decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Sunrise00

#126 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by Sunrise00 »

hakazvaka wrote:
Sunrise00 wrote:Ako ces mu oprostiti pa mu nabijati na nos nemoj.
A ako mu neces oprostiti i onda patiti sto nisi s njim, oprosti mu.

:D
a sta ako mu ne oprosti i bude mu nabijala na nos :oops:
ili mu oprosti i pati sto je sa njim :roll:
ako bude radila ovo iz prvog slucaja, on ce vjerovatno misliti da ga opsjeda :D :D
A ovo drugo je lako, neka prekine :roll: :D

mene si nasao :x :x :D
kapiten

#127 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by kapiten »

Howitzer wrote:Ma oprosti covjeku ba, ljudski je oprastati, ha ja. A to sto je izasao 2-3 puta ne mora znaciti da je nesto bilo među njima, mozda samo koja kafica i koji vic i nista vise, a bitno je da on tebe voli. Ona je dosla i prosla ali ti ostajes, jedina koju voli :-)

ne budi smijesan, to bi ti volio da tebi tvoja oprosti?
takve se stvari ne oprastaju, jer ce cijeli zivot te pratiti. govorim sa svog stanovista. nema tu hajra! ako si osoba sa tradicionalnim odgojem ''suti i trpi'' onda oprosti
Officer Crabtree

#128 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by Officer Crabtree »

i onda mi je priznao da su se vidjeli 3-4 puta...i da su petljali...pitala sam ga zasto mi nije prije rekao on kaze da se boji da me ne izgubi i da me previse voli...
da, toliko te previše voli da je previše petljao s drugom...

čuj, sad je jasno da postoji mogućnost da te vara ubuduće (a ne mora značit), a ak možeš s tim živjeti, onda ostani s njim, ak' ne šutni ga u petlju

:dance:

previše te voli* - to je kad ono kad pretjeraš s ljubavi pa ono pređeš granicu kad ljubav nešto znači i onda počne da opet ništa ne znači? ne kontam to previše...
ne budi smijesan, to bi ti volio da tebi tvoja oprosti?
ima od prevare gorih stvari :-)
River_isle

#129 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by River_isle »

naravno da trebas oprostiti i jos imati razumjevanja zasto je to napravio.

zivio sovinizam! :bih:
Omerovim_Koracima

#131 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by Omerovim_Koracima »

ako ti dopusti da ga udaris 5 puta u testise nogom,onda se pomiri,al jako da ga udaris iz sve snage...
spreca

#132 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by spreca »

Omerovim_Koracima wrote:ako ti dopusti da ga udaris 5 puta u testise nogom,onda se pomiri,al jako da ga udaris iz sve snage...

Omere bolan ocemu to ti govoris ko da nemas testisa :lol: :lol: :lol: znas kako to boli :D ne navracaj curu sta ce joj onda bez jaja :lol:
Genitalni Herpes

#133 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by Genitalni Herpes »

zbunjena_ wrote:imam problem i molila bih vas da mi pomoognete...stvarno neznam sta cu vise
prijatelji imaju razlicita misljenja oko toga..i puno misli da ga treba ostaviti ali odredeni ljudi misle da mu trebam oprostiti
dakle ovako ..
skratit cu stvar..

prije par mjeseci...ja sam otisla na put od 2 tjedna..
i on i ja smo se u tih 2 tjedna culi preko interneta, preko sms poruka itd. i sve je bilo idealno....a kada sam se vratila kolegica mi je rekla da je bio sa jednom curom koja nije iz naseg mjesta nego je bila samo neko vrijeme...
ja sam to saznala i nasla se sa njim..i on je meni rekao da to nije istina..da me voli i da mi to nikad ne bi napravio..i ja sam zanemrarila sve..nakon sto sam se vidjela sa ostalim drustvom ...nekolicina je rekla da me prevario..i da su ga vidjeli sa drugom...s tom nekom uvoznom koju je upoznao tada jer ona nije iz naseg mjesta
i jos da je u to vrijeme govorio kako on nema veze samnom..da smo mi prekinuli...
ja sam ga opet pitala jel to istina..on je i dalje tvrdio da nije i da svi ljudi tamo lazu kako bi nas razdvojili...
taj put mu nisam vjerovala...i govorila sam mu da mi kaze sta je bilo..i on je idalje govorio da to nije istina,opet mu nisam vjerovala i medu nama nista nije bilo kao prije....i nakon mjesec dana..sam mu rekla da mii napokon kaze sta je bilo u tih dva tjedna..i onda mi je priznao da su se vidjeli 3-4 puta...i da su petljali...pitala sam ga zasto mi nije prije rekao on kaze da se boji da me ne izgubi i da me previse voli...
ja sam mu rekla da ga volim i ja ali da ja nisam budala i da moram razmislit da li cu ostati s njim u vezi ili ce to biti zauvijek gotovo...

