HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

cyprus

#126 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!

Post by cyprus »

luckylaka wrote:Ma ne bolan ipak je veci uspjeh ovog danasnjeg NS.Doveli su nas na rub propast( i to je ipak uspjeh)za sadaku cak smo odigrali prijateljske sa Rijekom,Ganom,.Sve uspjeh do uspjeha ovog velikog NS.O da bili smo i u barazu(veliki uspjeh takodjer koji cini mi se samo u Bosni slavi kao da smo malte ne finalist Eura).E sad smo dotakli dno dna .Ima li Pusina kakve veze sa ovom katastrofom BiH fudbala.
Savez je katastrofa od svog nastanka pa do danas :-) iz tog razloga tvrdim da veličanje Pušine kao nekog spasioca BH fudbala i sl, graniči sa maloumnošću... Njemu jedinio alibi može donekle biti što je savez nastao iz državnog haosa ratnih i prvih postratnih godina, ali šta je on učinio da se iz tog haosa izađe i uspostavi normalan savez? Jedno veliko ništa! Gledo je isključivo svoje interese kao i svi ostali koji su prodefilovali kroz njega...

PS Nevezano, ne znam što utakmicu za Ganom stavljaš u negativan kontext
luckylaka

#127 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!

Post by luckylaka »

cyprus wrote:
luckylaka wrote:Ma ne bolan ipak je veci uspjeh ovog danasnjeg NS.Doveli su nas na rub propast( i to je ipak uspjeh)za sadaku cak smo odigrali prijateljske sa Rijekom,Ganom,.Sve uspjeh do uspjeha ovog velikog NS.O da bili smo i u barazu(veliki uspjeh takodjer koji cini mi se samo u Bosni slavi kao da smo malte ne finalist Eura).E sad smo dotakli dno dna .Ima li Pusina kakve veze sa ovom katastrofom BiH fudbala.
Savez je katastrofa od svog nastanka pa do danas :-) iz tog razloga tvrdim da veličanje Pušine kao nekog spasioca BH fudbala i sl, graniči sa maloumnošću... Njemu jedinio alibi može donekle biti što je savez nastao iz državnog haosa ratnih i prvih postratnih godina, ali šta je on učinio da se iz tog haosa izađe i uspostavi normalan savez? Jedno veliko ništa! Gledo je isključivo svoje interese kao i svi ostali koji su prodefilovali kroz njega...

PS Nevezano, ne znam što utakmicu za Ganom stavljaš u negativan kontext
Ocito je da citas kako tebi odgovara.Ko to velica Pusinu.Kazem e ucinio vise za romociju BiH fubala u ono vrijeme vise nego svi ostali zajedno.Razlika izmedju promotora i spasilaca je drasticna.A Pusina je promovirao(i usput krao,pljacka kao sto rade i svi ostali clanoviNs)i nesto ti cudno.P.S.Obrati paznju na komunikaciju jer proglasavati nekog maloumnikom samo zato sto ne misli tvojom glavom je neprimjerno. @.P.S.Zna ki se koji je novinar objavio ovaj lazni intervju sa Hadzibegicem u vezi osnivanja novog saveza
cyprus

#128 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!

Post by cyprus »

luckylaka wrote:Ocito je da citas kako tebi odgovara.Ko to velica Pusinu.Kazem e ucinio vise za romociju BiH fubala u ono vrijeme vise nego svi ostali zajedno.Razlika izmedju promotora i spasilaca je drasticna.A Pusina je promovirao(i usput krao,pljacka kao sto rade i svi ostali clanoviNs)i nesto ti cudno.P.S.Obrati paznju na komunikaciju jer proglasavati nekog maloumnikom samo zato sto ne misli tvojom glavom je neprimjerno. @.P.S.Zna ki se koji je novinar objavio ovaj lazni intervju sa Hadzibegicem u vezi osnivanja novog saveza
A kako je to Pušina promoviro BH fudbal? Vidiš ni to mi nije jasno nikako :-)

OK, vjerovatno sam pretjero sa izrazom maloumnost, izvinjavam se svakome ko se možda mogo naći uvrijeđenim, ali nisam mislio ni na kog određeno. Ali tvrdim da davanje nekih prednosti Pušini u odnosu na trenutni sastav saveza nema nikakvo utemeljenje koje ima smisla.
luckylaka

#129 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!

Post by luckylaka »

cyprus wrote:
luckylaka wrote:Ocito je da citas kako tebi odgovara.Ko to velica Pusinu.Kazem e ucinio vise za romociju BiH fubala u ono vrijeme vise nego svi ostali zajedno.Razlika izmedju promotora i spasilaca je drasticna.A Pusina je promovirao(i usput krao,pljacka kao sto rade i svi ostali clanoviNs)i nesto ti cudno.P.S.Obrati paznju na komunikaciju jer proglasavati nekog maloumnikom samo zato sto ne misli tvojom glavom je neprimjerno. @.P.S.Zna ki se koji je novinar objavio ovaj lazni intervju sa Hadzibegicem u vezi osnivanja novog saveza

OK, vjerovatno sam pretjero sa izrazom maloumnost, izvinjavam se svakome ko se možda mogo naći uvrijeđenim, ali nisam mislio ni na kog određeno. Ali tvrdim da davanje nekih prednosti Pušini u odnosu na trenutni sastav saveza nema nikakvo utemeljenje koje ima smisla.
Ne mogu vise .Odustajem.Pozdrav uz opasku ,,sve su to ista govna...
Cabadahija

#130 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!

