BITI MUŠKARAC

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Daphna

#126 Re: BITI MUŠKARAC

Post by Daphna »

Eborg wrote:
Daphna wrote:
GODZZILA wrote: Plaho si ogorčena...
Jao nemaš pojma koliko... :( :mrgreen: Šta ću, bar priznajem! :mrgreen:
Ajde ba,uvijek u medjuvremenu dok chekash pravog imash srednjoshkolce koji ce se zaljubiti na iole senzualniji pogled... :lol:
Pu-pu-pu... :mrgreen:

Ja sam ti i za srednjoškolce već teta :mrgreen: :thumbup:
GODZZILA

#127 Re: BITI MUŠKARAC

Post by GODZZILA »

Daphna wrote:
GODZZILA wrote: Plaho si ogorčena...
Jao nemaš pojma koliko... :( :mrgreen: Šta ću, bar priznajem! :mrgreen:

Šta da ti kažem, bezze ti je to kukanje i sažaljevanje.
Daphna

#128 Re: BITI MUŠKARAC

Post by Daphna »

Lesli Eldridž wrote:Daphna pojasni mi malo bogati ono o otimanju frajera. Evo ja sad imam problema izgleda. Mislim da znaš zašto :D
Pa ne klasično otimanje Lesli... Već staneš ti ispred mene, koja je prosječna, ne uvijek tako našminkana, ne uvijek utegnuta, ne uvijek erotična, ne uvijek zavodnički nasmijana... I ispred neke koja je... Uh, pa i ja bih je startala... Sve nasuprot mene... I dok ja podignem pogleda dalje od svojih cipela i usudim se da ti se nasmijem ona te već pokupila...

Ona će ti glumiti kul, ekstra super ribu, ja ću biti ono što jesam... Jednostavna i svoja... I ona te obrne oko malog prsta a ja ostanem sama sa sobom :mrgreen:

i dok ja skontam kako se frajeri zavode :mrgreen: nema više ni jednog za zavesti... :mrgreen:

@ G
hajde pusti me malo... Sada je moderno na forumu jadati se :mrgreen: ne otkrivaj mi taktiku :thumbup:
Last edited by Daphna on 19/02/2009 21:34, edited 1 time in total.
anais_nin

#129 Re: BITI MUŠKARAC

Post by anais_nin »

procitala sam cijelu temu i ista ostaje otvorena :) nakupilo se tu dosta strasti, mislim da je dovoljno da svima onima koji su ucestvovali u raspravi na neprikladan nacin napomenem da znam da mozete vi to i bolje.

@EllaD, besana, kiki-miki, razumijem da autor teme budi kod vas negativne reakcije svojim stavovima i nacinom postavljanja teme, medjutim ovo je ipak forum, i drugi imaju pravo na mjesto i prostor da iznesu svoje stavove i misljenja ma koliko isti nekom drugom ne svidjali. Ukoliko tema ode u nekom neprihvatljivom pravcu, tu je moderacija da reaguje.

@goozonja uzecu u obzir da jos uvijek nisi dovoljno upoznat sa pravilima koristenja foruma. Kao prvo ukoliko se nadjes pod napadom neprikladnih komentara uvijek imas mogucnost da kontaktiras nekog od moderatora da intervenisu - nije bitno ko je prvi poceo, bitno je ko je sve ucestvovao i na koji nacin...takodje iako si ti autor teme, nakon sto istu postavis dajes mogucnost svim ostalim korisnicima da na istoj iskazu svoja misljenja i reakcije, bez obzira da li se isti tebi svidjali ili ne. Komentari tipa "ako ti se tema ne svidja, razguli" nisu ok!

nadam se da cete nastaviti komunicirati na civilizovan nacin...
Lesli Eldridž

#130 Re: BITI MUŠKARAC

Post by Lesli Eldridž »

Daphna wrote:
Lesli Eldridž wrote:Daphna pojasni mi malo bogati ono o otimanju frajera. Evo ja sad imam problema izgleda. Mislim da znaš zašto :D
Pa ne klasično otimanje Lesli... Već staneš ti ispred mene, koja je prosječna, ne uvijek tako našminkana, ne uvijek utegnuta, ne uvijek erotična, ne uvijek zavodnički nasmijana... I ispred neke koja je... Uh, pa i ja bih je startala... Sve nasuprot mene... I dok ja podignem pogleda dalje od svojih cipela i usudim se da ti se nasmijem ona te već pokupila...

