Cipelice, cipelice..

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
ALexis
Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.

#126 Re: Cipelice, cipelice..

Post by ALexis »

uggsice su zakon!

mozes napokon biti u jako toploj obuci a uz to da super izgledas! :-D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#127 Re: Cipelice, cipelice..

Post by ladyblue18 »

Uggsice :( moja bolna tacka, kod nas se nema kupiti original, a s neta ne bih da narucujem, a jos uvijek mi je i puno para dati za njih.
Ali imat cu ih jednom. :twisted: :D
ALexis
Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.

#128 Re: Cipelice, cipelice..

Post by ALexis »

nepropusne su 360 KM , vijeh u alti... nisu ugg vec neke druge... ne mogu se sjetit

:roll:

ladyblue18

#129 Re: Cipelice, cipelice..

Post by ladyblue18 »

ALexis wrote:nepropusne su 360 KM , vijeh u alti... nisu ugg vec neke druge... ne mogu se sjetit

Sicha. :-) :D
respo

#130 Re: Cipelice, cipelice..

Post by respo »

definitivno otvaram radnju zenske obuce i torbi :)
ranija

#131 Re: Cipelice, cipelice..

Post by ranija »

Konacno tema o cipelama, mojoj opsesiji :-)))). zadnji dinar dajem za cipele, i to akom su neke lude boje, pa uz to jos i visoka peta, moje su!
Imam poseban dio ormara samo za moju opsesiju, koja vec pocinje ici na zivce mojim frendicama, pa cak i porodici al sta cu...neko pije, neko pusi, ja radim sve to jos kupujem cipeleeee.
Uzivam u vasim fotkama i drago mi je da nas ima sto vise!

PS. iz Londona sam se skoro vratila sa 15 pari
*mima*

#132 Re: Cipelice, cipelice..

Post by *mima* »

malo se hvalimo...aaaaaaaaaa
Nadinka

#133 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Nadinka »

ladyblue18 wrote:Uggsice :( moja bolna tacka, kod nas se nema kupiti original, a s neta ne bih da narucujem, a jos uvijek mi je i puno para dati za njih.
Ali imat cu ih jednom. :twisted: :D
Ja sam zbog toga uzela one Replay ala uggsice :) u stvari, slagah, nisma uzela nego dobila, mislila sam se daih kupim, bile su 270 , sad su na snizenju, ali ja sam ih se bas nanosala i definitivno se isplate, bas ono moze ti biti toplo i udobno a jos uvijek licis na nesto :D
Gospoda Ministarka

#134 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Gospoda Ministarka »

alemaa wrote:Pocasti nas slikom tog blaga
Slazem se, daj nam slikica... u ostalom ajmo zene slike svoje obuce. :D
respo

#136 Re: Cipelice, cipelice..

Post by respo »

sanabe wrote:
respo wrote:definitivno otvaram radnju zenske obuce i torbi :)

de mi nabavi jedne ovak'e :mrgreen:
Image
250 maraka i tvoje su
alica.k

#137 Re: Cipelice, cipelice..

Post by alica.k »

alemaa wrote:Ove imam al misleci da kao kod UGG classic short bolje uzeti broj vece..kod ovih to nije isto..i narucila broj vece i klapaju
nesto si se ti zeznula, ugg classic se uzimaju broj manje a ne vece.

moje su propustale, iako sam se ubjedjivala da ne propustaju. na kraju sam odustala od tog preskupog sranja (jesu one simpa al samo za suhog vremena, a u nasem sarajevu to ne prolazi), i uzela normalne cizme.
eluna

#138 Re: Cipelice, cipelice..

Post by eluna »

radnja u BBI u prizemlju je UNITED NUDE .... googlajte i pogledajte kolekciju, mada, ne može se sve nabaviti u sarajevu, ali ako neko hoće da poruči, neka javi na pp :)

ja imam ove

https://www.unitednude.com/shop/product ... ght-mix-97

i ne izvlačim se iz njih ..... jedini je problem što su ponekada - i to u zagrijanim prostorijama - pretople pa se mogu oznojiti noge ............. za ostalo mogu reći samo da vrijede svake banke :thumbup:

ne znam postaviti fotku pa zato samo link, oprostite :D
Zelena Carapa

#139 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Zelena Carapa »

ranija wrote:Konacno tema o cipelama, mojoj opsesiji :-)))). zadnji dinar dajem za cipele, i to akom su neke lude boje, pa uz to jos i visoka peta, moje su!
Imam poseban dio ormara samo za moju opsesiju, koja vec pocinje ici na zivce mojim frendicama, pa cak i porodici al sta cu...neko pije, neko pusi, ja radim sve to jos kupujem cipeleeee.