Post by Cabadahija »

Samo da naglasim da sam temu skoro identičnog sadržaja postavio nekoliko dana prije ove.

Hvala. :D
jeza u ledja

#131 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!

Post by jeza u ledja »

Znaci San je potpuno izmislio ovu pricu, i jos ubacio X nekih anonimusa u istu, ne bi li ih ko zapazio i prepoznao kao vazne faktore valjda sta li.
Nije to samo problem sto lazu, vec sto manipulisu javnoscu preko novina, a svi oni zajedno su u talu radi vlastitih interesa. Apsolutno nikoga od njih ne zanima dobrobit fudbala u BiH.
Nadam se da cete to shvatiti, da ovakve stvari nisu samo zuta stampa vec istinsko zlo.

Prestanite ih citati, jednostavno. Vise i kvalitetnije informacije cete saznati ovdje na forumu, nego tamo. Ovdje barem ljudi ne pisu radi necijih interesa (bar ne vecina).
murafid

#132 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!

Post by murafid »

:x :x :x :x :x sto prije skontamo da te nase ljude koji vani zivi zaboli neka stvar za domovinu bice nam lakse vjerujete mi :oops: :bih: :run:
luckylaka

#133 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!

Post by luckylaka »

murafid wrote::x :x :x :x :x sto prije skontamo da te nase ljude koji vani zivi zaboli neka stvar za domovinu bice nam lakse vjerujete mi :oops: :bih: :run:
Lijeci se dok jos nije kasno
cyprus

#134 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!

Post by cyprus »

luckylaka wrote:
cyprus wrote:

Ne mogu vise .Odustajem.Pozdrav uz opasku ,,sve su to ista govna...
Ja ne bih reko da su svi isti. Ne poznajem lično sve uposlenike saveza, ali pretpostavljam da tamo ima i dobrih ljudi koji žele dobro našem fudbalu. Ali gledano kao cjelina i sadašnji i Pušinin savez su nula poena... Pozdrav i od mene
luckylaka

#135 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!

Post by luckylaka »

Juce gost Hadzibegi na Hayat kod onog zalizanog kloca(ne znam kako se zove).Tema uglavnom mafijasi iz Ns i osnivanje novog saveza(bice nesto).Al zalizani konj ne da Faruku nista dovrsiti do kraja,kreten ga svaki put prekida u pola recenice tako da u jednom momentu Faruk ocito izritiran upadicama,,zalizanka,,nesto u stilu,,Stani ba da i ja nesto kazem,,Dobar Rukfas al ne moze doci do rijeci.E jebo sam zalizanom svasta nesto
Lakat Jebić

#136 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!

Post by Lakat Jebić »

luckylaka wrote:Juce gost Hadzibegi na Hayat kod onog zalizanog kloca(ne znam kako se zove).Tema uglavnom mafijasi iz Ns i osnivanje novog saveza(bice nesto).Al zalizani konj ne da Faruku nista dovrsiti do kraja,kreten ga svaki put prekida u pola recenice tako da u jednom momentu Faruk ocito izritiran upadicama,,zalizanka,,nesto u stilu,,Stani ba da i ja nesto kazem,,Dobar Rukfas al ne moze doci do rijeci.E jebo sam zalizanom svasta nesto
seid tefterdarija :-) :-)
Topla voda

#137 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!

Post by Topla voda »

kad je tata govorio da je to jedini nacin za izlaz iz bunila bh fudbala,vi ste se smijali,jos prije 3-4 godine

:D
cyprus

#138 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!

Post by cyprus »

Topla voda wrote:kad je tata govorio da je to jedini nacin za izlaz iz bunila bh fudbala,vi ste se smijali,jos prije 3-4 godine

:D
Ja se još smijem (od muke) :D :-)
IHAVEDREAM

#139 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!

Post by IHAVEDREAM »

.....
luckylaka

#140 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!

Post by luckylaka »

Lakat Jebić wrote:
luckylaka wrote:Juce gost Hadzibegi na Hayat kod onog zalizanog kloca(ne znam kako se zove).Tema uglavnom mafijasi iz Ns i osnivanje novog saveza(bice nesto).Al zalizani konj ne da Faruku nista dovrsiti do kraja,kreten ga svaki put prekida u pola recenice tako da u jednom momentu Faruk ocito izritiran upadicama,,zalizanka,,nesto u stilu,,Stani ba da i ja nesto kazem,,Dobar Rukfas al ne moze doci do rijeci.E jebo sam zalizanom svasta nesto
Jel se tako zove ona klocina zalizana sa Hayat-a.A,, Jebac ,,jes gledo onaj intervju de ako imas postavi
ultima_palabra

#141 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!

Post by ultima_palabra »

Lakat Jebić wrote:
Gledao sam ja, nešto lafo njih dvojica jarani, igraju lopte u FIS-u, zalizani Faruku govori "ti" i slično... niđe veze sve skupa :roll:
zambaklija

#142 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!

Post by zambaklija »

ja sam taj yebeni hayat odmah odjavio,prvo zbog Marijana(zato što su ga otjerali) a onda i zbog ovog zalizanog i umišljenog vazalinka :x :D
Manijakus

#143 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!

Post by Manijakus »

eno ga se o farbo mesecini sljasti isto roj pcela u crtanom
Locked