Premijer liga - prelazni rok
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
belissima
#126 Re: Premijer liga - prelazni rok
Pa i jeste njegov trofej,i svih nas koji volimo FUDBALSKI KLUB SARAJEVO...mi makar imamo trofej,za prvake drzave CIJELE...dok neki mogu otici u POPAY da ga gledaju,i sanjaju kad ce ga imati...

- Peppers
#127 Re: Premijer liga - prelazni rok
Mi SVOJE (mnozina
) drzimo u klupskim vitrinama kao svaki normalan organizovan klub
Ako je to titula "svih vas sto volite Sarajevo" kad ce doci red da taj trofej dodje malo u Visoko da krasi police tvog regala, odma ispod goblena, sa nekim finim heklanjem ispod?
BTW, spomenuta osoba Nisko nema nikakvu zvanicnu funkciju u klubu, mi ipak drzimo nivo i ugostitelji nam ne drze sve konce u klubu, a pogotovo neki "sumnjivi likovi" u kaubojskim odijelima koji se slikaju sa novopridoslim igracima
Ako je to titula "svih vas sto volite Sarajevo" kad ce doci red da taj trofej dodje malo u Visoko da krasi police tvog regala, odma ispod goblena, sa nekim finim heklanjem ispod?
BTW, spomenuta osoba Nisko nema nikakvu zvanicnu funkciju u klubu, mi ipak drzimo nivo i ugostitelji nam ne drze sve konce u klubu, a pogotovo neki "sumnjivi likovi" u kaubojskim odijelima koji se slikaju sa novopridoslim igracima
-
belissima
#128 Re: Premijer liga - prelazni rok
A te vase (mnozina
) koje ste osvojili u Zupci,Gradačcu ili malonogometnom turniru
morate drzati u prostorijama vaseg kluba..a mi ovaj koji smo osvojili nedavno drzimo kod ugostitelja da vi dodjete i sanjate snove dok rucate(procitaj biberu fino sta pise)...a za ostale prijeratne nema potrebe da spominjemo
..opet ste donji strumfici...zato...psssssssstttttt
- Peppers
#129 Re: Premijer liga - prelazni rok
Cisto sumnjam da bi vasi ugostitelji, kauboji i kocijasi imali ista protiv toga da te nase titule (opet mnozina
) stoje u vitrinama vasih prostorija
Mi svoje "ne moramo" drzati u klupskim vitrinama, ali drzimo jer je to u skladu sa obicajima velikih trofejnih klubova, kakvi mi uostalom i jesmo.
Nisam imao priliku da vidim vas jedini poslijeratni trofej za prvaka drzave jer ne jedem po mjestima sa losom hranom, a siguran sam da me nebi bas dojmilo da vidim neki pehar kako stoji pored kecapa i majoneze kako se pari u mirisu pljeske sa rostilja
...ja sam siguran "Faraon" da je tebe dojmilo to sto ti je prva slika prilikom prvog ulaska u glavni grad BiH bila stadion Kosevo i da si imao mnogo lijepih i ruznih trenutaka dok si cekao autobus na putu ka Sarajevu da gledas utakmicu omiljenog tima, ali to ti ne daje za pravo da redovno ostavljas provokatorske komentare u vezi sa najboljim bh. klubom. Pozz
Nisam imao priliku da vidim vas jedini poslijeratni trofej za prvaka drzave jer ne jedem po mjestima sa losom hranom, a siguran sam da me nebi bas dojmilo da vidim neki pehar kako stoji pored kecapa i majoneze kako se pari u mirisu pljeske sa rostilja
...ja sam siguran "Faraon" da je tebe dojmilo to sto ti je prva slika prilikom prvog ulaska u glavni grad BiH bila stadion Kosevo i da si imao mnogo lijepih i ruznih trenutaka dok si cekao autobus na putu ka Sarajevu da gledas utakmicu omiljenog tima, ali to ti ne daje za pravo da redovno ostavljas provokatorske komentare u vezi sa najboljim bh. klubom. Pozz
-
belissima
#130 Re: Premijer liga - prelazni rok
Slazem se s tobom biberu da nisi imao priliku vidjeti NAS ili bilo ciji drugi trofej koji smo osvojili MI ili neko drugi
...zalim te Boga mi...mozda tvoja djeca docekaju akobogda da vide u vasim prostorijama taj trofej..ako vratite Brkovica i Kozarica koji su kupili onaj od Federacije BiH
mozda i bude hajra
...hele nejse...a sto se tice "faraona" stvarno nemam pojma o cemu pricas...da me poznajes i da znas gdje zivim i odakle sam sigurno bi ti bilo jasno...uostalom meni ne smeta niti jedan navijac FK Sarajevo,odakle god da on dolazi...to pokazuje kakav si covjek i "simpatizer" svog kluba
..koliko postujes navijace vaseg kluba koji dolaze iz drugih gradova,bodreci vas klub
..mogu ti jos samo ovo reci...jadan si...