Ona će ti glumiti kul, ekstra super ribu, ja ću biti ono što jesam... Jednostavna i svoja... I ona te obrne oko malog prsta a ja ostanem sama sa sobom :mrgreen:

i dok ja skontam kako se frajeri zavode :mrgreen: nema više ni jednog za zavesti... :mrgreen:

@ G
hajde pusti me malo... Sada je moderno na forumu jadati se :mrgreen: ne otkrivaj mi taktiku :thumbup:
Uh, hebena situacija, izgleda da sam sada u njoj... :D Ali ne valja se igrati sa ljudima, zapamti to. ;-)
Daphna

#131 Re: BITI MUŠKARAC

Post by Daphna »

Lesli Eldridž wrote:
Daphna wrote:

@ G
Uh, hebena situacija, izgleda da sam sada u njoj... :D Ali ne valja se igrati sa ljudima, zapamti to. ;-)
Pa ja se i ne igram ljudima i njihovim osjećanjima... Pokušavam uvijek ispasti fer i korektna, mada zna biti i na moju štetu!
black

#132 Re: BITI MUŠKARAC

Post by black »

Daphna wrote:

varash se, Daphno, varash ;-) ima josh dosta mushkaraca koji vole bash takve zene kako gore reche, ne uvijek nashminkane, u patikama i farmerkama itd... ;-)
goozonja

#133 Re: BITI MUŠKARAC

Post by goozonja »

:arrow:
Last edited by goozonja on 20/02/2009 13:45, edited 1 time in total.
Lesli Eldridž

#134 Re: BITI MUŠKARAC

Post by Lesli Eldridž »

Tako je prirodne. Što je priroda dala, to je najbolje... :D
anais_nin

#135 Re: BITI MUŠKARAC

Post by anais_nin »

Daphna wrote: Pa ne klasično otimanje Lesli... Već staneš ti ispred mene, koja je prosječna, ne uvijek tako našminkana, ne uvijek utegnuta, ne uvijek erotična, ne uvijek zavodnički nasmijana... I ispred neke koja je... Uh, pa i ja bih je startala... Sve nasuprot mene... I dok ja podignem pogleda dalje od svojih cipela i usudim se da ti se nasmijem ona te već pokupila...

@ G
a jesi li ikad razmisljala o tome da ti takve zene mozda cine uslugu? :) jer tip covjeka kojeg ce privuci i zadrzati uglavnom to ce od iste djevojke ocekivati takvo "odrzavanje" cijeli njen zivot :) a po onom kako sebe opisujes rekla bih da to uopste nije tip muskarca koji bi tebi odgovarao...

i bez obzira sta raznorazni "majstori zanata" tvrdili na forumu, u medijima, filmovima, ne postoje univerzalna pravila za zavodjenje :) nekad se cini da svima ostalim na svijetu to lakse polazi za rukom nego tebi, neke zene jednostavno tako izgledaju da plijene paznju, neke imaju takav karakter, neke su naucile kako manipulisati drugima (pa to nekad izgleda kao uspjesno "umjece zavodjenja"), ali vecina ljudi spada u onu grupu obicnih smrtnika, lonaca kojima nije cilj da isprobaju sto vise poklopaca nego da pronadju onaj odgovarajuci...

postoje 2 stvari koje mozes kontrolisati i koje mozes uraditi...uvijek i konstantno raditi na tome da pronadjes srecu sama sa sobom :) da radis na sebi, da se divis sebi, da volis sebe, da volis svoj zivot onakav kakav je...druga stvar je ako vec u svom svakodnevnom okruzenju vec dugo ne upoznajes nekog s kim imas makar tracak nade da ostvaris to sto zelis onda promjeni okruzenje :) nadji novo drustvo, izlazi na nova mjesta, pronadji novi hobi, putuj...i dok si ti tako zauzeta u uzivanju u svom zivotu pronacice te ono sto sada trazis :) sretno! :) :) :)
Daphna

#136 Re: BITI MUŠKARAC

Post by Daphna »

black wrote:
Daphna wrote:

varash se, Daphno, varash ;-) ima josh dosta mushkaraca koji vole bash takve zene kako gore reche, ne uvijek nashminkane, u patikama i farmerkama itd... ;-)
Nada još uvijek živi! :thumbup: Svaka čast momci, svaka čast!
goozonja

#137 Re: BITI MUŠKARAC

Post by goozonja »

black wrote:
Daphna wrote:

ja volim žene u farmerkama, starkama i bijeloj majici.. prirodno lijepe i bez šminke. a ne moraju biti ni lijepe, dovoljno je da su mi simpa. :)
Daphna

#138 Re: BITI MUŠKARAC

Post by Daphna »

anais_nin wrote:
Daphna wrote: Pa ne klasično otimanje Lesli... Već staneš ti ispred mene, koja je prosječna, ne uvijek tako našminkana, ne uvijek utegnuta, ne uvijek erotična, ne uvijek zavodnički nasmijana... I ispred neke koja je... Uh, pa i ja bih je startala... Sve nasuprot mene... I dok ja podignem pogleda dalje od svojih cipela i usudim se da ti se nasmijem ona te već pokupila...

