Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kvicbu wrote:hrvatska je bolja barem 3 puta i nadam se i mislim da dobivaju i da ce se turcima odbiti od glavu ovaj njihov fanatizam... a u hr repki igra i igrac koji je prije nekoliko godina trckarao nasim pasnjacima... jos jedan razlog vise za hrvatsku... idemo do kraja...
Ja Hrvatska ima desetak igraca u ruskoj ligi a Turska desetak igraca u ligi sampiona,docim Hrvatska nijednog.Fakat je Hrvatska jaca,jedino im ekipa vrijedi jedno 5-6 puta manje para,sto li ?
Sam Luka Modric trenutno vrijedi vise od pola Turske reprezentacije
Da ne spominjem Corluku, kojeg je M. City jako skupo platio, pa dalje... Petric, igrac BOrussie D., Niko Kranjcar koji takodje prima dobru cifru U Portsm., Srna koji igra u Shataru i mnogo vrijedi! Dalje... SImunic-Herta, Olic-Hamburger,... Ma necu vise da nabrajam, dosta! Evo nabrojih ja 7 irgaca iz prve postave i niko ne igra u Rusiji
tvrda tekma sasvim sigurno i nema favorita veceras, ulog je malo pogolem ....ocekujem jako puno prekida, a samim tim i kartona....jedna greska, samo jedna od ove dvije repke i gube polufinale... u ovoj tekmi nema vadjenja...samo jedan kiks i da vidis samo kako se simulira i krade vrijeme (obje ekipe su svjetski prvaci u toj bransi ).... zato prognoziram x na 90 min. a u polufinalu bih volio gledati samo bolji team iz ovog susreta...dakle, neka pobjedi bolji
vile pronosale tursku sa preckom
agresivna turska na sredinu terena, ali i usprkos tome hrvati ih par puta izigrali. turska igra bolje nego sam mislio, ali sansi nema
Zadovoljan sam igrom Turaka u prvom poluvremenu. Kontrolisu igru, Tuncay je neprikosnoven na sredini, samo bi trebali malo vise pucati po golu kad im se za to ukaze prilika. MehmetTopal je onu jednu pristavio bas momacki, steta sto nije usla. Jedina boljka je odbrana, pogotovo desna strana, konstantno ispadaju iz igre i to bi ih moglo kostati. Ocekujem da susjedi fizicki skroz padnu negdje do 70-75 minute i onda Altintop stupa na scenu i dovidjento
TURKIYE!
pape wrote:Slijedeci koji se upusti u raspravu ove vrste, ... zasto neko za nekoga navija, bit ce banovam.
Imate li sta reci o utalmici?
Pa imam na utakmicu nesto reci. Hrvatska je kvalitenija u svakom pogledu. Samosvjesni su svoje snage i znaju da su bolji tim. Turska moze samo sa srecom pobjediti ako im onaj spits se oslobodi i uspije prevariti Hrvatsku odbranu. Za jednu istinsku pobjedu Turci nemaju sanse jer Hrvati kontrolisu igru mada po nekad se malo primire. Hrvatska je ta koja diktira ritam a Turci prate.
Vala 'nako. Imam osjecaj da Hrvati cekaju da se ovi dobro umore, pa da malo ozbiljnije napadnu. Turci se kao i trude, ali slabo, previse i oni peljaju kad to dodje do 16.