The Maniacs

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#126 Re: The Maniacs

Post by ultima_palabra »

Babo :lol:
Image
JThomas

#127 Re: The Maniacs

Post by JThomas »

vaistinu babo :D

nije ni čudo majke mi :D
smoki_choko

#128 Re: The Maniacs

Post by smoki_choko »

babo joj je poznat kao kradljivac gradske korpe za smece :lol: :lol: :lol:
Tvrtko II Kotromanić

#129 Re: The Maniacs

Post by Tvrtko II Kotromanić »

i babo voli po jegerima :D
Rookie

#130 Re: The Maniacs

Post by Rookie »

Slika kojom Rumuni najavljuju dolazak navijača BiH.

Image

http://www.sport.ro/nationala/bosniacii ... -care.html
Bianconeri1988

#131 Re: The Maniacs

Post by Bianconeri1988 »

Zna li neko ishod onog sastanka između ovih naših navijačkih podgrupa!? Bilo je govora o pomirenju čini mi se...
Charuga
Globalni moderator

#132 Re: The Maniacs

Post by Charuga »

Bianconeri1988 wrote:Zna li neko ishod onog sastanka između ovih naših navijačkih podgrupa!? Bilo je govora o pomirenju čini mi se...
Sumnjam da neko zna a da i zna mislim da tome nije mjesto na ovom forumu. Ima nesto sto je "nase" i sto treba da ostane medju "nama".

;-)
rossoner

#133 Re: The Maniacs

Post by rossoner »

Plavih_11 wrote:
Bianconeri1988 wrote:Zna li neko ishod onog sastanka između ovih naših navijačkih podgrupa!? Bilo je govora o pomirenju čini mi se...
Sumnjam da neko zna a da i zna mislim da tome nije mjesto na ovom forumu. Ima nesto sto je "nase" i sto treba da ostane medju "nama".

;-)
Moze li mi neko reci sta se tacno smije pisati po ovoj temi? MIslim ako ne mozes pisati o navijacima na temi FK Zeljeznicar, otvori se ova tema i onda opet ne mozes. Ne kontam Stole majke mi. Mislim, nije covjek sad pricao o nekim kriminalcima i sta ja znam, samo pitao ono sto interesuje i mene i svakog navijaca da li su se navijacke podgrupe ujedinile na pravi nacin? Jer hocemo svi da gledamo pun i ponosan Jug, kao prosle godine recimo. Sta je tu lose ? Zivi bili! :thumbup:
ganjeta

#134 Re: The Maniacs

Post by ganjeta »

Mozes pisati o navijacima,pored svim zavrzlama otvorena tema o Manijacima :thumbup: .Ne treba pisati o tim bitnim stvarima unutar grupe da bi svi moga Želje dusmani to citali jer ih se ne tice.Ziv bio.
Charuga
Globalni moderator

#135 Re: The Maniacs

Post by Charuga »

ganjeta wrote:Mozes pisati o navijacima,pored svim zavrzlama otvorena tema o Manijacima :thumbup: .Ne treba pisati o tim bitnim stvarima unutar grupe da bi svi moga Želje dusmani to citali jer ih se ne tice.Ziv bio.
To je to .. :thumbup:
Za zivot cijeli

#136 Re: The Maniacs

Post by Za zivot cijeli »

pa ako ko zna moze na pp
rossoner

#137 Re: The Maniacs

Post by rossoner »

Plavih_11 wrote:
ganjeta wrote:Mozes pisati o navijacima,pored svim zavrzlama otvorena tema o Manijacima :thumbup: .Ne treba pisati o tim bitnim stvarima unutar grupe da bi svi moga Želje dusmani to citali jer ih se ne tice.Ziv bio.
Uredu. Svaka cast na odgovoru. Posteno je to. Ali par puta sam pitao na PP opet svi bi da šute. Haj' nema veze. Uzdravlje braćo!
Charuga
Globalni moderator

#138 Re: The Maniacs

Post by Charuga »

rossoner wrote:
Plavih_11 wrote:
Uredu. Svaka cast na odgovoru. Posteno je to. Ali par puta sam pitao na PP opet svi bi da šute. Haj' nema veze. Uzdravlje braćo!
Ne suti niko sto nece da ti kaze nego sto ne zna ..
ganjeta

#139 Re: The Maniacs

Post by ganjeta »

A jesi neki dosadan covek,but me nerviras :D
kantazasmece

#140 Re: The Maniacs

Post by kantazasmece »

Kako god okrenes tica se mora otjerati kao i njegovi dobrinjci ;)
Rookie

#141 Re: The Maniacs

Post by Rookie »

Šta god da bude, ja neću na jug ako tu bude iko ko je imao ikakve veze sa prodajom transparenta. Ili paljenjem udruženja, stolica na jugu...
ganjeta

#142 Re: The Maniacs

Post by ganjeta »

Pisete stvari koje nisu za ovog foruma,i usput jos niste upuceni ;-)
riko-ga

#143 Re: The Maniacs

Post by riko-ga »

ganjeta wrote:Pisete stvari koje nisu za ovog foruma,i usput jos niste upuceni ;-)
Uputi nas.Posto sina pustam na Jug veoma me interesuje sta se desava.Ako nemoze ovdje moze na pp ko god zna istinu ili da me uputi na pravu adresu.Jeli to udruzenje,Tica,ili neka podgrupa.Samo da znam kad cu ponovo djete smjeti pustiti na Jug a da ne gledam sa Sjevera ima li belaja na Jugu vec da na miru tekmu gledam.

