#149 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by antimobbing »

Cholina_Lokica wrote:
antimobbing wrote:Nemoj tako treba biti iskren i priznati grešku.

Nasilje nad zivotinjama, a Boga mi i ljudima, jer je usko povezano, se nije preko noci stvorilo tu, oduvijek je prisutno samo je razlika sto se sad daje veci medijski prostor tome i sto u zadnje vrijeme eskalira, s obzirom da se ne posvecuje paznja nikakvoj prevenciji nasilja, agresivnosti, te posebna paznja se ne pridaje odgoju. Sa tim nema nikakve veze ni zakon, ni peta ni deseta stvar...
Upravo tako. :thumbup:

Vezano za psihološko nasilje nad ljudima o tome smo zajedno napisali na stotine stranica: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =1&t=69907 ... evo baš na ovom forumu i opet nikom ništa.

Preživio sam rat i svašta sam svojim očima vidio.

Poslije rata sam prestao gledati filmove sa nasiljem a da ne spominjem ostalo.

Stoga, opet po hiljadu puta apeliram na građane NE DIRAJTE NEVINE ŽIVOTINJE jer one nisu uopće krive već LJUDI !!!

(NE)LJUDI SU KRIVI – NE PSI !!!

Shvatite to već jednom ...
Creasy

#150 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by Creasy »

Apelima se ne mogu sprijeciti ovi manijaci sto zlostavljaju zivotinje, nego samo kaznama. Njihov plitki um ne moze da shvati poentu ovoga o cemu @Landa pise... Takvi razumiju samo zakon sile i represiju. Stoga, kad god vidite nesto slicno, obavjestite policiju ili slikajte manijaka i okacite ga ovde da ga svi vidimo kako izgleda. :x
Post Reply