mozes napokon biti u jako toploj obuci a uz to da super izgledas!
Cipelice, cipelice..
Moderator: anex
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
#126 Re: Cipelice, cipelice..
uggsice su zakon!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#127 Re: Cipelice, cipelice..
Uggsice
moja bolna tacka, kod nas se nema kupiti original, a s neta ne bih da narucujem, a jos uvijek mi je i puno para dati za njih.
Ali imat cu ih jednom.

Ali imat cu ih jednom.
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
#128 Re: Cipelice, cipelice..
nepropusne su 360 KM , vijeh u alti... nisu ugg vec neke druge... ne mogu se sjetit

- ladyblue18
#129 Re: Cipelice, cipelice..
Sicha.ALexis wrote:nepropusne su 360 KM , vijeh u alti... nisu ugg vec neke druge... ne mogu se sjetit
![]()
- respo
#130 Re: Cipelice, cipelice..
definitivno otvaram radnju zenske obuce i torbi 
-
ranija
#131 Re: Cipelice, cipelice..
Konacno tema o cipelama, mojoj opsesiji
))). zadnji dinar dajem za cipele, i to akom su neke lude boje, pa uz to jos i visoka peta, moje su!
Imam poseban dio ormara samo za moju opsesiju, koja vec pocinje ici na zivce mojim frendicama, pa cak i porodici al sta cu...neko pije, neko pusi, ja radim sve to jos kupujem cipeleeee.
Uzivam u vasim fotkama i drago mi je da nas ima sto vise!
PS. iz Londona sam se skoro vratila sa 15 pari
Imam poseban dio ormara samo za moju opsesiju, koja vec pocinje ici na zivce mojim frendicama, pa cak i porodici al sta cu...neko pije, neko pusi, ja radim sve to jos kupujem cipeleeee.
- Nadinka
#133 Re: Cipelice, cipelice..
Ja sam zbog toga uzela one Replay ala uggsiceladyblue18 wrote:Uggsicemoja bolna tacka, kod nas se nema kupiti original, a s neta ne bih da narucujem, a jos uvijek mi je i puno para dati za njih.
Ali imat cu ih jednom.![]()
-
Gospoda Ministarka
#134 Re: Cipelice, cipelice..
Slazem se, daj nam slikica... u ostalom ajmo zene slike svoje obuce.alemaa wrote:Pocasti nas slikom tog blaga
- respo
#136 Re: Cipelice, cipelice..
250 maraka i tvoje susanabe wrote:respo wrote:definitivno otvaram radnju zenske obuce i torbi
de mi nabavi jedne ovak'e![]()
- alica.k
#137 Re: Cipelice, cipelice..
nesto si se ti zeznula, ugg classic se uzimaju broj manje a ne vece.alemaa wrote:Ove imam al misleci da kao kod UGG classic short bolje uzeti broj vece..kod ovih to nije isto..i narucila broj vece i klapaju
moje su propustale, iako sam se ubjedjivala da ne propustaju. na kraju sam odustala od tog preskupog sranja (jesu one simpa al samo za suhog vremena, a u nasem sarajevu to ne prolazi), i uzela normalne cizme.
- eluna
#138 Re: Cipelice, cipelice..
radnja u BBI u prizemlju je UNITED NUDE .... googlajte i pogledajte kolekciju, mada, ne može se sve nabaviti u sarajevu, ali ako neko hoće da poruči, neka javi na pp 
ja imam ove
https://www.unitednude.com/shop/product ... ght-mix-97
i ne izvlačim se iz njih ..... jedini je problem što su ponekada - i to u zagrijanim prostorijama - pretople pa se mogu oznojiti noge ............. za ostalo mogu reći samo da vrijede svake banke
ne znam postaviti fotku pa zato samo link, oprostite
ja imam ove
i ne izvlačim se iz njih ..... jedini je problem što su ponekada - i to u zagrijanim prostorijama - pretople pa se mogu oznojiti noge ............. za ostalo mogu reći samo da vrijede svake banke
- Zelena Carapa
#139 Re: Cipelice, cipelice..