Zabrinuti roditelj!
Rookie

#144 Re: The Maniacs

Post by Rookie »

Ma zaboli me, uostalom. I Željo i Manijaci će uvijek biti veći i od svakog igrača i navijača. I uvijek će borba na terenu i pošten odnos kluba prema navijačima napuniti tribine, bez obzira na bilo kakve razmirice između bilo kakvih frakcija. Nisam doduše ni upućen, pa se nisam ni trebao upuštati u ovu raspravu. Ne zanima me. Nisu veći ni od kluba, ni od skupine. :mrgreen:
Za zivot cijeli

#145 Re: The Maniacs

Rookie wrote:Ma zaboli me, uostalom. I Željo i Manijaci će uvijek biti veći i od svakog igrača i navijača. I uvijek će borba na terenu i pošten odnos kluba prema navijačima napuniti tribine, bez obzira na bilo kakve razmirice između bilo kakvih frakcija. Nisam doduše ni upućen, pa se nisam ni trebao upuštati u ovu raspravu. Ne zanima me. Nisu veći ni od kluba, ni od skupine. :mrgreen:
Naravno da nisu,al ipak ti problemi tjeraju raju s tribine i Manijaci se nalaze daleko ispod onoga gdje trebaju da budu.
Arma-Sarma

#146 Re: The Maniacs

Post by Arma-Sarma »

Za zivot cijeli wrote:
Rookie wrote:Ma zaboli me, uostalom. I Željo i Manijaci će uvijek biti veći i od svakog igrača i navijača. I uvijek će borba na terenu i pošten odnos kluba prema navijačima napuniti tribine, bez obzira na bilo kakve razmirice između bilo kakvih frakcija. Nisam doduše ni upućen, pa se nisam ni trebao upuštati u ovu raspravu. Ne zanima me. Nisu veći ni od kluba, ni od skupine. :mrgreen:
Naravno da nisu,al ipak ti problemi tjeraju raju s tribine i Manijaci se nalaze daleko ispod onoga gdje trebaju da budu.
Nešto na Koševu i u Zenici nisam vidio da smo ispod onog što trebamo biti. Takvi smo odradili dvije najbolje utakmice u državi, a ti prestani pisati više nebuloze po forumima!
ganjeta

#147 Re: The Maniacs

Post by ganjeta »

riko-ga wrote:
ganjeta wrote:Pisete stvari koje nisu za ovog foruma,i usput jos niste upuceni ;-)
Uputi nas.Posto sina pustam na Jug veoma me interesuje sta se desava.Ako nemoze ovdje moze na pp ko god zna istinu ili da me uputi na pravu adresu.Jeli to udruzenje,Tica,ili neka podgrupa.Samo da znam kad cu ponovo djete smjeti pustiti na Jug a da ne gledam sa Sjevera ima li belaja na Jugu vec da na miru tekmu gledam.

Zabrinuti roditelj!
Neka ga jos na sjeveru neko vrijeme,ako kisa padne bar se ne sikiras :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#148 Re: The Maniacs

Post by Charuga »

Lijepo je receno da se ne pise svasta po forumu ali izgleda da to ne vrijedi. Necete nista rijesiti time sto cete pisati ovde o tim problemima. Ovo je samo FORUM!

Ako nemate o cemu pisati nemojte ni o tome zivi bili. Pobrisao sam dosta postova a ako se nastavi istim tempom tema ce malo otici pod kljuc dok se ne ohlade oni koji su krenuli sa prozivkama.
Za zivot cijeli

#149 Re: The Maniacs

Arma-Sarma wrote:
Za zivot cijeli wrote:
Nešto na Koševu i u Zenici nisam vidio da smo ispod onog što trebamo biti. Takvi smo odradili dvije najbolje utakmice u državi, a ti prestani pisati više nebuloze po forumima!
Dvije utakmice,a utakmice kod kuce protiv Slavije,Zrinjskog po 500 ljudi u C sektoru al haj ako ti tako kazes nista vise necu pisat.
Charuga
Globalni moderator

#150 Re: The Maniacs

Post by Charuga »

Cinjenica je da nesto nije stomalo na jugu ove sezone i to se ne moze sakriti nikako. To je mogao vidjeti svako ko je bio na utakmicama. Nadat je se da ce se to sve rjesiti do pocetka sljedece sezone. ALI o tome ne mozemo raspravljati ovde, i to je ono sto govorim svo vrijeme. Nismo kompetentni jer nismo u tom "jezgru".
Post Reply