trebam li mu oprostiti ili ne ?

pleeeasee heeelp

vjerovatno je situcija do sad rijesena al moje misljnje je da ga trebas odjebat i zamjenit ga nekim gorim (ako takav uopste postoji) od njega da ga sjebes jos vise
da je on bio prvi koji ti je to rekao, priznao pa hajde al gledat u oci i lagat eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pa to ni fino nije ljudski , a ti si na kraju krajeva ipak ljud.ha ja
HAVANA

#134 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by HAVANA »

Nek mu služi na čast. :-? :D
bejzik

#135 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by bejzik »

razmuti sok od malina i bice sve uredu....vjeruj alternativnoj medicini
Mis mekinjas

#136 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by Mis mekinjas »

Ne znam, prevario me, ali ja njega volim, na žalost.
Oprostiću, ali da je gotovo, gotovo je.
Te stvari se dese, muškarcima je to u krvi da rade, i to nije nešto što zapravo treba osuđivati. A ko bi mogao znati hoće li biti samo prevaren, ili će i sam varati. Ja za sebe isto ne mogu reći, pa neću osuđivati, ali kako sam saznala, za to, sad sam povrijeđena, a nekako mislim da mu je i stalo do nje. Nije život lijep za sve, ali nije za osuđivati, i treba oprostiti. Kako će oprost izgledati to je druga stvar, hoće li ti isti ostati zajedno, ili će onaj koji vara biti s novim izabrani-kom/com, ili sam. Možda niko ne bude sretan, možda budu svi.
Ali samu prevaru, oprostiti. Ja jesam. Možda sam glupa, i to je za ljude, ali ne znam drukčije.... :sad:
bez_ideje

#137 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by bez_ideje »

Raščupana wrote:Ne znam, prevario me, ali ja njega volim, na žalost.
Te stvari se dese, muškarcima je to u krvi da rade, i to nije nešto što zapravo treba osuđivati. A ko bi mogao znati hoće li biti samo prevaren, ili će i sam varati. Ja za sebe isto ne mogu reći, pa neću osuđivati, ali kako sam saznala, za to, sad sam povrijeđena, a nekako mislim da mu je i stalo do nje. Nije život lijep za sve, ali nije za osuđivati, i treba oprostiti. Kako će oprost izgledati to je druga stvar, hoće li ti isti ostati zajedno, ili će onaj koji vara biti s novim izabrani-kom/com, ili sam. Možda niko ne bude sretan, možda budu svi.
Ali samu prevaru, oprostiti. Ja jesam. Možda sam glupa, i to je za ljude, ali ne znam drukčije.... :sad:
Samo jos stanite ozbiljno iza ove tvrdnje i ja odo u lezbe automaCki!
Mis mekinjas

#138 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by Mis mekinjas »

[/quote]

Samo jos stanite ozbiljno iza ove tvrdnje i ja odo u lezbe automaCki![/quote]

kakve crne lezbe, rađe bisex, ali čista nikada.... :D
SaMaster

#139 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by SaMaster »

Posto nisam cesto na ovom forumu aktivan, samo citam ove....., mogu ti dvije stavi reci:

1)OFFTOPIC: Takva pitanja da postavljas ovdje je totalno bezze, jer je previse onih koji se zele "sprdati" nego ti iskreno dati neki savjet.

2) Ja da sam na tvom mjestu ne bih oprostio. Zasto bi on mogao da zamjeni x godina vese veze za dvije sedmice, a ti njemu trebala da oprostis jer ste isto toliko x godina skupa i stalo ti je do njega? Ne vidim zasto bi tebi trebalo vise da je stalo do njega nego obratno. Da mu nesto puno zancis ne bi to ucinio...
MAN-lion's coach

#140 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by MAN-lion's coach »

...
Last edited by MAN-lion's coach on 11/01/2017 00:12, edited 1 time in total.
polara

#141 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by polara »

....
Last edited by polara on 08/02/2010 22:23, edited 1 time in total.
statix

#143 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by statix »

Ja bih samo da se slozim. :oops:
Mis mekinjas

#144 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by Mis mekinjas »

statix wrote:
Ja bih samo da se slozim. :oops:
Pa kad se ja lijepo smijem..... :D :D :D :kiss:
statix

