Premijer liga - prelazni rok

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
belissima

#126 Re: Premijer liga - prelazni rok

Post by belissima »

Pa i jeste njegov trofej,i svih nas koji volimo FUDBALSKI KLUB SARAJEVO...mi makar imamo trofej,za prvake drzave CIJELE...dok neki mogu otici u POPAY da ga gledaju,i sanjaju kad ce ga imati... :D :D :D
Peppers

#127 Re: Premijer liga - prelazni rok

Post by Peppers »

Mi SVOJE (mnozina ;-) ) drzimo u klupskim vitrinama kao svaki normalan organizovan klub ;-)

Ako je to titula "svih vas sto volite Sarajevo" kad ce doci red da taj trofej dodje malo u Visoko da krasi police tvog regala, odma ispod goblena, sa nekim finim heklanjem ispod? :D

BTW, spomenuta osoba Nisko nema nikakvu zvanicnu funkciju u klubu, mi ipak drzimo nivo i ugostitelji nam ne drze sve konce u klubu, a pogotovo neki "sumnjivi likovi" u kaubojskim odijelima koji se slikaju sa novopridoslim igracima ;-)
belissima

#128 Re: Premijer liga - prelazni rok

Post by belissima »

A te vase (mnozina :D ) koje ste osvojili u Zupci,Gradačcu ili malonogometnom turniru :D morate drzati u prostorijama vaseg kluba..a mi ovaj koji smo osvojili nedavno drzimo kod ugostitelja da vi dodjete i sanjate snove dok rucate(procitaj biberu fino sta pise)...a za ostale prijeratne nema potrebe da spominjemo :D ..opet ste donji strumfici...zato...psssssssstttttt
Peppers

#129 Re: Premijer liga - prelazni rok

Post by Peppers »

Cisto sumnjam da bi vasi ugostitelji, kauboji i kocijasi imali ista protiv toga da te nase titule (opet mnozina :-D ) stoje u vitrinama vasih prostorija ;-) Mi svoje "ne moramo" drzati u klupskim vitrinama, ali drzimo jer je to u skladu sa obicajima velikih trofejnih klubova, kakvi mi uostalom i jesmo.
Nisam imao priliku da vidim vas jedini poslijeratni trofej za prvaka drzave jer ne jedem po mjestima sa losom hranom, a siguran sam da me nebi bas dojmilo da vidim neki pehar kako stoji pored kecapa i majoneze kako se pari u mirisu pljeske sa rostilja :roll:

...ja sam siguran "Faraon" da je tebe dojmilo to sto ti je prva slika prilikom prvog ulaska u glavni grad BiH bila stadion Kosevo i da si imao mnogo lijepih i ruznih trenutaka dok si cekao autobus na putu ka Sarajevu da gledas utakmicu omiljenog tima, ali to ti ne daje za pravo da redovno ostavljas provokatorske komentare u vezi sa najboljim bh. klubom. Pozz ;-)
belissima

#130 Re: Premijer liga - prelazni rok

Post by belissima »

Slazem se s tobom biberu da nisi imao priliku vidjeti NAS ili bilo ciji drugi trofej koji smo osvojili MI ili neko drugi :D ...zalim te Boga mi...mozda tvoja djeca docekaju akobogda da vide u vasim prostorijama taj trofej..ako vratite Brkovica i Kozarica koji su kupili onaj od Federacije BiH :lol: :lol: :lol: mozda i bude hajra :lol: :lol: :lol: ...hele nejse...a sto se tice "faraona" stvarno nemam pojma o cemu pricas...da me poznajes i da znas gdje zivim i odakle sam sigurno bi ti bilo jasno...uostalom meni ne smeta niti jedan navijac FK Sarajevo,odakle god da on dolazi...to pokazuje kakav si covjek i "simpatizer" svog kluba :sad: ..koliko postujes navijace vaseg kluba koji dolaze iz drugih gradova,bodreci vas klub :sad: ..mogu ti jos samo ovo reci...jadan si...
elSaik

#131 Re: Premijer liga - prelazni rok

Post by elSaik »

Smoriste...

@Peppers - na ovome forumu niko belissimu ne shvata ozbiljno, ne znam što ti moraš tako tvrdoglavo biti drugačiji. ;-)
belissima

#132 Re: Premijer liga - prelazni rok

Post by belissima »

E nek si se ti grobarcicu javio,ti sve znas,ti si mudrac,filozof,evlija..vrati se na temu o FK Partizan i tamo iznosi frustracije i komplekse!!!!
LSD

#133 Re: Premijer liga - prelazni rok

Post by LSD »

belissima wrote:E nek si se ti grobarcicu javio,ti sve znas,ti si mudrac,filozof,evlija..vrati se na temu o FK Partizan i tamo iznosi frustracije i komplekse!!!!
belissima,nemoj da ja vadim kaiš...nemoj vrijedjati druge jarane...ofirno je više to pominjanje grobara...samo da znaš,da bi reagovao isto ovako i za tebe...u to budi siguran.
kamerunac

#134 Re: Premijer liga - prelazni rok

Post by kamerunac »

Skoro i Spalevic blizu bordo dresa - mahalska u sto ja ne vjerujem.
Maksumic ide na pripreme sa Sarajevom u Donji Vakuf.
Hota vaga izmedju Zagreba i Sarajeva.
Saraba se vraca....
elSaik

#135 Re: Premijer liga - prelazni rok

Post by elSaik »

belissima wrote:E nek si se ti grobarcicu javio,ti sve znas,ti si mudrac,filozof,evlija..vrati se na temu o FK Partizan i tamo iznosi frustracije i komplekse!!!!
:zoka:
pOZz

