kurty wrote:Jeste jerane... pa na jednom takvom faxu ispit iz matematike i pitanje glasi:.lik wrote:
po cemu to tvrdite?da li ste mozda studirali tamo?ja smijem sa Vama sjest pa cemo vidjet koliko je Vase a koliko moje znanje!ja makar ne hodam i plazim za prof.da me pogleda kao sto rade u Sarajevu..ili da mu kojim slucajem dam plavu koverticudrug ti mozes i na drzavnom i na privatnom prolazit a da nemas pojma samo ako ti je to cilj..mislim da nemas argumente da tako pricas jer ko hoce ucit ucit ce i na privatnom a i na drzavnom!a Vi ocito nemate drugog posla vec lijecit komplekse preko foruma
a tvrdim ti da na istom fakultetu u Sarajevu studenti dobiju ispitna pitanja koja trebaju pripremit kao i mi !
10cm konca je tesko jedan gram. Koliko je tesko 100m konca???
(zadatak nosi 60 poena)
Da budem iskren... Nek svako radi kako mu volja... I evo priznajem, jedino po cemu sam malo ljubomoran na privatne fakultete jeste odnos profa-student... Nema tog da je profi mrsko pregledati ispitne listove, pa da kaze "svi ste pali"...
na kojem to faxu ?! umao sam matematiku to susreo nisam,takodje i statistiku..radili integrale i funkcije i ostalo..ma svakom njegovo imao sam odlicne ocjene kroz sve 4 godine obrazovanja i ne kajem se rad upisa na privatni fax jer imam vecu mogucnost napredovanja,a ne bjezim od toga da ima levata koji dodju samo da bi imali fakultet!ali toga ima i na drzavnom ..al takva je drzava