Ovdje se ne smijes nicim isticatiranija wrote:Konacno tema o cipelama, mojoj opsesiji))). zadnji dinar dajem za cipele, i to akom su neke lude boje, pa uz to jos i visoka peta, moje su!
- eluna
#140 Re: Cipelice, cipelice..
Zelena Carapa wrote:Ovdje se ne smijes nicim isticatiranija wrote:Konacno tema o cipelama, mojoj opsesiji))). zadnji dinar dajem za cipele, i to akom su neke lude boje, pa uz to jos i visoka peta, moje su!
PS. iz Londona sam se skoro vratila sa 15 pari- ako kukas prihvatice te - ako pises iskreno a imas malo vise od prosjeka e onda ne valjas nista. Samo da znas
![]()
![]()
zelena, nek svako zaradi i troši na šta mu volja ......
iako nemam baš takve mogućnosti kao ranija, trošim mnogo na cipele jer imam "hafifne" noge a od nedavno mogu da hodam samo na štiklama, pa moram da se potrudim da zadovoljim mnogo uslova, što odmah znači i veću cijenu .....
ali i ja pošteno zaradim, sve platim državi što je sleduje, pa vala i pošteno potrošim na šta mi ćejf ...... i baš me briga šta god ko rekao za to!
- Zelena Carapa
-
teAMICA
#142 Re: Cipelice, cipelice..
Ja imam iste sa manjom petom i u crnoj boji, neudobne su do bola, inache imam 4 para njihovih cipela, ostale su ok sto se udobnosti tice, jest da tu ima par sandala sa kaisevima (nema sta zuljat) i one baletanke sa crnom kockom na petieluna wrote:radnja u BBI u prizemlju je UNITED NUDE .... googlajte i pogledajte kolekciju, mada, ne može se sve nabaviti u sarajevu, ali ako neko hoće da poruči, neka javi na pp
ja imam ove
i ne izvlačim se iz njih ..... jedini je problem što su ponekada - i to u zagrijanim prostorijama - pretople pa se mogu oznojiti noge ............. za ostalo mogu reći samo da vrijede svake banke![]()
eh da mi je jos one do gleznjeva ravne crne isprepletene gumiranim trakama, nema nikad broja za me
- eluna
#143 Re: Cipelice, cipelice..
teAMICA wrote:Ja imam iste sa manjom petom i u crnoj boji, neudobne su do bola, inache imam 4 para njihovih cipela, ostale su ok sto se udobnosti tice, jest da tu ima par sandala sa kaisevima (nema sta zuljat) i one baletanke sa crnom kockom na petieluna wrote:radnja u BBI u prizemlju je UNITED NUDE .... googlajte i pogledajte kolekciju, mada, ne može se sve nabaviti u sarajevu, ali ako neko hoće da poruči, neka javi na pp
ja imam ove
i ne izvlačim se iz njih ..... jedini je problem što su ponekada - i to u zagrijanim prostorijama - pretople pa se mogu oznojiti noge ............. za ostalo mogu reći samo da vrijede svake banke![]()
ne znam postaviti fotku pa zato samo link, oprostite![]()
eh da mi je jos one do gleznjeva ravne crne isprepletene gumiranim trakama, nema nikad broja za me
- ALexis
- ladyblue18
#145 Re: Cipelice, cipelice..
Sta je ovo ovakosanabe wrote:
- because_of_you
#146 Re: Cipelice, cipelice..
ladyblue18 wrote:Sta je ovo ovakosanabe wrote:
To je ni vamo ni tamo
- eluna
#147 Re: Cipelice, cipelice..
hmmmmm meni poprilično liče na nekadašnje borosane ..... zato mi i nisu po ćejfu 
- Aurora Borealis
#148 Re: Cipelice, cipelice..
I meni su slatke 
- ladyblue18
#149 Re: Cipelice, cipelice..
Ma imaju zanimljiv dezen, ali meni bi bile ljepse da imaju punu petu.
- Aurora Borealis
#150 Re: Cipelice, cipelice..
To da!ladyblue18 wrote:Ma imaju zanimljiv dezen, ali meni bi bile ljepse da imaju punu petu.