@ G
a jesi li ikad razmisljala o tome da ti takve zene mozda cine uslugu? :) jer tip covjeka kojeg ce privuci i zadrzati uglavnom to ce od iste djevojke ocekivati takvo "odrzavanje" cijeli njen zivot :) a po onom kako sebe opisujes rekla bih da to uopste nije tip muskarca koji bi tebi odgovarao...

i bez obzira sta raznorazni "majstori zanata" tvrdili na forumu, u medijima, filmovima, ne postoje univerzalna pravila za zavodjenje :) nekad se cini da svima ostalim na svijetu to lakse polazi za rukom nego tebi, neke zene jednostavno tako izgledaju da plijene paznju, neke imaju takav karakter, neke su naucile kako manipulisati drugima (pa to nekad izgleda kao uspjesno "umjece zavodjenja"), ali vecina ljudi spada u onu grupu obicnih smrtnika, lonaca kojima nije cilj da isprobaju sto vise poklopaca nego da pronadju onaj odgovarajuci...

postoje 2 stvari koje mozes kontrolisati i koje mozes uraditi...uvijek i konstantno raditi na tome da pronadjes srecu sama sa sobom :) da radis na sebi, da se divis sebi, da volis sebe, da volis svoj zivot onakav kakav je...druga stvar je ako vec u svom svakodnevnom okruzenju vec dugo ne upoznajes nekog s kim imas makar tracak nade da ostvaris to sto zelis onda promjeni okruzenje :) nadji novo drustvo, izlazi na nova mjesta, pronadji novi hobi, putuj...i dok si ti tako zauzeta u uzivanju u svom zivotu pronacice te ono sto sada trazis :) sretno! :) :) :)
Hvala anais na komentaru, ali za divno čudo ja sam sasvim zadovoljna sobom... Upravo ovakvom kakva sam! I ne zamaraju me mnogo ti muškarci koji su "pokupljeni" :mrgreen: Jer, ukoliko zagrebu malkice po površini one koja ih je pokupila... Ukoliko i sami nisu plitki... Biće belaja :mrgreen:

Nemam ni problema sa upoznavanjem ljudi. Niti me smeta što sam sama. I to ima svoje čari :mrgreen:
HAVANA

#139 Re: BITI MUŠKARAC

Post by HAVANA »

Daphna wrote:

@ G

Varas se.Svi mi smo u odredjenom periodu zivota prosli one ispred tebe i tebi slicnih a na kraju skontas da je drugi red nesto sto vrijedi.
I ja sam svoju primjetio u drugom redu i funkcionise idealno vec 14g.A one iz prvog reda po pravilu zavrse sa nekom kockastom glavom ili same.
goozonja

#140 Re: BITI MUŠKARAC

Post by goozonja »

Eborg wrote:
Lichno ne volim te "zavodnichke" priche tipa ja sam ovakav,onakav,roditelji mi rade ovo,vozim to i to,imam puno para,maco tvoje ochi bi postidjele smaragd i sl.Svi mi zhelimo biti "prihvaceni" onakvima kakvi i jesmo i ja tezhim takvom pristupu.Nisam savrshen i nije me stid to priznati,necu se ni za koga pretvarati ali naravno da cu pokazati da mi je stalo.Ovo naravno govorim u nekim normalnim granicama ne tezheci flegma-tipovima.Duhovit sam,fin sam,nisam problematichan,mislim da solidno izgledam ali opet nekako ispushim za razliku od sve raje koja se bavi tim forama prosipanja fazona.E sad,ili oni grijeshe ili ja... :? Ne znam zaista,no danashnji pristup kada vecina djevojaka ochekuje da se chovjek slomi oko nje a da ona prstom ne mrdne po meni nije OK.Ja sam motiviran kada vidim da neko pokazhe interes a ne ovako kada te samo razvlachi.Ne zhelim da pomislite da sam sad isfrustriran ili neshto tako,ali hajmo biti realni pa priznati da je danas situacija uglavnom takva. :) Meni je bolje da me odmah odbije,kazhe da ima momka,da joj se ne svidjam ili shta god nego da shuti i izigrava nedodirljivu... :)
ja mislim da isprazni i glupi komplimenti, kao i mačističke priče odbijaju inteligentne žene. kao što vjerujem i u to da im nečiji pokušaji da ih fascinira svojiom imovinom, uspjesima i foliranjem vrijeđaju inteligenciju.
upravo o tome i govorim. svaka žena želi muškarca, a ne kompleksaša, plačipitchku ili gnjavatora koji nakon 16 minuta poznanstva počne sa izljevima verbalne ljubavi... radi toga sam naglasio da je bitno razviti u sebi neku čvrstinu, iskrenost i opštu solidnost. u detalje ću i o tome malo kasnije.
anais_nin

