Daphna wrote:
Pa ne klasično otimanje Lesli... Već staneš ti ispred mene, koja je prosječna, ne uvijek tako našminkana, ne uvijek utegnuta, ne uvijek erotična, ne uvijek zavodnički nasmijana... I ispred neke koja je... Uh, pa i ja bih je startala... Sve nasuprot mene... I dok ja podignem pogleda dalje od svojih cipela i usudim se da ti se nasmijem ona te već pokupila...
Ona će ti glumiti kul, ekstra super ribu, ja ću biti ono što jesam... Jednostavna i svoja... I ona te obrne oko malog prsta a ja ostanem sama sa sobom
i dok ja skontam kako se frajeri zavode

nema više ni jednog za zavesti...
@ G
hajde pusti me malo... Sada je moderno na forumu jadati se

ne otkrivaj mi taktiku

a jesi li ikad razmisljala o tome da ti takve zene mozda cine uslugu?

jer tip covjeka kojeg ce privuci i zadrzati uglavnom to ce od iste djevojke ocekivati takvo "odrzavanje" cijeli njen zivot

a po onom kako sebe opisujes rekla bih da to uopste nije tip muskarca koji bi tebi odgovarao...
i bez obzira sta raznorazni "majstori zanata" tvrdili na forumu, u medijima, filmovima, ne postoje univerzalna pravila za zavodjenje

nekad se cini da svima ostalim na svijetu to lakse polazi za rukom nego tebi, neke zene jednostavno tako izgledaju da plijene paznju, neke imaju takav karakter, neke su naucile kako manipulisati drugima (pa to nekad izgleda kao uspjesno "umjece zavodjenja"), ali vecina ljudi spada u onu grupu obicnih smrtnika, lonaca kojima nije cilj da isprobaju sto vise poklopaca nego da pronadju onaj odgovarajuci...
postoje 2 stvari koje mozes kontrolisati i koje mozes uraditi...uvijek i konstantno raditi na tome da pronadjes srecu sama sa sobom

da radis na sebi, da se divis sebi, da volis sebe, da volis svoj zivot onakav kakav je...druga stvar je ako vec u svom svakodnevnom okruzenju vec dugo ne upoznajes nekog s kim imas makar tracak nade da ostvaris to sto zelis onda promjeni okruzenje

nadji novo drustvo, izlazi na nova mjesta, pronadji novi hobi, putuj...i dok si ti tako zauzeta u uzivanju u svom zivotu pronacice te ono sto sada trazis

sretno!