-
elSaik
#131 Re: Premijer liga - prelazni rok
Smoriste...
@Peppers - na ovome forumu niko belissimu ne shvata ozbiljno, ne znam što ti moraš tako tvrdoglavo biti drugačiji.
@Peppers - na ovome forumu niko belissimu ne shvata ozbiljno, ne znam što ti moraš tako tvrdoglavo biti drugačiji.
-
belissima
#132 Re: Premijer liga - prelazni rok
E nek si se ti grobarcicu javio,ti sve znas,ti si mudrac,filozof,evlija..vrati se na temu o FK Partizan i tamo iznosi frustracije i komplekse!!!!
-
LSD
#133 Re: Premijer liga - prelazni rok
belissima,nemoj da ja vadim kaiš...nemoj vrijedjati druge jarane...ofirno je više to pominjanje grobara...samo da znaš,da bi reagovao isto ovako i za tebe...u to budi siguran.belissima wrote:E nek si se ti grobarcicu javio,ti sve znas,ti si mudrac,filozof,evlija..vrati se na temu o FK Partizan i tamo iznosi frustracije i komplekse!!!!
-
kamerunac
#134 Re: Premijer liga - prelazni rok
Skoro i Spalevic blizu bordo dresa - mahalska u sto ja ne vjerujem.
Maksumic ide na pripreme sa Sarajevom u Donji Vakuf.
Hota vaga izmedju Zagreba i Sarajeva.
Saraba se vraca....
Maksumic ide na pripreme sa Sarajevom u Donji Vakuf.
Saraba se vraca....
-
elSaik
#135 Re: Premijer liga - prelazni rok
belissima wrote:E nek si se ti grobarcicu javio,ti sve znas,ti si mudrac,filozof,evlija..vrati se na temu o FK Partizan i tamo iznosi frustracije i komplekse!!!!
-
pOZz
#136 Re: Premijer liga - prelazni rok
Ima.Peppers wrote:BTW, spomenuta osoba Nisko nema nikakvu zvanicnu funkciju u klubu...
LSD wrote:belissima,nemoj da ja vadim kaiš...
Šuplja.kamerunac wrote:Skoro i Spalevic blizu bordo dresa - mahalska u sto ja ne vjerujem.
Tačno...kamerunac wrote:Maksumic ide na pripreme sa Sarajevom u Donji Vakuf.
Saraba se vraca....
- strong69
#137 Re: Premijer liga - prelazni rok
Svaki prelazni rok pretvorio se u igranje zivcima navijaca. Hebeni Muco dovodi igrace i vi vjerujete da moze i da zna napraviti ekipu i dovesti prave ljude i igrace?
Moracu vas razocarati. Iako napravi nesto to je za godinu dana maximalno a nakon toga slijedi jako bolan pad. Nece doci ni Skoro, ni Hota ni Spalevic.
Dolaze i dolazice Obuce, Dude, Ihtijarevici koji nemaju gdje pa valjda kontaju "bolje da odrzavam formu igrajuci ovdje a cim mi iskrsne odoh."
Dakle, kratkorocni planovi od ogranicenih likova ne vode Sarajevo nikuda. Samo nam mazu oci ovim "pojacanjima". Hebo ovo...
Moracu vas razocarati. Iako napravi nesto to je za godinu dana maximalno a nakon toga slijedi jako bolan pad. Nece doci ni Skoro, ni Hota ni Spalevic.
Dolaze i dolazice Obuce, Dude, Ihtijarevici koji nemaju gdje pa valjda kontaju "bolje da odrzavam formu igrajuci ovdje a cim mi iskrsne odoh."