#141 Re: BITI MUŠKARAC

Post by anais_nin »

Daphna wrote: Hvala anais na komentaru, ali za divno čudo ja sam sasvim zadovoljna sobom... Upravo ovakvom kakva sam! I ne zamaraju me mnogo ti muškarci koji su "pokupljeni" :mrgreen: Jer, ukoliko zagrebu malkice po površini one koja ih je pokupila... Ukoliko i sami nisu plitki... Biće belaja :mrgreen:

Nemam ni problema sa upoznavanjem ljudi. Niti me smeta što sam sama. I to ima svoje čari :mrgreen:
nisam ni sumnjala da je tako :thumbup: :) :) :)
svijet bi bio jako jako dosadan, da smo svi kao iz istog kalupa, savrsenih proporcija, idealnog izgleda, karaktera, obucene ko po zadnjoj modi itd itd nekom to pashe, nekom ne...u pravu su momci kad kazu da jos uvijek ima muskaraca koje to privlaci :)
Daphna

#142 Re: BITI MUŠKARAC

Post by Daphna »

goozonja wrote:
Eborg wrote:
Lichno ne volim te "zavodnichke" priche tipa ja sam ovakav,onakav,roditelji mi rade ovo,vozim to i to,imam puno para,maco tvoje ochi bi postidjele smaragd i sl.Svi mi zhelimo biti "prihvaceni" onakvima kakvi i jesmo i ja tezhim takvom pristupu.Nisam savrshen i nije me stid to priznati,necu se ni za koga pretvarati ali naravno da cu pokazati da mi je stalo.Ovo naravno govorim u nekim normalnim granicama ne tezheci flegma-tipovima.Duhovit sam,fin sam,nisam problematichan,mislim da solidno izgledam ali opet nekako ispushim za razliku od sve raje koja se bavi tim forama prosipanja fazona.E sad,ili oni grijeshe ili ja... :? Ne znam zaista,no danashnji pristup kada vecina djevojaka ochekuje da se chovjek slomi oko nje a da ona prstom ne mrdne po meni nije OK.Ja sam motiviran kada vidim da neko pokazhe interes a ne ovako kada te samo razvlachi.Ne zhelim da pomislite da sam sad isfrustriran ili neshto tako,ali hajmo biti realni pa priznati da je danas situacija uglavnom takva. :) Meni je bolje da me odmah odbije,kazhe da ima momka,da joj se ne svidjam ili shta god nego da shuti i izigrava nedodirljivu... :)
ja mislim da isprazni i glupi komplimenti, kao i mačističke priče odbijaju inteligentne žene. kao što vjerujem i u to da im nečiji pokušaji da ih fascinira svojiom imovinom, uspjesima i foliranjem vrijeđaju inteligenciju.
upravo o tome i govorim. svaka žena želi muškarca, a ne kompleksaša, plačipitchku ili gnjavatora koji nakon 16 minuta poznanstva počne sa izljevima verbalne ljubavi... radi toga sam naglasio da je bitno razviti u sebi neku čvrstinu, iskrenost i opštu solidnost. u detalje ću i o tome malo kasnije.
E napokon se slažem sa goozonjom! :mrgreen:

I da se nadovežem na anais...

