Nedo Bog vise da se nadjem u sred te ulice!

da kolliko me sjacenje sluzi....cesta je bila asvaltirana ali nisam mogao dalje....znam da mi je kolega govorio da od vecina ljudi se okrene u rikverc i onda nekako izadje ....normalno nema sansedadoka84 wrote:To negdje prema panjinoj kuli?
Jesi li bio u uvoj ulici na mojmilu? Kod mene su nove gume na autu, ipak 10 tak metara sam proklizavao,
tako da sam morao ici lijevo, desno da bih izasao. To mi se jos u sarajevu nije desilo, a obisao sam dosta
ulica i sokaka.
to je ta sto niko ne moze izaci na vrh sem BUBE, ako ko hoce da provjeri nagovoricemo MIRCERKU DA NAM POZAJMI BUBU,u toj ulici sve se istrese pored pa se rucno izvuce do vrhagrunt wrote:Jednom sam isao ,mislim da je to sokolje,uz jednu ulicu gdje nisam mogao ici pravo vec cik-cakkaranana wrote:jos na ovoj u novom zelandu nikad snijeg ne padne. alifakovac mislim da se zove ulica je zajebana.,nikad vise!
komšinice morao sam je malo posvjetliti jer se ne vidi a i naherila se nakrivo

Ta iznad hotela Saray je mala maca, ja sam tu izasao sa biciklom kojem je mjenjac bio zaglavljen u desetoj brzini ;D Doduse kasnije su me morali vodom poljevati hehehestonehange wrote:Nisam bila u svim dijelovima grada još (Mojmilo,Bostarići,Halilovići) ali po mojemu iskustvu najgora i najstrmija je Nevjestina ulica,iznad hotela Saraj.Opasno joj konkurišu i neke uličice na Vratniku,kojima sada ne mogu da se sjetim imena,ali braco moj,šta je ono iznad Saraja?..Pa kako ti ljudi silaze onuda zimi,pa kako siđu i usred ljeta a da ne polome noge...Kako im dođe hitna,kako stariji svijet silazi?Užas!
Dile wrote:ja tek polozila, i sad k'o strah me zavlaacit se po vratniku, velesicima itd. i komsija kaaze idemo na jedno mjesto da te prodje strah, i mi ti u ovu ulicicu na mojmilu, meni pozliloal se ja popeh i sidjoh, poslije pici gdje hoces
i jos je gadno ici skrene se negdje sa tranzita desno oko tunela negdje, i ulicice kojima se ide prema onom mezarju gore, ne znam kako se zove... elem komplet cesta jedno auto moze proci, okuka na okuci, a lijepo imas osjecaj da ces se prevrnuti nazad
Prema Hambinoj carini... nakon skretanja desno odmah desno pa gore prema nastavku ulice Za beglukom? Komad kolacaDile wrote:ja tek polozila, i sad k'o strah me zavlaacit se po vratniku, velesicima itd. i komsija kaaze idemo na jedno mjesto da te prodje strah, i mi ti u ovu ulicicu na mojmilu, meni pozliloal se ja popeh i sidjoh, poslije pici gdje hoces
i jos je gadno ici skrene se negdje sa tranzita desno oko tunela negdje, i ulicice kojima se ide prema onom mezarju gore, ne znam kako se zove... elem komplet cesta jedno auto moze proci, okuka na okuci, a lijepo imas osjecaj da ces se prevrnuti nazad
svaki dan gledam tu cestu .. i bas me zanima kako izgleda pogled odozgoatko wrote:Ima tih ulicica dosta po Sa, ali sve su prilicni kratke, imaju li neki kriteriji koliko ulica mora biti duga sa konstantno jednim nagibom da bi usla u konkurenciju?
Jest ona ulica uz Mojmilo i meni strava, cesto pomislim da odem sa autom, pa onda kontam ja nikad ne vidjeh da tuda ide autoal jednom cu otici vala pa makar se okreno i rikvercom se penjo dokle moze pa kad stane onda natrag
@ memlijamemlija wrote:Samo lagano da se uključim u diskusiju.....pozdrav svim "posavina" vozačima.....ako vas je strah voziti po ovako zahtjevnim uličicama trebali ste polagati za vozača tramvaja
i laganini....
preporuka komisiji za polaganje vozačkog ispita da obavezno kandidate testira u našim brdsko planinskim predjelima dragog nam Kantona.......razlog manje gužvi u saobraćaju i brži protok istog, jer ovi posavci će odustati od svega i izgubiti volju za vožnjom, pa će nama tako uveliko olakšati...
mahanje sa memli strane...šala mala...

listovi ko kod PapetaSkyfox wrote:vid nje s kesom pici, mos mislit misica u nogamariko-ga wrote:
Pogled odozdo!!!!!!!!!!!!!!!
Wow100_KA wrote: komšinice morao sam je malo posvjetliti jer se ne vidi a i naherila se nakrivo![]()
Skyfox wrote:to mora da je ljubav![]()
cim si se uzverao do gore.