Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
luckylaka wrote:Ma ne bolan ipak je veci uspjeh ovog danasnjeg NS.Doveli su nas na rub propast( i to je ipak uspjeh)za sadaku cak smo odigrali prijateljske sa Rijekom,Ganom,.Sve uspjeh do uspjeha ovog velikog NS.O da bili smo i u barazu(veliki uspjeh takodjer koji cini mi se samo u Bosni slavi kao da smo malte ne finalist Eura).E sad smo dotakli dno dna .Ima li Pusina kakve veze sa ovom katastrofom BiH fudbala.
Savez je katastrofa od svog nastanka pa do danas iz tog razloga tvrdim da veličanje Pušine kao nekog spasioca BH fudbala i sl, graniči sa maloumnošću... Njemu jedinio alibi može donekle biti što je savez nastao iz državnog haosa ratnih i prvih postratnih godina, ali šta je on učinio da se iz tog haosa izađe i uspostavi normalan savez? Jedno veliko ništa! Gledo je isključivo svoje interese kao i svi ostali koji su prodefilovali kroz njega...
PS Nevezano, ne znam što utakmicu za Ganom stavljaš u negativan kontext
luckylaka wrote:Ma ne bolan ipak je veci uspjeh ovog danasnjeg NS.Doveli su nas na rub propast( i to je ipak uspjeh)za sadaku cak smo odigrali prijateljske sa Rijekom,Ganom,.Sve uspjeh do uspjeha ovog velikog NS.O da bili smo i u barazu(veliki uspjeh takodjer koji cini mi se samo u Bosni slavi kao da smo malte ne finalist Eura).E sad smo dotakli dno dna .Ima li Pusina kakve veze sa ovom katastrofom BiH fudbala.
Savez je katastrofa od svog nastanka pa do danas iz tog razloga tvrdim da veličanje Pušine kao nekog spasioca BH fudbala i sl, graniči sa maloumnošću... Njemu jedinio alibi može donekle biti što je savez nastao iz državnog haosa ratnih i prvih postratnih godina, ali šta je on učinio da se iz tog haosa izađe i uspostavi normalan savez? Jedno veliko ništa! Gledo je isključivo svoje interese kao i svi ostali koji su prodefilovali kroz njega...
PS Nevezano, ne znam što utakmicu za Ganom stavljaš u negativan kontext
Ocito je da citas kako tebi odgovara.Ko to velica Pusinu.Kazem e ucinio vise za romociju BiH fubala u ono vrijeme vise nego svi ostali zajedno.Razlika izmedju promotora i spasilaca je drasticna.A Pusina je promovirao(i usput krao,pljacka kao sto rade i svi ostali clanoviNs)i nesto ti cudno.P.S.Obrati paznju na komunikaciju jer proglasavati nekog maloumnikom samo zato sto ne misli tvojom glavom je neprimjerno. @.P.S.Zna ki se koji je novinar objavio ovaj lazni intervju sa Hadzibegicem u vezi osnivanja novog saveza
luckylaka wrote:Ocito je da citas kako tebi odgovara.Ko to velica Pusinu.Kazem e ucinio vise za romociju BiH fubala u ono vrijeme vise nego svi ostali zajedno.Razlika izmedju promotora i spasilaca je drasticna.A Pusina je promovirao(i usput krao,pljacka kao sto rade i svi ostali clanoviNs)i nesto ti cudno.P.S.Obrati paznju na komunikaciju jer proglasavati nekog maloumnikom samo zato sto ne misli tvojom glavom je neprimjerno. @.P.S.Zna ki se koji je novinar objavio ovaj lazni intervju sa Hadzibegicem u vezi osnivanja novog saveza
A kako je to Pušina promoviro BH fudbal? Vidiš ni to mi nije jasno nikako
OK, vjerovatno sam pretjero sa izrazom maloumnost, izvinjavam se svakome ko se možda mogo naći uvrijeđenim, ali nisam mislio ni na kog određeno. Ali tvrdim da davanje nekih prednosti Pušini u odnosu na trenutni sastav saveza nema nikakvo utemeljenje koje ima smisla.