Ovdje se ne smijes nicim isticati :D - ako kukas prihvatice te - ako pises iskreno a imas malo vise od prosjeka e onda ne valjas nista. Samo da znas :D :D ;)
eluna

#140 Re: Cipelice, cipelice..

Post by eluna »

Zelena Carapa wrote:
ranija wrote:Konacno tema o cipelama, mojoj opsesiji :-)))). zadnji dinar dajem za cipele, i to akom su neke lude boje, pa uz to jos i visoka peta, moje su!

Ovdje se ne smijes nicim isticati :D - ako kukas prihvatice te - ako pises iskreno a imas malo vise od prosjeka e onda ne valjas nista. Samo da znas :D :D ;)

zelena, nek svako zaradi i troši na šta mu volja ......

iako nemam baš takve mogućnosti kao ranija, trošim mnogo na cipele jer imam "hafifne" noge a od nedavno mogu da hodam samo na štiklama, pa moram da se potrudim da zadovoljim mnogo uslova, što odmah znači i veću cijenu .....

ali i ja pošteno zaradim, sve platim državi što je sleduje, pa vala i pošteno potrošim na šta mi ćejf ...... i baš me briga šta god ko rekao za to!
Zelena Carapa

#141 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Zelena Carapa »

:thumbup:
teAMICA

#142 Re: Cipelice, cipelice..

Post by teAMICA »

eluna wrote:radnja u BBI u prizemlju je UNITED NUDE .... googlajte i pogledajte kolekciju, mada, ne može se sve nabaviti u sarajevu, ali ako neko hoće da poruči, neka javi na pp :)

ja imam ove

i ne izvlačim se iz njih ..... jedini je problem što su ponekada - i to u zagrijanim prostorijama - pretople pa se mogu oznojiti noge ............. za ostalo mogu reći samo da vrijede svake banke :thumbup:

Ja imam iste sa manjom petom i u crnoj boji, neudobne su do bola, inache imam 4 para njihovih cipela, ostale su ok sto se udobnosti tice, jest da tu ima par sandala sa kaisevima (nema sta zuljat) i one baletanke sa crnom kockom na peti :-)
eh da mi je jos one do gleznjeva ravne crne isprepletene gumiranim trakama, nema nikad broja za me :D
eluna

#143 Re: Cipelice, cipelice..

Post by eluna »

teAMICA wrote:
eluna wrote:radnja u BBI u prizemlju je UNITED NUDE .... googlajte i pogledajte kolekciju, mada, ne može se sve nabaviti u sarajevu, ali ako neko hoće da poruči, neka javi na pp :)

ja imam ove

Ja imam iste sa manjom petom i u crnoj boji, neudobne su do bola, inache imam 4 para njihovih cipela, ostale su ok sto se udobnosti tice, jest da tu ima par sandala sa kaisevima (nema sta zuljat) i one baletanke sa crnom kockom na peti :-)
eh da mi je jos one do gleznjeva ravne crne isprepletene gumiranim trakama, nema nikad broja za me :D

:) javi na pp koji broj pa da pregovaramo :)
ALexis

#144 Re: Cipelice, cipelice..

Post by ALexis »

Image

uhhhh
ladyblue18

#145 Re: Cipelice, cipelice..

Post by ladyblue18 »

sanabe wrote:Image
:shock:
Sta je ovo ovako :cry:
because_of_you

#146 Re: Cipelice, cipelice..

Post by because_of_you »

ladyblue18 wrote:
sanabe wrote:Image
:shock:
Sta je ovo ovako :cry:

To je ni vamo ni tamo :lol:
eluna

#147 Re: Cipelice, cipelice..

Post by eluna »

hmmmmm meni poprilično liče na nekadašnje borosane ..... zato mi i nisu po ćejfu :D
Aurora Borealis

#148 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Aurora Borealis »

I meni su slatke :oops:
ladyblue18

#149 Re: Cipelice, cipelice..

Post by ladyblue18 »

Ma imaju zanimljiv dezen, ali meni bi bile ljepse da imaju punu petu.
Aurora Borealis

#150 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Aurora Borealis »

ladyblue18 wrote:Ma imaju zanimljiv dezen, ali meni bi bile ljepse da imaju punu petu.
To da! :-D
Post Reply