Jaro, izbjegavaj moje postove, ako što ja izbjegavam tvoje. Za tvoju informaciju i ja lično vozim Japanca, i po izradi se ne može usporedit sa Golfom IV, Focusom, itd., koji su otprilike njegova klasa.Lesli Eldridž wrote:Šta ima nadoveza? Pročitaj malo postove na 2,3,4 stranici i obratajima. Preskačeš mi, preskačeš... Inače samo njemački auti valjaju, a koreanci, japanski auti, francuski auti i gluho bilo italijanski se sami raspadaju...
Kad si već načeo, nisam mislio to komentarisat, al kad je čovjek mislio na generalku mislio je na servis na kojem se mijenja zupčasti, ako nisi shvatio glup si, ako si shvatio nemaš smisla za humor.
Jaro ja za razliku od tebe pokušavam pomoći čovjeku, bez ikakvih simpatija prema dva auta koje je naveo, pokušavam mu iznijet ono što valja/ne valja kod istih, i to REALNO, a ne ko ti, po tebi sad Punto limuzina, jbt, ne čuje se na 150 na sat, motor sa 60 konja čupa kao da ima 200, a Fabia qrac, neudobna, na 40 na sat probija uši... Kratko, izbjegavaj moje postove.