luckylaka wrote:Ocito je da citas kako tebi odgovara.Ko to velica Pusinu.Kazem e ucinio vise za romociju BiH fubala u ono vrijeme vise nego svi ostali zajedno.Razlika izmedju promotora i spasilaca je drasticna.A Pusina je promovirao(i usput krao,pljacka kao sto rade i svi ostali clanoviNs)i nesto ti cudno.P.S.Obrati paznju na komunikaciju jer proglasavati nekog maloumnikom samo zato sto ne misli tvojom glavom je neprimjerno. @.P.S.Zna ki se koji je novinar objavio ovaj lazni intervju sa Hadzibegicem u vezi osnivanja novog saveza
OK, vjerovatno sam pretjero sa izrazom maloumnost, izvinjavam se svakome ko se možda mogo naći uvrijeđenim, ali nisam mislio ni na kog određeno. Ali tvrdim da davanje nekih prednosti Pušini u odnosu na trenutni sastav saveza nema nikakvo utemeljenje koje ima smisla.
Ne mogu vise .Odustajem.Pozdrav uz opasku ,,sve su to ista govna...
Znaci San je potpuno izmislio ovu pricu, i jos ubacio X nekih anonimusa u istu, ne bi li ih ko zapazio i prepoznao kao vazne faktore valjda sta li.
Nije to samo problem sto lazu, vec sto manipulisu javnoscu preko novina, a svi oni zajedno su u talu radi vlastitih interesa. Apsolutno nikoga od njih ne zanima dobrobit fudbala u BiH.
Nadam se da cete to shvatiti, da ovakve stvari nisu samo zuta stampa vec istinsko zlo.
Prestanite ih citati, jednostavno. Vise i kvalitetnije informacije cete saznati ovdje na forumu, nego tamo. Ovdje barem ljudi ne pisu radi necijih interesa (bar ne vecina).
Ne mogu vise .Odustajem.Pozdrav uz opasku ,,sve su to ista govna...
Ja ne bih reko da su svi isti. Ne poznajem lično sve uposlenike saveza, ali pretpostavljam da tamo ima i dobrih ljudi koji žele dobro našem fudbalu. Ali gledano kao cjelina i sadašnji i Pušinin savez su nula poena... Pozdrav i od mene
Juce gost Hadzibegi na Hayat kod onog zalizanog kloca(ne znam kako se zove).Tema uglavnom mafijasi iz Ns i osnivanje novog saveza(bice nesto).Al zalizani konj ne da Faruku nista dovrsiti do kraja,kreten ga svaki put prekida u pola recenice tako da u jednom momentu Faruk ocito izritiran upadicama,,zalizanka,,nesto u stilu,,Stani ba da i ja nesto kazem,,Dobar Rukfas al ne moze doci do rijeci.E jebo sam zalizanom svasta nesto
luckylaka wrote:Juce gost Hadzibegi na Hayat kod onog zalizanog kloca(ne znam kako se zove).Tema uglavnom mafijasi iz Ns i osnivanje novog saveza(bice nesto).Al zalizani konj ne da Faruku nista dovrsiti do kraja,kreten ga svaki put prekida u pola recenice tako da u jednom momentu Faruk ocito izritiran upadicama,,zalizanka,,nesto u stilu,,Stani ba da i ja nesto kazem,,Dobar Rukfas al ne moze doci do rijeci.E jebo sam zalizanom svasta nesto
luckylaka wrote:Juce gost Hadzibegi na Hayat kod onog zalizanog kloca(ne znam kako se zove).Tema uglavnom mafijasi iz Ns i osnivanje novog saveza(bice nesto).Al zalizani konj ne da Faruku nista dovrsiti do kraja,kreten ga svaki put prekida u pola recenice tako da u jednom momentu Faruk ocito izritiran upadicama,,zalizanka,,nesto u stilu,,Stani ba da i ja nesto kazem,,Dobar Rukfas al ne moze doci do rijeci.E jebo sam zalizanom svasta nesto
seid tefterdarija
Jel se tako zove ona klocina zalizana sa Hayat-a.A,, Jebac ,,jes gledo onaj intervju de ako imas postavi
seid tefterdarija
Gledao sam ja, nešto lafo njih dvojica jarani, igraju lopte u FIS-u, zalizani Faruku govori "ti" i slično... niđe veze sve skupa