#145 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by statix »

Taj zadnji smajli :D :oops: bih mogao svakako prokomentirati.... :oops: :D
Mis mekinjas

#146 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by Mis mekinjas »

statix wrote:
Taj zadnji smajli :D :oops: bih mogao svakako prokomentirati.... :oops: :D
Nije to smajli, to je :kiss: , samo što ga krivo zovu, to je drugo.... :D
Margita81

#147 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by Margita81 »

Karabaja wrote:osveti mu se i vrati, detalje ćemo dogovoriti na pm :D

Tema je trebala pod kljuc nakon ovog posta..jednostavno rjesenje nadohvat ruke :D :thumbup: :lol:
iceman ze

#148 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by iceman ze »

Margita81 wrote:
Karabaja wrote:osveti mu se i vrati, detalje ćemo dogovoriti na pm :D

Tema je trebala pod kljuc nakon ovog posta..jednostavno rjesenje nadohvat ruke :D :thumbup: :lol:
ja znam i neke udate da to rade...... :-)
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

#149 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by Faruk »

oprosti mu
sweet kiss

#150 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by sweet kiss »

zbunjena_ wrote:imam problem i molila bih vas da mi pomoognete...stvarno neznam sta cu vise
prijatelji imaju razlicita misljenja oko toga..i puno misli da ga treba ostaviti ali odredeni ljudi misle da mu trebam oprostiti
dakle ovako ..
skratit cu stvar..

prije par mjeseci...ja sam otisla na put od 2 tjedna..
i on i ja smo se u tih 2 tjedna culi preko interneta, preko sms poruka itd. i sve je bilo idealno....a kada sam se vratila kolegica mi je rekla da je bio sa jednom curom koja nije iz naseg mjesta nego je bila samo neko vrijeme...
ja sam to saznala i nasla se sa njim..i on je meni rekao da to nije istina..da me voli i da mi to nikad ne bi napravio..i ja sam zanemrarila sve..nakon sto sam se vidjela sa ostalim drustvom ...nekolicina je rekla da me prevario..i da su ga vidjeli sa drugom...s tom nekom uvoznom koju je upoznao tada jer ona nije iz naseg mjesta
i jos da je u to vrijeme govorio kako on nema veze samnom..da smo mi prekinuli...
ja sam ga opet pitala jel to istina..on je i dalje tvrdio da nije i da svi ljudi tamo lazu kako bi nas razdvojili...
taj put mu nisam vjerovala...i govorila sam mu da mi kaze sta je bilo..i on je idalje govorio da to nije istina,opet mu nisam vjerovala i medu nama nista nije bilo kao prije....i nakon mjesec dana..sam mu rekla da mii napokon kaze sta je bilo u tih dva tjedna..i onda mi je priznao da su se vidjeli 3-4 puta...i da su petljali...pitala sam ga zasto mi nije prije rekao on kaze da se boji da me ne izgubi i da me previse voli...
ja sam mu rekla da ga volim i ja ali da ja nisam budala i da moram razmislit da li cu ostati s njim u vezi ili ce to biti zauvijek gotovo...

trebam li mu oprostiti ili ne ?

pleeeasee heeelp
hey, mogu ti reci jedan primjer djevojke koju je momak prevario "samo jednom" a bili su zaruceni i dugo u vezi, postalo je ozbiljno itd.. ugl ona je to saznala za njegovu prevaru i pitala ga, on je negirao i kleo se da nije to uradio, da bi jednu noc ona srela njegovog jarana, kad su oni bili blizu raskida i taj jaran je nazvao njegog momka i pitao ga kao sta se to desilo, sta ces sad s tom drugom djevojkom on je rekao da ce i dalje da laze svojoj zarucnici kao i dosad, jer je bila glupa i nije nista skontala...da bi oni raskinuli i on je proklinjao da se pomire i kleo se da nema nikakvu djevojku u zivotu samo nju i ta cura mu je povjerovala da bi ga srela zagrljenog s drugom....ugl moje je misljenje da momak koji te prevari ne zasluzuje da mu oprostis jer ako te prevario onda te i ne voli dovoljno, a prevarit ce opet jer je to kao porok, mislim da trebas sacuvati svoje dostojanstvo i svoje "ja" i da se ne spustas zbog osobe koja te ne zasluzuje, doci ce ti neko kome ces biti cijeli svijet i vidjet ces da te ta osoba nece prevariti nego samo voljeti...eto nadam se da sam makar malo pomogla :-D
Post Reply