#136 Re: Premijer liga - prelazni rok

Post by pOZz »

Peppers wrote:BTW, spomenuta osoba Nisko nema nikakvu zvanicnu funkciju u klubu...
Ima.
LSD wrote:belissima,nemoj da ja vadim kaiš...
:mrgreen:
kamerunac wrote:Skoro i Spalevic blizu bordo dresa - mahalska u sto ja ne vjerujem.
Šuplja.
kamerunac wrote:Maksumic ide na pripreme sa Sarajevom u Donji Vakuf.
Hota vaga izmedju Zagreba i Sarajeva.
Saraba se vraca....
Tačno...
strong69

#137 Re: Premijer liga - prelazni rok

Post by strong69 »

Svaki prelazni rok pretvorio se u igranje zivcima navijaca. Hebeni Muco dovodi igrace i vi vjerujete da moze i da zna napraviti ekipu i dovesti prave ljude i igrace?

Moracu vas razocarati. Iako napravi nesto to je za godinu dana maximalno a nakon toga slijedi jako bolan pad. Nece doci ni Skoro, ni Hota ni Spalevic.

Dolaze i dolazice Obuce, Dude, Ihtijarevici koji nemaju gdje pa valjda kontaju "bolje da odrzavam formu igrajuci ovdje a cim mi iskrsne odoh."

Dakle, kratkorocni planovi od ogranicenih likova ne vode Sarajevo nikuda. Samo nam mazu oci ovim "pojacanjima". Hebo ovo...
pOZz

#138 Re: Premijer liga - prelazni rok

Post by pOZz »

:thumbup:

Sve si rek'o.
The 51st State

#139 Re: Premijer liga - prelazni rok

Post by The 51st State »

lol, vrijedjanje, covjek se sam deklariso kao nekdasnji navijac partizana...
pOZz

#140 Re: Premijer liga - prelazni rok

Post by pOZz »

zoom66 wrote:

03. jul. 2008. 18:35 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “Vrijedjanje”
» belissima - 3 dana

:)
Sad se dobija ban i zbog "vrijeđanja" ? Image

Image Image Image

btw, šta znači "vrijeđanje" (sa navodnicima) ? Jel' to nešto novo?
Topla voda

#141 Re: Premijer liga - prelazni rok

Post by Topla voda »

aj :D sto deportovase nazad u dakar musu dialibu?jadno dijete,sad mora opet probati uci u bih :lol:
elSaik

#142 Re: Premijer liga - prelazni rok

Post by elSaik »

The 51st State wrote:lol, vrijedjanje, covjek se sam deklariso kao nekdasnji navijac partizana...
Nikad. 8-)
pOZz

#143 Re: Premijer liga - prelazni rok

Post by pOZz »

Topla voda wrote:aj :D sto deportovase nazad u dakar musu dialibu?jadno dijete,sad mora opet probati uci u bih :lol:
Image
elSaik

#144 Re: Premijer liga - prelazni rok

Post by elSaik »

pOZz wrote:
zoom66 wrote:

03. jul. 2008. 18:35 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “Vrijedjanje”
» belissima - 3 dana

:)
Sad se dobija ban i zbog "vrijeđanja" ? Image

Image Image Image

btw, šta znači "vrijeđanje" (sa navodnicima) ? Jel' to nešto novo?

Ne. Otkad je novi forum svaki razlog bana je napisan pod navodnicima.
Topla voda

#145 Re: Premijer liga - prelazni rok

Post by Topla voda »

pOZz wrote:
Topla voda wrote:aj :D sto deportovase nazad u dakar musu dialibu?jadno dijete,sad mora opet probati uci u bih :lol:
Image
reprezentativac doveo buraza,a buraz nema papira..djaba sto su sazvali sav mup i dzuvu i sve svoje mupovske kadrove...
pa valjda se prvo srede papiri,pa kazes klincu da dodje :-)
pOZz

#146 Re: Premijer liga - prelazni rok

Post by pOZz »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
shana_majka

#147 Re: Premijer liga - prelazni rok

Post by shana_majka »

[
Last edited by shana_majka on 20/12/2008 12:52, edited 1 time in total.
elSaik

#148 Re: Premijer liga - prelazni rok

Post by elSaik »

Topla voda wrote:
pOZz wrote:
Image
reprezentativac doveo buraza,a buraz nema papira..djaba sto su sazvali sav mup i dzuvu i sve svoje mupovske kadrove...
pa valjda se prvo srede papiri,pa kazes klincu da dodje :-)
Naravno. FarukT je trebao lično da ide da kaže njegovim roditeljima da je potrebna njihova saglasnost da bi ovaj kao maloljetnik ušao u našu državu. :-)

Uglavnom, nebitno, kad vam počne zabijati u derbiju zaboravit ćete kako je ušao u državu. :mrgreen:

Već čujem uobičajne kulturne povike s istoka stadiona Koševo... ".ebo ti Nelson Mandela mater". :oops: :roll:
slucajan

#149 Re: Premijer liga - prelazni rok

Post by slucajan »

A sta je sa starijim Dijalibom... ide li i on u "Arsenal" ili ce u "Manchester" :D
dzipalo_junuz

#150 Re: Premijer liga - prelazni rok

Post by dzipalo_junuz »

Posto je u trendu izgleda da igraci manjeg kvaliteta i manjeg morala prelaze u manji sarajevski klub, evo jedan prijedlog pa vidite sa prevodiocem :

Alaim?
Post Reply