Jako je bitan stav koji žena ima... Ako je ona sama zadovoljna sobom, svi drugi će to vidjeti! Po meni je to neka posebna vrsta seksipila! Kao što uvaženi goozonja reče, ne mora biti ni pretjerano lijepa, ali ta energija kojom zrači... I mislim da upravo taj zreli seksipil, samopouzdanje, strašno privlači muškarce... Pa, barem one koji znaju cijeniti prave vrijednosti!
Eborg

#143 Re: BITI MUŠKARAC

Post by Eborg »

goozonja wrote:
Eborg wrote:
A gdje ta chvrstina pochinje a gdje prelazi u nezainteresovanost? :)

Ja sam primijetio chudnu stvar - djevojke koje ja "nesvjesno" privuchem su upravo one za koje sam pokazao najmanje interesovanja tipa prijateljice,kolegice,poznanice,dakle fin sam ali "ne barim"... :D

A sasvim mi je drugachiji skor kod ovih koje svjesno pokushavam privuci... :lol:
GODZZILA

#144 Re: BITI MUŠKARAC

Post by GODZZILA »

Evo za one sa farmerkama, bez farmerka, za one sa malo samopuzdanja, za inteligentne, mlohave, depresivne....
saso mange, djelem djelem, oženi me babo itd...

Image
anais_nin

#145 Re: BITI MUŠKARAC

Post by anais_nin »

goozonja wrote: ja mislim da isprazni i glupi komplimenti, kao i mačističke priče odbijaju inteligentne žene. kao što vjerujem i u to da im nečiji pokušaji da ih fascinira svojiom imovinom, uspjesima i foliranjem vrijeđaju inteligenciju.
ovo je jedna od stvari od kojih najvise zazirem kao zena :) kao i od generickih izjava i gesta (znaci onih koje se mogu primjeniti na bilo koju zenu)...a od "generickih tepacha" kojima si tik nakon upoznavanja "oko njegovo", cuca, maca, lutka, dusha, zivot itd itd bjezim brzinom munje :run: :D
Daphna

#146 Re: BITI MUŠKARAC

Post by Daphna »

Eborg wrote: A gdje ta chvrstina pochinje a gdje prelazi u nezainteresovanost? :)

Ja sam primijetio chudnu stvar - djevojke koje ja "nesvjesno" privuchem su upravo one za koje sam pokazao najmanje interesovanja tipa prijateljice,kolegice,poznanice,dakle fin sam ali "ne barim"... :D

A sasvim mi je drugachiji skor kod ovih koje svjesno pokushavam privuci... :lol:
Pitaš li se zašto je to tako? Jednostavan je odgovor! Upoznavanje teče mnogo prirodnije, bez ikakvog pritiska da se svidite jedno drugom... Nema glume, nema laži... Niste površni u razgovorima, ne trudite se da ostavite dobar dojam u kratkom periodu... I onda... :mrgreen:
goozonja

#147 Re: BITI MUŠKARAC

Post by goozonja »

[ :bih:
Last edited by goozonja on 20/02/2009 13:43, edited 1 time in total.
lolita_xx

#148 Re: BITI MUŠKARAC

Post by lolita_xx »

goozonja wrote: 1. uočiti trenutno najbolju ribu u klubu
2. prići i započeti razgovor sa cijelim njenim društvom.
3. potruditi se da im osvježim druženje i da se sa svima super zezam.
4. žensku koja me zanima ignorisati cijelo vrijeme, sve dok ne počne sa pokušajima da uspostavi komunikaciju sa mnom. (pita se u čem je večeras problem s njom kad je nisam do sada startovao) :evil:
5. baciti kometar - pitanje tipa - jel ona uvijek ovako nametljiva ili samo večeras?
6. malo nakon toga smekšati i odvesti koku kući. :D

to bi bila neka osnova, a odradio sam bar stotinjak varijacija na temu.
međutim, to su sve bile neke šemice za jednokratnu upotrebu, što me je tada zadovoljavalo.
a sada kao starohan više nemam potrebe za tehnikama, jer kao što rekoh, svoje kvalitete emitujem sam od sebe. 8-)

kažem vam, ključna stvar je biti muškarac.
:lol: :lol: :lol:
dobro, sad znam zasto me ignorisu :razz: :D
goozonja

#149 Re: BITI MUŠKARAC

Post by goozonja »

P.S.

ako ima nešto što se primjetili na ženi (po mogućnosti ne sise i dupe ili oči i slično) što zavređuje iskreni kompliment, ne ustručavajte se.
obožavaju kada neko prepzna pravu stvar na njoj ili u njoj. ;)
Daphna

#150 Re: BITI MUŠKARAC

Post by Daphna »

Jooooooooooooooj :mrgreen: njega... Ovo postaje k'o mantra... Biti muškarac, biti muškarac, biti muškarac...

Nego, hajde da mi čujemo i od ostalih forumaša šta je po njima MUŠKARAC?! Slažeš se goozonja?
Post Reply