Dakle, kratkorocni planovi od ogranicenih likova ne vode Sarajevo nikuda. Samo nam mazu oci ovim "pojacanjima". Hebo ovo...
-
pOZz
#138 Re: Premijer liga - prelazni rok
Sve si rek'o.
-
The 51st State
#139 Re: Premijer liga - prelazni rok
lol, vrijedjanje, covjek se sam deklariso kao nekdasnji navijac partizana...
-
pOZz
#140 Re: Premijer liga - prelazni rok
Sad se dobija ban i zbog "vrijeđanja" ?zoom66 wrote:belissima wrote:E nek si se ti grobarcicu javio,ti sve znas,ti si mudrac,filozof,evlija..vrati se na temu o FK Partizan i tamo iznosi frustracije i komplekse!!!!
03. jul. 2008. 18:35 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “Vrijedjanje”
» belissima - 3 dana

btw, šta znači "vrijeđanje" (sa navodnicima) ? Jel' to nešto novo?
- Topla voda
#141 Re: Premijer liga - prelazni rok
aj
sto deportovase nazad u dakar musu dialibu?jadno dijete,sad mora opet probati uci u bih 
-
elSaik
#142 Re: Premijer liga - prelazni rok
Nikad.The 51st State wrote:lol, vrijedjanje, covjek se sam deklariso kao nekdasnji navijac partizana...
-
pOZz
#143 Re: Premijer liga - prelazni rok
Topla voda wrote:ajsto deportovase nazad u dakar musu dialibu?jadno dijete,sad mora opet probati uci u bih

-
elSaik
#144 Re: Premijer liga - prelazni rok
pOZz wrote:Sad se dobija ban i zbog "vrijeđanja" ?zoom66 wrote:belissima wrote:E nek si se ti grobarcicu javio,ti sve znas,ti si mudrac,filozof,evlija..vrati se na temu o FK Partizan i tamo iznosi frustracije i komplekse!!!!
03. jul. 2008. 18:35 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “Vrijedjanje”
» belissima - 3 dana
![]()
![]()
btw, šta znači "vrijeđanje" (sa navodnicima) ? Jel' to nešto novo?
Ne. Otkad je novi forum svaki razlog bana je napisan pod navodnicima.
- Topla voda
#145 Re: Premijer liga - prelazni rok
reprezentativac doveo buraza,a buraz nema papira..djaba sto su sazvali sav mup i dzuvu i sve svoje mupovske kadrove...pOZz wrote:Topla voda wrote:ajsto deportovase nazad u dakar musu dialibu?jadno dijete,sad mora opet probati uci u bih
pa valjda se prvo srede papiri,pa kazes klincu da dodje
-
pOZz
- shana_majka
#147 Re: Premijer liga - prelazni rok
[
Last edited by shana_majka on 20/12/2008 12:52, edited 1 time in total.
-
elSaik
#148 Re: Premijer liga - prelazni rok
Naravno. FarukT je trebao lično da ide da kaže njegovim roditeljima da je potrebna njihova saglasnost da bi ovaj kao maloljetnik ušao u našu državu.Topla voda wrote:reprezentativac doveo buraza,a buraz nema papira..djaba sto su sazvali sav mup i dzuvu i sve svoje mupovske kadrove...pOZz wrote:Topla voda wrote:ajsto deportovase nazad u dakar musu dialibu?jadno dijete,sad mora opet probati uci u bih
pa valjda se prvo srede papiri,pa kazes klincu da dodje
Uglavnom, nebitno, kad vam počne zabijati u derbiju zaboravit ćete kako je ušao u državu.
Već čujem uobičajne kulturne povike s istoka stadiona Koševo... ".ebo ti Nelson Mandela mater".
- slucajan
#149 Re: Premijer liga - prelazni rok
A sta je sa starijim Dijalibom... ide li i on u "Arsenal" ili ce u "Manchester" 
- dzipalo_junuz
#150 Re: Premijer liga - prelazni rok
Posto je u trendu izgleda da igraci manjeg kvaliteta i manjeg morala prelaze u manji sarajevski klub, evo jedan prijedlog pa vidite sa prevodiocem :
Alaim?
Alaim?